Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu arada bu doktorum çatı muaynesi yapmıyormuşş..
sordum ne zaman çatı muaynesi olacam diye ..ben yapmıyorum günü geçenlerde ve suyu gelen sancısı olana bakıyorum boşu boşuna doğumu tetiklemek istemiyorum dedi

69.6 mm yaklaşık öle yapar canım ne olduki
bilmezmiyim cihan abiyi sen doğumhaneye girince yalnız olmasın aman oda dışarda doğurur valla

yuh bizlerde idrak edemediysek daha bişey demiyom
biz karı koca çok heyecanlıyız hele eşim çıldırmak üzere

yok ya ne eşim ne ben sanki hep böle hamile kalıcam

ayyyyyy nurcan transferden sonraki günleri hatırladım gıııçok şükür bu günlerimizeben hepinizden sonra öğrendim ya çatlıcaktım vallaama şimdide ilk doğuran ben olucam sanırım

sormaaa o zamanları hatırlayıp hele ilk tedavimi hatırlayıp ağlıyorum ve şükrediyorum olmayan arkadaşlarımada dua ediyorum

toplam boyu kaç cm ben onu merak etmiştim sen 7 cm diyince şaşırdım :44:

valla enişteni iyi tanımışsın:)gece tuvalete kalktığım zaman bile fırlıyor ne oldu ağrınmı var iyimisin diyo...
nerdeyse 20 gündür kahveye çıkmıyor akşamları .arakadşları arıyor çıkalım diye..o da ısrarla çıkamam diyo hanımı yanlız bırakamam belli olmaz doğuru falan yanında olmam lazım diyor

vereckmiyiz kiloları hiç bilmiyorum
bugün 98.400 çıktım tartıda

valla sütümde olursa yediklerime dikkat ederek vermeyi düşünüyorum zaten doğumla en az 6 kilo gidecek bende 86 kiloyum 13 kilo almış durumdayım ama bu aralar çok tatlı ve abur cubur yiyom sonra yiyemem diye mi bilmem

biz bile senin karnını görünce korkuyos normaldir canım yalnız kamerim sanki eski kamer yerine başkası hamiş gibi oldun yüzün felan çok değişti doğumdan sonra özellikle seni merak ediyom kaç kilo vermiş olucan ödemlerde gidecek

bak bravo doktora ne güzel düşünceliymiş
çoğu doktora göre zararı yok ama mantıken zararlı gibi geliyor bana ben sonuna kadar direnirim kendi isteğimle yaptırmıyorum
onlarda dosyaya geçiyorlar tuşe isteğiyle yapılmamıştır diye
benim annem tam 10 gün sonra yanımda
süperrrrrr hadi gözün aydın canım
sevo aslında sizin olayınız daha iyiymiş bizlere gün geçmiyor en azından strese girmiyosunuz

bu günümüze şükürler olsun bende aynı senin gibiyim
allahım isteyen bütün arkadaşlarımıza versin

bende toplam 15 kilo almış bulunmaktayım
bende doğumdan sonra en az 7-8 gider diye düşünüyorum .çünkü ödemlerim çok benim daha çok şişlik var kilodan ziyade bu yüzdne doğumdan sonra inerse şişlikler kilomun çoğuda gider diye düşünyorum

hakkaten kamerin yüzü banada çok değişik geldi dediğin gibi kamer değil sanki :))

elbiseleri solonun kenarına koy gel git bak
göre göre bir gazla verirsin sen o kilocuklarıben güveniyom sana

inşallahhh canım ne ben ne de eşim kiloyu hiç sevmiyos umarım veririm eşim açıkçası korkuyo hep böle kalıcam diye

hımm oda güzelmiş canım

benim annem tam 10 gün sonra yanımda

hadi gözün aydın canım bencede artık gelsin kızın gelmeden

bu uyluk kemiğinin uzunluğu canım toplam boyu değil
hadi yaa demek gece bile kalkıyor bizimki fosur fosur uyuyor ben gece kalkıp ışığı yakıp sinek bile öldürüyom onun ruhu duymuyor

bu arada dün bacaklarımı aldırdımya bacağım morarmış :26: ağdacı kız hiç 9 aylık gibi değilsin çok hareketlisin diyo bazıları geliyo hareket edemiyo sağa sola diyo :26:

inşallah hepimizinde bol bolllllll sütümüz olur

kendimi ben bile tanıyamıyorum ki sana ne diyim
ama doğumda rahat 15 kg gider gibime geliyor bakıp görecez

sağol canım annem gelirse kendimi daha iyi hisederim manevi anlamda çok rahat oluyorum annem olunca

evet başka doktorlarda tam tersi açılma daha hızlı olsun doğum kolay olsun diye yapıyo çatı muaynesini ..şaşırdım bizim doktor yapmıyorum dediğinde

maşallah sana ben bayramdan önce aldırmıştım en soniki kişi zor aldılar ayakta mayakta incitmeden

hımm şimdi anlaıdm..ben toplam boyu sanıyordum FL yi:)

cildin hasalaştı demekki daha önce morarmıyorsa ...maşallah sana bacım valla ben ağır vasita gibiyim inleye inleye.bir yerlerden destek alarak kalkıyorum

hımm şimdi anlaıdm..ben toplam boyu sanıyordum FL yi:)

cildin hasalaştı demekki daha önce morarmıyorsa ...maşallah sana bacım valla ben ağır vasita gibiyim inleye inleye.bir yerlerden destek alarak kalkıyorum

heh al bendende o kadar birileri elimden tutuyor kalkarken

yok kızlar ben iyiyim hamile olduğumu bilmesem herşeyi yapıcam ama kızlar bende ödem yok belki oyüzdendir o zaman ben doğumda azmı kilo vericem olmadıki şimcik melike merak etme doğumdan sonra 20 kilo falan gidiyo dedi çok sevindirik oldum keşke bende de öle olsa

kızlar çıktım ben artık ağrılar girmeye başladı belime totoma

sonra görüşürüz azıcık uzanayım

maşallah sana bacım
melike dediyse doğrudur ..ama benim çevrem nedense beni korkutuyorlar yok emzirme sürecinde yine alıcaksın diyenler var
kızlar çıktım ben artık ağrılar girmeye başladı belime totoma

sonra görüşürüz azıcık uzanayım

güle güle ..iyi dinlenmeler

maşallah sana bacım
melike dediyse doğrudur ..ama benim çevrem nedense beni korkutuyorlar yok emzirme sürecinde yine alıcaksın diyenler var

güle güle ..iyi dinlenmeler

eğer emzirirken biraz dikkat edersen yani süt olsun diye tatlıydı hamurdu yemezsen emzirirken en güzel şekilde kilo veriliyomuş zaten bi emzirme bilmem kaç kalori yakıyomuş..bende bol bol yeşillik yerim diyom çünkü sudan sonra en güzel süt yuapan şeymiş hem kiloda vermiş olurum

zaten yediklerime dikkat etseydim bu kadar kilo almazdımki.sorun bende :)dikkat etmiyorum br kaç gün rejim gibi bişiler yaparım sonra sıkılırım doyana kadar yerim herşeyden :))
ama ben sende o azmi gördüm :)doğumdan sonra vereceksin eski kilonun altına bile düşersin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…