zaten yediklerime dikkat etseydim bu kadar kilo almazdımki.sorun bende :)dikkat etmiyorum br kaç gün rejim gibi bişiler yaparım sonra sıkılırım doyana kadar yerim herşeyden :))
ama ben sende o azmi gördüm :)doğumdan sonra vereceksin eski kilonun altına bile düşersin bence
fatoş hiç uğramamış bugün hayırdır .doğuma gitmiş olmasın
benim kadar değilsindirbende boğazıma düşkünüm bakmainş. dediğin gibi olur beyaaa
mrb kizlar dogumu yaklaşanlara allah kolaylik versin dogumda dua edin ne olur çünkü rabbim o andaki dualari kabul edermiş antalyaya benden başka gidecek olan varmi arkadaş oluruz orda tek kalmam
yok o anca gezmeye gitmiştir
mrb kizlar dogumu yaklaşanlara allah kolaylik versin dogumda dua edin ne olur çünkü rabbim o andaki dualari kabul edermiş antalyaya benden başka gidecek olan varmi arkadaş oluruz orda tek kalmam
çok geziyo çokk..yollarda ,gezmelerde doğurmasa barii
sormaaaama oda hamileliğin ilk aylarının tadını çıkaramadıya şimdi acısını çıkarıyo
ya boşversene sen ozamanlar havalar soğuktu diye çıkamıyordu bakma sen .
bildim bileli geziyor oralarda buralarda
gezgüç sevdamce işte
sevo çıkıyorum bacım ..kocişle yürüyüşe çıkacaz biraz..görüşürüz
fatoş hiç uğramamış bugün hayırdır .doğuma gitmiş olmasın
yok o anca gezmeye gitmiştir
çok geziyo çokk..yollarda ,gezmelerde doğurmasa barii
sormaaaama oda hamileliğin ilk aylarının tadını çıkaramadıya şimdi acısını çıkarıyo
ya boşversene sen ozamanlar havalar soğuktu diye çıkamıyordu bakma sen .
bildim bileli geziyor oralarda buralarda
gezgüç sevdamce işte
ayy kızlarrrrr ne diyeyim sizeeeee çok güldürdünüz beniiiiitabikidee tahmin ettiğiniz gibi dogurmadım gezmeyee gittim bugünde piknikteydim şimdideee birazdan akşam sahiline gidicem hadi kıskanmayaın sizde gelinnnn
sevo bacı bende hiç agırlaşmadım 2 dk toto yer görmüyooo ordan oraya ödem yok agrı yok yanma yok uyku süper akşam yat sabah kalk agırlık dersen hiç yokkarnımda bişeyler oynamasa hamiş oldugumu anlamıyacam bugün piknikte herkes oturuyoo ben orayı burayı topluyorum benim kociştee oturanlara diyoki heee siz oturun nede olsa 9 aylık hamile olan sizsiniz fatoş deil diyooo
ayyy ilahi eşine güldüm valla lafı oturtturmuş
aman maşallahhh sanada canım
sanada iyi gezmeler
ayy kızlarrrrr ne diyeyim sizeeeee çok güldürdünüz beniiiiitabikidee tahmin ettiğiniz gibi dogurmadım gezmeyee gittim bugünde piknikteydim şimdideee birazdan akşam sahiline gidicem hadi kıskanmayaın sizde gelinnnn
Sevo bacı bende hiç agırlaşmadım 2 dk toto yer görmüyooo ordan oraya ödem yok agrı yok yanma yok uyku süper akşam yat sabah kalk agırlık dersen hiç yokKarnımda bişeyler oynamasa hamiş oldugumu anlamıyacam bugün piknikte herkes oturuyoo ben orayı burayı topluyorum benim kociştee oturanlara diyoki heee siz oturun nede olsa 9 aylık hamile olan sizsiniz fatoş deil diyooo
ya sahil yalan oldu gibi yamur tisildiyoooooooo
ne imreniyorsun sanki ne kaldıı şunun şurasındaaaaaa kızını kucagına almayaaayaaa ben biliyorum döt durmuyor senin
Vallahi imreniyorum sizee yaaa ben iyice ağırlaştım valla ..
Kızlar 15 dakkada bir sancılar giriyo bana :26:
en güzeli zaten yağmurda gezmek ..çok seviyorum yağmurun altında yürümeyi..geçen gün hava kapandı burda ..eşime dedim yağmur yağsın çıkıp gezelim..yane ben olsam çıkardım valla
ne imreniyorsun sanki ne kaldıı şunun şurasındaaaaaa kızını kucagına almayaaa
gerçekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibak dogurursan filen gece kaç olursa olsun haber verin haaa
Cnm yagmuru bende çok severim hatta velakin hastasıyım ama koca götürmüyor saçmalıyomuşum agayım kayıp düşsem ne olacakmışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?