giiit hadi kıız misafirlerin gelcek şimdi ben son iki gün çok moralli olmaya karar verdim şimdiye kadar olumsuz düşündüm 2 günde olumlu düşüneyim bende kocaman öptüm seni
biliyorum canım Allah razı olsun Rabbimden ümit kesilmiyo hiçNazracım üzülme canım daha herşey bitmedi....:teselli: bol bol dua et canım .. benim dualarım sen seninle canım.. moralini bozma...
tamam ya didiyomm
öptüümmmmm datlummmmmmmmmmmmmm
kötü şeyler düşünmek yokaklinialirimsmilelmaz:
sus kııız zaten doluyum ağlıycak yer arıyorum zaten senin tedavin hangi aşamada
Allahım büyük ben çok iyi anlıyorum seni canım sen kaç yaşındasın sanırım benden küçüksün ama benden tavsiye tedavini geciktirme:
ablacım kusura bakma canım..niyetim seni üzmek değildi...napim elimde değil...
ben tedaviye kısmetse mart ayında başlayacağım.. nende 2.5 aydır adet görmüyorum bekliyorum ha yarın olcam ha bugün diyeeee. tedavilerin yan etkileri bütün bünyem sarsıldı....:1hug::1hug:
melikecim geçmiş olsun iyimisin biraz
bende 5 yıllık evliyim fakat ilk evliliğim değil önceki eşimle evliyken bana tedaviyle olacak çocuk istemiyorum dedi senin çocuğun olmuyo kısırsın dedi ve bende ayrıldım kaldıramadım şimdiki eşim ise dünya iyisi benim çocuğumun olmama ihtimalini bile bile evlenmek istedi inan bana evlendiğimizden beri tedavimle benden çok ilgileniyo evet canım onlarda bizimle birlikte yıpranıyo ben üzüntülerimi bazen söyleyemiyorum oda üzülmesin diye25 yaşındayım canım 8 yılık eviyim geçen sene mart ayında ilk tüp bebek tedavisi oldum hamile kaldım. am maalasef düştü.. 3 ay sonra dondurulmuşlarla denedim .sonuç negetifti..... buna dayanamadım depresyona girdim... 7 kilo birden verdim ve sağlık prob. başladı. şimdi çok şükür iyiyim.. yani anlatacağım yaşadıklarımız hiç kolay değil pes etmeyip dimdik ayakta durmalıyız.. sorunlu olduğumuz kişiler var onları üzmeyelim.. ben hem kendimi hem eşimi çok yıprattım..olumunekankayizsmile
bende 5 yıllık evliyim fakat ilk evliliğim değil önceki eşimle evliyken bana tedaviyle olacak çocuk istemiyorum dedi senin çocuğun olmuyo kısırsın dedi ve bende ayrıldım kaldıramadım şimdiki eşim ise dünya iyisi benim çocuğumun olmama ihtimalini bile bile evlenmek istedi inan bana evlendiğimizden beri tedavimle benden çok ilgileniyo evet canım onlarda bizimle birlikte yıpranıyo ben üzüntülerimi bazen söyleyemiyorum oda üzülmesin diye
belki bigün hepimizin bebeği olur bi gün ortak bi yerde buluşuruz çünkü hepimiz farklı şehirlerdeyiz ne güzel olur
kesinlikle öyle erkekler içinde yaşıyo bazen konuşalım diyorum aman aşkım Rabbim bilir iste kulum demiş bizde istiyoruz verir vermez onu Allah bilir deyip konuyu kapatıyoyaşadılarına ina çok üzüldüm canım ama Allaha a şükür şimdiki eşin çok iyiymiş Allah ondan razı olsun... inan tedaviden sonra kendimi o kadar yıprattım ki.. her ay gece acil e kaldırılıyodum serum yiyordum. bi gece eşim yanımda kalmak istemedi ben serum yerken o dışarı çıktı beni o halde görmeyi artık kaldıramıyodu.........o anda onuda ne kadar istemeden üzdüğümü farkettim .Erkekler güçlü duruyor fakat bizden daha fazla acı çekiyolar. biz yine birbrimizle paylaşabiliyoryz ama onlar.... bizler gibi değil.........senağlama
akşamları girebilirim canım gündüz malum işte öyle imkan nerdeee bizde 2 defa lavaboya gitmek bile yasak kafam kadar kameralarla izleniyoruz işin enteresan kısmı izleyende eşim çalıştığım fabrikada güvenlik görevlisi eşim aynı yerdeyiz anlıyacağınsende pazartesi işe başlıycakmışsın canım... seni çok özliycem inş. akşamları girebilirsin.. :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?