Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm onun tekmişleri hamileliğin en güzel yanııı boşver gerisiniiiii

gerçekmii loooo anam anam öglendee sancı çıkmıştı demeeeee elvin hnm mı geliyooooo

fatoş maşallah sanahamişliğin tadını birtek sen çıkardın valla

nurcannnnnnnn doğuruyonmu yoksa kızzzzzbence sen 1-2 gün yürüyüş iş miş yapma bacım doğurma hemen daha erkren

nurcannnnnnnn doğuruyonmu yoksa kızzzzzbence sen 1-2 gün yürüyüş iş miş yapma bacım doğurma hemen daha erkren
saol şekerimmmmmmmmmmmmmmm

susun uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn siz çıkarırkendee ben yatıyordum tam 16. haftaya kadarrrr

Son düzenleme:
cnm onun tekmişleri hamileliğin en güzel yanııı boşver gerisiniiiii

gerçekmii loooo anam anam öglendee sancı çıkmıştı demeeeee elvin hnm mı geliyooooo

tekmelerden rahatsız olmuyorum canım..ağırlaştım ya.. Sizin gibi hareketlerim, oturup kalmam rahat değil

evet sancı çıktı 2 kere (50_60 arası)ama doktor normal dedi :26:ultrasondan sonra sordum erken doğum gözküyormu yada bir belirti varmı yok dedi :26::26:

Nurcannnnnnnn doğuruyonmu yoksa kızzzzzbence sen 1-2 gün yürüyüş iş miş yapma bacım doğurma hemen daha erkren

yok kız doğurmam .öncelik senin hakkın
Bunlar yalancı sancılar bence :44:
Gerçi sancı 13 dakkaya düştü

RABBİM kolaylık versin nurcikkk sanadaaa son zamanlarını kuş gibi geçirr inşallahhhhhhh

dogum işi belli olmazzz sen dogurrursannn arkandan dayanamaz bendee gelirimmmmmmmşaka maka ama kızlarrrrrr hamişliği ilk ben ögrendim doguranda ben son olucakmışım gibime geliyorrrr

saol şekerimmmmmmmmmmmmmmm

susun uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn siz çıkarırkendee ben yatıyordum tam 16. haftaya kadarrrr

canım nolecek öyle yatmaya ağırlaşınca zor oluyor yatıp kalkmak kocam desteklemese yatağa işerim kalkamıyom
tabi kaybetme korkusu en kötüsü allah korusunnnnnn bunları az çok hepimiz yaşadıkçok şükür bu günümüze

kıslarr ben çıkıyorum annişee gidiyorum nurcan dogurursan yada hastaneyeee yatarsan heberr ver olurmuuuuuuuu:26::26::26:

Son düzenleme:

AMİNN .İNŞALLAH

bende senin gibi düşünüyorum herkesten sonra ben doğuracam gibime geliyor

kamercim çıkıyorum ben de, uzanayım azcık bakalım uzanınca geçiyorsa yalncı sancılar olduğuna kanaat getirecem :)
iyi akşamlar..öptümm seni ve kuzularını

kızlarrrrr görüşürüz iyi akşamlar hepinize
nurcik bizde seni öptükelvinin bir yanağında çınar diğerinden yiğit öptüüüü

nurcik ne diyon 13 dk da bir sancımı doğum sancılarıda zaten sancı varken fenasın geçince hiç bişeyin yokmuş gibi oluyo aman dikkat et

selam bacılar nasılsınız taşındığım için net yokdu giremedim nezamandır eeee nevar ne yok doğum yapan varmı?nurcan abla senin minik süprizmi yapacak yoksa banada bilgi verin yaw fransız kaldım öpüyorum herkezi

aminnnnnnnnnnnnn bende kasim diye düşünüyorum inşallah nasip tabiiiiiiiiiiii bizim adama kalsa geri kafali allah istese olur yaptirmayak diyo allaha kurban olurum firsat vermiş bizimki diyoki armut piş agzima düş bazen nefret ediyorum bu adamdannnnnnnnnnnn:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…