ne bileyim yaa hamileliği böyle hayal etmemiştim :))yinede hamdolsun bugüleri gösteren rabbime
valla sancılar girince nefes alamıyorum 8-10 saniye sürüyor geçince hiç bişeyim kalmıyor belimde sancı var şuan
saol şekerimmmmmmmmmmmmmmmfatoş maşallah sanahamişliğin tadını birtek sen çıkardın valla
nurcannnnnnnn doğuruyonmu yoksa kızzzzzbence sen 1-2 gün yürüyüş iş miş yapma bacım doğurma hemen daha erkren
cnm onun tekmişleri hamileliğin en güzel yanııı boşver gerisiniiiii
gerçekmii loooo anam anam öglendee sancı çıkmıştı demeeeee elvin hnm mı geliyooooo
fatoş maşallah sanahamişliğin tadını birtek sen çıkardın valla
Nurcannnnnnnn doğuruyonmu yoksa kızzzzzbence sen 1-2 gün yürüyüş iş miş yapma bacım doğurma hemen daha erkren
tekmelerden rahatsız olmuyorum canım..ağırlaştım ya.. Sizin gibi hareketlerim, oturup kalmam rahat değil
evet sancı çıktı 2 kere (50_60 arası)ama doktor normal dedi :26:ultrasondan sonra sordum erken doğum gözküyormu yada bir belirti varmı yok dedi :26::26:
saol şekerimmmmmmmmmmmmmmm
susun uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn siz çıkarırkendee ben yatıyordum tam 16. haftaya kadarrrr
RABBİM kolaylık versin nurcikkk sanadaaa son zamanlarını kuş gibi geçirr inşallahhhhhhh
dogum işi belli olmazzz sen dogurrursannn arkandan dayanamaz bendee gelirimmmmmmmşaka maka ama kızlarrrrrr hamişliği ilk ben ögrendim doguranda ben son olucakmışım gibime geliyorrrr
yok kız doğurmam .öncelik senin hakkın
Bunlar yalancı sancılar bence :44:
Gerçi sancı 13 dakkaya düştü
kıslarr ben çıkıyorum annişee gidiyorum nurcan dogurursan yada hastaneyeee yatarsan heberr ver olurmuuuuuuuu:26::26::26:
kız dur 13 dk mıheyecanlandırma insanı
heeemmmm önce ben doğuracam
heyecanlanmayın kızlar iyiym ben ..doğuracak gibi durmuyorum :))sancılar geçtikten sonra turp gibi oluyorum
nurcik ne diyon 13 dk da bir sancımıdoğum sancılarıda zaten sancı varken fenasın geçince hiç bişeyin yokmuş gibi oluyo aman dikkat et
NO PANİKsancı aralıkları uzadı
uzanınca geçti
.yalancı sancı ne olcak
benim kadar değilsindir
Allah kucaklarınızı doldursun güldürsün yüzünüzü tez vakitte
evet bir arkadaşımız gidiyor.sedefnaz ama tam olarak ne zaman başlıycak belli değil 1-2 ay içinde başlıycak ama
siz ne zaman başlıyorsunuz karar verdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?