Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı olsun yeni eve taşınmışsın ..güle güle ağız tadıyla oturun inşallah

benim minik ya annesini kandırıyor yada gerçekten gelmek için oda babası gibi sabırsızlanıyor
dün akşam 15 dakkada bir olan sancım yarım saate düştü sonra yavaş yavaş geçti zaten..daha sonra kasılmalarım oldu karnım sertleşti akıntı geldiğini farkettim tuvalete koştum hemen ..sümüksü kirli bir akıntı bulaşmış iç çmaşaırıma(kanlı değildi )acaba nişan denen şey olabilirmi:44:son günlerde yumurta akı gibi akıntım oluyordu ama bu akıntı farklıydı :44:

nurcan bu durumu doktoruna sordunmuuuu bence bi sorsan iyi olur gibiiii:26::26::26::26::26::26::26:

nurcan valla ben senden korkmaya başladım bacımnişan illede kanlı olması gerekmiyormuş ben öyle biliyorum

bu arada bende gece çok fena oldum belime kasıklarıma doğru sancı yayıldı baya can yakıcıydı:18::18::18::18:15 dk filan sürdü çok kötü oldu eşimbende fena oldum yalvardım ağladım lütfen gelmeyin daha erken diye
neyseki geçti çok şükür şimdilik iyiyiz sanırım yalancı sancıları yaşıyoruz kızlar:18::18::18:

nurcan bu durumu doktoruna sordunmuuuu bence bi sorsan iyi olur gibiiii:26::26::26::26::26::26::26:
aramadım doktoru bugün pazar ..netten araştırdığıma göre nişan diyor .mukus tıkacıymış gelen .doğumun yaklaştığına işaretmiş

netten araştırdım illa kanlı olmuyormuş nişan ..
bahsettikleri nukus tıkacı ile benim dün akşam gelen akıntı aynı gibi..
kasılmadan sonra iç çamaşıra bulaşmış şekilde görülebilir diye yazıyor bende aynen öyle gördüm

amann artık gelselerde olur hiçte erken değil

çatlak arkadaşım söyleye söyleye çağırıyosun erkenden doğuracan hakketten:18::18::18::18::18::18::18:öyle gelsin melsin deyip durma çocuğunda kafasını karıştırmaazıcık daha dursun kuzucuk en azından 37 yi tamamlasın

ya ne bileyim 35 haftayı doldurduk nasıl olsa.gelişimi tamamlanmış oluyor bu durumda ..bu yüzden rahatım gelsede olur diyorum ama dediğin gibi 2 hafta daha dursun öyle gelsin dimi teyzesi ..

ya ne bileyim 35 haftayı doldurduk nasıl olsa.gelişimi tamamlanmış oluyor bu durumda ..bu yüzden rahatım gelsede olur diyorum ama dediğin gibi 2 hafta daha dursun öyle gelsin dimi teyzesi ..

tabi ya 37 yi doldurmadan erken doğum sayılıyor bide küveze girerse en çok korktuğum şey o zaten:18::18::18::18::18: elimiz boş kalır gibi oluruz allah korusunnn
beklesinler sıpalar azıcık daha

gerçi ne kadar söylensekte gelecekleri varsa gelecekler tabionların günü saati belli bizim isteğimizle olmayacakben sadece dua ediyorum allahım vakitli ve sağlıklı kucağımıza nasip eyle diyebiliyorum elden başka ne gelir

tabi ya 37 yi doldurmadan erken doğum sayılıyor bide küveze girerse en çok korktuğum şey o zaten:18::18::18::18::18: elimiz boş kalır gibi oluruz allah korusunnn
beklesinler sıpalar azıcık daha
Allah korusun girmesiznler küveze sağlıklı bir şekilde doğrup alalım kucağımıza inşallah

öyle tabi ..hayırlı zamanda gelsinler minoşlarımız

yaa sabahtan beri okuyorum nişanı gelenler tarif etmişler benim akıntımın aynısı.. gelen nişan galiba :26::26:doktora gitsemmi bu durumda bilemedim..ağrım sancımda akşamki gibi değilki

Son düzenleme:
selam kızalr nasılsınız

aa tuyaneda inanki akşam seni düşündüm arrtık gelmiyo hayırdır diye..hayırlı olsun yeni eviniz

nurcikk nişan kahvemsi bi renk oluyo genelde ve bu nişan doğuma az kaldığını söylüyo bakmışsındır gerçi 10 gün sonra falan olabilir doğumun

mrhb kızlar nasılsınızzz hepinizi çok özledimmm geliyorum sadece kendimden yazıp çıkıyorum çünkii çok yoğunummm kızlarrr eşimin kontrolleri vardı geçen haftaaa 4 gün üst üste has gittik aslında dr 5. Günde çağırdı yapılacak testler vardı Bende dr dinlenelim 1 gün dedimm 3 saatlik yoldan geliyoruz her gün dedim oda pzrts gelin dedii yani yarın yine gideceğiz çok ayakta durmaktan dizimin iç kısmında şişlik oluştuu Ayağımı kaldıramıyorumm ev işleride bana bakıyor Yani çok yoğunum kızlarr Adet günümde geliyor onun sıkıntılarıda başladııııı

Canlarım hepiniZi

sümüksü,yapışkan ve kirli bir akıntıydı kahverengide diyebiliriz..
bencede sevo gününü beklemiycek benim kız ..zaten sanada söylemiştim kaynamların stresinden de olsa erken doğar diye

geçmiş olsun canım ..bu hastane işleri çok yoruyor seni ..Allah yardımcın olsun eşinede aCİL şifalar versin Rabbim

yeter kolay gelsin rabbim güç versin sana

nurcik pekte erken değil merak etme doğarsa kuvöze falan girmez zaten gelen nişan ise bi hafta 10 gün sonra olur ozamanda 37 yi tamamlamış olursun

yeter kolay gelsin rabbim güç versin sana

nurcik pekte erken değil merak etme doğarsa kuvöze falan girmez zaten gelen nişan ise bi hafta 10 gün sonra olur ozamanda 37 yi tamamlamış olursun

kkda okuduklarım 3-5 gün sonra en geç 1 hafta sonra doğurmuşlar nişandan sonra..heyecan yaptım bende
annem yetişse bari doğuma

yarın doktorunu ararsın canım bakalım o nediyecek ona göre belki annen erken gelir

yarın aramayı düşünüyorum zaten ..tahlil sonuçlarımıda öğrenmiş olurum

annem biletini 24üne ayarlamış bile ne zamandır..bilet bulmak zor oluyor memleketten

yaa sevoo sizde yalancı sancılardamı yok :26:bu kadarmı rahat geçiyor

selam bayanlar, başlıga göre yorum yapmak istedim. yakın bir komşumuzun 10 sene kadar çocugu olmadı, doktor erkek doğurur sen doğuramazsın dedi. dünya kadar para çöpe gitti, tüp bebek tedavileri vs.. sonra allah nasip etti, hemde tedavisiz. Allahın izniyle herşey istediğiniz gibi olur inş. herşey gönlünüzce olsun. bebişlerinizi mutlulukla kucagınıza almak nasip olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…