selam bacılar nasılsınız taşındığım için net yokdu giremedim nezamandır eeee nevar ne yok doğum yapan varmı?nurcan abla senin minik süprizmi yapacak yoksa banada bilgi verin yaw fransız kaldımöpüyorum herkezi
hayırlı olsun yeni eve taşınmışsın ..güle güle ağız tadıyla oturun inşallah
benim minik ya annesini kandırıyor yada gerçekten gelmek için oda babası gibi sabırsızlanıyor
dün akşam 15 dakkada bir olan sancım yarım saate düştü sonra yavaş yavaş geçti zaten..daha sonra kasılmalarım oldu karnım sertleşti akıntı geldiğini farkettim tuvalete koştum hemen ..sümüksü kirli bir akıntı bulaşmış iç çmaşaırıma(kanlı değildi )acaba nişan denen şey olabilirmi:44:son günlerde yumurta akı gibi akıntım oluyordu ama bu akıntı farklıydı :44:
aramadım doktoru bugün pazar ..netten araştırdığıma göre nişan diyor .mukus tıkacıymış gelen .doğumun yaklaştığına işaretmişnurcan bu durumu doktoruna sordunmuuuu bence bi sorsan iyi olur gibiiii:26::26::26::26::26::26::26:
nurcan valla ben senden korkmaya başladım bacımnişan illede kanlı olması gerekmiyormuş ben öyle biliyorum
bu arada bende gece çok fena oldum belime kasıklarıma doğru sancı yayıldı baya can yakıcıydı:18::18::18::18:15 dk filan sürdü çok kötü oldu eşimbende fena oldum yalvardım ağladım lütfen gelmeyin daha erken diye
neyseki geçti çok şükür şimdilik iyiyiz sanırım yalancı sancıları yaşıyoruz kızlar:18::18::18:
aramadım doktoru bugün pazar ..netten araştırdığıma göre nişan diyor .mukus tıkacıymış gelen .doğumun yaklaştığına işaretmiş
netten araştırdım illa kanlı olmuyormuş nişan ..
bahsettikleri nukus tıkacı ile benim dün akşam gelen akıntı aynı gibi..
kasılmadan sonra iç çamaşıra bulaşmış şekilde görülebilir diye yazıyorbende aynen öyle gördüm
amann artık gelselerde olur hiçte erken değil
çatlak arkadaşım söyleye söyleye çağırıyosun erkenden doğuracan hakketten:18::18::18::18::18::18::18:öyle gelsin melsin deyip durma çocuğunda kafasını karıştırmaazıcık daha dursun kuzucuk en azından 37 yi tamamlasın
ya ne bileyim 35 haftayı doldurduk nasıl olsa.gelişimi tamamlanmış oluyor bu durumda ..bu yüzden rahatım gelsede olur diyorum ama dediğin gibi 2 hafta daha dursun öyle gelsin dimi teyzesi ..
Allah korusun girmesiznler küvezetabi ya 37 yi doldurmadan erken doğum sayılıyor bide küveze girerse en çok korktuğum şey o zaten:18::18::18::18::18: elimiz boş kalır gibi oluruz allah korusunnn
beklesinler sıpalar azıcık daha
gerçi ne kadar söylensekte gelecekleri varsa gelecekler tabionların günü saati belli bizim isteğimizle olmayacak ben sadece dua ediyorum allahım vakitli ve sağlıklı kucağımıza nasip eyle diyebiliyorum elden başka ne gelir
sümüksü,yapışkan ve kirli bir akıntıydı kahverengide diyebiliriz..selam kızalr nasılsınız
aa tuyaneda inanki akşam seni düşündüm arrtık gelmiyo hayırdır diye..hayırlı olsun yeni eviniz
nurcikk nişan kahvemsi bi renk oluyo genelde ve bu nişan doğuma az kaldığını söylüyo bakmışsındır gerçi 10 gün sonra falan olabilir doğumun
mrhb kızlar nasılsınızzz hepinizi çok özledimmm geliyorum sadece kendimden yazıp çıkıyorum çünkii çok yoğunummm kızlarrr eşimin kontrolleri vardı geçen haftaaa 4 gün üst üste has gittik aslında dr 5. Günde çağırdı yapılacak testler vardı Bende dr dinlenelim 1 gün dedimm 3 saatlik yoldan geliyoruz her gün dedim oda pzrts gelin dedii yani yarın yine gideceğiz çok ayakta durmaktan dizimin iç kısmında şişlik oluştuu Ayağımı kaldıramıyorumm ev işleride bana bakıyor Yani çok yoğunum kızlarr Adet günümde geliyor onun sıkıntılarıda başladııııı
Canlarım hepiniZi
yeter kolay gelsin rabbim güç versin sana
nurcik pekte erken değil merak etme doğarsa kuvöze falan girmez zaten gelen nişan ise bi hafta 10 gün sonra olurozamanda 37 yi tamamlamış olursun
kkda okuduklarım 3-5 gün sonra en geç 1 hafta sonra doğurmuşlar nişandan sonra..heyecan yaptım bende
annem yetişse bari doğuma
yarın doktorunu ararsın canım bakalım o nediyecek ona göre belki annen erken gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?