yarın aramayı düşünüyorum zaten ..tahlil sonuçlarımıda öğrenmiş olurum
annem biletini 24üne ayarlamış bile ne zamandır..bilet bulmak zor oluyor memleketten
yaa sevoo sizde yalancı sancılardamı yok :26:bu kadarmı rahat geçiyor
nurcik işte varyaaa o yalancı sancı bile yok bende dahaa diyorum ya ondan en son ben doguracam diyeeeegerçi çarşamba güü çatı muaynesinde çatım darsa doktor bana sezeryan günüde verebilir gibime geliyor hayırlısı bakalım:26::26::26::26::26::26::26::26:
epeydir var benim bu sancılarım,baskı hissi...
çarşamba günü çatı muaynesi var demek,inşallah doğuma engel bir sorun çıkmazda çatır çatır doğuralım hepimiz
işte ne güzel sizde dogurmayaaa dair bir işaret var bende oda yokkk
Inşallah yaaa normal olurdaaaa dogumdan sonraaa ogluşumlaa kendim ilgilenirim
belli olmuyor bu işler ağrısız sızız aniden suyu gelip doğuran var ..benim şuan ağrılarım sancılarım var tamam ama ne zaman geleceğide belli olmaz belkide günümü dolduracam belkide bu akşam doğuracam
Hakkımızda hayırlsı olsun
inşallahh 38 dediği gün gelirrr ben 40 lamak istemiyorummmmmmmm
nurcan tugçeserdarın kızını küveze almışlar beslenemediği içinmiş
gerçekmii bekliyecezz daha deseneeeeebugün bir sitede okudum doğumların %5'i gününü dolduru yada geçirir yazıyordu
normalde 1 hafta önceden doğum oluyormuş ..yani muhtmelen 38-39 hafta arası doğarmış bebek
hadi yaaa ..sütüm yok diyordu kadın...bu arada bizim memelere ne zaman süt girecek benimkileri arada sıkıyorum hafiften ama bişi yok
gerçekmii bekliyecezz daha deseneeeeesaglıklı dogsunlarda beklerizz artıkkkkk
Rabbim hemencecik kavuştursun kuzusunaaaa valla bendee bilmiyorum ne zaman dogacak ama süt damarları dogumdan sonra açılırmış beynin onu idrak etmesi gerekirmiş inşallahh bol bol sütümüz olurrr tontiş tontiş ederiz bebelerimiziiiii
bunca hafta daha doğrusu bunca sene bekledik bebelerimizi bir kaç hafta daha beklemişiz ne olcek
Fatoş çıkıyorum ben canım..yemek saati
selam kızlar şimdi girdik eve avm ye gittik emme yorulmuşumm hemen belim ağrıyo
nurcik benim sancım falan yok ama yorarsam kendimi baskı oluyo aşağıya bide bel ağrım
nurcik göğsünü çok sıkma ya biri demişti yada okumuştum doğumu tetiklermiş :26: ne kadar doğru bilmiyom
ohh gezdin gezdin geldinn yorulunca baskı bendede oluyoo ama dinlenince geçiyoo ne ettin bakam avm deeeeee
gezdik işteyemek yedik temizlik malz. aldık geldik
sen ne yaoptın port ta
ohh iyii yaptınnnnnn gezip dolaşıp moral depolamışsındırrrr
bende ne edeyim e bebeke girip dolandım sodesan bebek deterjanı aldım sonra bi köşeye oturup gelip gideni dikizlediim bi kadın vardıı memeişleri hala gözümün önunde yok böyle bişey yaa kesin slikonduuuu
ee bebek deterjanın vardı bittimi yoksam
hadi yaa bana meme demebenimkiler çok fena oldu ahh ahh o eski hallerinden eser yok şimdi sarkık büyük bi tip
hayırlı olsun yeni eve taşınmışsın ..güle güle ağız tadıyla oturun inşallah
benim minik ya annesini kandırıyor yada gerçekten gelmek için oda babası gibi sabırsızlanıyor
dün akşam 15 dakkada bir olan sancım yarım saate düştü sonra yavaş yavaş geçti zaten..daha sonra kasılmalarım oldu karnım sertleşti akıntı geldiğini farkettim tuvalete koştum hemen ..sümüksü kirli bir akıntı bulaşmış iç çmaşaırıma(kanlı değildi )acaba nişan denen şey olabilirmi:44:son günlerde yumurta akı gibi akıntım oluyordu ama bu akıntı farklıydı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?