gezip tozmakla iyi etmişsin emme dikkat et bacı yorma kendini çokselam kızlar şimdi girdik eve avm ye gittik emme yorulmuşumm hemen belim ağrıyo
nurcik benim sancım falan yok ama yorarsam kendimi baskı oluyo aşağıya bide bel ağrım
nurcik göğsünü çok sıkma ya biri demişti yada okumuştum doğumu tetiklermiş :26: ne kadar doğru bilmiyom
sağol ablacım valla biliyorsun bende normalde 36 haftalıkdı ama ultrasona göre 37.5 haftalık doğdu bende sancıyla gittim birde bebek oynamıyordu dikkat et bi kontrole git bence
günaydın kızlar
aradım doktoru ..gerçi doktorla görüşemedim ,sekreteri ileti .nişanı geldiyse durmasın gelsin demiş .bende nişan olup olmadığından emin değilim kanlı değildi dedim.olsun yinede gelsin dedi ..eşim okulda onu beklesemmi yoksa hemen gitsemmi bilemedim
sedefo üzülme desemde biliyorum üzüleceksin..ben de çok takıyorum bizimkileri .bazen ne halleri varsa görsün ben mutluyum eşimle gerisi önemli değil diyorum ama aptal kafam takıyor işte kafasına ..
hem şuan sen onları düşünüpte kafana takıpta moralini bozma yakında tedaviye başlıyorsun hayırlısıyla..tedavine odaklan moralini yüksek tut sen
GÜNAYDIN CANIM
sen bilirsin diyecem ama eşin kaçta çıkacak ona göre bekle diyecem ama bizim gelininde nişanı gelmişti yengeme söyledi oda ama 1 gün sonra söylemişti yengemde onu hiç oturtmadı hesaplayarak kızın anasıyla 3 saat yürüttüler evin içinde sonra hastaneye bi gidiyorlar 6 cm açılma birazda suni sancı 1 saat 8 cm olunca doğuma almışlardı canım ay anlattım ama iyi mi yaptım bilemedim paylaşma ihtiyacı hissettim
aradım eşimi saat 1,de gelecek bekleme beni git diyor ...
hayır canım anlatman iyi oldu:).keşke benimde böyle olsa gittiğimde 6 cm açılman vardese doktor ..
3. santimden sonra kıvrandırıyormuş :18:
neyse ben hazırlanıp çıkayım .hiç heyecan yok sanki gelen nişan değildi bilmiyorum :44:
len nurcik burdaymışsınbende heyecan yaptım telin kapalı cihan abi açmadı diye :18:
neyse eşim geldi ..yemek yiyicez görüşürüz
merhaba kızlar
nucan geçmiş olsun 3 gündür heyecanlandırıyorsun bizi sürekli seni merak halindeyin sonuç fos
aslında gelmediği iyi daha 3 haftan var dursun yerinde akıllı uslu elvin hanım hepimizi heycanlandırıyor
bu arada lara hayırlı haberlerle gelse bari kesin günü belli olur bu kontrolünde maşallah ona ve bebeklerine
bende 36.haftayı görebilirim inşallah
ben kendimi 36 haftada doğuracam diye telkin ederken evde herkes 10 hafta daha tut içerdesonrası kar diye beni geriyorlar
bide çok şükür artık iyce hissediyorum hareketleri
rabbim dileyen tedaviye başlayacak olan arkadaşlarımada nasip etsin inşallah
ayşe merak etme 36ları da hatta 37 leri bile inş. göreceksin
maşallah oğluşlar demek iyice biz burdayız iyiyiz diyolar
ay inşallah
çok şükür artık kafam daha rahat hissediyorum ya varlıklarını bu sıkıntılı günlerimde çok iyi geliyor
kayın pederim kansermiş sonuçlar açıklandı çok üzülüyorum adamı bukadar sevdiğmi bilmiyordum zaten çok duygusalım ota b.ka ağlıyorum bide bu çıktı
bide kp.adını koyma muhabbeti dönüyor ortada tamam çok seviyorum rabbim şifa verir inşallah da ben onun ismini koymak istemiyorum ki
ne iyisiniz gördüğüm kadarıyla hiç biriniz kv.kp.isimleri koymsk zorunda dğilsiniz
bu zamanlarda arada bir duygusallaık vuruyo bilirim
k.pederine acil şifalar diliyorum umarım atlatır
ben öle isim koymaları sevmiyorum eşime kalsa koymak isterdi hatta söyledi şakamı yaptı bilmem sonuçta bunu kabul etmiyeceğimi bilir. allah korusun ölmüş annemiz yada babamız olsa idi belki koymak isterdim..ben herkes kendi ismiyle yaşamasının taraftarıyım..bu arada k.pederinin ismi ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?