Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gezip tozmakla iyi etmişsin emme dikkat et bacı yorma kendini çok

sağol ablacım valla biliyorsun bende normalde 36 haftalıkdı ama ultrasona göre 37.5 haftalık doğdu bende sancıyla gittim birde bebek oynamıyordu dikkat et bi kontrole git bence

hareketleri iyice azaldı zaten..akşam 1_2 saat tıpkı adet sancısı gibi sancılarım oldu
şuan bişeyim yok bel ağrısından başka
yarın doktoru arıycam ,gerçi arasamda normal bunlar diyecek .
herşeye normal normal diyor bu doktorum

günaydın canlarım nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim çok valla geçmişi okudum maşallahh hepinizeee allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah vaktinse saatinde sağlıklı sıhhatli alırsınız bebelerinizii bende ya ekimde ya kasımda gidecem antalyaya hafta sonu eşinmin köyüne gittik ilk defa hayatımda tarlaya girdim ve bişeyler topladım ama pazar günü günüm hiç iyi geçmedi beni çok üzdüler yinee akşam ağladım için için hep mesafeliyim aynı devam ediyor eşime de bi daha böyle olacaksa beni köye getirme dedim sus pus oturdu hafta sonu eşim tek gidecekmiş köyee sizinle konuşmaya yazışmaya hasret gidermeye çok özledim
dün allahtan erken geldik banyoydu çamaşırdı 9.30 da yorgunluktan uyuyakalmışım ama rüyalarımla çok uğraştım ama nasıl ağlıyorum var yaa anlatamam allahım hayır etsin rüyalarımııı

günaydın kızlar

aradım doktoru ..gerçi doktorla görüşemedim ,sekreteri ileti .nişanı geldiyse durmasın gelsin demiş .bende nişan olup olmadığından emin değilim kanlı değildi dedim.olsun yinede gelsin dedi ..eşim okulda onu beklesemmi yoksa hemen gitsemmi bilemedim

sedefo üzülme desemde biliyorum üzüleceksin..ben de çok takıyorum bizimkileri .bazen ne halleri varsa görsün ben mutluyum eşimle gerisi önemli değil diyorum ama aptal kafam takıyor işte kafasına ..
hem şuan sen onları düşünüpte kafana takıpta moralini bozma yakında tedaviye başlıyorsun hayırlısıyla..tedavine odaklan moralini yüksek tut sen

GÜNAYDIN CANIM
sen bilirsin diyecem ama eşin kaçta çıkacak ona göre bekle diyecem ama bizim gelininde nişanı gelmişti yengeme söyledi oda ama 1 gün sonra söylemişti yengemde onu hiç oturtmadı hesaplayarak kızın anasıyla 3 saat yürüttüler evin içinde sonra hastaneye bi gidiyorlar 6 cm açılma birazda suni sancı 1 saat 8 cm olunca doğuma almışlardı canım ay anlattım ama iyi mi yaptım bilemedim paylaşma ihtiyacı hissettim

aradım eşimi saat 1,de gelecek bekleme beni git diyor ...
hayır canım anlatman iyi oldu:).keşke benimde böyle olsa gittiğimde 6 cm açılman vardese doktor ..
3. santimden sonra kıvrandırıyormuş :18:
neyse ben hazırlanıp çıkayım .hiç heyecan yok sanki gelen nişan değildi bilmiyorum :44:

git canım bizede haberdar et merakta bırakma allaha emanet ol canım

ayyy nurcannn hadi hayırlı haberlerle gel ama nişan çok hafif pembe renkte oluyo ben öle gördüm sendeki gibi olup olmadığı hakkındada bi bilgim yok

tünaydınlar kızlar nasılsınız

sedefo canım ne istiyolar senden neden ağlatıyolar kıyamam ben sanaaa

nurcik doktora gitmişsindir dur arayayım

geldim kızlar
benim doktorum yine herşey normal diyip eve gönderdi
nişan sandığım şeyi şuan akıntı olarak kabul ediyorum dedi

istersen bugün yatırıp takip edelim dedi (gecesi 100 tlyi aşıyor ,ilk hamile kaldığım zamandan biliyorum)
ben de gerek yok dedim bir sorun olursa hastane yakın nasıl olsa dedim ..suyun gelirse bekleme dedi (okadarını bende biliyorum)
nstde sdancılar yine 40-50_60larda çıktı bunada normal dedi
alttan muayne etmedi .ultrasonda suyuna plasenta ve kordonuna baktı hiç bir sorun gözükmüyor şuan dedi .öylece eve geldim kızlar

nuray benim nişan dediğim şey sümüksü,yapışkan kirli gibiydi ..kanlı veya pembemsi değildi canım

merhaba kızlar
nucan geçmiş olsun 3 gündür heyecanlandırıyorsun bizi sürekli seni merak halindeyin sonuç fos
aslında gelmediği iyi daha 3 haftan var dursun yerinde akıllı uslu elvin hanım hepimizi heycanlandırıyor

bu arada lara hayırlı haberlerle gelse bari kesin günü belli olur bu kontrolünde maşallah ona ve bebeklerine
bende 36.haftayı görebilirim inşallah
ben kendimi 36 haftada doğuracam diye telkin ederken evde herkes 10 hafta daha tut içerdesonrası kar diye beni geriyorlar
bide çok şükür artık iyce hissediyorum hareketleri
rabbim dileyen tedaviye başlayacak olan arkadaşlarımada nasip etsin inşallah

ayşe merak etme 36ları da hatta 37 leri bile inş. göreceksin
maşallah oğluşlar demek iyice biz burdayız iyiyiz diyolar

ayşe merak etme 36ları da hatta 37 leri bile inş. göreceksin
maşallah oğluşlar demek iyice biz burdayız iyiyiz diyolar

ay inşallah
çok şükür artık kafam daha rahat hissediyorum ya varlıklarını bu sıkıntılı günlerimde çok iyi geliyor
kayın pederim kansermiş sonuçlar açıklandı çok üzülüyorum adamı bukadar sevdiğmi bilmiyordum zaten çok duygusalım ota b.ka ağlıyorum bide bu çıktı
bide kp.adını koyma muhabbeti dönüyor ortada tamam çok seviyorum rabbim şifa verir inşallah da ben onun ismini koymak istemiyorum ki
ne iyisiniz gördüğüm kadarıyla hiç biriniz kv.kp.isimleri koymsk zorunda dğilsiniz

bu zamanlarda arada bir duygusallaık vuruyo bilirim
k.pederine acil şifalar diliyorum umarım atlatır
ben öle isim koymaları sevmiyorum eşime kalsa koymak isterdi hatta söyledi şakamı yaptı bilmem sonuçta bunu kabul etmiyeceğimi bilir. allah korusun ölmüş annemiz yada babamız olsa idi belki koymak isterdim..ben herkes kendi ismiyle yaşamasının taraftarıyım..bu arada k.pederinin ismi ne merak ettim

teşekkür ederim allah kimseye göstermesin
ben de normalde olsa koymam derdim ama şimdi hastaya kendi ailem bile koyman gerekir diyo
abdul latif ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…