- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
teşekkür ederim allah kimseye göstermesin
ben de normalde olsa koymam derdim ama şimdi hastaya kendi ailem bile koyman gerekir diyo
abdul latif ismi
hımm eşin ne diyor peki canım :26:
oda koymak istiyor hatda dalga geçiyor benle birininki abdul birininki latif diye
normalde oda böyle bir talepte bulunmazdıda bu iş karıştırdı
bende nasıl sıyıracam bu işten bilemiyorum
hele vakti saatinde kucağımıza alalımda ozaman düşünürüz diyorum
tek derdim isim olsa
seyhanım şimdi çıkmam gerek yemek saati
sonra yine görüşürüz
tünaydınlar kızlar nasılsınız
sedefo canım ne istiyolar senden neden ağlatıyolarkıyamam ben sanaaa
nurcik doktora gitmişsindir dur arayayım
sevom ne istediklerinide bilmiyorum hatta büyük abla bizdeyken açık açık dedim abla benimle ne alıp veremediğiniz var dedim aynen böyle öylece bakıp kaldı şaşırdı beklemiyordu benim böyle söyleyeceğimi bende size surat mı astım yemek mi vermedim evden mi kovdum ne bileyim devamlı beni dışlıyor ve üzüyorsunuz dedim hala suus pus bende artık sesimi çıkarmadım konuyu kapattım ne diyeyim sevom allahıma hep dua ediyorum belki basit bişey ama çok yıprandığımı hissediyorum küçük görümcemde bana geçenlerde siz karı koca hayatı yaşamıyorsunuz hiç bişeyinizden haberiniz yok birbirinizden bide çocuk yapmaya kalkıyorsunuz neyine güvenerek dedi bende bu lafa şaşırdım kaldım nutkum tutuldu resmennnn
allaha havale ediyorum artık sevommmm tavrımı daha çok koydum ama çok kötü rüya gördüm ben allahım sonumuzu hayır etsin hala etkisindeyimmm laflar dizilmiştir şimdi bekliyorum neler duyacaz bakalım
geldim kızlar
benim doktorum yine herşey normal diyip eve gönderdi
nişan sandığım şeyi şuan akıntı olarak kabul ediyorum dedi
istersen bugün yatırıp takip edelim dedi (gecesi 100 tlyi aşıyor ,ilk hamile kaldığım zamandan biliyorum)
ben de gerek yok dedim bir sorun olursa hastane yakın nasıl olsa dedim ..suyun gelirse bekleme dedi (okadarını bende biliyorum)
nstde sdancılar yine 40-50_60larda çıktı bunada normal dedi
alttan muayne etmedi .ultrasonda suyuna plasenta ve kordonuna baktı hiç bir sorun gözükmüyor şuan dedi .öylece eve geldim kızlar
nuray benim nişan dediğim şey sümüksü,yapışkan kirli gibiydi ..kanlı veya pembemsi değildi canım
sevom ne istediklerinide bilmiyorum hatta büyük abla bizdeyken açık açık dedim abla benimle ne alıp veremediğiniz var dedim aynen böyle öylece bakıp kaldı şaşırdı beklemiyordu benim böyle söyleyeceğimi bende size surat mı astım yemek mi vermedim evden mi kovdum ne bileyim devamlı beni dışlıyor ve üzüyorsunuz dedim hala suus pus bende artık sesimi çıkarmadım konuyu kapattım ne diyeyim sevom allahıma hep dua ediyorum belki basit bişey ama çok yıprandığımı hissediyorum küçük görümcemde bana geçenlerde siz karı koca hayatı yaşamıyorsunuz hiç bişeyinizden haberiniz yok birbirinizden bide çocuk yapmaya kalkıyorsunuz neyine güvenerek dedi bende bu lafa şaşırdım kaldım nutkum tutuldu resmennnn
allaha havale ediyorum artık sevommmm tavrımı daha çok koydum ama çok kötü rüya gördüm ben allahım sonumuzu hayır etsin hala etkisindeyimmm laflar dizilmiştir şimdi bekliyorum neler duyacaz bakalım
kafana takınca rüyana girmiştir kötü şekilde canım. boşver sen gelecek lafları kulaklarınızı tıkayın örtün kapınızı olsun bitsin heleki tedavi öncesi kendini hiç üzmemelisin strese girmeyin karı koca uzaklaşın..bana da neler neler söylendi eşime açık ve net şekilde ailen daha önemli karı nedirki boşarsın dediler eşimin üzerine geldiler hep kulaklarımla duydumherkes yaptığını elbet karşılığını alacak ya bu dünyada yada diğer tarafta sen üzme kendini..
allaha havale et ve kendini onlar yüzünden sakın üzme duymamazlıktan gelirsen onlara en büyük cezayı vermiş olursun canım zor ama inan çok işe yarıyor
yok kız ne doğurması :))en az 2 hafta daha var gibime geliyor ...doktordan geldiğimden beri yine sancım var .daha doğrusu sancıdan ziyade karnım taş gibi oluyor sanırm bunlarda kasılma oluyoraman aman herşey yyolunda olsunda gerisi önemli değil canımbi an doğuruyosun zannettim
merhaba kızlar
nucan geçmiş olsun 3 gündür heyecanlandırıyorsun bizi sürekli seni merak halindeyin sonuç fos
aslında gelmediği iyi daha 3 haftan var dursun yerinde akıllı uslu elvin hanım hepimizi heycanlandırıyor
bu arada lara hayırlı haberlerle gelse bari kesin günü belli olur bu kontrolünde maşallah ona ve bebeklerine
bende 36.haftayı görebilirim inşallah
ben kendimi 36 haftada doğuracam diye telkin ederken evde herkes 10 hafta daha tut içerdesonrası kar diye beni geriyorlar
bide çok şükür artık iyce hissediyorum hareketleri
rabbim dileyen tedaviye başlayacak olan arkadaşlarımada nasip etsin inşallah
o akıntı normal son zamanlarda canım bendede oldu yumurta beyazı kıvamındaydı benimde ama kirligibi değildi hayırlısıyla vaktinde kavuşursun inş bebişine cnm bemin korkma sakın leke de olsa sakın korkma korkunca sancı gelmiyormuş
hoşgeldin lolitam
kamerin bugün kontrolümü vardı?nerde kaldı uğramamış bugün..sezeryan günü belli oldumu acaba
kontrolümü vardı fırsat bulamamıştır belki akşam haber verir gibime geliyor
nurcik hazırlıkların bittimi
kimse yok bende çıkayım o zmaan iyi akşamlar kızlar
nurcik annen yardımcı olur
doğum yapacağın hastaneyede mutlaka sormayı unutma neler lazım diye bak bu önemli olurmu gecelikde koy tatlım lohusa olacağın için giymek çıkartmak kolay olur
eşin senle doğuma gircekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?