Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hımm eşin ne diyor peki canım :26:

oda koymak istiyor hatda dalga geçiyor benle birininki abdul birininki latif diye
normalde oda böyle bir talepte bulunmazdıda bu iş karıştırdı
bende nasıl sıyıracam bu işten bilemiyorum
hele vakti saatinde kucağımıza alalımda ozaman düşünürüz diyorum
tek derdim isim olsa
seyhanım şimdi çıkmam gerek yemek saati
sonra yine görüşürüz

hayırlı olsun ne diyem
tamam afiyet bal olsun bebelerine yarasın

tünaydınlar kızlar nasılsınız

sedefo canım ne istiyolar senden neden ağlatıyolar kıyamam ben sanaaa

nurcik doktora gitmişsindir dur arayayım

sevom ne istediklerinide bilmiyorum hatta büyük abla bizdeyken açık açık dedim abla benimle ne alıp veremediğiniz var dedim aynen böyle öylece bakıp kaldı şaşırdı beklemiyordu benim böyle söyleyeceğimi bende size surat mı astım yemek mi vermedim evden mi kovdum ne bileyim devamlı beni dışlıyor ve üzüyorsunuz dedim hala suus pus bende artık sesimi çıkarmadım konuyu kapattım ne diyeyim sevom allahıma hep dua ediyorum belki basit bişey ama çok yıprandığımı hissediyorum küçük görümcemde bana geçenlerde siz karı koca hayatı yaşamıyorsunuz hiç bişeyinizden haberiniz yok birbirinizden bide çocuk yapmaya kalkıyorsunuz neyine güvenerek dedi bende bu lafa şaşırdım kaldım nutkum tutuldu resmennnn
allaha havale ediyorum artık sevommmm tavrımı daha çok koydum ama çok kötü rüya gördüm ben allahım sonumuzu hayır etsin hala etkisindeyimmm laflar dizilmiştir şimdi bekliyorum neler duyacaz bakalım

kafana takınca rüyana girmiştir kötü şekilde canım. boşver sen gelecek lafları kulaklarınızı tıkayın örtün kapınızı olsun bitsin heleki tedavi öncesi kendini hiç üzmemelisin strese girmeyin karı koca uzaklaşın..bana da neler neler söylendi eşime açık ve net şekilde ailen daha önemli karı nedirki boşarsın dediler eşimin üzerine geldiler hep kulaklarımla duydum herkes yaptığını elbet karşılığını alacak ya bu dünyada yada diğer tarafta sen üzme kendini..

o akıntı normal son zamanlarda canım bendede oldu yumurta beyazı kıvamındaydı benimde ama kirligibi değildi hayırlısıyla vaktinde kavuşursun inş bebişine cnm bemin korkma sakın leke de olsa sakın korkma korkunca sancı gelmiyormuş

allaha havale et ve kendini onlar yüzünden sakın üzme duymamazlıktan gelirsen onlara en büyük cezayı vermiş olursun canım zor ama inan çok işe yarıyor

çok ayıp yaptıkları sevommm evet alacaklar karşılığını inşallahh ama akıllanmıyorlar be sevom geçen sana anlatmıştım hatırlıyorsan sevom tel no değişti aradıma ama kapalı eski no nu sildim

allaha havale et ve kendini onlar yüzünden sakın üzme duymamazlıktan gelirsen onlara en büyük cezayı vermiş olursun canım zor ama inan çok işe yarıyor

bende öyle yapıyorum canım onlar kudurdukça kuduruyor canımı çok yakmaya çalışıyor ama birkiyor birikiyor evde sessiz sessiz ağlıyorum canım çünkü bunlar o kadar farklı kii hadi bazen başkalrını dinlediğim zaman hayatlarını şükrediyorum ama işteee

nurc ik kontrole gitmişisn canım hayırlsı şle vaktşinde gelsn elvinimiz
yeteer canım kontroller iyi çıkar inşallah
sedefcim konuyu tam anlamadım ama yüzlerine söylemekle iyi yapmısın

aman aman herşey yyolunda olsunda gerisi önemli değil canım bi an doğuruyosun zannettim
yok kız ne doğurması :))en az 2 hafta daha var gibime geliyor ...doktordan geldiğimden beri yine sancım var .daha doğrusu sancıdan ziyade karnım taş gibi oluyor sanırm bunlarda kasılma oluyor

benim zilloş 3 gündür hepimizi heyecanlandırıyor .doğsun bi yapacaklarım var ona

kayınpederine Allah acil şifalar versin..atlatır inşallah

amin canım inşallah...korkmuyorum sakinim aslında . bu sakinliğimi inşallah gerçek doğum sancıları olduğu zamanda korurum

sedefomm bırak ne halleri varsa görsünler..bir kere sevmedilermi sevemiyorlar suç bizde değil kendilerinde ..mümkünse hiç görüşme kapat kapını eşinle keyfinize bakın tedavinize odaklanın

Son düzenleme:
hoşgeldin lolitam

kamerin bugün kontrolümü vardı?nerde kaldı uğramamış bugün..sezeryan günü belli oldumu acaba

nurcik hazırlıkların bittimi

hazırlıkları yarım yamalak aslında:))çantam bile tam olarak hazır değil....annemin gelmesini bekliyorum haftaya salı günü geliyor...o gelidiğinde alacaklarımızı eksiklerimizi alır .hazırlıklarımı tamamlayıp beklemeye başlarım kızımı artık rahatlıkla

nurcik annen yardımcı olur
doğum yapacağın hastaneyede mutlaka sormayı unutma neler lazım diye bak bu önemli olurmu gecelikde koy tatlım lohusa olacağın için giymek çıkartmak kolay olur

eşin senle doğuma gircekmi

kimse yok bende çıkayım o zmaan iyi akşamlar kızlar

ben buralardaydım ama keşke girmeseydim başka bir topikten sevdiğim bir arkadaşım 23 haftalık hamileydi biranda rahim ağzı yetmezliğinden doğum yapmış çok etkilendim çok üzüldüm
zaten bu aralar çoksıkıntılı günler geçiriyoruz ailecek rabbim sabır versin beterinden korusun bu günümüzü aratmasın inşallah

annemi dört gözle bekliyorum zaten .
daha doğumu nerde yapacağım belli değil..eğer normal doğum olursa..sancılarımın tutacağı zaman devlet hastanesini arıycaz önce..sevdiğim bir iki tane doktor var işini güzel yapan eğer nöbetçi olarak ogün denk düşerlerse devlette yapabilirim ..
burda özel hastanelerde maalsef yakınları almıyorlar doğuma .çok isterdim eşimin de benimle beraber doğuma girmesini ama mümkün değil maalesef
gecelik var bir tane yeter herhalde,iki takımda pijama var :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…