maşallahh oğluşlara maşallahhhgeldim bacılarrrrr
çokkk yorgunum hemen uzanıcam ama yemek yedim biraz insin aşağıyaşimdi yatarsan midem fena olur
önceeeeeee oğluşlarımaaaaaa kocaman birer maşallahhh2900 gr a yakın olmuşlar
ayrıntılı ultrasona girdik herşey güzel çıktı çok şükürsuları filanda iyi
NSTye girdik ordada herşey normal çıktı
sadece tansiyonum ilk kez yüksek çıktı 13/9 onun için idrar verdik proteine bakılacak ama geç kalınca sonucu yarın alıcaz ve dr a göstericezyani yarın gene hastanedeyiz bugün tansiyonumu takip halinde olmalıymışız
bide doktor dediki ikiz diye 37. haftada alınacak diye bişey yok 39. haftaya kadar bekleyebilirlerbunlar beni orta yerimden çatlatmaya niyetliler bunu anladım işte bizden haberler bunlar
papatyam çok üzüldüm kayınpederine allah şifa versin canım
çiğdemcim bu dönemde hiç bir şeyi kafana takma derimbu tedavinin olmazsa olması moralinin çok düzgün olması canım bizden söylemesi
nurcannnn doğurmayacağına sevindim canımbana 39 a kadar yolu var dediler artık bilemiyorum sizler ne zaman doğurursunuz birdaha beni bekleyin dememeye karar verdim ne zaman isterseniz doğurun bu gidişle en sona ben kalmazsam iyidirr
hadi lan ordan ilk ben doğuracamlara maşallah oğluşlarınaanammm demek 39.haftada olabilir dediler zaten herşey yolunda giderse ki şuan öle sen 37 yi hiç düşünme sanırım ilk ben doğuracam
ayşeee moralini bozma böle haberler hep alıyoruz ama hedefin büyük olsun bak larayı örnek al canımarkadaşın için üzüldüm peki yaşatabilmişlermi merak ettim :26:
bu arada annem köyden geliyor bugünartık daha rahat olurum
kavga etmeyin loooooooo doğurmaya ne meraklısınız sıra mı verdim alın doğurunnn olmazsa ikinizde aynı gün doğurursunuz
2 hafta sonra inşallahh aynı gün doğururuz ozaman
olabilir valla bence olma ihtimali çok yüksek
kocam bize melemen yaptı yemek zamanı
sonrada gidip tansiyonumuzu ölçtürecez hepinize iyi akşamlar kızlar
yarın gene hastanedeyiz bizi merak etmeyinnnnnn
benim sancılarım ,ağrılarım ,kasılmalarım var üstelik nişansa eğer nişanımda geldi sizde tık yok halaahadi görcez bakalım kim daha hızlı çıkıcak
annem kendi evinde kalır canım gün içinde gelir gider ben giderim
valla sabırsızlanıyorum artıkkavga etmeyin loooooooo doğurmaya ne meraklısınız sıra mı verdim alın doğurunnn olmazsa ikinizde aynı gün doğurursunuz
afiyet olsun canım
tamam yarın için kolaylıklar dilerim.belki bende giderim yada çarşambabu hafta hiç su tüketemedim bide çok terledim o yüzden dayanamıyorum gitmek istiyorum bide doğum hikayelerindeki sıkıntıları okuyunca korkuyorum
sağolasın evet tüm arkadaşlarımıza dua edicez
sedefo diye bir arkadaşımız gidecek ekim yada kasımda sen ne zaman gideceksin
anam anam ben yokken muhabbet edip gitmişlerrr kıskandım şimdikkk
lara maşallah oğluşlarınaanammm demek 39.haftada olabilir dediler zaten herşey yolunda giderse ki şuan öle sen 37 yi hiç düşünme sanırım ilk ben doğuracam
ayşeee moralini bozma böle haberler hep alıyoruz ama hedefin büyük olsun bak larayı örnek al canımarkadaşın için üzüldüm peki yaşatabilmişlermi merak ettim :26:
bu arada annem köyden geliyor bugünartık daha rahat olurum
iyiz canım sen nasılsın yarın kontolün var ..heyecan varmıı:))kızlar nasılsınızzzz
anammm gece matinesi başlamış herkes burda nurcik fatoş ayşe pınar
yaa eşim de beni sıkıştırıyo hadi yat diye yatak odasındayım oda yatacak geç bile kaldıama benim hiç uykum yok
iyiz canım sen nasılsın yarın kontolün var ..heyecan varmıı:))
benimde hiç uykum yok
gündüz yattım tabi 2 saat
oy oy iyi geceler kızlar
pınarcım demek ilk kontrol yarın iyi haberlerle dönersin inşallah
anammm gece matinesi başlamış herkes burda nurcik fatoş ayşe pınar
yaa eşim de beni sıkıştırıyo hadi yat diye yatak odasındayım oda yatacak geç bile kaldıama benim hiç uykum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?