Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geldim bacılarrrrr
çokkk yorgunum hemen uzanıcam ama yemek yedim biraz insin aşağıyaşimdi yatarsan midem fena olur

önceeeeeee oğluşlarımaaaaaa kocaman birer maşallahhh2900 gr a yakın olmuşlar
ayrıntılı ultrasona girdik herşey güzel çıktı çok şükürsuları filanda iyi
NSTye girdik ordada herşey normal çıktı

sadece tansiyonum ilk kez yüksek çıktı 13/9 onun için idrar verdik proteine bakılacak ama geç kalınca sonucu yarın alıcaz ve dr a göstericez yani yarın gene hastanedeyizbugün tansiyonumu takip halinde olmalıymışız
bide doktor dediki ikiz diye 37. haftada alınacak diye bişey yok 39. haftaya kadar bekleyebilirlerbunlar beni orta yerimden çatlatmaya niyetliler bunu anladımişte bizden haberler bunlar

papatyam çok üzüldüm kayınpederine allah şifa versin canım

çiğdemcim bu dönemde hiç bir şeyi kafana takma derim bu tedavinin olmazsa olması moralinin çok düzgün olması canım bizden söylemesi

nurcannnn doğurmayacağına sevindim canımbana 39 a kadar yolu var dedilerartık bilemiyorum sizler ne zaman doğurursunuzbirdaha beni bekleyin dememeye karar verdim ne zaman isterseniz doğurun bu gidişle en sona ben kalmazsam iyidirr

lara maşallah oğluşlarına anammm demek 39.haftada olabilir dediler zaten herşey yolunda giderse ki şuan öle sen 37 yi hiç düşünme sanırım ilk ben doğuracam

ayşeee moralini bozma böle haberler hep alıyoruz ama hedefin büyük olsun bak larayı örnek al canım arkadaşın için üzüldüm peki yaşatabilmişlermi merak ettim :26:

bu arada annem köyden geliyor bugün artık daha rahat olurum

maşallahh oğluşlara maşallahhh kilolarıda iyi
demek gün vermedi ve 39a kadar yol var haa

laaa bu gidişle sen hepimizden sonra doğurusun ben sana söyliyim

hadi lan ordan ilk ben doğuracam sıramı kimselere vermem bundan gayrı

anenn geliyor demek seninde hadi gözün aydın doğuma kadar yanındamı kalıcak

Son düzenleme:
hadi görcez bakalım kim daha hızlı çıkıcak
annem kendi evinde kalır canım gün içinde gelir gider ben giderim

kavga etmeyin loooooooo doğurmaya ne meraklısınız sıra mı verdim alın doğurunnn olmazsa ikinizde aynı gün doğurursunuz

olabilir valla bence olma ihtimali çok yüksek

kocam bize melemen yaptı yemek zamanı

sonrada gidip tansiyonumuzu ölçtürecez hepinize iyi akşamlar kızlar

yarın gene hastanedeyiz bizi merak etmeyinnnnnn

afiyet olsun canım
tamam yarın için kolaylıklar dilerim.belki bende giderim yada çarşamba bu hafta hiç su tüketemedim bide çok terledim o yüzden dayanamıyorum gitmek istiyorum bide doğum hikayelerindeki sıkıntıları okuyunca korkuyorum

hadi görcez bakalım kim daha hızlı çıkıcak
annem kendi evinde kalır canım gün içinde gelir gider ben giderim
benim sancılarım ,ağrılarım ,kasılmalarım var üstelik nişansa eğer nişanımda geldi sizde tık yok halaa bilemiycem artık kim doğuru önce

kavga etmeyin loooooooo doğurmaya ne meraklısınız sıra mı verdim alın doğurunnn olmazsa ikinizde aynı gün doğurursunuz
valla sabırsızlanıyorum artık
bir an önce doğum günü gelsede pırtlatıp rahat etsem

git bacım git ne olur ne olmaz ..inşllah herşey yolundadır. rüya kızımızın keyfi yerindedir

Son düzenleme:

gözün aydın canım annemin yanımda olması bana hep güven vermiştir sende kendini rahat hissedersin
rabbim onları başımızdan eksik etmesin
arkadaşın kızı yaşamamış
larayada maşallah helalolsun
birkaç gündür hep kötü haberler üst üste geldi burada anlatmak istemiyorum ama ailece sıkıntılıgünler geçiriyoruz
rabbim refaha çıkmayı nasip eder inşallah tez zamanda

anammm gece matinesi başlamış herkes burda nurcik fatoş ayşe pınar

yaa eşim de beni sıkıştırıyo hadi yat diye yatak odasındayım oda yatacak geç bile kaldı ama benim hiç uykum yok

kızlar nasılsınızzzz
iyiz canım sen nasılsın yarın kontolün var ..heyecan varmıı:))

anammm gece matinesi başlamış herkes burda nurcik fatoş ayşe pınar

yaa eşim de beni sıkıştırıyo hadi yat diye yatak odasındayım oda yatacak geç bile kaldı ama benim hiç uykum yok

benimde hiç uykum yok
gündüz yattım tabi 2 saat

ayşecim çok geçmiş olsun kayınpederin tez vakitte sağlığına kavuşur inşallahh
nurcan kıs demek kızın sana prova yaptırıyo haaa inşllah vakti zamanında kolayca doğurursun canım
çiğdemcim bence en iyisi görüşme şu eşinin ailesi ile seni hasta edecekler ablacım yaa böle diyorum kolay değil sölemesi diye düşünebilirsin ama sana da yazık gençliğe beee
seyhan lara fatoş fatma şiş göbekler sizler napıyonuz bu arada bana ilk önce fatoş doğum yapacak gibi geliyo
nuraycım oğluşun nasıl öperin onu
yeter duru ipek tuğbaa ayy unuttuğum varsa bütün topik nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…