- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ayşecim çok geçmiş olsun kayınpederin tez vakitte sağlığına kavuşur inşallahh
nurcan kıs demek kızın sana prova yaptırıyo haaa inşllah vakti zamanında kolayca doğurursun canım
çiğdemcim bence en iyisi görüşme şu eşinin ailesi ile seni hasta edecekler ablacım yaa böle diyorum kolay değil sölemesi diye düşünebilirsin ama sana da yazık gençliğe beee
seyhan lara fatoş fatma şiş göbekler sizler napıyonuz bu arada bana ilk önce fatoş doğum yapacak gibi geliyo
nuraycım oğluşun nasıl öperin onu
yeter duru ipek tuğbaa ayy unuttuğum varsa bütün topik nasılsınız
iyiz canım sen nasılsın yarın kontolün var ..heyecan varmıı:))
benimde hiç uykum yok
gündüz yattım tabi 2 saat
ya sorma teyzesi şimdiden neler yaptırıyor atraksiyonu seviyor kızım herhalayşecim çok geçmiş olsun kayınpederin tez vakitte sağlığına kavuşur inşallahh
nurcan kıs demek kızın sana prova yaptırıyo haaa inşllah vakti zamanında kolayca doğurursun canım
çiğdemcim bence en iyisi görüşme şu eşinin ailesi ile seni hasta edecekler ablacım yaa böle diyorum kolay değil sölemesi diye düşünebilirsin ama sana da yazık gençliğe beee
seyhan lara fatoş fatma şiş göbekler sizler napıyonuz bu arada bana ilk önce fatoş doğum yapacak gibi geliyo
nuraycım oğluşun nasıl öperin onu
yeter duru ipek tuğbaa ayy unuttuğum varsa bütün topik nasılsınız
gece geç ,sabahta çoookkkk erken kalkıyorum.. bu yüzden günün ortasında gözlerim çöküyor kafamı koyduğum gibi yatıyorum hemenyarın mı pınarın kontrolü hadi hayırlı haberlerle gelir inş.
ya ben gündüz hiç uyuyamam
oy oy iyi geceler kızlar
pınarcım demek ilk kontrol yarın iyi haberlerle dönersin inşallah
demek ilk fatoş diyosun aman duymasın heyecandan doğurur şimcik
var kıss nurcan olmaz mııı hele yarın sabah heyecandan midem bulanır benim biliyorum ben
ya sorma teyzesi şimdiden neler yaptırıyor atraksiyonu seviyor kızım herhal
banada önce seyhan yapacak gibi geliyor bakalım
kamerin muallakta
gece geç ,sabahta çoookkkk erken kalkıyorum.. bu yüzden günün ortasında gözlerim çöküyor kafamı koyduğum gibi yatıyorum hemen
ben hiç zannetmiyorumihtimal bilevermiyorum
çünkü ben rüyasını gördüm
lara
sevdanehri
nurcanla fatoşu bilemiyorum
sizin bebeler ortada gezerken onların ki daha karındaydı
evet ayşe adet olmayı beklemiyim dedim adetime 1 hafta kala gidiyim dedim belki ekstra bişey isterler vakit kaybetmiyim diye düşündüm bakalım neler olacak yarın
kız nurcan bence senin kızın uslu olacak bak gör lenn bide hepiniz aynı gün doğururmuşsunuz
demek ilk fatoş diyosun aman duymasın heyecandan doğurur şimcik
hayır olsun rüyan
öylemi dersin :))valla bilmiyorum ama benim bu sancılar bel ağrısı korkutuyo .günü gelmeden doğacak gibi gözüküyor sanki..
kız ben bu rüyayı gördüğümde sizler daha 20 li haftalardaydınız
o zaman anlatmıştım şimdi tekrar hatırlatayım dedim
teşekkür ederim pınarcım rabbim sizlere göstermesin
rabbim şifasını verir inşallah ama pek ümidimiz yok çok ilerlemiş kanser yayılmış demişler bu gün
maceracı olacak benim kıızım heyecan yaratmayı seviyor belliyok kısss deme öle dediğim gibi kızın prova yaptırıyo sana belki de canı gezmek istiyodur
bende ya ilk yada ikinci doğurucam gibi geliyo
pınarr o kadar heyecan yapma bacım nurcikin dediği gibi ilerde yeterince bulanacak
bende ya ilk yada ikinci doğurucam gibi geliyo
pınarr o kadar heyecan yapma bacım nurcikin dediği gibi ilerde yeterince bulanacak
iyi düşünmüşsün ön görüşme iyidir
gebelik aşısınıda söyle benim diğer tedavilerimden fark oydu sadece belki bir faydası olmuştur tabii önce rabbim diledi nasip etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?