Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

demek ilk fatoş diyosun aman duymasın heyecandan doğurur şimcik

teşekkür ederim pınarcım rabbim sizlere göstermesin
rabbim şifasını verir inşallah ama pek ümidimiz yok çok ilerlemiş kanser yayılmış demişler bu gün

ya sorma teyzesi şimdiden neler yaptırıyor atraksiyonu seviyor kızım herhal
banada önce seyhan yapacak gibi geliyor bakalım
kamerin muallakta

yarın mı pınarın kontrolü hadi hayırlı haberlerle gelir inş.
ya ben gündüz hiç uyuyamam

gece geç ,sabahta çoookkkk erken kalkıyorum.. bu yüzden günün ortasında gözlerim çöküyor kafamı koyduğum gibi yatıyorum hemen

kız nurcan bence senin kızın uslu olacak bak gör lenn bide hepiniz aynı gün doğururmuşsunuz

evet ayşe adet olmayı beklemiyim dedim adetime 1 hafta kala gidiyim dedim belki ekstra bişey isterler vakit kaybetmiyim diye düşündüm bakalım neler olacak yarın

iyi düşünmüşsün ön görüşme iyidir
gebelik aşısınıda söyle benim diğer tedavilerimden fark oydu sadece belki bir faydası olmuştur tabii önce rabbim diledi nasip etti

bende ya ilk yada ikinci doğurucam gibi geliyo

pınarr o kadar heyecan yapma bacım nurcikin dediği gibi ilerde yeterince bulanacak

yok kısss deme öle dediğim gibi kızın prova yaptırıyo sana belki de canı gezmek istiyodur
maceracı olacak benim kıızım heyecan yaratmayı seviyor belli

pınarr o kadar heyecan yapma bacım nurcikin dediği gibi ilerde yeterince bulanacak

yarın kesin gidiyormusun kontrole bacım

aslında var yaa sizin hepinizi aynı hastanede doğurtmak lazım haaaa ayy ne komik olurrr
elimde değil canım ne zaman heyecanlansam midem bulanıyo çok

iyi düşünmüşsün ön görüşme iyidir
gebelik aşısınıda söyle benim diğer tedavilerimden fark oydu sadece belki bir faydası olmuştur tabii önce rabbim diledi nasip etti

evet ayşecim onu da soracam co cultürü de soracam imci zaten yapılıyo offf daha neler soracam kimbilirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…