Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maceracı olacak benim kıızım heyecan yaratmayı seviyor belli

yarın kesin gidiyormusun kontrole bacım

belli değil canım bu akşam karnım gergin ve çok hareketli sanırım kasıyo beni yarın anneme gidicem kahvaltıya bakalım sonradan gidersem giderim

aslında var yaa sizin hepinizi aynı hastanede doğurtmak lazım haaaa ayy ne komik olurrr
elimde değil canım ne zaman heyecanlansam midem bulanıyo çok

ayyy keşke tedavimiz gibi doğumumuzda da birlikte olsak

kızlar ben yavaştan kaçar eşim yattı bende yataktayım rahatsız etmiyeyim daha fazla hepinize iyi gecelerrr

evet ayşecim onu da soracam co cultürü de soracam imci zaten yapılıyo offf daha neler soracam kimbilirr

yaz bir kağıda ben doktorumu gördüğümde heyecandan unutuyorum çoğu şeyi
şimdi kontrolum 2 haftada bir bu sürede bende olan şeyleri kafama takılanları hep not ediyorum hepsini sorup geliyorum
ama herşeye normal diyo adam

.iyi hisetmiyorsan git derim sen bilirsinm yinede

ahhh keşkeeee

tedavideyken senin yumurtan kaç santim olmuş diye sorardık doğumda da seninki kaç santim açılmış diye sorarız artık

kızlar ben yavaştan kaçar eşim yattı bende yataktayım rahatsız etmiyeyim daha fazla hepinize iyi gecelerrr
iyi geceler tatlı rüyalr kızınla mışıl mışıl huzurla uyuyun

benimki doktorda normal diyor herşeye

e bende çıkayım bari belim ağrıyor zaten yatağıma girip yatmaya çalışayım
pınarcım seninde yarın kontrolün var yat sende bacım ..hadi herkes yatağa
iyi geceler

evet canım ben de yatıyorumm iyi geceler bana dua edin nolurrr

şimdi kızımla yatağa girip özellikle bu gece senin için el açıp yalvaracaz Rabbime ..bana bir yeğen kızımada bir kardeş daha gelsin diye

Allahım bu yolda emek harcayan kimsenin elini, kucağını boş bırakmasın.isteyen herkese hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin(AMİNN)

aminnn canım duygulandırdın beni çok beeeeallah razı olsun senden bu arada dediğin tesbihi hergün çekiyorum çok sağol canım kızını da seni öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…