Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar günaydın bu gün evilik yıl dönümümüzz 9. Yıla girdikk

herkese günaydın canlarım nasılsınız bakalım sizi çok özledim hepinizi çok öpüyorum
pınar ablacım keşke görüşmeyi kessek ama imkansız çünkü çok yapmacıklar bide göz boyamasını da çok iyi biliyorlar bide insanı haklıyken haksız duruma düşürebiliyor garip değişik insanlar çözemedim ben
yeterim eşinle allahım bi ömür boyu mutlu sağlık sıhhat bereketli bebelerinle beraber geçirmeni nasip etsin canım

yine yoktun bugün..nerelerdeydin gezenti senii
evt ben evde durunca bana afakanlar basıyoooooo önce anneme sonrada pazaraa gittim akşam üstüdee geri geldimmm
anammm gece matinesi başlamış herkes burda nurcik fatoş ayşe pınar

yaa eşim de beni sıkıştırıyo hadi yat diye yatak odasındayım oda yatacak geç bile kaldı ama benim hiç uykum yok
şekerim ben o saatteee 4. rüyamı görüyodummmm herhaldee 23 de yattım:
demek ilk fatoş diyosun aman duymasın heyecandan doğurur şimcik

ahhh cnm benim agazından ballar damlıyoooooooo gel öpem seniiiiiiisiz hamişler çatlayın emi sizdeee

evet seyhancım bence ilk tatoş doğuracak gibime geliyooo ne biliyimm öle hissediyorum

kıslarr unutmayın 30. haftalarda doktor bana 37 den sonra dogumu başlatıcaz demiştiiiiii inşallah yalan olmazzzzz
aslında var yaa sizin hepinizi aynı hastanede doğurtmak lazım haaaa ayy ne komik olurrr
elimde değil canım ne zaman heyecanlansam midem bulanıyo çok

hahahaayy biz hepimiz bir arada dogursakk hastaneeeedekilerr bırakıp giderler hastaneyii beeee

cnm bendeee heycanlanınca hmn miğdem bulanırrrrrrr ay kötü bir durum bilirim

cnm yaaaa ne desem bilmiyorum inankii onlarıı RABBİME havale ediyorum en iyisini o bilirrrrrr

sağol bebeğimm inşşşşşşşşşşş

çok şükür bugününe iyi teyzesi bizde seni öperiz dualarımızdasın rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyene nasip etsin inşalalhhh

selam hatuuunnlaaaarrrr
yeteeer evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice yıllara
papatya kayınpederine acil şifalar diliyorum

selam kızlarrrr
yetrcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah bu yıl bebekli bir yıl olur canımmmmmm

kızlar ben bugün alttan muayene oldum hiçte korkulacak bişey değilmiş ağrı sancı hiçbişey hissetmedim

idrarda enfeksiyon çıktı ilk defa onun için tak kullanımlık toz antibiyotik verdi doğum tarihimizde ortalama 6-7 ekim gibi olurmuş 38. hafta gibi:26::26::26::26::26::26:

sağolun kızlarrr inşşşşş her yıl aynı dualalla dileklerle giriyoruz yeni senemize 8 yıl bitti bir türlü olmadı kısmet 9. Yılımızda neler olacak bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…