evt ben evde durunca bana afakanlar basıyoooooo önce anneme sonrada pazaraa gittim akşam üstüdee geri geldimmmyine yoktun bugün..nerelerdeydin gezenti senii
şekerim ben o saatteee 4. rüyamı görüyodummmm herhaldee 23 de yattımanammm gece matinesi başlamış herkes burda nurcik fatoş ayşe pınar
yaa eşim de beni sıkıştırıyo hadi yat diye yatak odasındayım oda yatacak geç bile kaldıama benim hiç uykum yok
demek ilk fatoş diyosun aman duymasın heyecandan doğurur şimcik
ahhh cnm benim agazından ballar damlıyoooooooo gel öpem seniiiiiiiayşecim çok geçmiş olsun kayınpederin tez vakitte sağlığına kavuşur inşallahh
nurcan kıs demek kızın sana prova yaptırıyo haaa inşllah vakti zamanında kolayca doğurursun canım
çiğdemcim bence en iyisi görüşme şu eşinin ailesi ile seni hasta edecekler ablacım yaa böle diyorum kolay değil sölemesi diye düşünebilirsin ama sana da yazık gençliğe beee
seyhan lara fatoş fatma şiş göbekler sizler napıyonuz bu arada bana ilk önce fatoş doğum yapacak gibi geliyo
nuraycım oğluşun nasıl öperin onu
yeter duru ipek tuğbaa ayy unuttuğum varsa bütün topik nasılsınız
evet seyhancım bence ilk tatoş doğuracak gibime geliyooo ne biliyimm öle hissediyorum
aslında var yaa sizin hepinizi aynı hastanede doğurtmak lazım haaaa ayy ne komik olurrr
elimde değil canım ne zaman heyecanlansam midem bulanıyo çok
herkese günaydın canlarım nasılsınız bakalım sizi çok özledim hepinizi çok öpüyorum
pınar ablacım keşke görüşmeyi kessek ama imkansız çünkü çok yapmacıklar bide göz boyamasını da çok iyi biliyorlar bide insanı haklıyken haksız duruma düşürebiliyor garip değişik insanlar çözemedim ben
yeterim eşinle allahım bi ömür boyu mutlu sağlık sıhhat bereketli bebelerinle beraber geçirmeni nasip etsin canım
herkese günaydın canlarım nasılsınız bakalım sizi çok özledim hepinizi çok öpüyorum
pınar ablacım keşke görüşmeyi kessek ama imkansız çünkü çok yapmacıklar bide göz boyamasını da çok iyi biliyorlar bide insanı haklıyken haksız duruma düşürebiliyor garip değişik insanlar çözemedim ben
yeterim eşinle allahım bi ömür boyu mutlu sağlık sıhhat bereketli bebelerinle beraber geçirmeni nasip etsin canım
ayşecim çok geçmiş olsun kayınpederin tez vakitte sağlığına kavuşur inşallahh
nurcan kıs demek kızın sana prova yaptırıyo haaa inşllah vakti zamanında kolayca doğurursun canım
çiğdemcim bence en iyisi görüşme şu eşinin ailesi ile seni hasta edecekler ablacım yaa böle diyorum kolay değil sölemesi diye düşünebilirsin ama sana da yazık gençliğe beee
seyhan lara fatoş fatma şiş göbekler sizler napıyonuz bu arada bana ilk önce fatoş doğum yapacak gibi geliyo
nuraycım oğluşun nasıl öperin onu
yeter duru ipek tuğbaa ayy unuttuğum varsa bütün topik nasılsınız
selam hatuuunnlaaaarrrr
yeteeer evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice yıllara
papatya kayınpederine acil şifalar diliyorum
pınar kontrolün nasıl geçti gelde anlat bekliyorummm
lara hoşgeldin canım nasılsın
hoşbulduk canımm çok uykum var uyumamak için biraz takılıyım dedim gece iyi uyuyamıyorum yoksa
naber nasılsın?
sevo sen monurol suya karıştırılan tek kullanımlık antibiyotikten kullanmışmıydın
bende iyiyim canım
evet kullanmıştım iki kere hemide
heeeeee o zamn rahat kullanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?