kullan canım gayet etkili oluyo hemde enfeksiyon hiç iyi değil çünkü
son 1 aydır artık mesaneyi tam boşaltamıyoruz ya ondan olmuş olabilirmi bu enfeksiyon
bide aşağıda çok sızı oluyor ben baskıdan diyorum ama belki enfeksiyonunda etkisi vardır inşallah azıcık rahatlarım
idrara sıkışınca daha çok canım yanıyordu çünkü
canım enfeksiyon normal heleki hamilelikle kapılmamak elde değil.tuvalet hijyeninden,çok temizlemekten nemli kalmasından peçeteden bile olabilecek şeyler
baskıdan dolayı bi vızzzz diye bişey oluyosa o baskıdan ama yanma falan enfeksiyondandır
idrarı boşaltana kadar yanıyor boşaltınca azıcık rahatlıyor
vızı mızı ayırt edemiyorum valla baskı ve acı hep olduğundan
kızlar ben bugün alttan muayene oldum hiçte korkulacak bişey değilmiş ağrı sancı hiçbişey hissetmedim
idrarda enfeksiyon çıktı ilk defa onun için tak kullanımlık toz antibiyotik verdi doğum tarihimizde ortalama 6-7 ekim gibi olurmuş 38. hafta gibi:26::26::26::26::26::26:
bugün belki dr a giderim diyodun gittinmi
bende pazartesi için randevumu aldım az önce
her randevuda dediğim gibi o güne çıkabilecekmiyiz bakalım
ayyyy evet öyle dedi 38. hafta gibi 6-7 si gibi alırız dediayy gözümden kaçmış tarih hemen hemen belli olmuşhadi gözün aydın bakalım 20 gün falan kalmış oluyo
yok gitmedim canım kardeşimde doktora görüncek o yüzden yarına aldım randevuyu
çıkarsız merak etme canım[/QUOTE
yarın güzel haberleri bekliyoruzzinşallah çıkarız canım
sevo dayanamıyorum azıcık uzanacamgörüşürüz canım kib
pınar kontrolün nasıl geçti gelde anlat bekliyorummm
lara hoşgeldin canım nasılsın
kızlar günaydın bu gün evilik yıl dönümümüzz 9. Yıla girdikk
iyi akşamlar kızlar daha yeni geldik eve randevum 1 30 da idi ama semra hanımın ameliyatı varmış 2 yi geçe girdik muayeneye önce başka bi dr la görüştük uzun uzun muayene etti beni yarım saate yakın sonra da semra hanım geldi o da ayrıca etti benden rahim emarı istediler biliyosunuz çift rahimliyim yaa ama benim rahim diğer çift rahimlilere göre çok daha farklı durumum o yüzden bunu istediler hsg nin daha detaylısıymış bu ama acısızmış güya perşembe sabahtan bi görüntüleme merkezinde çektirecez sıkı durun tammmm 1 milyar neyse tlfda yalvar yakar 500 e indirdik çünkü hsg mi de orda çektirmiştik bunun sonucuna göre belki laparoskopi yapılabilirmiş inşallahh gerek kalmaz eski doktorumun tedavisini pek beğenmediler her seferinde aynı ilacı vermesini eleştirdiler ve neden aynı rahme transfer etmiş keşke iki ayrı rahme birden transfer etseymiş dediler ben de öle istedim ama yapmadı drum dedim bide embriyolarımız gerçekten kalitelimi acaba dediler neyse burda daha farkıl bi tedavi uygulanacak inşallahhh eğer şu emardan bişey çıkmassa inşallahh 1 hafta 10 güne başlıcaz hastene dönüşü eşimin arkadaşının hanımı dün doğum yapmıştı ona uğradık bebek görmeye ayy pek küçüktü yavrumm ne zamandır o kadar küçük bebek görmemiştimallahım sizleri de tez zamanda kurtarsın hamişler haaa bu arada çok sevdiğim bi ark.daha hamile haberini aldım hem sevindim hem için burkuldu öle işteee hadi ben biraz gidip dinleniyim canım çıktı
kısss lara doktor bana egerki sezeryan dersee bendee 6 ekim gibi (38+5'de) filen olurum diye tahmin ediyorum belki aynı gün pırtlatırız
pırtlatalım anacım sevo- nurcikle bizde ikimiz aynı gün pırtlatalım bari
aynenn öyle olsun ama önce biz pırtlatalım kii nurcikle sevoo çatlasınlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?