- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
melike_ecesu hoşgeldin canım
hoşbulduk canım nasılsın bitanemm kociş geldi görevdende yemek hazırladım şimdiiii
offff offff canım sıkıldı,içim daraldı artık kızlar.
çok saol canım nasıl olsun iyi olmaya çalışıyorum. bugün arkadaşımın oğlu için 2 tane pasta yaptım. yarın doğum günü de .....ben nezaman bebişimin patasını yapcam diyodum...boshayallersmile
eğer kısmetimizde bebiş varsa er geç olacak bizimde sabret canım az daha sabret bak ne güzel mart ayında tedaviye başlıyacaksın güzel hayaller kur inş bu sefer bebişin sana sımsıkı tutunur annesiarkadaşımın oğlunun yarın doğum günü. ona bugün 2 tane çok güzel pasta yaptım... ya ben ne zaman kendi bebişimin pastasını yapıcammm.....yaaa...boshayallersmile
canım benim Allah razı olsun bizimle paylaştığın için bende okuyacam inşguclubacismile
ablacım bilmiyorum ama içim kıpır kıpır iyi haberler alacaz Allahın izniyle sen biraz releks oll kafanı dağıt düşünmemeye çalışş kkıslar ben şimdi çıkıyorum yemek falan yapıcam akşama da komşularr gelecekk hazırlanıcam öpüyoruum Rabbime emanetsinizz abla
hiç konuşmadan niyet et
10 defa ALLAHUEKBER DE
FERDÜN, HAYYÜN,KAYYÜM,HAKUMİN,ADLÜN,KUDDÜS
YANİ 6 İSMİ SAYIYORSUN ONDAN SONRA 19 DEFA FETİH OKUYORSUN ŞİMDİ KOMŞUM SÖYLEDİİ BEN HEPİMİZ İÇİN OKUCAMM BİRAZ UZUN SÜRÜYOR AMA
NEYSE CANLARIM BEN ÇIKAR
canım bak herşeyde bir hayır var demek senin eski eşin ne kadar cahil düşünen bir insanmış hayret ettim valla ama neyseki şimdiki eşinle mutlusun RABBİM en kısa zamanda evinize mincik bir melek versin küçük mutlu bir çekirdek aile olun inş :Saruboceq:bende 5 yıllık evliyim fakat ilk evliliğim değil önceki eşimle evliyken bana tedaviyle olacak çocuk istemiyorum dedi senin çocuğun olmuyo kısırsın dedi ve bende ayrıldım kaldıramadım şimdiki eşim ise dünya iyisi benim çocuğumun olmama ihtimalini bile bile evlenmek istedi inan bana evlendiğimizden beri tedavimle benden çok ilgileniyo evet canım onlarda bizimle birlikte yıpranıyo ben üzüntülerimi bazen söyleyemiyorum oda üzülmesin diye
tamam ozaman ben geçmişi okudumda ,sebebini biliyorlarsa arkadaşlar sorun yok iyi akşamlar canım
ben bitirince yazarım
canım biliyorum ablanda okumak istedi hatta sordu bu durumda okusam olurmu diye ben bişey diyemedim okunacak arkadaşların içine sinerse okursun demiştim ama o arkadaşlardanda ses çıkarmayınca oda haklı olarak okumadı tabi
benim eşimde bu konuda konuşmaz... ama yiğenlerini kucağıma alıp severken öyle içim yanıyo ki............... o zaman yüreğimden sanki bişeyler kopuyo...........
cannıım burda ki melike de bendimmmalsanaalsanasmilelülülülülülüşimdi az biraz iyi oldum canım çok saolllllkafamçokkarıştı
biliyorum canım Allah razı olsun Rabbimden ümit kesilmiyo hiç
seen haaaayyyyllllaaaa ordamısın şekeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?