Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk canım nasılsın bitanemm kociş geldi görevdende yemek hazırladım şimdiiii

çok saol canım nasıl olsun iyi olmaya çalışıyorum. bugün arkadaşımın oğlu için 2 tane pasta yaptım. yarın doğum günü de .....ben nezaman bebişimin patasını yapcam diyodum...boshayallersmile

bir şey olduğundan değil de bir şey olmadığından.aynı terane ışte,içlendim ,mutsuzum ,mutsuz hissediyorum kendimi,yazıverdim işte!

ah ahhhhhhhhh inşallah dogsun da sag salim olsunda pastacı dükkanlarını boşalttıırıım wallaa

arkadaşımın oğlunun yarın doğum günü. ona bugün 2 tane çok güzel pasta yaptım... ya ben ne zaman kendi bebişimin pastasını yapıcammm.....yaaa...boshayallersmile
eğer kısmetimizde bebiş varsa er geç olacak bizimde sabret canım az daha sabret bak ne güzel mart ayında tedaviye başlıyacaksın güzel hayaller kur inş bu sefer bebişin sana sımsıkı tutunur annesi

canım benim Allah razı olsun bizimle paylaştığın için bende okuyacam inş

canım bak herşeyde bir hayır var demek senin eski eşin ne kadar cahil düşünen bir insanmış hayret ettim valla ama neyseki şimdiki eşinle mutlusun RABBİM en kısa zamanda evinize mincik bir melek versin küçük mutlu bir çekirdek aile olun inş :Saruboceq:

kedersiz tefriciye listesinin son durumu nedir, ablamın yerine ben yeniden alabilirim , 300 tanemi kaldı

salavat ı tefriciye listesi

meryem için (meyra)

kedersiz........500 OKUDU
nevbahar........500
meryem ......1000
ipekk............300 OKUDU
melike............200 OKUDU
etipuf.............100
yıldız.............300 OKUDU
umudunolsun...300 OKUDU
melon ...........100 OKUDU
kedersiz..........500
şifa.................344
melon.............300

toplam..4444

melike için

melike.....1644
kedersiz.....500 OKUDU
nevbahar.....1000
ipek.........300 OKUDU
etipuf........100
yıldız.......300
melon......100 OKUDU
ipek........500

toplam 4444

meloncum ekledim canım bu listede böylece tamamlandı şükür .Allah senden razı olsun canım

kedersiz ablam okumak istiyor ama durumu belli benim okuduğumu ona sayın melonun yanına belirtirsen sevinirim , onun yerine okuyorum allah kabul etsin seve seve okuyorum bende...

canım biliyorum ablanda okumak istedi hatta sordu bu durumda okusam olurmu diye ben bişey diyemedim okunacak arkadaşların içine sinerse okursun demiştim ama o arkadaşlardanda ses çıkarmayınca oda haklı olarak okumadı tabi

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Kedersiz, Melon

nevo benim içime öyle doğuyorki o misafirler arasında sende varsın ve ordan bize el sallıyorsun kaydirigubbakcemile3çabık çık ordan guclubacismile

tamam ozaman ben geçmişi okudumda ,sebebini biliyorlarsa arkadaşlar sorun yok iyi akşamlar canım
ben bitirince yazarım

tamam ozaman ben geçmişi okudumda ,sebebini biliyorlarsa arkadaşlar sorun yok iyi akşamlar canım
ben bitirince yazarım

tamam canım ..
ya melon ben dün sana yazdım ama görmedin sanırım
senin öenmli sınavların olursa okuruz senin içinde yazmıştım :))
ya ben nedense seni üniv. öğrencisi sanıyorum yanlışmı düşünüyorum ..gerçi profilinde evhanımı diyor ama bir ara senin profiline girdim :kedi:sınavlarla ilgili mesajlarını görmüştüm ama şimdi tekrar baktımda sanırım ehliyet sınavına gireceksin inş ilk sınavında alırsın ehliyetini canım

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Kedersiz

kaldım yine tek başımabenneyaptımki alacağınız olsun misafir bacılar:dilcikar:
:

ablacıım bende gördüm ama nazracamın kendini yormaması gerekiyorr çok önemli onun için bu hafta bende onu üzmemek için ses çıkartmadım inşallah ses çıkarmadığımız için kırılmamıştırr

benim eşimde bu konuda konuşmaz... ama yiğenlerini kucağıma alıp severken öyle içim yanıyo ki............... o zaman yüreğimden sanki bişeyler kopuyo...........

aynen walla benim görümcemin çocuklarını severken benimde kocişiminde içinde yangınlar o anda bize dokunsanız ikimizde ağlarıızz çoook zorr artıkk bebişlere bakışımız bile değişti

şimdi az biraz iyi oldum canım çok saolllllkafamçokkarıştı
cannıım burda ki melike de bendimmmalsanaalsanasmilelülülülülülü

seen haaaayyyyllllaaaa ordamısın şekeeeer[/QUOTE]
yok kuzum gitmiştimmmm :) giremedimde komşular yeni gitti yaw aklım burdaydıı

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
bynkutluay, sifaa+
neyse ben çıkarr hayırlı geceler Rabbime emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…