gerçi ben sanmıyorum ya 38 haftaları beklemez benim bebişlerim kendileri gelmek isterler diye düşünüyorumhayırlısı sağlıklı olsunlarda nasıl olursa olsun gerçi
ahh bacı ahh senınkiler beklemezlerr benimkide dogmazz 40ları görürüm gibime geliyorrrrrr
geç olsunda güç olmasın bacım napalım gerekirse beklenir hepimiz için söylüyorum
laram cnmmmm ben çıkayım bıcı bıcı yaapacam yarın malum kontrol varr 1 saate geri gelirim burdA olursan konuşuruz byy
sevo bacıııı yarın 10 30 hastanedeyim gelince çaldırrr orda olursam karşılaşırızzzz
iyi akşamlar kızlar daha yeni geldik eve randevum 1 30 da idi ama semra hanımın ameliyatı varmış 2 yi geçe girdik muayeneye önce başka bi dr la görüştük uzun uzun muayene etti beni yarım saate yakın sonra da semra hanım geldi o da ayrıca etti benden rahim emarı istediler biliyosunuz çift rahimliyim yaa ama benim rahim diğer çift rahimlilere göre çok daha farklı durumum o yüzden bunu istediler hsg nin daha detaylısıymış bu ama acısızmış güya perşembe sabahtan bi görüntüleme merkezinde çektirecez sıkı durun tammmm 1 milyar neyse tlfda yalvar yakar 500 e indirdik çünkü hsg mi de orda çektirmiştik bunun sonucuna göre belki laparoskopi yapılabilirmiş inşallahh gerek kalmaz eski doktorumun tedavisini pek beğenmediler her seferinde aynı ilacı vermesini eleştirdiler ve neden aynı rahme transfer etmiş keşke iki ayrı rahme birden transfer etseymiş dediler ben de öle istedim ama yapmadı drum dedim bide embriyolarımız gerçekten kalitelimi acaba dediler neyse burda daha farkıl bi tedavi uygulanacak inşallahhh eğer şu emardan bişey çıkmassa inşallahh 1 hafta 10 güne başlıcaz hastene dönüşü eşimin arkadaşının hanımı dün doğum yapmıştı ona uğradık bebek görmeye ayy pek küçüktü yavrumm ne zamandır o kadar küçük bebek görmemiştimallahım sizleri de tez zamanda kurtarsın hamişler haaa bu arada çok sevdiğim bi ark.daha hamile haberini aldım hem sevindim hem için burkuldu öle işteee hadi ben biraz gidip dinleniyim canım çıktı
aynenn öyle olsun ama önce biz pırtlatalım kii nurcikle sevoo çatlasınlarrr
pınarım gayet iyi geçmiş farklı tedavi yapacaklarına sevindim ve rahmini araştırmaları hoşuma gitti bu sefer olacak inşallahhh bende inanıyoruminş. emarında sorunsuz geçer laparoskipiye kalmaz
hahahaaa sen avcunu yala önce biz doğurucaz
laram cnmmmm ben çıkayım bıcı bıcı yaapacam yarın malum kontrol varr 1 saate geri gelirim burdA olursan konuşuruz byy
sevo bacıııı yarın 10 30 hastanedeyim gelince çaldırrr orda olursam karşılaşırızzzz
1 e kadar benim işim biter herhaldeeee ama sen geldiğinde çaldır yine neslihanın işi belli olmaz 10 daki randevuyaa 4 dede girebilirimm yaşamadık deilllcanım benim randevu 2 deama 1 gibi gitmeyi düşünsemde yine de aramızda baya saat farkı var
1 e kadar benim işim biter herhaldeeee ama sen geldiğinde çaldır yine neslihanın işi belli olmaz 10 daki randevuyaa 4 dede girebilirimm yaşamadık deilll
cnm yaaaa ne desem bilmiyorum inankii onlarıı RABBİME havale ediyorum en iyisini o bilirrrrrr
günaydın kızlarr
pınar kontrol iyi geçmiş .bu sefer daha temkinli daha emin adımlarla başlıyorsun ne güzel....bu seferki tedavin güzel sonuçlanacak inşallah..
doktorun söylediği ne kadar mantıklı her iki rahmede embriyo yerleştirecekmiş .eski doktorun bunu neden akıl edememiş veya neden gerek görmemiş acaba
seyhan ve fatoş bugün kontolerniz var hadi hayırlı haberlerle gelin
kamer günün belli olmuş gibi hadi hayırlısı canım ..Allah sağ salim kavuştursun oğluşlarına
kızlar benim dünden beri yine canım sıkkın anlatıpta sizide boğmak istemiyorum ama eşimin ailesi yüzndne yine kavga ettik..
artık tahamül edemiyorum en ufak bir şeyde patlıyorum ..sinir hastası oldum çıktımAllah bildiği gibi yapsın sevgili kaynanamı
günaydın kızlarr
pınar kontrol iyi geçmiş .bu sefer daha temkinli daha emin adımlarla başlıyorsun ne güzel....bu seferki tedavin güzel sonuçlanacak inşallah..
doktorun söylediği ne kadar mantıklı her iki rahmede embriyo yerleştirecekmiş .eski doktorun bunu neden akıl edememiş veya neden gerek görmemiş acaba
kamer günün belli olmuş gibi hadi hayırlısı canım ..Allah sağ salim kavuştursun oğluşlarına
kızlar benim dünden beri yine canım sıkkın anlatıpta sizide boğmak istemiyorum ama eşimin ailesi yüzndne yine kavga ettik..
artık tahamül edemiyorum en ufak bir şeyde patlıyorum ..sinir hastası oldum çıktımAllah bildiği gibi yapsın sevgili kaynanamı
günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?