Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gerçi ben sanmıyorum ya 38 haftaları beklemez benim bebişlerim kendileri gelmek isterler diye düşünüyorumhayırlısı sağlıklı olsunlarda nasıl olursa olsun gerçi

ahh bacı ahh senınkiler beklemezlerr benimkide dogmazz 40ları görürüm gibime geliyorrrrrr

bu arada az önce kuzenimle konuştum hemşire kendisi dediki bu dönemden sonra çok fazla yeme bebekler kaka yaparlar dediaz az yiyecekmişiz

laram cnmmmm ben çıkayım bıcı bıcı yaapacam yarın malum kontrol varr 1 saate geri gelirim burdA olursan konuşuruz byy

sevo bacıııı yarın 10 30 hastanedeyim gelince çaldırrr orda olursam karşılaşırızzzz

tamam canım görüşürüz yarın artık iyiakşamlar

pınarım gayet iyi geçmiş farklı tedavi yapacaklarına sevindim ve rahmini araştırmaları hoşuma gitti bu sefer olacak inşallahhh bende inanıyorum inş. emarında sorunsuz geçer laparoskipiye kalmaz

aynenn öyle olsun ama önce biz pırtlatalım kii nurcikle sevoo çatlasınlarrr

hahahaaa sen avcunu yala önce biz doğurucaz

canım benim randevu 2 de ama 1 gibi gitmeyi düşünsemde yine de aramızda baya saat farkı var

günaydın canlarım sizi çok seviyorum nasılsınız bakalımmmm
pınar ablacım bak görürsün bu tedavinde sen hamile kalacaksın ve yürekten içten geçti biran sanki şuanda hamileymişin gibi geldi yemin ederim bakk
allahım büyük hepimizi güldürecek ben inanaıyorummm

cnm yaaaa ne desem bilmiyorum inankii onlarıı RABBİME havale ediyorum en iyisini o bilirrrrrr

haklısın canım bende allaha havale ettim ne desek boş yapacağını yapıyor geride kalmıyor

günaydın kızlarr

pınar kontrol iyi geçmiş .bu sefer daha temkinli daha emin adımlarla başlıyorsun ne güzel....bu seferki tedavin güzel sonuçlanacak inşallah ..
doktorun söylediği ne kadar mantıklı her iki rahmede embriyo yerleştirecekmiş .eski doktorun bunu neden akıl edememiş veya neden gerek görmemiş acaba

seyhan ve fatoş bugün kontolerniz var hadi hayırlı haberlerle gelin

kamer günün belli olmuş gibi hadi hayırlısı canım ..Allah sağ salim kavuştursun oğluşlarına

kızlar benim dünden beri yine canım sıkkın anlatıpta sizide boğmak istemiyorum ama eşimin ailesi yüzndne yine kavga ettik..
artık tahamül edemiyorum en ufak bir şeyde patlıyorum ..sinir hastası oldum çıktım Allah bildiği gibi yapsın sevgili kaynanamı

ah nurcanım annen gelseydi azıcık kafan rahatlardı en azından
anacım sizlerde de ne kaynanalar eltiler görümceler varmışallah hepsini bildiği gibi yapsın

nurcanım boşver diyemiyorum canım ama boğmak istemiyorum deme bende anlatıyorum canım insan anlattıkça rahatlar rahatlayacağını hissediyorsan anlat canım

günaydın kızlar nasılsınız

nurcik ya git kaynananın yanına ne varsa ne duyduysan içine ne yer ettiyse kus gitsin bari yoksa hep böle devamlı üzüleceksin..zaten size faydaları yok ipler tamamen koparsada kopar boşver

slm kızlarrr nasılsınnzzz...

nurcanım yaaa sıkma canını desemde boş biliyorum ama napacaksın allahım bildiği gibi yapsın onları hamile hamile üzüyolar allah iyi demez herkes ettiğini buluyo hiç üzülme rabbim ıslah etsin akıl versin inşallahh ne diyim üzüldüm walla cnm yaaa

sedefim cnm benim sende üzülmüşsün tedavine odaklan cnm benim birini duy birini duyma simdi senin morale ihtiyacın var üzülmeye değil rabbim bildiği yapsın inşallahh..

pınar ablacım inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür tüm dualarım seninle ve tedavide olan arkadaşlarım için rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inşallahh
herkesi öper ve kaçarım

allaha havale te canım sabır dile uyma sen onlara sen aklı başında bi hatunsun onlar için üzülmeye değmeyeceğini biliyorsun sakın sıkma canını görmemezlikten ve duymamazlıktan gel bitanem allah hidayet versin onlarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…