Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar doktordan geldik fatoşla görüştük anammm fatoşta çok büyümüş o gelince ken di kontrolünü anlatır

kızım 2900 lerde çıktı artık yavaş yavaş kilo alımı yavaşladı damarımdan dolayı yinede şükür haftaya dikişlerim alınıyo

sanırım fatoş benden önce doğuracak

herkese selam yayavaş yavaş doğum haberleri gelecek demek allah sağ salim kurtarsın sizleride bebişleride...bebek bu tedavin yüzünü güldürücek inşallah...kankim evinin huzurunun başkaları tarafından bozulması çok kötü ya seyhanın dediği gibi yap git konuş her şeyi göze alarak ya da eşinle bir karara varın hiç bir şekilde konuşmayın onlarla ilgili bir ara bizde de sürekli başkaları yüzünden kavgalar olmaya başlamıştı birlikte karar verdik hiç kimse için birbirimizle kavga etmicez başkalarının hatalarını evimize getirmicez dedik çok şükür düzeldik tabiki arada ufak tefek sorunlar oluyo ama eskisi gibi değiliz allah yardımcın olsun canım

maşallah rüyamıza kilosu iyiymiş maşallah dahada alır heralde
artık 2 hafta içinde doğumlar başlayacak demek oluyor hayırlı olsun

kızlar içinizde buharlı temizlik aleti kullanan varmı burası yeri değil sormak için biliyorum ama sizin de fikrinizi almak istiyorum

maşallah rüyamıza kilosu iyiymiş maşallah dahada alır heralde
artık 2 hafta içinde doğumlar başlayacak demek oluyor hayırlı olsun

sağol canım 3200 lerde olsa yeter canım

kızlar içinizde buharlı temizlik aleati kullanan varmı burası yeri değil sormak için biliyorum ama sizin de fikrinizi almak istiyorum

yok canım kullanmadım ama reklamlarda gördüm güzdel bişeye benziyo ama araştırmak lazım

ah nurcanım annen gelseydi azıcık kafan rahatlardı en azından
anacım sizlerde de ne kaynanalar eltiler görümceler varmışallah hepsini bildiği gibi yapsın

sende bu üçlü(kaynan,görümce,elti) hatun sorunun yok.. taşlara vur ..şanslısın bu konuda :)
nurcanım boşver diyemiyorum canım ama boğmak istemiyorum deme bende anlatıyorum canım insan anlattıkça rahatlar rahatlayacağını hissediyorsan anlat canım
kaynanam tandır ekmeği yapıyor ,yaptığı zamanda allah var gönderir(eşim çok seviyor çünkü)
.geçen gün oraya gittiğimde rahatsız olduğumu gördü hatta çok duramadım eve gidip biraz dinelneyim geçmezse hastaye gideceğimi söyleyip eve geldim ..ve o gün ağrılarım hiç geçmedi hastaneye gittm..beklerdimki kaynanm gelemesede arasın sorsun ..nasıl oldun gittinmi hastaneye aramasını bekledim en azından..ne aradı nede sordu bu bana çok dokundu...demek doğursam haberi olmuycak kadının(halbuiki kaynanm ilk hamile kaldığım zaman çok mutlu olmuştu.sürekli yanıma gelip işimi görürdü ne oldu bir kaç aydır anlıyamadım)
dün yine komşu çocuğuyla ekmek göndermiş ..bende geri gönderdim gelipte kapımızı açmayan sormayan ekmkte göndermesin sonuçta benimde eşiminde manevi desteği ihtiyacı var bu zamanda ekmeğe değil:)
...kaynanam buna çok kızmış olacakki.kayınpederime hemen yetiştirmiş..akşam biz yürüyüşteyken aradı eşimi ..karının ne derdi var neden böyle yapmış diye ..eşimde bişey diyemedi ..bilmiyorum baba diyebildi sadece
(eşim onların bize karşı olan haksızlığını ve ayrımcılığını görüyor ,biliyor ama onlara dile getiremiyor nedense)
kayınpederim açtı ağzını yumdu gözünü sesi tam duyamıyorum ama hareretli geliyor eşimde sus pus dinliyor .sonra suratına kapattı..eşim baktım bana karşı surat yapmaya başladı..neden böyle yapıyorsund ediğimde görmüyorsmun daha neden olacak dedi ...bir sürü şey saydı dedim bana gücün yetiyor anca ailenede bu şekilde konuşlabilseydin hakkımızı savunabilseydin bu duruma gelmezdin..evin büyük oğlu olmasına rağmen ...bir değerini göremiyorum eşimin ve bu bence eşim yüzünden oluyor..zamanında bize ne yaptılarsa hep sustu ve ezdirdi bu yüzden bana çok rahatlıkla bu şekilde davranabiliyorlar..eltimin kocasının yumruğu her zaman masada oldu ve bu yüzdendirde kimse eltime bişey diyemiyor ne derse desin ağzının içine bakıyorlar..amann uzattıkça uzatım bende.
sonuç olarak eşimle ailesi yüzündne yine kavga ettik ayır odada yattık sinirimden gece boyunca ağladım kzıımın psikolojisini düşünemiyorum artık ...ağladıkça karnım taş kesildi anladımki kızım gerçekten çok etkileniyor
ipler zaten koptuğu kadar kopmuş..kayınpederim demişki karın annesi geleck diyemi yapıyor yine bunları
bir kaç sene önce annem geldiğinde yine kavga kıyamet kopmuştu(ozamanlar altlı üstlü oturyorduk)..annem gelince yapıyormuşum bu hareketleri töbe yarabbim
amin canım Allah bildiği gibi yapsın .diyecek başka bişey bulamıyorum bende
üzülüyorum .değmediğini bildiğim halde üzülüyorum nuray

maşallah kızına..kilosu iyi canım..5 gün önce benimde 2800 çıkmıştı .

fatoştan haberim var aradı beni..gelişmelerdne haberdar etti
bencede bu günlerde doğuracak gibi :)

Son düzenleme:
inanırmısın kanki 9 senedir tek kavgamızın sebebi ailesi
eşim onarın hakıslığını gördüğü bildiği halde ses çıkaramıyor ..bir kere kalkıp ailesine siz bana ve eşime bu bu şekilde davranıyorsunuz kardeşlerime ve karılarınada bu şekilde davranıyorsunuz ayrımcılıklarını bir söylese ..kayınım gibi yumurğu mada olsa (ya bir kere ya bir kere olsun yapmadı bunu)
.ama işte onlara gelince dili lal oluyor
kızlar içinizde buharlı temizlik aleti kullanan varmı burası yeri değil sormak için biliyorum ama sizin de fikrinizi almak istiyorum

ben kullanmadım kankim .bilmiyorum bu yüzden
uzun zaman önce sormuştun yine bu bharlı temizlik şeyini sanki:)

nurcik ne diyem insan tabiki ilgi bekler olmazsa ara konuş yüz yüze konuşamasan bile..hem annen gelince annenin üzerine gitmezler..eşin hiçbi zaman onlara karşı gelemecek sende boşverecek karakterde değilsin herşeyi daha da çok kafana takıcaksın. yada nasıl sana laflar ulaşıyosa sende birine konuş onun kulağına gitsin

valla kankim eşini de kızını da kendini de boşa üzüyosun bırak aramasın gelmesin umrusama gelip sorun getirecekse gelmesin ben düşük yaptım
kayınvalidem gelmedi bile yanıma tedavi sırasında hamileliğimde hiç bir zaman bir tas çorba bile yapmadı sadece o değil kendi annemde aynı şekilde
ama kimseye ne tavır yaptım ne eşimi kendimi bboğdum olduğu kadar kendi yağımızla kavrulduk en güzel günlerim gözyaşıyla geçmedi elim karnımda gerim gerim gezdim kocam nasılsa poh pohladı beni boşver beklentin olmasın beklentin olunca üzülen sen oluyosun bırak allaha havale et bunca yıl beklediğin evladını gözü yaşlı mı karşılıcaksın bak annen geliyomuş sen böyle yaparsan annenden bilirler daha da huzurun kaçar kimse için kendini ve eşini üzme

ah be kankim elinde değil takıyo insan biliyorum bazen bende takıyorum takıyorum inan kimsenin bi şey duyduğu yok o insanlar hiç bi şeyden habersiz evlerinde huzurla otururken biz kavga kıyamet gidiyoruz elimize hiç bi şey geçmiyo ....olabilir sormuşumdur uzun zamandır ilgimi çekiyo

sevo haklı sen yapı olarak fazla takıyosun en iyisi laf taşıdığını bildiğin birine söylemek istediklerini söyle veya direkt kaynana konuş hem bakarsın
sen anlatınca düzelir

evet zaten bu beklentilerim yüüzndne üzülüyorum kahroluyorum
kaynamdan ilgi.eşimden de .ailesine karşı beni savunmasını ama ne oluyor avucumu yalıyorum

eşimde üzülüyor biliyorum belkide benden daha çok kahroluyor onada üzülüyorum ama kızıyorum yinede eşime.

kanki sen ne güzel dert etmemişsin keşke bende bu kadar içime atıpta kahretmeseydim ne kendimi nede içimdeki meleği
bu huyum olmaz olsaymış .vurdum duymaz kafyta bişey takmaz olsaymışım

önüme gelen herkese anlatıyorum valla kulağına gitmiştir muhakak

işte ipeğim takmamak lazım karı koca birbirine destek olmak lazım.ama nurcanın kararteri böle değil kendini çok üzüyo kafasına takıyo..bu devamlı böle sürecek çünkü olaylar bitmeyecek devam edecek..

bende k.valideden bana da tel bile gelmiyo oğluyla konuşuyo okadar dikiş olayımda bile 2 gün sonra aradı en son ozaman konuştuk zaten..amannn hşçkşmse aramasın sormasın destek olmasın böle daha iyi

canları cehenneme

aaaa hiç aklımıza gelmedi çekmedik :26: ayy keşke çekseydik ama işte hastane ortamı oraya buraya git derken akıl başta değildi ama haftaya yine görüşebiliriz ozman çekeriz

tabi haftaya kadar doğurmazsa

gelsede yazsa ..nerde kaldı
söylesekmi kızlara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…