Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tabi haftaya kadar doğurmazsa

gelsede yazsa ..nerde kaldı
söylesekmi kızlara

ne bilem yine gezmeyemi gitti ne olmazsa söyliyek

söylüyommm ozamannnn

fatoşun 2 cm açılması varmış
tosunu 3500 gr olmuş
haftaya doğurabilir yine kontrolü olacak
bide şekeri çıktı diyet listesi verildi
normal doğuma çok yatkınmış ama tosunu çok kilo alırsa yakındada doğumu olmazsa sezeryan olacak

ben geldimm milletttt hastaneyee git ordan gezmeyee ordanda alışverişe git anca eve atabildim kendimiii

evt seyhanın dediği gibii haftayaa dogum olabilir dedi doktor ama ben kendimde o beceriyi göremiyorummm

ben geldimm milletttt hastaneyee git ordan gezmeyee ordanda alışverişe git anca eve atabildim kendimiii

evt seyhanın dediği gibii haftayaa dogum olabilir dedi doktor ama ben kendimde o beceriyi göremiyorummm

eee zaman yaklaşınca yusuf yusuf ediyo dimi şimdi banada haftaya dikişler alınacak denildiya bende de aynı şey oldu

eee zaman yaklaşınca yusuf yusuf ediyo dimi şimdi banada haftaya dikişler alınacak denildiya bende de aynı şey oldu

ya aslında yusuf yusuf deildee kafama ne takıldıı doktorrr bebegin sag böbregini baktı baktı ama beya baktı sonra böbregine bakıyorum dedi bendee heh şimdibunu kafama takarım dedim tabi dediğim gibide oldu sonra normal bişey yok dedi kalktı kalktıktan sonrada sen detaylıya girmiştin deilmi dediiii onu çok kafama taktım görmedimi acabaaaaa detaylıda böbrekler normal yazıyorrr:26::26::26::26::26:

kafana takma canım bişey olsa detaylıda çıkardı bence

seyhan teyzesii ogluşuma bayramlık aldımmmmkadife pantalon hırka ve akkabıı çok tatlılarr küçük adamım benimmmmmm

seyhan teyzesii ogluşuma bayramlık aldımmmmkadife pantalon hırka ve akkabıı çok tatlılarr küçük adamım benimmmmmm

hadi yaaa güle güle kullansın oğluşun yaa benim hiç takatim kalmadı bankalara gittim mopaşa gittim zor eve attım kendimi sende iyi gezmişsin

meraba kızlar

kardeşim ve pamuk yeğenim vardı bugün ondan gelemedim

nurcanım kızlar ne kadar güzel şeyler söylemişler sende bırak artık takma şunları eşine ve kuzuna sarıl canım

sevommaşallah canım kilonuz çok iyi ama damar problemi demişsin ben atladımmı ondan haberim yok:26::26::26::26::26:sağlıcakla gelsin rüya kuzu demek haftaya dikişler alınacak

fatoş hadi gözün aydın 2 cm demek bakarsın haftayıda beklemez tosunun

hadi yaaa güle güle kullansın oğluşun yaa benim hiç takatim kalmadı bankalara gittim mopaşa gittim zor eve attım kendimi sende iyi gezmişsin
sende az gezmemişsin şekerim valla benim ayaklarımın altı agrıdııı başkada bişey yok saol teyzesii inşallah güzel günlerde kullanırızzzzzz

saol şekerim hayırlısı bakalım ama bana doguracakmışım gibime gelmiyorrrrr

böyle dereken derken vallada önce sen doğuracan

bu arada bende bugün pek iyi değilim sabah midem ağrıyodu çıkardım güne kötü başladık oturup kalkamıyorum çok canım yanıyor sanki patlatacaklar her an

selam canım
damar olayı şu canım benim kızımı besleyen damarlardan birinin direnci az yani beslenmesini etkiliyo bu normalde..böle sorunu olanlara göre yinede çok iyiyim benim kızım 2500 gr iken böle sıkıntısı olan kişinin 1900 gr falandı..anlıyacağın şimdiye kadar iyi gittik

canım benim yaa allahım sağlıcakla tez vakitte kurtarsın senide oğluşlarınıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…