- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
biraz olsun rahatladım sanki :)sedefinde dediği gibi anlatınca rahatlık geliyor:)
insan konuşacak derdini anlatacak birini arıyo böle zamanda bi nebzede olsa rahtladıysan ne mutlu canım
tabi haftaya kadar doğurmazsa
gelsede yazsa ..nerde kaldı
söylesekmi kızlara
belim ağrıdı .gidip uzanayım biraz..görüşürz kızlar..öptüm
ben geldimm milletttt hastaneyee git ordan gezmeyee ordanda alışverişe git anca eve atabildim kendimiii
evt seyhanın dediği gibii haftayaa dogum olabilir dedi doktor ama ben kendimde o beceriyi göremiyorummm
eee zaman yaklaşınca yusuf yusuf ediyo dimişimdi banada haftaya dikişler alınacak denildiya bende de aynı şey oldu
eee zaman yaklaşınca yusuf yusuf ediyo dimişimdi banada haftaya dikişler alınacak denildiya bende de aynı şey oldu
ya aslında yusuf yusuf deildee kafama ne takıldıı doktorrr bebegin sag böbregini baktı baktı ama beya baktı sonra böbregine bakıyorum dedi bendee heh şimdibunu kafama takarım dedim tabi dediğim gibide oldu sonra normal bişey yok dedi kalktı kalktıktan sonrada sen detaylıya girmiştin deilmi dediiii onu çok kafama taktım görmedimi acabaaaaa detaylıda böbrekler normal yazıyorrr:26::26::26::26::26:
kafana takma canım bişey olsa detaylıda çıkardı bence
seyhan teyzesii ogluşuma bayramlık aldımmmmkadife pantalon hırka ve akkabıı çok tatlılarr küçük adamım benimmmmmm
sende az gezmemişsin şekerim valla benim ayaklarımın altı agrıdııı başkada bişey yok saol teyzesii inşallah güzel günlerde kullanırızzzzzzhadi yaaa güle güle kullansın oğluşunyaa benim hiç takatim kalmadı bankalara gittim mopaşa gittim zor eve attım kendimi sende iyi gezmişsin
meraba kızlar
kardeşim ve pamuk yeğenim vardı bugün ondan gelemedim
nurcanım kızlar ne kadar güzel şeyler söylemişler sende bırak artık takma şunları eşine ve kuzuna sarıl canım
sevommaşallah canım kilonuz çok iyi ama damar problemi demişsin ben atladımmı ondan haberim yok:26::26::26::26::26:sağlıcakla gelsin rüya kuzu demek haftaya dikişler alınacak
fatoş hadi gözün aydın 2 cm demek bakarsın haftayıda beklemez tosunun
sende az gezmemişsin şekerim valla benim ayaklarımın altı agrıdııı başkada bişey yok saol teyzesii inşallah güzel günlerde kullanırızzzzzz
saol şekerim hayırlısı bakalım ama bana doguracakmışım gibime gelmiyorrrrr
bayramlığınızı güle güle kullanın
meraba kızlar
kardeşim ve pamuk yeğenim vardı bugün ondan gelemedim
nurcanım kızlar ne kadar güzel şeyler söylemişler sende bırak artık takma şunları eşine ve kuzuna sarıl canım
sevommaşallah canım kilonuz çok iyi ama damar problemi demişsin ben atladımmı ondan haberim yok:26::26::26::26::26:sağlıcakla gelsin rüya kuzu demek haftaya dikişler alınacak
fatoş hadi gözün aydın 2 cm demek bakarsın haftayıda beklemez tosunun
böyle dereken derken vallada önce sen doğuracan
bu arada bende bugün pek iyi değilim sabah midem ağrıyodu çıkardım güne kötü başladık oturup kalkamıyorum çok canım yanıyor sanki patlatacaklar her an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?