Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy inşallahhhhhh haftaayaaa pırtlatırımya ama bak inankiii bugün seyhandaa gördü seyhann kıss bendee doguracak bi hal varmıydıııııı

cnm yaa sen maşallah okadar iyi dayandınki hayranım sana kaşı bi taraflarını tü tüüüü encee sendee 1 hafta sonra pırtlatırsın gibime geliyorrrr

çok şükür maşallahhbu sorunu biliyorumda sende olduğunu ilk defa duydum benim neden haberim olmamış:26::26::26::26:

neyse iyi olunda önemli olan o çok sevindim

canım benim yaa allahım sağlıcakla tez vakitte kurtarsın senide oğluşlarınıda
hepimizi bacımmmmmm inşallahhhhh

kız belkide doğumdan önce enerji olayı varya onu yaşıyorsundur
sağol bacım hepimiz sağlıcakla kurtulalım inşallahhh kaşıdım popoşuçok şükür bu günleri gördük anamın çok emeği var o olmasa çok zordu allah başımızdan eksik etmesin

gayet iyiydin maşallah buldozer gibi önüne geleni biçeçek gibisin
ama annem karnın düşmüş dediya belkide yakındır

çok şükür maşallahhbu sorunu biliyorumda sende olduğunu ilk defa duydum benim neden haberim olmamış:26::26::26::26:

neyse iyi olunda önemli olan o çok sevindim

a nasıl bilmezsin bende yok yok herşey var yinede hamd olsun
bugün annem doktora ne zaman doğurcak doğursun artık diyo. doktorumda önceden doğmasın beklesin diyodunuz şimdide biran önce doğsun diyonuz diyo

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aman yaa yakın olsun saglıcaklaa dogar kuzum inşallahhhhh

buldozer gibimivalla çatır çatır kolayca doğurur bu kız ben diyim
sevo sende kolay doğurursunzaten açılmaya musaitsiniz bu arada doğum şekli hakkında ne dedi doktorun?

valla ben duymamıştım bacım demek o aralar meşguliyetimiz vardı

Son düzenleme:

bilmem olabilirrr bana herşeycyalanmış gibime geliyorr saglıklı olsunlardaa ne zaman geliyosa gelsin önemli olan oooocennet boşuna anaların ayaklarının altındadır demiyorlarrrrr

inşallahhh cnmmmm inşallahhhh

kızlar nevbahar çok uzun zamandır gelmiyor hamileliği nasıl gidiyor acaba?

şifada gelmiyor uzun zamandır :26::26:

bencede kolay doğurur zaten doktoruda öle demiş
benim doktor bişey demiyo ama normalden yana.dikişlerden sonra bence sıkıntı olmazsa bi hafta 10 güne kadar doğururum gibi geliyo.
bugün alttan muayene etti ilk defa canım çok yandı söyledim doktora oda dikişlerimin artık sonunda olduğunu söyledi istersen şimdi alayım dedi yok haftaya alırsınız dedim.sanki alınınca doğuma engel kalmıcak hemen doğurcakmışım gibi geliyo

benim sıpaya 2 kere yemek yerken pc den pepe izlettim şimdi anne pepe deyip duruyor herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:
ipeğimmm çatlakların geçtimi yoksa duruyomu canım

yaa kızlar benim çok çatlağım oldu güya bebeyağı kakao yağı kullandım göbeğimin altı,yanları özellikle fena,kalçam bacaklarım heryerimi sardı bugün doktorumun asistanı saf zeytinyağı sür dedi

dikişten dolayı acımıştır o
bende dün oldum çok tırstım ama acı ağrı hissetmedim

inşallah normal ve güzel bir doğumunuz olur kızlar hayırlısı hangisi ise o olsun
önce fatoş doğuruyo demek hadi bakalım hayırlısı..şifayı bende merak ediyorum inş.iyidir
hoşgeldin nasılsın ipekbebk süslerinin isimlerini değiştirdim ipek teysesi çınar&yiğit hayatımıza hoşgeldiniz yazdık

benimde çoğaldı çatlaklar son ay özellikle çok oldu ama herkes diyoki tek olsa çatlağın olmazmış:26::26::26::26: ben sadece bebe yağı kullandım sevo onuda alerji olunca çok üstüne düşmedim
bide çok sıcaklarda devamlı duşa girdiğim için çok uğraşmamıştım

bence ırsi bacım ne edersen et olacaksa oluyor çok takma kafana onunda tedavi şekli varmış ilerde yaptırırsın

dikişler sanırım baskıdan etimi yırtmaya başlamış
bebek şekerleri hazır desene

bu arada hastaneye kolanya götürmeyi unutmayın gelenlere dökülür çaktırmadan bebeği ellemeden dezenfekte olmuş olurlar bide ben bayram çikolataları gibi yada küçük hobbylerden alıcam ikram için olurmu kızlar..siz ne düşünüyosunuz

bende yatmak zorunda kaldığımdan beri hergün kullanamadım aslında..
ya benim annemin hiç yok bende de olmaz diyodum aslında..
ya takıyom hemşire geçmez dedi komşumun çatlaklarının rengi açılıyo ama kalıyo..bide memişler çok fena sarkık sütten sonra iyice sarkıcak şaka maka çok fena olursa estetik bile yaptırırım param olursa

offf bacım fena dikişler yani allah yardımcınız olsun az kaldı bacım sabır

bende aynı şeyi düşünüyorum evdeki kolonyayı koyacam hatta yarın koyalım annemle kolonya bardak çatal kaşık koyacaz bide hurmamız var dolapta onu koyacam süt yapsın yiyelimde

çikolata olarakta madlen alırız diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…