böyle dereken derken vallada önce sen doğuracan
bu arada bende bugün pek iyi değilim sabah midem ağrıyodu çıkardım güne kötü başladık oturup kalkamıyorum çok canım yanıyor sanki patlatacaklar her an
selam canım
damar olayı şu canım benim kızımı besleyen damarlardan birinin direnci az yani beslenmesini etkiliyo bu normalde..böle sorunu olanlara göre yinede çok iyiyim benim kızım 2500 gr iken böle sıkıntısı olan kişinin 1900 gr falandı..anlıyacağın şimdiye kadar iyi gittik
hepimizi bacımmmmmm inşallahhhhhcanım benim yaa allahım sağlıcakla tez vakitte kurtarsın senide oğluşlarınıda
ayy inşallahhhhhh haftaayaaa pırtlatırımya ama bak inankiii bugün seyhandaa gördü seyhann kıss bendee doguracak bi hal varmıydıııııı
cnm yaa sen maşallah okadar iyi dayandınki hayranım sana kaşı bi taraflarını tü tüüüü encee sendee 1 hafta sonra pırtlatırsın gibime geliyorrrr
ayy inşallahhhhhh haftaayaaa pırtlatırımya ama bak inankiii bugün seyhandaa gördü seyhann kıss bendee doguracak bi hal varmıydıııııı
cnm yaa sen maşallah okadar iyi dayandınki hayranım sana kaşı bi taraflarını tü tüüüü encee sendee 1 hafta sonra pırtlatırsın gibime geliyorrrr
çok şükür maşallahhbu sorunu biliyorumda sende olduğunu ilk defa duydum benim neden haberim olmamış:26::26::26::26:
neyse iyi olunda önemli olan o çok sevindim
hepimizi bacımmmmmm inşallahhhhh
kız belkide doğumdan önce enerji olayı varya onu yaşıyorsundur
sağol bacım hepimiz sağlıcakla kurtulalım inşallahhh kaşıdım popoşuçok şükür bu günleri gördük anamın çok emeği var o olmasa çok zordu allah başımızdan eksik etmesin
gayet iyiydin maşallah buldozer gibi önüne geleni biçeçek gibisin
ama annem karnın düşmüş dediya belkide yakındır
a nasıl bilmezsin bende yok yok herşey varyinede hamd olsun
bugün annem doktora ne zaman doğurcak doğursun artık diyo. doktorumda önceden doğmasın beklesin diyodunuz şimdide biran önce doğsun diyonuz diyo
gayet iyiydin maşallah buldozer gibi önüne geleni biçeçek gibisin
ama annem karnın düşmüş dediya belkide yakındır
a nasıl bilmezsin bende yok yok herşey varyinede hamd olsun
bugün annem doktora ne zaman doğurcak doğursun artık diyo. doktorumda önceden doğmasın beklesin diyodunuz şimdide biran önce doğsun diyonuz diyo
hepimizi bacımmmmmm inşallahhhhh
kız belkide doğumdan önce enerji olayı varya onu yaşıyorsundur
sağol bacım hepimiz sağlıcakla kurtulalım inşallahhh kaşıdım popoşuçok şükür bu günleri gördük anamın çok emeği var o olmasa çok zordu allah başımızdan eksik etmesin
buldozer gibimivalla çatır çatır kolayca doğurur bu kız ben diyim
sevo sende kolay doğurursunzaten açılmaya musaitsiniz bu arada doğum şekli hakkında ne dedi doktorun?
valla ben duymamıştım bacım demek o aralar meşguliyetimiz vardı
buldozer gibimivalla çatır çatır kolayca doğurur bu kız ben diyim
sevo sende kolay doğurursunzaten açılmaya musaitsiniz bu arada doğum şekli hakkında ne dedi doktorun?
valla ben duymamıştım bacım demek o aralar meşguliyetimiz vardı
kızlar nevbahar çok uzun zamandır gelmiyor hamileliği nasıl gidiyor acaba?
şifada gelmiyor uzun zamandır :26::26:
dikişten dolayı acımıştır obencede kolay doğurur zaten doktoruda öle demiş
benim doktor bişey demiyo ama normalden yana.dikişlerden sonra bence sıkıntı olmazsa bi hafta 10 güne kadar doğururum gibi geliyo.
bugün alttan muayene etti ilk defa canım çok yandı söyledim doktora oda dikişlerimin artık sonunda olduğunu söyledi istersen şimdi alayım dedi yok haftaya alırsınız dedim.sanki alınınca doğuma engel kalmıcak hemen doğurcakmışım gibi geliyo
hoşgeldin nasılsın ipekönce fatoş doğuruyo demek hadi bakalım hayırlısı..şifayı bende merak ediyorum inş.iyidir
ipeğimmm çatlakların geçtimi yoksa duruyomu canım
yaa kızlar benim çok çatlağım oldu güya bebeyağı kakao yağı kullandım göbeğimin altı,yanları özellikle fena,kalçam bacaklarım heryerimi sardıbugün doktorumun asistanı saf zeytinyağı sür dedi
dikişten dolayı acımıştır o
bende dün oldum çok tırstım ama acı ağrı hissetmedim
inşallah normal ve güzel bir doğumunuz olur kızlar hayırlısı hangisi ise o olsun
hoşgeldin nasılsın ipekbeb k süslerinin isimlerini değiştirdim ipek teysesi çınar&yiğit hayatımıza hoşgeldiniz yazdık
benimde çoğaldı çatlaklar son ay özellikle çok oldu ama herkes diyoki tek olsa çatlağın olmazmış:26::26::26::26: ben sadece bebe yağı kullandım sevo onuda alerji olunca çok üstüne düşmedim
bide çok sıcaklarda devamlı duşa girdiğim için çok uğraşmamıştım
bence ırsi bacım ne edersen et olacaksa oluyor çok takma kafana onunda tedavi şekli varmış ilerde yaptırırsın
dikişler sanırım baskıdan etimi yırtmaya başlamış
bebek şekerleri hazır desene
bu arada hastaneye kolanya götürmeyi unutmayın gelenlere dökülür çaktırmadan bebeği ellemeden dezenfekte olmuş olurlarbide ben bayram çikolataları gibi yada küçük hobbylerden alıcam ikram için olurmu kızlar..siz ne düşünüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?