bende yatmak zorunda kaldığımdan beri hergün kullanamadım aslında..
ya benim annemin hiç yokbende de olmaz diyodum aslında..
ya takıyom hemşire geçmez dedi komşumun çatlaklarının rengi açılıyo ama kalıyo..bide memişler çok fena sarkık sütten sonra iyice sarkıcak şaka maka çok fena olursa estetik bile yaptırırım param olursa
evet maalesef geçmiyor çatlaklar ama ten rengi oluyor oda çoğu bölgeler daha az dikkat çekiyor
memişlerin sarkması büyük küçüklüğe bakmıyor emziren herkesin sarkar bence bebin şimdiden sarkmaya başladı göbüşün üztüne doğru sallanıyorsanki uçları yere bakıyor gibi oldu halbuki hiç büyümedi aynı duruyor
benimkiler bide çok iyiydi yani
kızlar yemek yiycez eşim çağırıyor hadi hepinize iyi akşamlar sonra gelirim gene
iyi akşamlar kızlar nasılsınız maşşallah sona geldiniz hamdolsun az kaldı minnakları kucağınıza almaya çok şükür ...rabbim bekleyen diğer arkadaşlarımada nasip etsin inşallah en kısa zamanda .....
nurcanım yaa takma şunları artık valla bak demedi deme doğurunca görürsün kızını emzirmede azcık geciksen veya ağladığında yanında olmazsan hemen tepkilere bak sen memeye vurmalar meme ağzındayken azarlar gibi sinirli sinirli ses çıkarmalar çok etkileniyolar biliyosun benimde çok stresli geçti önceki düşüklerden dolayı elimde olmadan malesef kızım çok etkilenmiş gerçi artık son haftalara geldin etkileneceği kadar etkilenmiştir yavrucak ....
çiğdemcim sen ne durumdasın tedavin başladımı canım gelemiyorum buraya ama hep aklımda ve dularımdasın sen ve diğer kızlar ...
bize gelince 3 ayımızı doldurduk çok şükür dr.kontrolümüzde kızımın kalbinde üfürüm duyduğunu söyledi kardiyolojiye gittik bişey çıkmadı hamdolsun ....yarında çocuk nöroloğuna götüreceğiz 2. ayı doldurduğunda artık başını tutması gerekiyomuş kızım tutamıyodu 3 ayımızı doldurduk başını tutmaya başladı diye seviniyorken drumuz yine yeterli bulmadı çok güçlü görmedim dedi önceki kayıplardan dolayıda nörolojiye gitmemizi söyledi inşallah bişey çıkmaz ...
haa bu arada seni ayrıca tebrik ediyorum laracım ben kızımı zor taşıyodum 36-37lerde sen iyi idare ettin küçük erkeklerini 41 kere maşşşallah rabbim nazarlardan korusun hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almanı diliyorum .....
hepinizi öptüm kocaman rabbime emanet olun
sağol canım allah razı olsun evet sonlara geldik çok şükür allah hepimizede sağlıcakla yavruları kucaklamayı nasip etsiniyi akşamlar kızlar nasılsınız maşşallah sona geldiniz hamdolsun az kaldı minnakları kucağınıza almaya çok şükür ...rabbim bekleyen diğer arkadaşlarımada nasip etsin inşallah en kısa zamanda .....
nurcanım yaa takma şunları artık valla bak demedi deme doğurunca görürsün kızını emzirmede azcık geciksen veya ağladığında yanında olmazsan hemen tepkilere bak sen memeye vurmalar meme ağzındayken azarlar gibi sinirli sinirli ses çıkarmalar çok etkileniyolar biliyosun benimde çok stresli geçti önceki düşüklerden dolayı elimde olmadan malesef kızım çok etkilenmiş gerçi artık son haftalara geldin etkileneceği kadar etkilenmiştir yavrucak ....
çiğdemcim sen ne durumdasın tedavin başladımı canım gelemiyorum buraya ama hep aklımda ve dularımdasın sen ve diğer kızlar ...
bize gelince 3 ayımızı doldurduk çok şükür dr.kontrolümüzde kızımın kalbinde üfürüm duyduğunu söyledi kardiyolojiye gittik bişey çıkmadı hamdolsun ....yarında çocuk nöroloğuna götüreceğiz 2. ayı doldurduğunda artık başını tutması gerekiyomuş kızım tutamıyodu 3 ayımızı doldurduk başını tutmaya başladı diye seviniyorken drumuz yine yeterli bulmadı çok güçlü görmedim dedi önceki kayıplardan dolayıda nörolojiye gitmemizi söyledi inşallah bişey çıkmaz ...
haa bu arada seni ayrıca tebrik ediyorum laracım ben kızımı zor taşıyodum 36-37lerde sen iyi idare ettin küçük erkeklerini 41 kere maşşşallah rabbim nazarlardan korusun hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almanı diliyorum .....
canım inşallah allahım seninde kollarını tez vakitte doldursun hayırlısı ileokuduğum kadarıyla buraya yazanların birçoğunun bebiş özlemi sona ermiş rabbim bizede nasip eder inşallah yoruldummm artık çok yoruldummmm beklemekten.....
sağol canım allah razı olsun evet sonlara geldik çok şükür allah hepimizede sağlıcakla yavruları kucaklamayı nasip etsin
senin minnakında maşallah kocaman olduo üfürüm denilen olay birçok bebekte olabiliyor canım çok takıntı yapmayın bir yıl içerisinde de kayboluyor
benim yeğenimde de vardı 1 yaşında kontrolünde hiç birşeyi kalmamıştı malallah
doktorun dediklerini yazdım sende içini ferah tut
canım inşallah allahım seninde kollarını tez vakitte doldursun hayırlısı ile
hoşgeldin canım evet sona doğru geliyoruz hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.
şükür kalpte bişey çıkmamış nörolojidede bişey çıkmaz inş. canım merak etme..kızınla ilgilenmekten zaman kalmıyor dimi
beğenmene sevindim tarfilcim
lara bugün benimde midem fena bugün rennie aldım 2 sefer ama ne fayda..ayran çok içtim sanırım o yaptı ondan sonra oldu çünkü
iyi akşamlar kızlar nasılsınız maşşallah sona geldiniz hamdolsun az kaldı minnakları kucağınıza almaya çok şükür ...rabbim bekleyen diğer arkadaşlarımada nasip etsin inşallah en kısa zamanda .....
slm tarfilcimiyi akşamlar kızlar nasılsınız maşşallah sona geldiniz hamdolsun az kaldı minnakları kucağınıza almaya çok şükür ...rabbim bekleyen diğer arkadaşlarımada nasip etsin inşallah en kısa zamanda .....
az kaldı gari dayanın garibeğenmene sevindim tarfilcim
lara bugün benimde midem fena bugün rennie aldım 2 sefer ama ne fayda..ayran çok içtim sanırım o yaptı ondan sonra oldu çünkü
günaydın kızlar
dün akşam yine sancılandım daha doğrusu aşağı tarafa baskılar oldu çıkacak gibi hisettim
acile gittik...bu sefer çok iyi bir doktora denk geldim..seçeneklerim arasına ekledim bu doktoruda:)
önce çatı muaynesi yapıldı .kendimi kasınca acı hisettim ama öyle iyi bir hemşireye denk geldimki Allah razı olsun ..rahat bırak kendini hiç acı hisetmiyceksin bu şekilde dedi..gerçektende öyle oldu .kasmamak gerekiyor ..
açıklık yok henüz..ama eldivenine o yapışkan akıntıdan geldi yine .dedim bir kaç gün öncede geldi nişan sanmıştım .yok değil akıntı bu dedi idrar tahlili yapıldı bişey çıkmadı..
nstye bağlandım veeeeee sancılar 70e çıktıı .ama 30 saniye falan sürdü sürmedi..30-40lara düştü sonra
doktor sancı çıkmış ama yeterli değil gün sancıları bunlar dedi..ultrasonada soktu :)kanala inmemiş halaama neden bukadar baskı oluyor yahu
acildeki doktor doğum şeklini sordu nasıl olacak diye . bende 2 dopktorum var biri sezeryan biride normal istiyor dedim ..sezeryan isteyen doktor sadece kıymetli bebek olduğu için sezeryanla alınması taraftarı ama ben karşıyım bir sorun yoksa sezeryanı düşünmüyorum dedim...sonra kendisine sordum siz ne diyorsunuz .bencede normal doğuma engel bir durum yok normal düşünebilirsin dedi en sağlıklısıda normal zaten dedi..
sancılar 5 dakkaya 3 dakaya düşerse gel dedi ..
gece yatamadım ağrılardan yinee
slm tarfilcim
korkma canım kapte ufurum zeynodada cıkmıştı ama zamanla geçiyor korkma
başı tutmada her bebekten bebeğe değişiyor
benim kızım dogdugunda da biraz tutuyordu 40 ı cıkınca tam tuttu
arkadaşın oglu var 10 gün sonra 4. ayı bitiyor daha yeni tam tutmaya başladı ve yeni ayakları yere basıyor
korkma bundan sonra kuvvetlenir
az kaldı gari dayanın gari
bebişleri kucagınıza alınca ne mide aklınıza gelecek nede cektiğiniz sancılar inş.
anacım doğumun yakındır merak etme
bencede herşey normalse normal doğum en güzeli
evet fıstığımız pek kıymetli bir fıstık ama anasıda kıymetli hakkınızda hayırlısı olsun inş.
günaydınlar herkese inş herkes iyidir
fatoşcum senide cok öptük
bebekcim rabbim yardıncın olsun canım
laracım paşalar yoruyor değilmi anneyi az kaldı yolun sonuna geldiniz maşallah
darısı tüm isteyenlerin başına
bizde iyiyiz zeynep nisa 4,5 aylık oldu çok cadı bir kızım var
artık yavaş yavaş sürünüyor
minik adımlar atıyoruz
anlamsız sesler cıkarıyoruz çığlıklar atıyoruz:))
hayatın anlamı bebekler cok cok güzel bir duygu mevlam kimseyi mahrum bırakmasın bu güzelliklerden
kocaman öpüldüzüz hatunlar
inşallah ipekim ama bendee hiç öyle bir his yok gibiiii en son ben doguracam sanırsammmönce fatoş doğuruyo demek hadi bakalım hayırlısı..şifayı bende merak ediyorum inş.iyidir
dikişler sanırım baskıdan etimi yırtmaya başlamış
bebek şekerleri hazır desene
bu arada hastaneye kolanya götürmeyi unutmayın gelenlere dökülür çaktırmadan bebeği ellemeden dezenfekte olmuş olurlarbide ben bayram çikolataları gibi yada küçük hobbylerden alıcam ikram için olurmu kızlar..siz ne düşünüyosunuz
günaydın kızlar
dün akşam yine sancılandım daha doğrusu aşağı tarafa baskılar oldu çıkacak gibi hisettim
acile gittik...bu sefer çok iyi bir doktora denk geldim..seçeneklerim arasına ekledim bu doktoruda:)
önce çatı muaynesi yapıldı .kendimi kasınca acı hisettim ama öyle iyi bir hemşireye denk geldimki Allah razı olsun ..rahat bırak kendini hiç acı hisetmiyceksin bu şekilde dedi..gerçektende öyle oldu .kasmamak gerekiyor ..
açıklık yok henüz..ama eldivenine o yapışkan akıntıdan geldi yine .dedim bir kaç gün öncede geldi nişan sanmıştım .yok değil akıntı bu dedi idrar tahlili yapıldı bişey çıkmadı..
nstye bağlandım veeeeee sancılar 70e çıktıı .ama 30 saniye falan sürdü sürmedi..30-40lara düştü sonra
doktor sancı çıkmış ama yeterli değil gün sancıları bunlar dedi..ultrasonada soktu :)kanala inmemiş halaama neden bukadar baskı oluyor yahu
acildeki doktor doğum şeklini sordu nasıl olacak diye . bende 2 dopktorum var biri sezeryan biride normal istiyor dedim ..sezeryan isteyen doktor sadece kıymetli bebek olduğu için sezeryanla alınması taraftarı ama ben karşıyım bir sorun yoksa sezeryanı düşünmüyorum dedim...sonra kendisine sordum siz ne diyorsunuz .bencede normal doğuma engel bir durum yok normal düşünebilirsin dedi en sağlıklısıda normal zaten dedi..
sancılar 5 dakkaya 3 dakaya düşerse gel dedi ..
gece yatamadım ağrılardan yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?