Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kızlar nasılsınız bakalım bende anca gelebildim nasıl gidiyor bakalım
ayşecim canını sıkma ne olur rabbim büyük kollarına alacaksın yavrucuklarını sağ salim allahım izniyle duaya başlamışsınız keşke benimde haberim olsaydı ama ben yine de okuyacam rabbim kabul etsin
yıldızazeri canım çok sevindim senin adına allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin

canım listeye ekleyebilirim zaten fazla okuyoruz

yıldızcım sorunların çözülmüş çok sevindim canım inşallah bi daha yaşamazsın canım
laracım naptın bakalım merakla bekliyorum doğum tarihi belli oldu mu
nurcikim sende öğreneceksin çabuk gelin meraktan çatlayacam valla
pınar ablacım çok şükür herşey yolundaymış rabbim işlerimizi kolaylaştırsın inşallahhh

slmm mllett nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

nurcik senin temizlik bitmiş ne güzelll ohhh miss gibi oturrrr benimki bu hafta sonuna kadar devam zannedersemmm ama olsun bitincee güzel bir ohh çekecegimmmm doktordan gelincee hmn yaz olarmııı

maşallah canım ne temizliği bu hayırdır :26:

ayşe için ayetel

sevdanehri : 70
asi : 50
lara :50
bebekdls :50
nuray :25
ipek :50
sevdamce:50
yıldızazeri :30
sedefo :50

toplam : 425

kız sevdamce ne temizliği bu böyle ne yaptırıyon merak ettim halı falan damı yıkattırıyon yoksa annene..

valla ben anneme kıyamıyorum teyzem falan gelip yaptıklarındada hepsinin gönlünü almaya çalışıyorum hediye ile çok mahçup oluyorum yoksa.temizlik için kadın gelecek bana mutfağımı annem yapsa yeter bana:26:

kız yani demek istediğim o kadar uzun sürdü ki sanki bana öyle geldi eşyaları falan dolapların içi de dahil mi temizliyorsun

sadecee yapmadıgım yada yaptırmadıgım iş halı yıkatmakk heryeriii incik boncukk inceliyorum dolaplarrr vitrin çekmecelerrrr mutfak eşyaları camlar oerdeler mutfak dolapları içleri dışları kapılar dahaa sayamadıgım birsürü şeyy bazanın altı bilee düşünün yanii ama bitmekk üzeree azaldıı sayılırr yaniiiicnm bendee anneme kıyamıyorumm kmadını annem istemediii ama bin pişman oldummm bendee çok yapıyorum 3 gündür kalça agrısından uyuyamıyorum düşün yanii toplallıyarak yürüyorum o yüzden parça parçaa yapıyoruzzzzz

Son düzenleme:

bilirim başkası yapsada ana işi bizde geziniyoruz ufak tefek şeyleri yapıyoruz o yüzden iki büklüm oluyo insan aman dikkat et derim canım.
ya ben genel temizliği yapsınlar doğumdan sonra incik boncukları ben hallederim mevlüte kadar yine kadın gelir birlikte yaparız diyorum

ne bileyim valla ama bitti sayılırrr bebekle yapamam edemem bide sezeryan olursa diyeee yapıyorum iştee hee bide dogum temizliği yapmak bile güzelmişşş yaptıkça yapasım geliyorrrrrRABBİM sen tüm istiyen diliyen herkese nasip ettttt

sen kısmetse mevlütü ne zaman yaptırcanki ozamana kadar insan düzelir..
ben 40 çıkınca yaparım diye düşünüyorum ama bakalım büyükler ne der normalde 40 clıyken yapılıyo ama ben biraz büyüsün istiyorum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hee bu arada çarşamba kaçtaydı randevun bide bugün benimki doğru dürüst oynamıyo

cnm mevlüt temizliğğğiii deilkii buuu dogum yaptıktan sonra benim gelip gidenim çok olurr keşke herkess mevlütte gelsedee bendee kendimi toparlasam ama ben hastaneden gelirim benimle birlikte misafirlerde gelirrr 40nıdaa 40 çıktıgııı haftaa sonu yaptırırımmmmm sanırsammm

çarşamba 11 40 da randevum ayy hmn çarşambaa olsunnnnnn yaa zaman zaman olabilir oynamamasııı helekii bu zamanlardaa benimkidee öylee aradaaa vurup gidiyor:26::26::26::26::26::26:

len bu temizliğin için demedim iyileşme sürecin için dedim yani 40 gün yatmıcan herhalde
bizdede olur gelir giden ama çok olmaz zannetmiyorum
11,40 ise senin yine öğleden sonraya kalır bende gelmiş olurum

yaaa nurcikk ne yaptıı acabaaaaaaa

onunda kontrolü var dimi gelsinlerde haberleri alsak lara ile nurcikten

selamlar bacılarımmmmmm

yıldız çok tebrik ederim allah bekleyen arkadaşlarımızada yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah

fatoş bitsin artık temizlik temizlikte doğuracan yoksa

nurcikimmmmm annene kavuşuyosun hadi gözün aydın senin adına çok sevindim canımhadi gelde sende yaz dohtorun ne didi

pınar abla anlattığına göre sonucun güzel gözün aydın inşallah tedavinin sonucuda güzel olurrr

şimdi sıra bizde

bu hafta doğum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrinşallah sağ sağlim dua edin bize

tahliller verdi doktor bunları yaptır gel bu hafta içine gününü verelim deditabi bugün yetiştiremedik yarın sabahtan hahliller için gene hastanedeyiz bakalım yarın günümüzü alıcaz

bence cumaya verecek

ayyy canım benimmm hadi hayırlısıyla evlatlarını kucağına al. nasıl fikir değiştirdi sen mi dedin canım merak ettim.desene senin bu hafta ise benimde 10 güne kadar doğumum olur ay bi an tırstımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…