Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sag ol canim,insallah RABBIM cok yakinda seni ve diger arkadaslarimizi sevindirir insallah,o guzel duyguyu sen de burdan paylasirsin insallah

evet canim,onceki gibi kalmamis,tam cozulmese de ,olucak o da,ben RABBIME inaniyorum,hic bi kulunu darda koymaz,yuvasini yikanlari da mahveder insallah
amin canim

ay cok sevindim,sag salim kucagina al insallah ogluslarini,bu hafta heyecandan uyku yok sana,ama tam tersi,uyumaya calis ki hem zaman gecsin,hem de sora istediginn zaman uyumaya firsatin olmiycak

canim,cok tesekkur ederim,sana da sayili gunler kalmis,ALLAHIN izniyle sag salim kucagina al kizini insallah.

ayyy canım benimmm hadi hayırlısıyla evlatlarını kucağına al. nasıl fikir değiştirdi sen mi dedin canım merak ettim.desene senin bu hafta ise benimde 10 güne kadar doğumum olur ay bi an tırstımm

canım normalde benim devamlı tercih ettiğim bir doktorum var ama her gitmemde denk getiremiyorum onu
mesela randevumu ondan alıyorum kontrolumu oluyorum tahlil veriyor ertesi gün tahlil sonucunu götürüyorum poliklinikte başka doktor oluyor
böyle böyle başka doktorlarla muhattab olmak zorunda kalıyodum ben sormuştum onlar dedi bana 38 i dolduracaksın diye:18::18::18::18::18::18:
benim doktorda geçen hafta boyunca hep ameliyathanedeydi onunla görüşememiştik

sonunda bugün gidince ben çok zorlanıyorum artık ne zaman olucak ameliyatım dedim oda güzel güzel beni üzmeden şu tahlilleri yaptır da artık bu hafta içine gününü vereyim dedikan tahliliyle anestezi uzmanından raporumu alıcam yarın yanına çıkıcam

sevoooooooo ben bugün çok tuhaf oldum sayılı günüm kaldı inanmıyorumgülmekli ağlamaklı bir haldeyim sabahtan beriyarın gün kesinleşince ne olucam bilmiyorum

bu arada ayşemin duasını bitirdim
inşallah oda benim günlerime ulaşırrrrrrr

anammm hafta içi bizden biri doğuyor sonundaaa
hadi hayırlısıyla sağ salim al kucağına bebelerini kamercim
benim doktor bişi demedi doığum konusundayine 10 gün sonra gel dedi nstde bu sefer sancı 10dan yukarı çıkmadı ne garip
herşey yolunda şükür kilosunu söylemedi bu ultrason kilo hesabınmı yapmıyormuş büyük ultrason bakıyormuş aman aman eksik olsun dedim cumartesi günü kendi doktorumda rabdevum var orda öğrenirim nasıl olsa ..bizden haberler bu kadar..aaa en önemli şeyi unuttum doktora girer girmez sekreteri tansiyonuma baktı çok yüksek çıktı 16/10 ilk defa bu kadar yüksek çıktı tuza dikkat et dedi nstye girince tekrar baktılar 13/9 çıktı yine yksek buldu doktro.tekrar sekreter bakınca 12/8 e normale döndü şükür.tanbsiyon hamilelikte hiç istemediğimiz bir şey dedi tuzu ciddi anlamda bırakmalıymışım

sevo Elvininde hareketleri iyice azaldı çok narin vuruyor artık eskisi gibi karnım sağa sola savrulmuyr ne yazıkki ...normalmiş son haftalarda bu durum

tşkler yıldızcım

lara normaldir ben bile tuhaf oldum seni düşünemiyorum

nurcik seninde kontrolün sorunsuz geçmiş tansiyon haricinde.evet tansiyon çok önemli 13/9 bile yğksek küçüğü 8 den yukarı istemiyolar aman dikkat et tuz olayına..yaa seninde ne geliyosa boğazdan geliyo

önce ben doğuruyorummmmm önce ben doğuruyorummmmmm
nurcikim boşver kilosu önemli değil artık kuzuların bugun benimde bakılmadı ultrasona bile girmedimartık belli kiloları 3 kilonun üzerinde olacak inşallah hepimizinkide
belki benim az düşük olabilir bu kilolarda gayet güzel maşallah
son zamanlar bari tikkat et yemene bacım tansiyon çok önemli biliyorsun

böyleyimsonra böyle oluyorum:18::18::18::18::18::18::18:sonra böyleee

haaaaaa kızlar size arabamızı ve pusetlerimizi resimleyim mi?

kızlar hepinizden allah razı olsun beni çok duygulandırdınız duam fazla fazla hepinizin ağzından kısmet oldu
Laram canım maşallah sana ve oğullarına çok heyecanlandım sırayla hepinizin doğum haberini almak kısmet olur inşallah

aynen bacım pis boğazım ben çok
bir kaç ay öncesine kadar o kadar düşük çıkıyorduki baygınlıklar geçiriyordum şimdide yüksek çıkmaya başladı offf

zaten öncelik senin hakkındı canım ..sırada fatoş vartahminimce, sonra sevo en son da ben doğururum gibime geliyor

len şöyle bi bakıyorumda erkeklerin herbişeyi klasiksizin kızların herşreyi daha bir cicili bicili zillilerrrrrr

fatoşun açılması artmıyormu acep bide o kadar temizliğe girişti:26::26::26::26::26: sıralaman bencede doğru bacım bende öyle düşünüyorum artık

çok sağol nurcan teyzesi en güzelleri sizlerin olsun inşallahhhh

aklımdan geçirmeden edemiyorum bebek isteyen arkadaşlarımızda böyle yaşasın mutluluklarını inşallah

lara güle güle kullanın cicileri çok güzeller ben doğduktan sonra alıcam arabayı ama nasıl bişey alıcam bilmiyorum

demek laradan sonra fatoş diyonuz hee yoooo ben sıramı vermem fatoşa haftayada ben doğuruyorum görün bak

sağol bacım bizde bahara doğru bebeler azıcık büyüyünce alacaktık zaten
amcaları alınca erkenden oldu ama iyide oldu arada pusetler de varonlar şimdi lazım olacak

sende alacağın zaman bakar beğenirsin canım daha arabalara hakketten erken

bu arada nurcikin sıralaması tutacak bence heves etme sen bu haftamı aldırıyosun dikişleri

Son düzenleme:

bencede arabaları alan olunca iyi olur tabi
evet alırız bizde inş. zamanı gelince
benim dikişler çarşamba alınacak canım 2 günüm var yani

bencede arabaları alan olunca iyi olur tabi
evet alırız bizde inş. zamanı gelince
benim dikişler çarşamba alınacak canım 2 günüm var yani

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah dikişlerden sonra 38 i devirirsinne kadar dururlarsa o kadar sağlıklı

hadi ben çıktım iyigeceler
sabah erken kalkıp hast. gidicez:18::18::18::18::18::18::18::18:

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah dikişlerden sonra 38 i devirirsinne kadar dururlarsa o kadar sağlıklı

hadi ben çıktım iyigeceler
sabah erken kalkıp hast. gidicez:18::18::18::18::18::18::18::18:

tamam canım iyi geceler size
yarın için kolay gele

kızlar günaydın bende okuyayım ayşeye ayetel kürsi 75 benden olsun 400 tamamlayalım sonunda dua etcez demi arkadaşımız sag saglim kucagına bebegini alsın diye :26::26:

laracım ALLAH kolaylık versin bebeklerini saglıla kucagına al ayyyy içim bir hoş oldu valla bu hafta dogum var diyince çok duygulandım ALLAH nazarlardan korusun hepinizi arkadaşım kızlar bizidi unutmayın dogum yaparken dua edin valla başınıza gelir beklerim heee dua edin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…