sag ol canim,insallah RABBIM cok yakinda seni ve diger arkadaslarimizi sevindirir insallah,o guzel duyguyu sen de burdan paylasirsin insallahslm kızlar nasılsınız bakalım bende anca gelebildim nasıl gidiyor bakalım
ayşecim canını sıkma ne olur rabbim büyük kollarına alacaksın yavrucuklarını sağ salim allahım izniyle duaya başlamışsınız keşke benimde haberim olsaydı ama ben yine de okuyacam rabbim kabul etsin
yıldızazeri canım çok sevindim senin adına allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin
evet canim,onceki gibi kalmamis,tam cozulmese de ,olucak o da,ben RABBIME inaniyorum,hic bi kulunu darda koymaz,yuvasini yikanlari da mahveder insallahyıldızcım sorunların çözülmüş çok sevindim canım inşallah bi daha yaşamazsın canım
laracım naptın bakalım merakla bekliyorum doğum tarihi belli oldu mu
nurcikim sende öğreneceksin çabuk gelin meraktan çatlayacam valla
pınar ablacım çok şükür herşey yolundaymış rabbim işlerimizi kolaylaştırsın inşallahhh
amin canimselamlar bacılarımmmmmm
yıldız çok tebrik ederim allah bekleyen arkadaşlarımızada yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah
fatoş bitsin artık temizlik temizlikte doğuracan yoksa
nurcikimmmmm annene kavuşuyosun hadi gözün aydın senin adına çok sevindim canımhadi gelde sende yaz dohtorun ne didi
pınar abla anlattığına göre sonucun güzel gözün aydın inşallah tedavinin sonucuda güzel olurrr
ay cok sevindim,sag salim kucagina al insallah ogluslarini,bu hafta heyecandan uyku yok sana,ama tam tersi,uyumaya calis ki hem zaman gecsin,hem de sora istediginn zaman uyumaya firsatin olmiycakşimdi sıra bizde
bu hafta doğum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrinşallah sağ sağlim dua edin bize
tahliller verdi doktor bunları yaptır gel bu hafta içine gününü verelim deditabi bugün yetiştiremedik yarın sabahtan hahliller için gene hastanedeyiz bakalım yarın günümüzü alıcaz
bence cumaya verecek
herkese selamlar
yıldız tebrik ediyorum sağlıcakla kucağına al inş. bu arada evdeki durumların düzelmesne sevindim
nurcik tezmizlişk bitmiş güle güle kirletin
sevdamce aynen öle analarımızı başımızdan eksik etmesin rabbim
ayşe için ayetel
sevdanehri : 70
asi : 50
lara :50
bebekdls :50
nuray :25
ipek :50
sevdamce:50
yıldızazeri :30
toplam : 375
ayşe fazla oldu daha iyi fazla fazla dua etmiş oluruz
herkesin ağzına sağlık
ayyy canım benimmm hadi hayırlısıyla evlatlarını kucağına al. nasıl fikir değiştirdi sen mi dedin canım merak ettim.desene senin bu hafta ise benimde 10 güne kadar doğumum oluray bi an tırstımm
önce ben doğuruyorummmmm önce ben doğuruyorummmmmmanammm hafta içi bizden biri doğuyor sonundaaa
hadi hayırlısıyla sağ salim al kucağına bebelerini kamercim
benim doktor bişi demedi doığum konusundayine 10 gün sonra gel dedi nstde bu sefer sancı 10dan yukarı çıkmadı ne garip
herşey yolunda şükür kilosunu söylemedi bu ultrason kilo hesabınmı yapmıyormuşbüyük ultrason bakıyormuş aman aman eksik olsun dedim cumartesi günü kendi doktorumda rabdevum var orda öğrenirim nasıl olsa ..bizden haberler bu kadar..aaa en önemli şeyi unuttum doktora girer girmez sekreteri tansiyonuma baktı çok yüksek çıktı 16/10 ilk defa bu kadar yüksek çıktı tuza dikkat et dedi nstye girince tekrar baktılar 13/9 çıktı yine yksek buldu doktro.tekrar sekreter bakınca 12/8 e normale döndü şükür.tanbsiyon hamilelikte hiç istemediğimiz bir şey dedi tuzu ciddi anlamda bırakmalıymışım
sevo Elvininde hareketleri iyice azaldı çok narin vuruyor artık eskisi gibi karnım sağa sola savrulmuyr ne yazıkki ...normalmiş son haftalarda bu durum
tşkler yıldızcım
lara normaldir ben bile tuhaf oldum seni düşünemiyorum
nurcik seninde kontrolün sorunsuz geçmiş tansiyon haricinde.evet tansiyon çok önemli 13/9 bile yğksek küçüğü 8 den yukarı istemiyolaraman dikkat et tuz olayına..yaa seninde ne geliyosa boğazdan geliyo
aynen bacım pis boğazım ben çoktşkler yıldızcım
lara normaldir ben bile tuhaf oldum seni düşünemiyorum
nurcik seninde kontrolün sorunsuz geçmiş tansiyon haricinde.evet tansiyon çok önemli 13/9 bile yğksek küçüğü 8 den yukarı istemiyolaraman dikkat et tuz olayına..yaa seninde ne geliyosa boğazdan geliyo
önce ben doğuruyorummmmm önce ben doğuruyorummmmmm
nurcikim boşver kilosu önemli değil artık kuzuların bugun benimde bakılmadı ultrasona bile girmedimartık belli kiloları 3 kilonun üzerinde olacak inşallah hepimizinkide
belki benim az düşük olabilir bu kilolarda gayet güzel maşallah
son zamanlar bari tikkat et yemene bacım tansiyon çok önemli biliyorsun
böyleyim sonra böyle oluyorum:18::18::18::18::18::18::18:sonra böyleee
haaaaaa kızlar size arabamızı ve pusetlerimizi resimleyim mi?
Eki Görüntüle 517172 Eki Görüntüle 517173
işte arabamız ve pusetlerimiz
biraz komik oluyor ikiz arabaları bakalım rahat kullanabilecekmiyiz
aynen bacım pis boğazım ben çok
bir kaç ay öncesine kadar o kadar düşük çıkıyorduki baygınlıklar geçiriyordum şimdide yüksek çıkmaya başladı offf
zaten öncelik senin hakkındı canım ..sırada fatoş vartahminimce, sonra sevo en son da ben doğururum gibime geliyor
çok güzelller güle güle kullanın canım ..
oyy hayal ettimde ne tatlı duracaklar içinde herkesin gözü onlarda olacak ikiz üçüz bebekler ilgi çekiyor çünkü..Allahım nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah
lara güle güle kullanın cicileri çok güzellerben doğduktan sonra alıcam arabayı ama nasıl bişey alıcam bilmiyorum
demek laradan sonra fatoş diyonuz hee yoooo ben sıramı vermem fatoşahaftayada ben doğuruyorum görün bak
sağol bacım bizde bahara doğru bebeler azıcık büyüyünce alacaktık zaten
amcaları alınca erkenden oldu ama iyide oldu arada pusetler de varonlar şimdi lazım olacak
sende alacağın zaman bakar beğenirsin canım daha arabalara hakketten erken
bu arada nurcikin sıralaması tutacak bence heves etmesen bu haftamı aldırıyosun dikişleri
bencede arabaları alan olunca iyi olur tabi
evet alırız bizde inş. zamanı gelince
benim dikişler çarşamba alınacak canım2 günüm var yani
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah dikişlerden sonra 38 i devirirsinne kadar dururlarsa o kadar sağlıklı
hadi ben çıktım iyigeceler
sabah erken kalkıp hast. gidicez:18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?