Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar günaydın bende okuyayım ayşeye ayetel kürsi 75 benden olsun 400 tamamlayalım sonunda dua etcez demi arkadaşımız sag saglim kucagına bebegini alsın diye :26::26:
günaydın canım .nasılsın
evet bebişleri sağlıkla doğsun diye niyet getirilecek

Rabbim bu duyguları en kısa zamanda isteyen herkese tattırsın..ben inşallah unutmuycam doğum sancıları çekerken aklımda olacaksınız inşallah.
annem birazdan geliyor

günaydın nurcik nolsun ev iş net böle devam ediyo hayat ne bilem bacım hiç etmemiştim çocuk için dur bende edeyim dua dedim

gözün aydın artık gelmezsin foruma annen le vakit geçirirsin

fahriye bacı çıkıyorum ben canım.. anneme güzel bir kahvaltı hazırlıyım malum uzak yoldan geliyor yorgun argın güzel karşılayım annecimi

görüşürzz

fahriye bacı çıkıyorum ben canım.. anneme güzel bir kahvaltı hazırlıyım malum uzak yoldan geliyor yorgun argın güzel karşılayım annecimi

görüşürzz

kolay gesin canım şöle menemen yap patates kızart kız güzel olsun anneciginin sofrası

herkese günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok canlarım biz oğluşla iyiyiz elhamdülillah hafta sonu beşik yapıoz geleceklerin telaşı var temizlik yapıyorum oğluşu uyuttukça epey zor oluyor ama ne yapalım herşeye razıyız bebişler iyi olsunda sizde ne var ne yok gelişme varmı kimseciklerde doğum falan eskiye göz atamadım bi fırsat buldum geldim hemen çıkıyorum geri hepiniz allaha emanet olun
nurcik gözün aydın bacım annen gelmiş ohhh ne güzel yakındada bebiş hayırlısıyla gelir değme keyfine rabbim bozmasın daim etsin isteyenede nasip etsin

merhaba arkadaşlar
doktor kontrolümden geldim
rahimde çok az açılma olmuş ama raim boyu iyi
previyadan dolayı dikiş atılamazmış plesentamda damarlanmaya sebeb olurmuş oda ciddi kanamalara neden olurmuş
yani özetle sıkıtakip kasılmaları önleyici ilaç ile rabbim nereye kadar yazmışsa kaderimde onu yaşıyacağız
ama çok umutluyum bu sefer kavuşacağım yavrularıma diye bir his var içimde inşallah
rabbim tedaviye başlayacak arkadaşlara inşallah sıkıntısız bir hamilelik nasip eder

kızlar bizim facede bir grup var dular falan okuduğumuz bebiş sıkıntılarını paylaştığımız... tedavide olan bir arkadaş bu gün bir şey paylaşmış orada GİTTİĞİ HAS MUASEBEDE KONUŞULUYORMUŞ DEVLET ÜREMEYE YARDIMCI TEDVİDE (İNFERTİLİTE VE TÜP BEBKTE )BAZI YASAKLAR GETİRECEKMİŞ TAMAMEN İPTALİNDEN SÖZ EDİLİYORMUŞ HABERİNİZ VARMIII

Son düzenleme:
selam kızlar

yeteer canım hiç bilgim yok
nurcik annen geliyomuş hadi gözün aydın
kızlar temizlikler yapılıyomuş doğduktan sonra çok zor olur hadin kolay gelsin
papatya dr gelmişsin kuzular iyiymiş pozitif olman çok güzel böyle sonuna kadar devam edip kucağınada alırsın
papatya ayetel kürsi okunuyomuş 25 adet okuyorum

bizde hastayız oğluşla 3 gün düşmeyen ateşi oldu sonbahara girdik hastalıklar başladı
şu aralar hiç kimseyi öpmeyin nezle grip havası bol bol dinlenin

slm canlarım nasılsınız bakalımmm
ayşecim iyi olmana çok sevindim dr dan geldin moralin düzelmiş allahım büyük canım alacaksın bebeişlerini kollarınıza allahım izniyleee
nurcikim annen gelmiş gözünaydın canım şimdi dolu dolu güzel günler geçireceksinizz
durucum çok geçmiş olsun canım paşayla dikkat edin bol bol sıcak bişeyler için
laracım pusetler çok güzel maşallahhh allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
sevom çarşamba büyük günn rabbim yardımcın olsun
sevdamce canım temizlik ne alemde bakimm bitmiştir inşallahhh fazla yorma kendini
yeterim iyisin demi eşin nasıl o konuda bilgim yok canım
şifacım ne zaman geliyon özlettin kendiniii
nuraycım paşa nasıl canım sen nasılsın
pınar ablacım sen nasılsın heyecan dorukta demi
asicim sen ne zaman başlıyorsun canım
unuttuğum varsa affınıza sığınırım hepiniz iyisinizdir inşallahhh
tubişim sen nasılsın bakalım nidoşu kokulu kokulu öpüyorum
bende anca girebildim haftaya işlerim yoğunlaşacakmış bakalım bazı belgeler hastalar benden alacaklarmış baya yoğun tempolu geçecek gibi ama iyi oldu hiç olmazsa vakit çabuk geçerrbizim tedavide ne zaman başlayacaz bakalım bellli değil gibi dün akşam çarşıda gzerken G.N.C diye bi yer var vitamin mi ne satılıyormuş ordan kendime yumurta çatlayıcı geliştirici ilaç eşime de sperm kalitesini yükselten bi ilaç aldık eşim deneyeilm dedi bakalım inşallah şifasını görürüz benden haberler bunlar hepinizi çok öpüyorum
ayşecik için 50 ayetel okudum rabbim kabul etsin inşallahhhh

evet çiğdemcim yarın başlıyoruz tedavimize inşallahh son olacak bu kez

selam kızlar benimde annem yanımda hemen bakıp çıkayım dedim

ayşe umutlu pozitif olmana sevindim hep böle ol herşey güzel olacak inş. bu arada doktorun dikkat etmen gereken bişey varmı söylüyomu canım yatman gereklimiymiş ne diyo

pınar hadi gözün aydın canım herşey yolunda gidecek inş. bu sefer kavuşacaqksın bebiğşine..haftayada sana başlarız duaya canım

ayşenin duası cuma selada yapılacak kızlar

sedefo demek takviye aldınız herşey gönlünüzce olsun

nurcik annen gelmiştir hadi gözün aydın

lara sen ne yaptın meraktayım

nuray iyi olmanıza sevindim

yeter hiç bi bilgim yok

duru sen nasılsın canım

sevdamce yarın doktorumun erken saatte randevuları dolu :26: 3,20 de benim randevum bu sefer görüşemicez sanırım olmazsa işin uzar yada beklemen gerekirse bana gelirsin

annem evimi toparladı azçok gözüm gönlüm açıldı yawww

hadi kaçtım

seyhancım çok sağol canım teşekkür ederimm

inşallah çiğdem demet yeter turnal da bian evvel başlarlar tedavilerine kavuşurlar bebeklerine

ben kaçtım sabahhtan beri temizlik yapıyorum daha bitmedii

bana dua edin olur muu

seyhancım çok sağol canım teşekkür ederimm

inşallah çiğdem demet yeter turnal da bian evvel başlarlar tedavilerine kavuşurlar bebeklerine

ben kaçtım sabahhtan beri temizlik yapıyorum daha bitmedii

bana dua edin olur muu

SAĞOLUN KIZLAR BENİMERAK ETMİŞSİNİZZZ BEN BİRAZ RAHATSIZIMMM SITIMDA AĞRIM VAR GEÇMİYOR MALESEFFFF DR DA GİTTİM AMA GEÇMEDİ BU GÜN BİRAZ İYİYDİM SİZELERE BAKMAK İSTEDİMMM
TÜP BEBEK KONUSUNDA BİR KAÇ KİŞİDEN DAHA DUYDUM DEVLET DESTEĞİNİ ÇEKECEKMİŞ TÜP BEBEKTENNN ( ne zaman olacağı bellideğil)ÖZELLER GÜN DOĞACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…