günaydın canım .nasılsınkızlar günaydın bende okuyayım ayşeye ayetel kürsi 75 benden olsun 400 tamamlayalım sonunda dua etcez demi arkadaşımız sag saglim kucagına bebegini alsın diye :26::26:
laracım ALLAH kolaylık versin bebeklerini saglıla kucagına al ayyyy içim bir hoş oldu valla bu hafta dogum var diyince çok duygulandımALLAH nazarlardan korusun hepinizi arkadaşım kızlar bizidi unutmayın dogum yaparken dua edin valla başınıza gelir beklerim heee dua edin diye
günaydın canım .nasılsın
evet bebişleri sağlıkla doğsun diye niyet getirilecek
Rabbim bu duyguları en kısa zamanda isteyen herkese tattırsın..ben inşallah unutmuycam doğum sancıları çekerken aklımda olacaksınız inşallah.
annem birazdan geliyor
günaydın nurcik nolsun ev iş net böle devam ediyo hayat ne bilem bacım hiç etmemiştim çocuk için dur bende edeyim dua dedim
gözün aydın artık gelmezsin foruma annen le vakit geçirirsin
fahriye bacı çıkıyorum ben canım.. anneme güzel bir kahvaltı hazırlıyım malum uzak yoldan geliyor yorgun argın güzel karşılayım annecimi
görüşürzz
gunaydınnnnnnnnnngünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
slm canlarım nasılsınız bakalımmm
ayşecim iyi olmana çok sevindim dr dan geldin moralin düzelmiş allahım büyük canım alacaksın bebeişlerini kollarınıza allahım izniyleee
nurcikim annen gelmiş gözünaydın canım şimdi dolu dolu güzel günler geçireceksinizz
durucum çok geçmiş olsun canım paşayla dikkat edin bol bol sıcak bişeyler için
laracım pusetler çok güzel maşallahhh allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
sevom çarşamba büyük günn rabbim yardımcın olsun
sevdamce canım temizlik ne alemde bakimm bitmiştir inşallahhh fazla yorma kendini
yeterim iyisin demi eşin nasıl o konuda bilgim yok canım
şifacım ne zaman geliyon özlettin kendiniii
nuraycım paşa nasıl canım sen nasılsın
pınar ablacım sen nasılsın heyecan dorukta demi
asicim sen ne zaman başlıyorsun canım
unuttuğum varsa affınıza sığınırım hepiniz iyisinizdir inşallahhh
tubişim sen nasılsın bakalım nidoşu kokulu kokulu öpüyorum
bende anca girebildim haftaya işlerim yoğunlaşacakmış bakalım bazı belgeler hastalar benden alacaklarmış baya yoğun tempolu geçecek gibi ama iyi oldu hiç olmazsa vakit çabuk geçerrbizim tedavide ne zaman başlayacaz bakalım bellli değil gibi dün akşam çarşıda gzerken G.N.C diye bi yer var vitamin mi ne satılıyormuş ordan kendime yumurta çatlayıcı geliştirici ilaç eşime de sperm kalitesini yükselten bi ilaç aldık eşim deneyeilm dedi bakalım inşallah şifasını görürüz benden haberler bunlar hepinizi çok öpüyorum
ayşecik için 50 ayetel okudum rabbim kabul etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?