Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selamlar bacılarım
çok yorgunum hemen yatıcam geçmişe bakamadım

bugün kan tahlili ve anastezi uzmanının raporuyla günüm geçti doktorum hastanede yoktu gene gün alamadımallahtan yarın poliklinikte olacak sabah erkenden gene hastanedeyiz bacılar

bu arada epidural sezeryan olacağızzzz
hem burun tıkanıklığım var hemde kulak enfeksiyonum tekrar nüksetti şu an kulağım fena antibiyotik damla kullanıyorum
kulaktaki sorun boğazada etki ediyormuş doktor narkozdan ayılman zor olu dedi mecburen raporu öyle hazırladı:18::18::18::18:

işte bacılarrrr böyleeeee yarını heyecanla bekliyorum

hepinizi öperek kaçıyorum

pınarcım canım çoksevindim tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah son tedavin olsun
seyhan dr. bişey demedi kanaman olmadığı sürece 30. haftayı görürüz dedi hayırlısı rabbim büyük
unutmadan yarın dikişlerin alınıyomuş sıkıntısız ağrısız kolayca hallolur inşallah
benim teyzemin iki doğumundada sancılanıp doğum başlayınca aldılar dikişlerini seninki neden erken alınıyor
gerçi ozamanda yırtılma olabiliyormuş heralde demi öyle bişeyler hatırlıyorum nerden çalındıysa kulağıma

Son düzenleme:
bebişler ciddi ciddi geliyor desenize laracım hayırlı olsun bu hafta kavuşuyosunuz allah sana ve tüm hamişlere kolaylık versin isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin

kızlar emin değilim ama sızıntı şeklinte bir sıvı geliyor .şefaf bildiğin su gibi. akıntıya benzemiyor.demin tekrar geldi baktım bu seferde sarı renginde ..karnımın alt trafaında ve belimde adet sancısı gibi sancılar var doğuruyormum ne .eşim ve annem uyuyor uyandırmak istemiyorum devam ederse sabah acile gidecem ilk iş

acilden geliyorum kızlar :18::18::18:sızıntıdan sonra leke şeklinde bildiğin kan geldi peçeteye çok az ama ..görünce korktum panik yaptım eşimi uyandırdım hemen acile gittik
alttan muayne etti parmak ucu kadar açıklık varmış doğum başlamamış ama dedi.:44::44::44:.bide muayne sırasında doktorda farketti su azar azar gelmeye devam ediyordu...ultrasona soktu suyu fazla azalma yok henüz ...yatış yapallım takip altına alalım dedi .ben eve gelmek istedim sabah tekrar gel dedi.. kızlar çok tırsıyorum yaaaaaaaa nasıl doğuracam ben:18::18::18::18:

Son düzenleme:
cumaaaaa büyük günnnnnnnnnnnn

doğuruyorum bacılarımmmmm yarın yatışımız yapılıyor cuma günü de inşallah oğluşlarıma kavuşuyorummm:18::18::18::18::18::18:

dualarınıza ihtiyacımız var

HERKESE GÜNAYDINNN

CANIM HER ŞEY YOLUNDA GİTSİN SAĞLIKLA SIHATLE KUCAKLA İNŞŞŞŞ RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN

CANIM SAĞLIKLA DOĞURACAKSIN İNŞŞŞŞŞ OHHHHHHHHHH TOPİĞİMİZ BEBİŞ KOKACAKKK

herkese günaydııınn

oh oh maşşşallahh bebişlerimız geliyo haa teker teker nurcanım sorunsuz doğurursun inşallahhh cnm beniimmm

lara gözünaydın oğluşlarına kavuşuyosun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına aldığını göstersin inşallahhh....

HERKESE GÜNAYDINNN

CANIM HER ŞEY YOLUNDA GİTSİN SAĞLIKLA SIHATLE KUCAKLA İNŞŞŞŞ RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN

teşekkür ederim kızlar
inşallahhhhhhhhhhh hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun
sizlerinde isimlerini tek tek söylicem o masada rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguları

anammm herkezciklerr doguruyorrrrrrbenimde çarşamba günü yatışım yapılıyorrrrr vee ilk normal dogum denenecek eger olmazsa sezeryana alırızzz dedi doktorum hakkımızda hayırlısııı bakalımmmmlaram cnm kıssss 2 gün geçmek bilmezz şimdii sanaaaa ayy bendee heycan yaptımmm bakkkkkk
nurcikkkkkkkkkkk sendemii doguruyon gııııııııı hadi hayırlısııı cnmmmm

ayşecim 75 tane ayetel okudum ALLAH kabul etsin saglıla ve zamannında olur işallah bebklerim kızlar lara nurcik sevdamce unuttugum varsa kusura bakmasın dogum yapacak arkadaşlara dua ettim namazımda ALLAH yardımcınız olsun ALLAH gönlünüze göre versin canlarım her namazımda dualarımdasınız

kızlar unutmayın banada dua edin artık rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin banada 10 yıl oldu eşimin 36 sı bitti yaşı valla çok üzülüyorum

larammm cuma hayırlısıyla kavuş bebişlerine
nurcik kız tırsma bacımm sen doğurursun yeterki vakti gelsin hayırlısıyla kavuş bebeğine
anam topikte doğum patlaması darısı bekleyen diğer arkadaşlara inşalalh ve isteyen dileyenlerede hamilelik nasip etsin rabbimmmmmm

anammmmmm topiğe noluyor herkes doğuruyorum allahım bi açtım baktım şok sevdamce bugün yatışın mı var allahım bi ıkınmada çocuğunu alırsın inşallah canım
nurcik seninde başlamış doğum sancılar inşallah sende bi ıkınmada alacaksın kucağına allahım izniyle
laracım cuma günüde senin doğumun gerçekleşiyor rabbim yardımcınız olsun
sevom sen kaldın bi ayy heyecan sardı bugün senle konuştuk ama birden başıma başhekimler toplaşınca kısa kesmek zorunda kaldım allahım
bugün pınar ablamın tranferi ayy allahım hayırlı evlat nasip etsin ablacım tutacak rabbimin izniyleeeeee

ohh maşallah kuzularım geliyor hadi hayırılsı ile kucağınıza alın
darısı diğer arkidişlerime inşallah en kısa zmaanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…