cumaaaaa büyük günnnnnnnnnnnn
doğuruyorum bacılarımmmmm yarın yatışımız yapılıyor cuma günü de inşallah oğluşlarıma kavuşuyorummm:18::18::18::18::18::18:
dualarınıza ihtiyacımız var
acilden geliyorum kızlar :18::18::18:sızıntıdan sonra leke şeklinde bildiğin kan geldi peçeteye çok az ama ..görünce korktum panik yaptım eşimi uyandırdım hemen acile gittik
alttan muayne etti parmak ucu kadar açıklık varmış doğum başlamamış ama dedi.:44::44::44:.bide muayne sırasında doktorda farketti su azar azar gelmeye devam ediyordu...ultrasona soktu suyu fazla azalma yok henüz ...yatış yapallım takip altına alalım dedi .ben eve gelmek istedim sabah tekrar gel dedi.. kızlar çok tırsıyorum yaaaaaaaa nasıl doğuracam ben:18::18::18::18:
HERKESE GÜNAYDINNN
CANIM HER ŞEY YOLUNDA GİTSİN SAĞLIKLA SIHATLE KUCAKLA İNŞŞŞŞRABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN
herkese günaydııınn
oh oh maşşşallahh bebişlerimız geliyo haa teker teker nurcanım sorunsuz doğurursun inşallahhh cnm beniimmm
lara gözünaydın oğluşlarına kavuşuyosun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına aldığını göstersin inşallahhh....
kızlar unutmayın banada dua edin artık rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin banada 10 yıl oldu eşimin 36 sı bitti yaşı valla çok üzülüyorum
sancı çekerken bol bol dua edicem inşallah en yakın zamandaa konar meleğin karnınaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?