Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yokk cnm benim dogum haftayaa çarşambaaaaaa

kızlar unutmayın banada dua edin artık rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin banada 10 yıl oldu eşimin 36 sı bitti yaşı valla çok üzülüyorum

yaaaaaa bizdede eşim 42 ben 36 olduk 9 yılın içindeyizzzz oyyyyyyyyy bitsin bu hasret

yaaaaaa bizdede eşim 42 ben 36 olduk 9 yılın içindeyizzzz oyyyyyyyyy bitsin bu hasret

haklısınız bilmiyorum bazen kabuguma çekiliyorum ama bazen yaramın üstüne tuz basmış gibi acıyo evlendigimiz günden beri eşimle yüzümüz gülmedi 8 yıl ailemle görüşmedim kaynanamgil yüzünden hep evliligimiz bir pamuk ipligine baglıydı sonra eşim ölümlerden döndü bilmiyorum sürekli sınav ama nereye kadar neyse bunada şükür eşim başımda olsun saglıgı iyi olsun sonra çocuk ve para

seyhan ne yaptı acaba dikişleri alındımıııııı agrısıı olmuşmudur acabaaa arasammı:26::26::26::26::26::26::26::26:

ahhh turnal ahh yetercimm rabbim inşallah en kısa zamanda bizlerede tattırır bu güzel duyguyu rabbim sağlık sıhhat para versin gerisi kolay rabbimin izniylee..

fatoşuuumm haftaya oğluşunamı kavuşuyon hadi hayırlısı cnm benimm yaa duanda bizleride unutma ben her namazımda sizlere dua ediyorum çokca rabbim kabul etsin...

seyhanı arasana bende merak ettim cnm yaaa :26::26: inşallah sorunsuz bi şekilde alınır dikişleri

nurcanı çok merak ettim bendeee yaaa :26::26:

anammm nurccan hastanedee sancı odasındaaaaaaaaaaaaaaaaa sancıları varmış elvinimiz geliyor sanırsammmmmRABBİM arkadaşımızıııı bi avazda kurtarsın inşallahhhhhhhhhhhh kıslarr hepimizden duaa bekliyooo ALLAH ım sen yaedımcısıı ollllcnm yaa sesi iyi deildii vede korkuyoduuu

cnm çok saolllll sanırsam en son ben doguracam vazgeçtim ilk dogurmaktan seyhan teli açmıyo :26::26::26::26: nurcan has. sancı çekiyor lara cuma günü bebişlerini alıyorr ben kaldın sonaaa

cnm benim dua etmezmiyim herzaman dualarımızdasınızzz

Son düzenleme:

ay kuzum benim yaaaaa hadi hayırlısııı sağlıcakla kucağına alacak inşallahhh normal doğummu olacakmış fatoş ?

cnm çok saolllll sanırsam en son ben doguracam vazgeçtim ilk dogurmaktan seyhan teli açmıyo :26::26::26::26: nurcan has. sancı çekiyor lara cuma günü bebişlerini alıyorr ben kaldın sonaaa

inşallah hepiniz hayırlısıyla kucaklarınıza alacaksınız meleklerinizi rabbimin izniylee bu zamana gelmek için neler çektiniz rabbimin izniyle kucağınazıda alacaksınızz

seyhanıda aradımmmm onunda dikişleri alınmışşş agrılı olmuş kanaması olmuş sesi yorgundu zorlanmış doktor dikişleri alırken bundandaa krtulduu artık son acısı dogum sansıcıı olsunnnn inşallahhhh

inşallah hepiniz hayırlısıyla kucaklarınıza alacaksınız meleklerinizi rabbimin izniylee bu zamana gelmek için neler çektiniz rabbimin izniyle kucağınazıda alacaksınızz

amin cnm inşallahhh biz kucagımızaaa sizde karınlarınızaa alın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyy cnm benim yaaa kıyamam bu son olur dediğin gibi tek acısı sancısı bebeğini doğururken olsun inşallahh hayırlısıyla kurtulur
amin cnm inşallahhh biz kucagımızaaa sizde karınlarınızaa alın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amin cnm çok saol inşaalllaaahhhhhh

evt cnm şimdilik normal dogumm sanırsam ama tabiki dogum işi belli olmuyor bir anda sezeryanada alınabilirrrr:26::26::26::26:

olsun cnm hayırlısıyla kucağına alsında önemli değil doğumun ne şekilde olduğu kendide meleği de iyi olsun inşallahhh tek dileğimiz bu şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…