Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyyy nurcanım doğuruyomuşşşş allahımm çok duygulandım inşallah kurtulmuştur hayırlısıyla

laracım sen de cuma kavuşuyosun demek yavrularına maaşaallahhh allahım rahat bi doğum versin

seyhancım sana da geçmiş olsun dikişlerin alınmış sıra da doğum var inşallah onu da bi çırpıda atlatacaksın canım

tatoş sana da 1 hafta kaldı demekki ayy ne heyacanlı yaa en kolay şekilde doğurursunuz inşallahhh hepiniz dualarım sizinle

topik patlama yaşıyor çiğdemmmm

canım benim yanlış anlamışsın galiba yarın başlıyoruz ilaçlara inşallahh c.tesi günü de erkenden histereskopi olacam 2. kere

kızlar nolur naber verin gelinde nurcan doğurdumu çok merak ediyorum allahım nolur kolayca doğurt yarabbimmm

bende çok merak ettim nurcanı arasammı bilemedim erken ama :26::26::26:

aradım valla dayanamadım ama açan olmadı merak ettik beni çaldır diye mesaj artık ayyyyy çok merak ettim

günaydın cicoşlarım
bende akşam nurcana ve sevoya mesaj attım banada dönen olmadı merak etttim
ainşallah hayırlısı ile doğum yapmıştır

bebekdls histerokopi olcan canım şimdidien geçmiş olsun diyorum umarım iyi geçer bebeğe 1 adım daha yaklaştın hayırlısı allahım sana çifter çifter bebeler versin güzelim

sevdamcee, lara sizin antalyadaki merkezinizin adı neydi bi yazıverin, hangi dr iyiydi, eşimin bölümünde muhasebecisi adam artık yeter deyip tüp bebek yaptırmak istiyomus eşimde bana sordu benden cevap bekliyolar kızlar

kızlarrrrrrrrrrrrrrr bebek olmuş elvin dünyaya gelmişşşşşşşşşşş

bebek 3 kilo dogmuş nurcan öglen 1:30 dan gece 12 ye kadar sancı çekmişdogum yapmış çok dikişi varmış zor olmuş dogumu bide bebek dünden beri emmiyomuş bugün bebege şeker tahlili yapılcakmış buarada hepimize dua etmiş hepinize çokkkk selamı var

kızlarrrrrrrrrrrrrrr bebek olmuş elvin dünyaya gelmişşşşşşşşşşş

ohhh maşallah doğmus demek hoşgelmiş elvin hanım

kızlar ben nurcana gidiyorum gelince haberleri veriririm belki bebegin fotosunu çekerim

kızlar ben nurcana gidiyorum gelince haberleri veriririm belki bebegin fotosunu çekerim
çok çok slm söyleee olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ayyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmmm dün akşamdan beriii aklımdaa gecce uykuuu uyuyamadımmmm nasıldırr diye şimdi başım agrıdan çatlıyorrrrrrrrrr ALLAH ımmm nasıl güzel bir duygudurrrr buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu RABBİM herkesee yaşatsın elvinnnnn hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzummmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…