anammm herkezciklerr doguruyorrrrrrbenimde çarşamba günü yatışım yapılıyorrrrr vee ilk normal dogum denenecek eger olmazsa sezeryana alırızzz dedi doktorum hakkımızda hayırlısııı bakalımmmm laram cnm kıssss 2 gün geçmek bilmezz şimdii sanaaaa ayy bendee heycan yaptımmm bakkkkkk
nurcikkkkkkkkkkk sendemii doguruyon gııııııııı hadi hayırlısııı cnmmmm
anammmmmm topiğe noluyor herkes doğuruyorum allahım bi açtım baktım şok sevdamce bugün yatışın mı var allahım bi ıkınmada çocuğunu alırsın inşallah canım
nurcik seninde başlamış doğum sancılar inşallah sende bi ıkınmada alacaksın kucağına allahım izniyle
laracım cuma günüde senin doğumun gerçekleşiyor rabbim yardımcınız olsun
sevom sen kaldın bi ayy heyecan sardı bugün senle konuştuk ama birden başıma başhekimler toplaşınca kısa kesmek zorunda kaldım allahım
bugün pınar ablamın tranferi ayy allahım hayırlı evlat nasip etsin ablacım tutacak rabbimin izniyleeeeee
topik patlama yaşıyor çiğdemmmm
canım benim yanlış anlamışsın galiba yarın başlıyoruz ilaçlara inşallahh c.tesi günü de erkenden histereskopi olacam 2. kere
kızlar nolur naber verin gelinde nurcan doğurdumu çok merak ediyorum allahım nolur kolayca doğurt yarabbimmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrr bebek olmuş elvin dünyaya gelmişşşşşşşşşşş
bebek 3 kilo dogmuş nurcan öglen 1:30 dan gece 12 ye kadar sancı çekmişdogum yapmış çok dikişi varmış zor olmuş dogumu bide bebek dünden beri emmiyomuş bugün bebege şeker tahlili yapılcakmış buarada hepimize dua etmiş hepinize çokkkk selamı var
çok çok slm söyleee olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukızlar ben nurcana gidiyorum gelince haberleri veriririm belki bebegin fotosunu çekerim
bebek 3 kilo dogmuş nurcan öglen 1:30 dan gece 12 ye kadar sancı çekmişdogum yapmış çok dikişi varmış zor olmuş dogumu bide bebek dünden beri emmiyomuş bugün bebege şeker tahlili yapılcakmış buarada hepimize dua etmiş hepinize çokkkk selamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?