Antalya dan tüp bebek merkezi sormuşsunuz "ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİ" iyidir ben orda yaptırdım. çok şükür bebeğimi bekliyorum pazartesi kavuşucam inşallah. 2. denememde tuttu. yumurta takiplerimi Ali Fuat Şengör e yaptırdım. KEDERSİZ den haber varmı nasıl olmuş
kıslarr nurcanlaa konuştum sesi yorgunduuu ama bi okadardaa mutluyduuuuuuu ne yapıyosun dediğimdeee bebeiğimi emziriyorum diye cvp verdiiiiimutluluk göz yaşı bu olsaa gerek nasıl güzel bir sözdürrr YARABBİM sen diliyen istiyen herkesee nasip ettttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
kıslarr nurcanlaa konuştum sesi yorgunduuu ama bi okadardaa mutluyduuuuuuu ne yapıyosun dediğimdeee bebeiğimi emziriyorum diye cvp verdiiiiimutluluk göz yaşı bu olsaa gerek nasıl güzel bir sözdürrr YARABBİM sen diliyen istiyen herkesee nasip ettttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ayyy tüylerim tikeldi kısss maaşşallahhh sütü gelmiş demekkiaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahım nolur yarabbim bizlere de nasip et
dr ali fuat şengör başka bir hastanedemi ona nasıl ulaşabiliriz
eşimin arkadaşı için soruyorum benden gelecek haberi bekliyolarda teşekkür ederim
inşallah rabbim bizlerede nasip edecek
sanada önce hamile kalmayı vakti saatindede doğum yapmayı nasip edecek inşallah
bizde burdan doğum haberine heyecanla sevinçle ortak olacaz
kızlar ben çıkıyorum kahvaltı yapacam
larada hastaneye yatış yapmıştır heralde rabbim onuda hayırla kurtarsın yavrularına sağlıkla kavuşsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?