Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Antalya dan tüp bebek merkezi sormuşsunuz "ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİ" iyidir ben orda yaptırdım. çok şükür bebeğimi bekliyorum pazartesi kavuşucam inşallah. 2. denememde tuttu. yumurta takiplerimi Ali Fuat Şengör e yaptırdım. KEDERSİZ den haber varmı nasıl olmuş

allahıma şükürler olsun nurcan doğurmuş bütün gece aklımdaydıı allahım uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallahh şuanda nurcanı hayal edemiyorum gözünü ayırmıyodur yavrusundan

seyhan fatoş lara şimdi sıra sizde inşallahh

dr ali fuat şengör başka bir hastanedemi ona nasıl ulaşabiliriz
eşimin arkadaşı için soruyorum benden gelecek haberi bekliyolarda teşekkür ederim

kıslarr nurcanlaa konuştum sesi yorgunduuu ama bi okadardaa mutluyduuuuuuu ne yapıyosun dediğimdeee bebeiğimi emziriyorum diye cvp verdiiiiimutluluk göz yaşı bu olsaa gerek nasıl güzel bir sözdürrr YARABBİM sen diliyen istiyen herkesee nasip ettttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

seyhandanda bir ses çıksaydı merak ediyorum herşey yolundadır inşallah
ha bide benim rüya çıkmadı üzüldüm
bu gidişle en son seyhan doğuruyormuş

aminnnnnnnnnn inşallah
kız bolca selam söyleseydın heyecanına ortak olduğumuzu söyleseydin

ayyy tüylerim tikeldi kısss maaşşallahhh sütü gelmiş demekki aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahım nolur yarabbim bizlere de nasip et

ayyy tüylerim tikeldi kısss maaşşallahhh sütü gelmiş demekki aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahım nolur yarabbim bizlere de nasip et

inşallah rabbim bizlerede nasip edecek
sanada önce hamile kalmayı vakti saatindede doğum yapmayı nasip edecek inşallah
bizde burdan doğum haberine heyecanla sevinçle ortak olacaz

kızlar ben çıkıyorum kahvaltı yapacam
larada hastaneye yatış yapmıştır heralde rabbim onuda hayırla kurtarsın yavrularına sağlıkla kavuşsun inş.

dr ali fuat şengör başka bir hastanedemi ona nasıl ulaşabiliriz
eşimin arkadaşı için soruyorum benden gelecek haberi bekliyolarda teşekkür ederim

ali bey antalya vitale hastanesinde bu hastane tüp bebek merkezi ile dip dibe zaten yönetim olarakta bağlantıları var canım

inşallah rabbim bizlerede nasip edecek
sanada önce hamile kalmayı vakti saatindede doğum yapmayı nasip edecek inşallah
bizde burdan doğum haberine heyecanla sevinçle ortak olacaz

aminn canım inşallahhhhh bu sefer bende daha ümitliyim çünkü çok emin ellerde olduğumdan eminim tabii allahım nasip ederse

kızlar ben çıkıyorum kahvaltı yapacam
larada hastaneye yatış yapmıştır heralde rabbim onuda hayırla kurtarsın yavrularına sağlıkla kavuşsun inş.

ayyy aminn inşaallahhh kamercim de kurtulacak hayırlısıyla kızlarr yaa hangi birinize sevieceğimizi şaşırdık haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…