Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

[video=youtube;fEe4x0v5q7I]http://www.youtube.com/watch?v=fEe4x0v5q7I[/video]

bu şarkı elvinimeeee gelsiiinnnn hoşgeldiiinnn kuzuuuummmm nurcanımında gözleri aydın olsun inşallahhhhhhhh

ayyyyyyyy nasıl heycanlandım nasıl duygulandım yaaa bennnnnn sanki ben doğurdummm cnm arkadaşım benimmm iyi günlere büyüt meleğini inşallahhhhhh....

kızlarrr naber ben gördümmm elvin iiii hahaha çokkkk güzel bir bebek resminide çektim nurcana gelince evet yorgun baya acı çekmiş bişey yememiş sütüde gelmiyo bebecik aç ya kuzum benim yumuk yumuk elleri tombik minik yanakları var öptüm sevdim birazda aldım kucagıma nurcanımında dikişi çokmuş pislik ebe çok kesmiş kızmış başka bir ebe gelmiş çok kesmişsin diye ama bebek çokkkkk tatlıııı ya

TOPİĞİMİZE BEBİŞ GELMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

allahım elvinimize sağlıklı sıhatli ömürler versin en hayırlısından nurcanım allah analı babalı büyütsün canım benim tez vakitte iyleşirsin inşallah bol bol sütün olsun inşallahhhh

kamerim yatışın olmuştur rabbim senide hayırlısıyla bebişine kavuştursun inşallahhhh hayırlı haberini bekliyoruzz

Son düzenleme:
elvinim bebeişim hoşgeldin dünyaya allahım ömür boyu mutu mesut sağlıklı sıhhatli büyümeni nasip etsin canım benim nurcanım çok acı çekmişsin acılarını unutucaksın inşallah ebeyede diyecek bişey bulamıyorum madem bilmiyorsun ne elliyorsun
sevomla öğlen konuştum azıcık acısı varmış kanaması azalmış bugün bitebilir dedi rabbim yardımcısı olsun inşallahhhh

kızlar şifacığıma nurcanın doğum müjdesini vereyim diye aradım
malesef babası vefaat etmiş memleketteymiş
allah rahmet etsin sabır versin inş.
ne garip dünya bir yerlerde yeni hayatlar başlarken biryerlerde sonlanıyor
mevlam hayırlı ömürler versin inşallah

ah cnm beniiimm yaaa allah rahmet eylesin neyi varmış ayşecim babasının rabbim ailesine sabır versin ne diyeceğimi bilemedim walla

şifamın babasımı vefat etmiş başı sağolsun allah geride kalanlara sabır versin

nurcan eve çıkmış sesi iyiydi elvin hanım emmiyomuş sütüm gelmedi dedi şimdilik mama vermiş dr.

sevom seni aradım bu gün iki kere telin kapalı akşamda mesaj attım iyisindir umarım

lara bugün yatacaktı ne yaptı acaba

bebekdls ne yaptı acaba

neyse şimdilik mesaj attım şifama ilerleyen zamandada ararım inşallahhh...

ben çıkıyorum hoşçakalınn

selam kızlar nasılsınız bakalım.ben iyiyim hamd olsun ama dün acılarım artık bitsin şu doğumuda hayırlısıyla bitirelim diye dua ettim..artık acıya vucudumun acısına dayanamaz oldum rabbim daha büyük acılar görtermesin..doktorum baya zorlandı dikişler içerdeymiş baya göremiyodu bile o zorlandıkça beni zorladı düşünün artık karnım iyice kasıldı içime girmeyen kalmadı neyseki düğü,m attığı yeri çıkardı içimde kalan ip oldu ya kendiliğinden çıkarmış yada doğumda çıkarmış zorlanmaktan sanırım yine kanamam oldu baya yavaş yavaş geçiyo bide işlemden sonra tansiyonum oynadı biraz acilde falan yattım..garibim ben acı çektikçe annemin tansiyonu oynadı işte böle kızlar doktor bundan sonra her an her şey olabilir en ufak şeyde hemen gel dedi haftaya olsun daha fazla bebek büyümesin kolay olsun dedi bakalım banada haftaya olur gibi geliyo pazartesi ev temizliğim bitsinde öle olsun

duru sana özel mesaj gönderdim benim nuamram değişti canım

şifamın demek babası vefat etmiş allah rahmet eylesin taksiratını affetsin rabbim. buarada asi yada ayşe bana numarasını bildirirmisiniz özelden bende mesaj atayım

nurcikim sırayı bozdu ilk önce o doğurdu sağlıcakla büyütürler inş. demek eve çıkmışlar ben bugn kalır diye düşünüyodum bide sütü gelse bacımın

kamerde hastaneye yattı şimdi konuştum yarın 8 de olacak sezeryanı oda sağlıcakla kavuşsun yavrularına sonrada sıra bizde kısmetse sevdamce ile

şifanın başı sağolsun ...seyhan geçmiş olsun inşallah doğumla birlikte sıkıntılar biticek canım sırayla kucaklarınıza almaya başladınız allah hayırlısıyla büyütmek nasip etsin inşallah

sağol canım benim inşallahh şu doğumuda atlatsak inan dünden sonra doğumdan da tırsar oldum..eşim istersen sezeryan ol diyo ama onda da çekicez sonuçta

sağol canım benim inşallahh şu doğumuda atlatsak inan dünden sonra doğumdan da tırsar oldum..eşim istersen sezeryan ol diyo ama onda da çekicez sonuçta

annelik kolay değil her ikisininde sıkıntıları acıları var birinin doğururken birinin doğurduktan sonra sancısı oluyo
allah kolay doğumlar nasip etsin canım inşallah çok kolay geçer hangisi olursa sürekli ayetel kürsi okuyun o sancıda aklına gelirmi bilmem ama gelirse oku

cnmm yaa baba acısınıı iyii bilirimm RABBİM ona bol bol dayanmaa gücüüü babasını ALLAH rahmet eylesinnnn sifama ve ailesinedeeeee sabır selamaet ihsan eylesinnnnn başka ne denirkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…