şifamın babasımı vefat etmiş başı sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
nurcan eve çıkmış sesi iyiydi elvin hanım emmiyomuş sütüm gelmedi dedi şimdilik mama vermiş dr.
sevom seni aradım bu gün iki kere telin kapalı akşamda mesaj attım iyisindir umarım
lara bugün yatacaktı ne yaptı acaba
bebekdls ne yaptı acaba
kızlarr ilk iğnemi yaptım biraz öncee:18::18::18:
selam kızlar nasılsınız bakalım.ben iyiyim hamd olsun ama dün acılarım artık bitsin şu doğumuda hayırlısıyla bitirelim diye dua ettim..artık acıya vucudumun acısına dayanamaz oldum rabbim daha büyük acılar görtermesin..doktorum baya zorlandı dikişler içerdeymiş baya göremiyodu bileo zorlandıkça beni zorladı düşünün artık karnım iyice kasıldı içime girmeyen kalmadı neyseki düğü,m attığı yeri çıkardı içimde kalan ip oldu ya kendiliğinden çıkarmış yada doğumda çıkarmış zorlanmaktan sanırım yine kanamam oldu baya yavaş yavaş geçiyo bide işlemden sonra tansiyonum oynadı biraz acilde falan yattım..garibim ben acı çektikçe annemin tansiyonu oynadı işte böle kızlar doktor bundan sonra her an her şey olabilir en ufak şeyde hemen gel dedi haftaya olsun daha fazla bebek büyümesin kolay olsun dedi bakalım banada haftaya olur gibi geliyo pazartesi ev temizliğim bitsinde öle olsun
duru sana özel mesaj gönderdim benim nuamram değişti canım
şifamın demek babası vefat etmiş allah rahmet eylesin taksiratını affetsin rabbim. buarada asi yada ayşe bana numarasını bildirirmisiniz özelden bende mesaj atayım
nurcikim sırayı bozdu ilk önce o doğurdusağlıcakla büyütürler inş. demek eve çıkmışlar ben bugn kalır diye düşünüyodum bide sütü gelse bacımın
kamerde hastaneye yattı şimdi konuştum yarın 8 de olacak sezeryanıoda sağlıcakla kavuşsun yavrularına sonrada sıra bizde kısmetse sevdamce ile
annelik kolay değil her ikisininde sıkıntıları acıları var birinin doğururken birinin doğurduktan sonra sancısı oluyo
allah kolay doğumlar nasip etsin canım inşallah çok kolay geçer hangisi olursa sürekli ayetel kürsi okuyun o sancıda aklına gelirmi bilmem ama gelirse oku
sevommm cnm inşallahh dogumdan önceki son acını çektin RABBİM birdaha yaşatmasın inşallah ama az kaldı kızını kucagına alıncaa hepsini unutacaksınnn
hadi hayırlısı ...inşallah sizlerinde bebişlerin doğum haberini alalım ve topiğin ismini değiştirelim artık bebek özlemi son bulanlar olarak
hadi hayırlısı ...inşallah sizlerinde bebişlerin doğum haberini alalım ve topiğin ismini değiştirelim artık bebek özlemi son bulanlar olarak
cnmm yaa hadi hayırlııı olsunnnnnnnnnnn bebiş olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
maşallah nurcike darısı diğer hamişlere ve hamiş adaylarına inşallah
nurcik kıs mis kokulunu benim yerime de kokla annesi
kızlar uzun süredir yazamadım çünkü elim varmadı
ama sizleri hep okudum yazıp kimsenin moralini bozmak üzmek istemedim
yoksa ben havada karada bir selam olsun yazarım bilirsiniz
kabus gibi bir ay geçirdim
ama durun hemen korkmayın bebek iyi onda bi sıkıntı yok 28. haftadayız çok şükür
ben çok hastalandım detay yazmicam geçti gitti
hastaneye yatırdılar kanser araştırması bile yaptılar
çok acılarım oldu bunlar bi yana kısacık mutluluğum gözlerimin önünden geçtikçe kahroldum
her şey Allahtan diyip kaderimi beklemeye başladım
ve şükürler olsun ki bugün son karar verildi korkulan hastalık çıkmadı elhamdülillah
beni merak eden soran herkesi yanacığından öpüyorum canım arkadaşlarım
Rabbim beni evlatlarıma bağışladı inşallah
bir daha kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?