Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yıldızcım tşk ediyorummmm

nevommm canım benim bugünde aklımdan geçtin ve yazını okurken bian düşündüğün gibi bebeğine bişey oldu zannettim allah korusun..yaa neler geldi başına anlatmamamışsın çok çok geçmişler olsun rabbim sağlıklı bir ömür versin dediğin gibi evlatlarına bağışlasın ama merak ettim ne olduğunu :26:

gü nay dınnnnnn herkese
amanın neler olmuş 2 gün girmedim de topiğe
öncelikle şifacım başın sağolsun acın büyüktür mutlaka baba nede olsa rabbim sabırlar versin
babacıgının yeri mekanı cennet olsun
anacım dogurmuş anaaaa bana gardaş geldi hemide kız maşallah maşallah
cok sevindim
larada bu gün doguruyor demek allah yardımcısı olsun
kız sevo fatoş sizi tembeller hayden gari cıkarın içinizdekiler
sevom inş. cektiğin son acılar olsun canımcım
bebekcim inş. seninde dogum haberlerini kutlarız burda allah emeklerinizi boşa cıkarmasın inş.

günaydın herkese hayırlı cumalar hemen yazıyorum ben yokken neler olmuş yaa kaçırdığıma çok üzüldüm hep sevinçli olayları kaçırıyorum pc bozuldu 10 gündür tamirdeydi,elif iyice huysuzlaştı ateşleniyor sık sık iyice anneci oldu,şuan kucağımda hiçbişey yaptırmıyor.neye geçelim bulmiş Rabbim acısını göstermesin analı babalı büyütsün ,yurcanıma çok çok geçmişler olsun önemsiz ayrıntıları ya yurcanım doğum yapmış elvincik gelmiş hoşgelmiş,allah analı babalı büyütmek nasip etsin,yurcanıma da çok geçmiş olsun,çok ama çok sevindim kardeş geldi kızım da suratıma bakıyor gülüyor ha haa,mutluyuz,kamerim de bugün paşaları alacak hayrlısıyla jucağına heralde rabbim ona da yardım etsin,sevoma fatoşa herkese rabbim yardım etsin,sağlıkla alsınlar kucaklarına innşallah ,aklım hep burda hepinizi çok seviyorum güzel annler güzel anne adayları bu mübarek günde tek duam ,rabbim herkese evlat sevincini yaşatsın ,amin.öpüyorum hepinizi benim cazgır tırmanıyo üstüme şimdilik kaçar.

nevo cook gecmiş olsun ben bile cok korktum okurken
allah seni yuvanıza bağışlasın mutlulugunuz daim olsun
rabbim tüm hastalara şifalar versin

şifacım tam çıkcaktım tostinin mesajını gördüm,başın sağolsun rabbim sabır versin.babanın meknını cennet eylesin.dualarımız onunla sen güçlü ol bebişin üzülmesin.tosticim sana da günaydın puff durmuyor çıktım ben

canim,cok kotu gunler yasamissin,ALAH yardimcin olsun,mekanlari cennet olsun,cok uzuldum,kizi da cok kucukmus,ALLAH sabir versin
canim,cok gecmis olsun,ne yasadigini tahmin ediyorum,en cok cocuklarincin korkmussundur,RABBIM yavrularina bagisladi,cok sukur,insallah bi de yasamazsin oyle bi olay.

ablacım çok geçmiş olsun rabbim korktuğuna uğratmasın inşallahh... rabbim herşeyin hayırlısını versin en önce sağlıkk...
ama merak ettim doğrusu neler yaşadığını :26::26: tekrar geçmiş olsun cnm ablam...

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlıyanları en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim , bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı
ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin

günaydın kızlar

şifanın laranı teli bende de yok banada mesaj atarmısınız

nevom neler yaşamısın canım çok çok geçmişler olsun allah çocuklarına bağışlasın bir daha yaşatmasın 28 haftalık olmuşsun maşallah hayırlısı ile kucağıan al canım beim

bebekdls canım ilk iğneni yaptın demek hayırlsı olsun gelsin bebişler

sevom telini kaydettim arayacam seni çok çok geçmiş olsun canım az kaldı rüyanın aramıza katılmasına

canalrım benim hepiniz çok özelsiniz iyiki varsınız

Son düzenleme:
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

ALLAHIM sen ayşe kardeşimizin evlatlarını koruu sağlık sıhhat ver anne ve babasına bağışla,sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eyle..isteyen dileyen herkesee eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip et RABBİMM

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

dakikalardır duayı arıyorum en sonunda buldum

herkesin ağzına sağlık allahım kabul eylesin dualrımızı rabbim okuyan okumayan herkesşn gönlündekini gerçekleştirsin inşallahhhhhh

hayırlı cumalar arkadaşlar

ayşecim inşallah sorunsuz kavuşursun yavrularına

seyhan naber canım dünden beri

selam kızlar hayırlı cumalar hepinize

tostim minnakım tşk ler kızlar sizlerde iyiysinizdir inş.

durucum numaraları yazan olmadı ise yazayım sana

bu arada kamer ameliyattan çıkmamış ama bebişler doğmuş şimdi aradım eltisi açtı iyiler dedi çok detaya girmedim rabbim herkese yaşatsın bu duyguları

hayırlı cumalar arkadaşlar

ayşecim inşallah sorunsuz kavuşursun yavrularına

seyhan naber canım dünden beri

iyiyim canım şükür sen nasılsın bakalım
selaya yetişeyi diye hemen geldim kahvaltımı yapıp.bugün ev ayakta halılar kalktı yıkamaya vercem pazartesi gelecek o günde temizlik olacak kısmetse benden haberler bu kadar

ayyy allaha şükür demek doğmuşlar inşallah bian evvel kucağına alıp emzirir kızcağız anamm aynı anda ikisini birden nasıl alacak yerim ben onları hangisini seveceğini şaşırır insan

iyiyim ben de canım yarını bekliyorum şimdi pek heyecanlı değilim ama yarın sabahtan başlar ben de vermiştim dün geldi halılarım bu sefer çok güzel yıkamışlar geçen seneki verdiğim yeri beğenmemiştim 45 tl 1 halı 2 uzun yolluk 3 kısa yolluk tuttu

seyhan ben de 3 gündür bütün tülleri fonlarımı vs.. yıkıyorum bidaha yapamam diye bi mutfağın storu kaldı birazdan onu da yıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…