Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyy allaha şükür demek doğmuşlar inşallah bian evvel kucağına alıp emzirir kızcağız anamm aynı anda ikisini birden nasıl alacak yerim ben onları hangisini seveceğini şaşırır insan

sorma insan seçim yapamaz
inşallah sütü gelir hemen ama zannetmiyorum 3 günü buluyo sezeryanda

dakikalardır duayı arıyorum en sonunda buldum

herkesin ağzına sağlık allahım kabul eylesin dualrımızı rabbim okuyan okumayan herkesşn gönlündekini gerçekleştirsin inşallahhhhhh
sağolasın seyhancım senin vesilenle arkadaşlarında katılımızya dua almak nasip oldu hepinizden okuyan okumayan herkezden allah razıolsun
sanada zahmet oldu çok teşekkür ederim hakkını helal et

hayırlı cumalar arkadaşlar

ayşecim inşallah sorunsuz kavuşursun yavrularına

seyhan naber canım dünden beri

amin inşallah pınar
rabbim sanada sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah

aminnnn inşallahhh ayşecim

hayırlı cumalar
seyhancım kolay gelsin sendede yavaştan temizlikler başlamış
pınarcığımın zaten hiç bitmez temizlik işi
laracımda doğum yapmış şükür hayırlı evlat olurlar inşallah
bende iyim bu günümü aratmasın rabbim
aa bu arada seyhan çentiklenmenin ne olduğunu biliyormusun
sende hani damar dirençliği vardı ya onun diğer adıda çentiklenmeymiş
yani bi bu eksikti hamileliğimde onuda duydum
rabbim beterinden esirgesin vakti saatinde yavrularıma sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah

bende bikaç senedir bi yer var çok güzel yıkıyolasrdı sonra eşim ve benim tanıdığım açtı ona verdik 2 kere ama hiç beğenmedim.bu sefer yine eski yere vercem canım
benimde 10 parça bakalım kaç para tutacak

seyhan ben de 3 gündür bütün tülleri fonlarımı vs.. yıkıyorum bidaha yapamam diye bi mutfağın storu kaldı birazdan onu da yıkıcam

ohh ne güzel kolay gelsin sanada evet bencede şimdiden yap daha sonra yapamayacaksın

bu arada storu nasıl neyle yıkıyosun..benim mutfaktaki stor bi kere yıkadım siyah çizgiler oluştu. banyoya sığmadı katlanıncamı oldu bilmem

Son düzenleme:

ne demek canım hakkım varsa helal olsun rabbim kabul eylesin

kızlar ben çıkıyorum kendime tefriciye başladım hadi hepinizi öptüm

pınaqrcım allah kabul eylesin doğum ne zaman olur bilmiyyoreum o yüzden fazla alamıcam bide tuğbişe okuduğum var canım şimdilik 100 alayım biterse bi daha alırım

aynen öle başladfı temizlik
hadi yaa sende de mi varmış valla bana çok etki etmedi aslında çok geride kalmadı kızım seninde öle olur inş.

slm canalrım ben geldim fazla giremiyorum ama hiç girmemekten iyidir
yoğunluk başladı buraya bankot makinesi koydular e reçete çıktı biliyorsunuzdıur belki hastalar gelip benden barkot alıyorlar hareketlenme başladı iyi oldu
nevom çok geçmişler olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın inan okuyunca kalbim çarpmaya başladı ama çok şükür atlatmışsınız rabbim korusun sizlerii
laracım doğumu gerçekleşmiş ne güzel allahım güzel güle büyütmeyi nasip etsin ayy nasıl merak ediyorum varyaaa
şifacım başınız sağolsun allahım sabır versin mekanı cennet olsun canım
duru ablacım nasılsın sende iyiki varsın ben de iyiki tanıdım sizleri

ayşecim seyhancım çok teşekkür ederim allah razı olsun ben bu sefer tek başıma okumaya niyet ettim kızlar çok sağolun ama gene de dua edin çünkü çok ihtiyacım var

seyhan ben storu küvetime sokup yıkıyorum eski bi lifle sıcak suyla sonra da ıslakken çamaşırlığa asıyorum bu sefer accık buruştu balkonumun ki buruşmamıştı

tamam pınar niyetini bozmayım
zaten hep dualarımdasın
rabbim kabul etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…