Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallah süpanallah
kamerin ve oğullarının resimlerini gördüm face de maşallah çok tatlılar allah bağışlasın
o günleri görmeyi bizlerede nasip etsin inşallah
nurcan sizden hala ses soluk yok hadi elvinide merak ediyorum

günaydın canlarım nasılsınız annemlerdeyim merak ettim sizi face yi kapattığım için hiç bişey göremeiyorum yarın açacam bakalım sizde ne var ne yok bakalım herkes iyidir inşallah merak ediyorum sizleri öptüm muck muck muck

merhaba canım bizler iyyiz sen nasılsın ben tombalak tosbamla uğraşıyorum teyzesi günlerimiz öle gelip geçiyor

yok sen doğurmadan ben doğurmıcam
cuma akşamı beykoza gittik bugün geldik amann yolculuk doğurtacaktı beni neyseki sağ sağlim geldim
sen ne durumdasın

yok anam son ben doguracammmmmm

bende cumartesi sabahıı beykoza gittim ama ben akşamına döndümmmmsenimi takip ediyorum nee:26::26::26:
bende ne gelen var nede giden

ya kızlar kimin babası vefat etti anlamadım :26::26::26::26:

saol ipek şifacım başınız sagolsun ALLAH sabır versin mekanı cennet olsun

günaydın canalrım nasılsınız bakalım hepinizi çok öpüyorum nasıl geçti hafta sonunuz
nuraycım paşayı yerim ben yirim yirimmmmmmmmmmm

günaydın hatunlar nasılsınız ben hafta sonu misafirlerinden sonra nacak kendime geldim 150 kişiydi beşşik yaptık bilmem bilen varmı
nasıl yorulmuşum cumartesiden beri yeni kendime geldim evimi temizliycem oğluşu uyuttumda

çiğdem teyzesi oğluşumla seni kocamannn öptük ve dualarımızdasın darısı sana olsun ve tüm isteyenlereee

şifacım allah rahmet etsin babana toprağı bol mekanı cennet olsun başınız saolsun bitanem
şimdilik hoşçakalın ben temizliğe gidiyorummm

selam kızlar nasılsınız

bugün bizim evde de temizlik vardı ben bişey yapmasamda çok yoruldum belim tutmuyo neyseki bitti gibi sadece yığınla çamaşır yıkanacak

sevdamce sen bu gidişle sezeryan olcan gibi :26:

aynenn cnm banada öyle geliyorrrr ama belli olmaz belki vicudum suni sancıya tepki verir normal olur ama % 70 sezeryan gibi geliyor doktor açılmam 3 cm olmuşsa bu iş bitmiştir bil dediii yani normal olur demek istedi ama kısmettt:26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…