Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım
hikayelerde marmara has. okumuşsun gördünmü yaptıklarını

seyhannn demezz olaydımmmmmmmmmmmmmmmm lavobayaa gittim geldimmm ve karnındaa agrılarr başladı evdede tekimmm:18::18::18::18::18::18::18:

seyhannn demezz olaydımmmmmmmmmmmmmmmm lavobayaa gittim geldimmm ve karnındaa agrılarr başladı evdede tekimmm:18::18::18::18::18::18::18:

valla ben ağrılara takmıyrum artık ne bilim su kanama gibi şeyler bekliyorum nedense
seninki inş. doğum ağrılarıdır

valla ben ağrılara takmıyrum artık ne bilim su kanama gibi şeyler bekliyorum nedense
seninki inş. doğum ağrılarıdır

dünn çok ufak bi leke gördüm ama nerden geldiğini anlamadım umursamadım da aslındaa çok ufaktııı toplu iğnenin topu kadarr bende agrı yok ya oluncadaa korkuyorum

iyi akşamlar arkadaşlar
maşallah nurcanın kızınıda görmek nasip oldu bencede aynı babası
kamerin oğlanları kimseye benzetememiştim
fatoş hadi hayırlısı belki bu gece sancıların çoğalır seyhanı sona bıraktınızya helal olsun

cnm bendeee o göz yokk geçti gitti bile sancılarrrrsona ben kalıcam sanırsam

gördüm şimdi resimleri maşallahh yaa çok duygulandım

sorma ayşe yaa erken doğuracam diye korkarken en sona ben kaldım

gördüm şimdi resimleri maşallahh yaa çok duygulandım

sorma ayşe yaa erken doğuracam diye korkarken en sona ben kaldım

aynenn cnm yaaa bendee çok duygulandım nurcanın evindee bebek varrr nasıl güzel bir duyguu

seyhan senin kontrol ne zaman bide çarşamba senide yatırıyorlarmış

benimde çarşamba günü kontrolüm sen sabahmıgitcen
ben cuma günü doğuracam 5 ekim diye görmüştü lara ya kendini ya beni kendi doğurdu bende bu cuma doğurucam

amann ayşe gelsinler sağlıcakla artık son zamanlar insan daha da panikliyo

evt sabah 8 de orda olucam ne ediccem ne yapıcam bilmiyorum:26::26::26::26::26::26::26::26:doktor sadece sABAH 8 de burda ol dedi:26::26::26::26:

evt sabah 8 de orda olucam ne ediccem ne yapıcam bilmiyorum:26::26::26::26::26::26::26::26:doktor sadece sABAH 8 de burda ol dedi:26::26::26::26:

aç gideceksin akşam ona göre yemeyi kesersin
haberleşiriz müsait olursan uğrarım büyük ihtimalle yatışın yapılacak

aç gideceksin akşam ona göre yemeyi kesersin
haberleşiriz müsait olursan uğrarım büyük ihtimalle yatışın yapılacak

evt aç gidicem doktor öyle dedii ee doktor 9 da geliyor 1 saat boş boşmu bekliyecem yatışta ne var sanki orda zmn geçmek bilmez offf yarında bi geçseydiiiisen gelene kadar ben dogumhanede olmazsam tabii beklerim cnm gelll gelll

Son düzenleme:

geçer canım zaman merak etme anca hazırlarlar seni kan falan alırlar
tamam gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…