- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
taç mı bu anlamadım :26: çok güzelmiş güle güle kullan her neyse
ya bugünkü temizliğide bitirseydim rahat bir ohh çekecektimmmmm hiç yapasım yokkkk
neresi kaldı artık dinlenmen lazım sevdamcee
cnm biyer kalmadı ama ev silinip süpürülmesi ve banyonun temizlenmesi lazımmmm 1 haftadaa kirlendii yine hertaraf günlük iş yanii ama banyoo korkutuyoo gözümüüü 1 saatte çıkamıyorum başlıyıncaaaa
canım zaten günlük işmiş ben detay sandım annende yapar artık iş yapma derim
bide banyo aman allah korusun
yapıp bitirdim bileeeeeeeeevt artık hazırım dogurmnayaaa ev olarak ama kendi işlerim bitmedii kuaför var sıradaaa saçlarrıma fön çektirecem ogluşa güzel gözükelimmm
fatoş demek oğluşa güzel gözükmek lazım:: alemsin
seyhan maşallah kızına inan çok sevindin kilosunu duyunca damarında direnç olan biri olarak
gerçi benimki nekadar ciddi durumda pek ayrıntılı bilgim yok
bide yazını anlamadım rahim ağzı teşhisi doğru bidahakine dikiş gerekmeyecek nedemek oluyor açarmısın biraz merak ettim
eşine gelincede afedersin insan çekinir artık sonlara gelmiş bebek hisseder zannederim ben oda ondan çekiniyordur bence
evtt artık gitmee zamanıı hepiniz hakkınızıı helall edin ve bol bol dualarınızaa ihtiyacım oldugunuuu unutmayınnn bebiş istiyenn tüm anniş adaylarıı dilimdee hep isminiz olacakk vee biz bu zorlu yolculuguu kapatırkennn sizdee başlıyacaksın ALLAH ın izniylşee seviyoree sizlerii byyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?