Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bacılarımmmmmmmmmmmben geldim
nasılsınız bakalım
biz çok çok iyiyiz oğluşlarımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz
uykusuz her gecemizçokkkkk mutluyuz her şeye rağnem

kızlar doğum masasında
çiğdem, pınar,yeter,asi hepinizin isimlerinzii tek tek saydım inşallah rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın

şimdi çorba içip uzanıcaz hepinize iyi geceler
musait olduğum bir zamanda gelmeye çalışırım

günaydın akidelerim nasılsınız
laracım oğlanlara maşallah pek yakışıklılar
nurcik kızın çok tatlı maşallah her ne kadar baba dedilsede ben ilk gördüğümde sana benzettim
sevdam ve sevdamce siizn bebeler de az kaldı

neresi kaldı artık dinlenmen lazım sevdamcee

cnm biyer kalmadı ama ev silinip süpürülmesi ve banyonun temizlenmesi lazımmmm 1 haftadaa kirlendii yine hertaraf günlük iş yanii ama banyoo korkutuyoo gözümüüü 1 saatte çıkamıyorum başlıyıncaaaa

canım zaten günlük işmiş ben detay sandım annende yapar artık iş yapma derim
bide banyo aman allah korusun

canım zaten günlük işmiş ben detay sandım annende yapar artık iş yapma derim
bide banyo aman allah korusun

yapıp bitirdim bileeeeeeeeevt artık hazırım dogurmnayaaa ev olarak ama kendi işlerim bitmedii kuaför var sıradaaasaçlarrıma fön çektirecemogluşa güzel gözükelimmm

yapıp bitirdim bileeeeeeeeevt artık hazırım dogurmnayaaa ev olarak ama kendi işlerim bitmedii kuaför var sıradaaasaçlarrıma fön çektirecemogluşa güzel gözükelimmm

ayy cok alemsin sen çok yasa emiii demekki oğluşa gusel gözukcen
çektir çektir makyajlı giren bile varr

selam kızlar herkesler iyidir inş.

fatoş yarın büyük gün hazırlanmalarda bitmiş sende oğluşuna kavuşacaksın sadece ben kaldım ilk ben olucam derken en sona kaldım

kızlar bugün kontrole gittim sancım yok açılmam geçen hafta gibi 1 cm sadece 3200 gr olmuş kızım 1 haftaya kadar gelmezse 3500 gr mı geçer ve riske atamam dedi peki gelirmi 1 haftaya kadar dedim pek ümit görünmüyo gibi anlıyacağınız olmazsa sezeryan için gün vereym dedi cuma cumartesiye kadar olmazsa sabahında gelir yatışını yaparsın dedi:26: bide annemin doğumları çok zor oluyo bende ona benzemişsem zor dedim ozaman hiç riske atmayalım dedi..eşimlede konuşunca pazartesiye kadar bekleyelim gelmezse ozaman sezeryan olursun dedi

bu aradaa doktorum dediki rahim ağzı teşhisi doğru olduğunu anladık bu şekilde olunca,ikinci gebelikte dikiş gerekmeyecek dedi çok sevindim inanın bi daha bu sıkıntıları çekmem inş.

hee bide dediki eşinle ilişkiye gir doğum için iyiymiş ama eşim yanaşmıyiii

pınarcımm bugün aradın sana hiç soramadım müsait olamayınca yumoşlar ne durumda canım pazartesi falan sanırım toplanır

seyhan maşallah kızına inan çok sevindin kilosunu duyunca damarında direnç olan biri olarak
gerçi benimki nekadar ciddi durumda pek ayrıntılı bilgim yok
bide yazını anlamadım rahim ağzı teşhisi doğru bidahakine dikiş gerekmeyecek nedemek oluyor açarmısın biraz merak ettim
eşine gelincede afedersin insan çekinir artık sonlara gelmiş bebek hisseder zannederim ben oda ondan çekiniyordur bence

inşallah senine çok etkilemez bu damar meselesi.aslında artık bu hafta gerilemeye başlamış hep ilerden giderdi kilosu daha doğrusu karın çevresi 4 gün geride kaldı

şöleki benimki aniden bi açılma olunca rahim ağzı yetmezliği denildi ama bu teşhisin doğru olup olmadığı belli değildi yani başka şeylerde rahimi etkilebilirdi.bu yüzden bugün teşhis doğru dedi dikişi atmasaydık bişey olmazmıydı bilemiyorum dedi.bende riske atlaktansa dikiş atılması daha iyi olduğunu söyledim.ikincide buna gerek kalmayacağını söyledi ama neye göre söyledi bilemiyorum.büyük ihtimalle dikişlerim alındıktan sonra ve hiçbişey kullanmadığım halde açılmam olmadı belkide bu yüzden.
aynen öle eşim üçüncü kişi var olmaz diyo

evtt artık gitmee zamanıı hepiniz hakkınızıı helall edin ve bol bol dualarınızaa ihtiyacım oldugunuuu unutmayınnn bebiş istiyenn tüm anniş adaylarıı dilimdee hep isminiz olacakk vee biz bu zorlu yolculuguu kapatırkennn sizdee başlıyacaksın ALLAH ın izniylşee seviyoree sizlerii byyyyyyyyyyyyyy

canim,hayirli ugurlu olsun,buyuk gun geldi,RABBIM sag salim oglusuna kavustursun insallah,olmayanlara da versin.
laracim ogluslarini kucagina almis,cok sukur,anali babali buyutsun RABBIM insallah,bi tek seyhan kaldi ,insallah bu yakinda onun da dogumu gerceklesir insallah.beklemde olan arkadaslarimiza da RABBIM bu guzel gunleri yasatsin insallah.

huhuuuu ben geldimm
nasılsınız kızlar..biz kızımla pek iyi sayılmayız (memeyi emmiyor kızım (mamayla besliyorum annem böyle olmuycak dedi mamayı vermiyelim aç kalsın bu şekilde alır belki diye... saatlerce uğraştık almıyor bir türlü krizler geçiriyor memeyi verince ağzına soğuk terler döküyor onu böyle görünce içim parçalanıyor dayanamıyor onla beraber bende ağlıyorum (yine kıyamaıdm verdim mamayı karnı dpoyunca sustu kuzum

doğumdan sonra basur oluştu dikişlerim tam iyileşti derken bide bu berbat şey çıktı saatlerce tuvaletten çıkamıyorum çok kötü gece acile gittim lavman yaptılar ..iki tanede krem verdiler değişen bişey yok hala çok kötüyüm
gelir gelmez felaket tellalı gibi oldum :)tamam zor günler geçiriyorum ama bir okadarda güzel günlerimizde oluyor kızımın mis kokusunu içime çekince bütün sıkıntıları unutuyorum Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah ..sancı çekerken bile aklımadan çıkmadınız dua ettim isimlerinizle ..

fatoş dularım seninle Allah yardımcın olsun tez vakitte bir avazda kurtarsın seni ..şimdiden tebrik ederim seni Allah analaı babalı büyütsün yavrunu ..gle güle büyüt inşallah
seyhanım ilk sen doğuracan derken harbiden sona kaldın olsun olsun rüya kızım biraz daha gelişsin büyüsün annesi..
senin için hangisi hayırlıysa o şekilde olsun doğumun önemli olna sağlıcakla almak kucağına
hızlı hızlı yazdım kuzura bakmayın detayları yazamadım kızım uyandı uyanacak hepinizin yanacıklarından öper ve kaçarım..dua edin bize kızlar kızım alsın memeyi

slmm millett ben geri geldimmmmm saat 4 de sezeryana giricem detaylı ultrasonda 4 kilo üstü çıkınca bebek normal dogum yalan oldu koca kafalım benim doktorumda kanını ver git eve dinlen dedi 3 de burda ol dedi bendee geldim 3 de geri gidicem spinal ol diyorlar doktor ama kararsızım ve korkuluyummm:18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…