Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallah bebegine ALLAH kolaylık versin saglıcakla dogsun

canım benim basur mu oldun doğumdan sonra bende tuvaletimi yapamadım zorlanıyodum inşallah çabucak atlatırsın nurcikim, elvinim maşallah o kadar tatlıki kuzum ya neden emmiyo aceba dr ne diyo meme ucunumu alamıyo eczanelerde meme ucları satılıyo nurcanım acaba onla alırmı ki

sevdamceee 4 kilomu maşallah tosuna hastane yakınmı sana canım hayırlısı ile doğsun paşam bnim

fatoş maşallah tosuna demek bugün sende aldın kucağına hayırlısı darısı sevonun ve nerede hamiş varsa onların başına inşallah

selam kızlar

nurcik canım inşallahh memeyi alır bencede doktora sorun devamlı mama olmazki..bide kaşıkla yediriyosunuz dimi bibirona alışırsa memeyide almaz

sevdamce doğum yaptı yanlış hatırlamıyorsam 4100-4200 arası doğmuş tosuncuk genel anestezi olmuş bu arada kordon 2 kere dolanmış bebeğe normal doğum iyikiyapılmamış bebeği kaybedebilirlermiş allahım korusun bende bu kordon dolanmasından hep korkuyorum
kızlar arasında ben kaldım inşallahh bende sağlıcakla kucağıma alırım heyecandan çok endişelerim artıyo bekledikçe

geçmiş olsun canım ALLAH tez zamanda şifa versin üzülme işallah sütün gelir

canım allahın sayesinde sende hayırla doğurup kucağına sağlıkla alacaksın inşallah
korkma endişelenme bu günlere geldin rabbim sıkıntısız bir doğumla kavuşturacak kızına inşallah

çok şükür kazasız belasız sevdamcede yavrusuna kavuşmuş maşallah
allah hayırlı evlat etsin hayırlı mübarek olsun
rabbim bu mutluluğu sırayla hepimize nasip etsin inşallah:81::81::81::119::119::119::119::119::119::119:

meraba kizlar ben bir şey sorcam adetolmadim dktora gittim bana söktürücü verdi içtim sökmedi kanda gebelige bakti yok dedi ve kanda şu sonuç vardi 0043 diye bu yuk demekmi bende şaşirdim ve canim sıkkın ne yapsam bilmiyorum deli olcam kanda hemen çikiyo demi

merak etme kanda 1 günlük de olsa canını sıkma

sende sağlıkla alıcaksın inşallah kızını kucağına endişelenme vakti gelsin o da doğucak ...canım senin ve fatoşun telini bana bildirirmisin

canım hayırlısıyla sende alcan kucağına bebişini hiç endişelenme vakti zamanı gelince istesende durduramıyorsun rabbim korusun bişicik olmas

hoşgeldin sıraçım allahım sağlıklı huzurlu bereketli büyümeni nasip etsin fatoşum hayallerin gerçek oldu sonunda kavuştun oğluna herşey gönlünce olsun güle güle hayırlısıyla büyüyt sıraç paşayı kocaman öpüyorum sizi
sevom azz kaldı allahım büyük hiç korkma sağ salim alacaksın kızını kucağına

günaydın hatuncuklar nasılsınız bakalım ben oğluşumun fotosunu albüme koydum son hali bebişler albümünün içinde

slm kızlarrrr

nurcanım o güzeller güzeli minik prensesini allahım nazarladan korusun iyi günlere büyüt inşallahhhh keşke orda olsaydımda yüzünü ıssırsaydım güzel elvinimin

fatoooşum gözün aydın cnm arkdaşım siraç efendiyi almışsındır kucağına iyi günlere büyüt cnm benim

sevoooom sıra sende cnm benim rabbim senide hayırlısı ile kurtarır inşallahh cnm

nurayyyy cnm bebeğin pek tatlı maşşallahhhh rabbim nazarlardan korusun inşallahh....

bendeki haberlere gelinceee adetimi bekliyorum gelir gelmez başlıyoruz inşallahh tedaviyeee yaa kızlar bu sefer ben çok heycanlıyım kalbim duracak gibi hissediyorumm rabbim inşallah bu sefer yüzümü güldürürrrr tedavide olan canlarımıda rabbim yüzlerini güldürsün inşallahh son tedavilerimiz olur bu seferrrr

Son düzenleme:
kızlar mrhb çok yoğunum bu ara gelemiyorumm nete falan hiç bir şeyi takip edemiyorummmm umarım herkes iyidir
benim eşim rahatsızlandı birden bire o yüzden gelemiyOrum

arkadaşlar merhaba

sevdamcee canım allahıma şükür sen de almışsın yavrunu koynuna allahım hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah

seyhancım allahımın izniyle sıra sende hayırlısıyla sen de alacaksın bikaç güne yavrunu kucağına

kızlar ben hergün hasteneye kontrole gidiyorum bu hastene çok dikkatli ve titiz hergün kan verip e2 bakıyolar ve muayene oluyorum gelince hiçbişey yapamıyorum bide bu sefer ilaçlar beni daha fazla etkiledi bulantım var ve çokk halsizim inşallahh pazar günü opum olacak yarın yine erkenden gidecem kesinleşecek

hadi hepinizi öpüyorum..

canım allahın izniyle tedavin olumlu sonuçlansın inşallah hayırlı haberler ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…