Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar ben bu aralar pek gelemiyorum malum ev hazırlığı işleri bitirmeye çalışıyorum neyseki az kaldı ütülenecekler kaldı

bugün fatoşun yanına gittim ama sıraçı göremedim benden hemen önce götürmüşler sarılık olmaya başlamış 6 saat küvezde kaldı şimdi aradım annesinin yanındaymış yine tahlil yapılaakmış.gittiğimde fatoş ağlıyodu daha yeni almışlardı yanından öle konuştuk çoğu bebekte olan şey diye korkma diye neyseki şimdi sesi iyi geliyodu

nuraycım maşallahh diyorum oğluşuna

pınar pazartesi diye tahmin etmiştim demek pazar günü opun var rabbim yüzünü güldürsün kaliteli kaliteli yumoşların olup bebişlerin olsun inş.

asi ne güzel bak heycanlanıyosun sevindim bu haline açıkçası karamsar olmamana rabbim hepinizin yüzünü güldürsün bu sınavı vermek nasip etsin yumoşlarınıza can versin inşallahhh

yeter geçmiş olsun allah şifa versin

günaydın kızlar sizi çokkkkk özledim

geçmişe çok bakamıyorum alıntılardan öğrendiğim kadarıyla fotoş doğum yapmış

fatoşummmmm tosununu sağlıkla sevgiyle büyüt canım gözünüz aydın

nurcikimmmm sütün hiçmi yokta almak istemiyor canım bebek süt artırıcı şeyler kullanıyormusun
ben humana kullanıyorum gerçekten işe yaarıyor bide ballı ıhlamur içmiştim farkettimki oda çok işe yarıyomuş şimdi arada içiyorum
tabiki ek olarak mamada veriyoruz doktorların tavsiyesiyle günde 2 kere felan veriyorum mamayı 40-60 cc kadar
mama veriyorum diye kendini üzme canım sütün hiç gelmez olmazsada önemli değil bebeğin sağlıklı olsun da mamayla büyüsün

sevommmmmmm hadi gari doğur artık meraklanıyoruz senin rüyanıda çok özledik

pınar ablam tedavin hayırlı olsun inşallah sende mis kokulunu alırsın kucağına

şimdi sıra bizdeeeeee
oğluşlarımla mutlu mesut günümüzü geçiyoruz çok şükür
hastaneden taburcu olurken sarılığımız vardı sonra arttı geri gittik ve 1 gün hastanede yattık teyzeleri dün taburcu olduk şimdi iyiler çok şükür
doğumumdan size hiç bahsetmedim dimi
kuzularımı spinal anesteziyle kucağıma aldım çınarım 3000 gr yiğidim 3300 gr doğduyavruşlarıma kocaman maşallah doktorlar hemşireler bile dillerinden düşürmediler ne yedin içtin demeden edemediler
doğumum güzeldi ama sonrası pek güzel değildi çok fazla kanamam oldu öyle çoktuki sedyeden yerlere şakır şakır akıyordu kilolarca diyebilirim beklenen bir olaydı zaten ama sonrasında bana çok işkence çektirdiler gelen giden karnıma bastırdı her saat bir doktor hemşire gelip bütün güçleriye bastırıyorlardı
çok zorlandım her seferinde çığlık çığlığa geçirdim 2 günümü
sebebide uterus yırtılması olup olmadığını kontrol etmekmiş

önemli olan sağlıkları tabi çok şükür rabbime
oğluşlarım facelere biraz erken düştü amcaları yengeleri duramadılar aslında hiç istemiyordum ama bizim haberimiz yokken eklenmiş hepsi en azından 40 larını bekleselerdi iyi olurdu ama bizde bişey diyemedik artık çok hevesliler ve mutlular kırmak istemedik
ama emzirirken bile olan fotoları bile eklemişler onları sildirdik

allahım nazarlardan korusun hepimizin yavrularını
oğluşlar uyanır birazdan hepinizi çok öperek kaçıyorum kendinize iyi bakınnn

korkma bacım Allahın izni ile sende sağlıklı sıhatli alacaksın kucağına kızını
az kaldı azz uykusuz geceler seni bekliyorr

çok şükür sütüm geldi ama bu seferde kızım emmedi, biberonla beslediğimiz için alışmıştı iyicene
..annemle 2 gün boyunca gece gündüz büyük uğraşlar sonucu memeyi verebildik çok şükürki emme sorunumuzda eskisi gibi değil sütüm yetmediği zamanlarda mama takviyesi yapıyorum mecbur olarak

öp onu teyzesi öp öp

hadi hayırlısıyla sende başla tedavine inşallah buu son tedaviniz olur sizde tadarsınız bu güzel,muhteşem duyguyu dualarımız sizinle

oyy maşallahh kurban olsunlarr tosuncuklara

bizimkilerde dayanmadı bebek resmi isteriz diye diye ekledik faceye bizde minik kurdumu...Allaha emanet olsunlar..hasretle ,özlemle beklenen bebek bizimkiler, sanmıyorumki nazar eden olur bakanlar eminimki besmelesiz bakmamışlardır rahat ol sende Allaha emanet olsunlar .nazarlardan korusun Rabbim
geçmiş olsun bu arada neyseki çabuk atlatmışsınız şükür .Allahım güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cümlemizinkini..

yeter geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Son düzenleme:
kamerim paşalara kocaman bi nazar boncuğuıufotonuza baktım bayıldımmm vallahi 40 binkere maşallahhhh rabbim korusun sizleriiii doğum sonrası acılar çekmişsin oldu bitti geçtiii çok büyük geçmişler olsun canımmmm
nurcanım gözün aydın sütün gelmiş herşey yolunda

pınar ablacım heyecan doruktaa az kaldı yavrularına kavuşmanaaaaa
asicim az kaldı canım bebişine kavuşacaksınnn

pınar ablacım heyecan doruktaa az kaldı yavrularına kavuşmanaaaaa
asicim az kaldı canım bebişine kavuşacaksınnn

geçmiş olsun canım allah hayırlı ömür versin oğullarına

kankim ukalalık yapmak istemem çocuğu aç bırakacak halin yok tabi ama mümkün oldukça mama yerine meme ver emdikçe gelir merak etme
yavaş yavaş emmeye alıştıkça süt bollaşır her ağladığında ver memeyi

laracım maşallah süpanallah
rabbim hayırla büyütmek nasip etsin kazasız belasız
hele söyle bakimne yedin ne içtin ne ettin hele acık bahset bana fikir olsun

aşk olsun ne ukalalığı kanki ...bilgilerini, tecrübelerini paylaş tabikide ..kendim,i okadar cahil ve bilgisiz hisediyorumki bu aralar kızımıa iyi bakamıyorum gibi hisediyorum annemde haftaya gidiyor tek başıma bakamıycakmışım gibi endişeleniyorum
.mamayı 3 en fazla 4 defa veriyorum 40ml veriyorum her seferinde .sütümden daha bi iştahlı alıyor mamayı

Son düzenleme:

biberondan çekmek daha kolay geliyodur memeden hızlı geliyo yorulmuyo ya ondandır...bakarsın bakarsın neden yetersiz olasınyanlız kalman daha iyi daha çabuk düzen kurar birbirinize alışırsınız

ben geldimm

ipeğim tamda beni sormuşsun

laracım maşallahhhh oğluşlarına sezeryandan sonra maalesef o olayı yapıyolar sizde sarılık geçirmişsiniz geçmiş olsun fatoşta başka hastaneye götürmüş konuşamadım telini evde unutmuş umarım oda atlatır

bana gelirsek gece 1 de yataktayken uyumamışken wc ihtişyacım geldi gittim üstümü indiremeden tayzikli şekilde yaptım idrarımı..acaba suyum diye uyuyamadım 2,30 a kadar sonra uyumuşum 4,30 da kalktım baktım adet ağrılarım var öle olunca gittik doktora.neyseki suyum değilmiş ama 100 lere vuran 7-10 dk da bir sancım çıktı açılma hala 1 cm acildeki doktor ilk gebelik olduğunda uzun sürer açılman 1 hafta bile olabilir dedi ölelikle geldim eve bu sabah eşim doktora götürdü sonuçları oda pazartesi gelsin ben onu doğurturum demiş bakalım pazartesi normal doğum olabilir sanırım sun sancı ile tabi ozamana kadar durursak açıkçası pazartesiye kadar gelmesin diyorum çünkü kendi doktorumu istiyorum bu acildekini hiç beğenmedim kızlar sizce bugün yarın açılma olurmu yoksa beklermi bide nst de doğum zamanında sancılar kaça çıkıyo

teşekkür ederiiz teyzoşlarrrr

papatya öyle değişik şeyler yemedim merak etme ama almam gereken her besini düzenli öğünler şeklinde aldım
bide hergün 1 muz yedim sabahlarıda hiç aksatmadan mısır gevreğini hergün yedim belki buda faydalı olmuştur:26::26::26::26::26::26::26::26:

nurcikim mamayı biberonla veriyorsan anne göğsüne yakın şekilli olanlarla ver istersen kauçuk uçlulardan
ben öyle yapıyorum bakalım şimdilik iyiyiz bu arada çok sevindim artık emzirebilmene

sevommm pazartesi büyük gününüzmü hadi hayırla gelsin kuzucuk bacım

fatoşumdamı sarılıkla uğraşıyorççok zor minicik yavrularımızdan keç defa kan aldılar sağlıkları için ama hastanenin hangi köşesine kaçacağımı şaşırdım duymayım diye ve bugün kontrol için gene gidip kan vericez
yükselme varmı diye çok üzülüyorum allahım kuzularımın yardımcısı olsun fatoşumada sabır versin beterinden korusun

seyhancım rahatcacık doğurursun inşallah canım benim

kızlar yarın benim opum olacak 9 da hast.de olucam 10 30 gibi girerim ameliyata dua edin banaa

kızlar yarın benim opum olacak 9 da hast.de olucam 10 30 gibi girerim ameliyata dua edin banaa

canım benim ağrılarımla birlikte 10 tane ayetel okudum allahım kabul eylesin bu son tedavin olsun bebeğine kavuşursun canım

kızlar bu hafta pınara ayetel okuyalım ama ben malum müsait olamam biri listeyi yapsın ben 30 tane alayım malum pek iyi değilim ağrılarım var devamlı

seyhan canımsın ağrı çekerken beni mi düşündün sen çok sağol canım allahım razı olsun senden

kızlar mrhb çok yoğunum bu ara gelemiyorumm nete falan hiç bir şeyi takip edemiyorummmm umarım herkes iyidir
benim eşim rahatsızlandı birden bire o yüzden gelemiyOrum

kedersizim gözüm aydın tekrardan allah analı babalı büyütsün veee bizde fotoooo istiyoruz lütfen.....
anacım mamayı cok verme derim bende memeiyi sürekli ver süt çektikçe geliyor bunu unutma...
irmik bulgur güzel süt yapar ve gaz yapmaz bebeğe bol bol ye bu aralar baktın ki sütün yıne az bir bardak pekmez şerbeti yap iç sifa olsun kuzucuga....
fatoş ta dogurmuş hayırlı ugurlu olsun maşallah tosuncuğa...
sevo az kalmış senınde hadi sıra sende
laracım maşallah paşaların kilolarıda cok güzelmiş
kızlar sarılıga takılmayın lütfen bende kendimi cok üzdüm kızım 1 aylıktı ve hala sarılıgımız 9 lardaydı dr şimdiye kadar gecmesi lazımdı dedi kızımdan birsürü kan aldılar boş yere sonra başka bir dr götürdüm bunda korkulacak bişey yok o düşer dedi ve düştü bebeğin sarılk en son gözlerinden gidiyor unutmayın bunu ben kızımın gözlerine bakar bakar üzülürdüm sarı sarıydı beyz kısmı sizler korkmayın lütfen bembeyaz olacak o gözler
tekrardan maşallah hepinize taze annişler rabbim geride kalan tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bu güzel duyguyu
yetercim cok gecmiş olsun eşin rahatsızmış...
bizde iyiyiz zeynom 6. ayına girdi 2 gün önce cok şükür bu günümüze...
bu gün yeni bişey daha öğrendi kızım ayak yemek :)))
ayaklarını kemirmeye başladı bende merak ediyordum ne zaman kemirecek diye o gün bu gün müş cok şekerler ya rabbim korusun tüm melekleri...
coook öptük herkesi yeni doğan bebişlere allaha emanet olun

biberondan çekmek daha kolay geliyodur memeden hızlı geliyo yorulmuyo ya ondandır...bakarsın bakarsın neden yetersiz olasınyanlız kalman daha iyi daha çabuk düzen kurar birbirinize alışırsınız
aynen canım biberon daha rahat geliyor MUŞ

o gelen idrar canım benimde öyle oluyordu son günlewr ,,suyun gelince anlarsın zaten ben anlamıştım hemen .tam yatacağım zaman sızıntı şeklinde gelmeye başladı..istemsiz bir şekilde idrar kaçırıyormuş gibi olDu ..birden boşalmadı benim ..yarım saate bir 40 dakkada bir sızııyordu az az ..

doğum yapacağım gün nst de sancılar 40tan yukarı çıkmadı halbuki önceki nstlerimde biliyorsunuz 70lere kadar çıktığı oluyordu

benim açılmam doğum yapoacağım gün olmuştu bir kaç gün öncesinde hiç açılmam yoktu ..suyum geldikçe açıldım ben

seninde doğumun yakın bacım eli kulağında kızın Allahım tez vakitte bir avazda kurtarsın bacım senide hangi doğum şekli hayırlıysa o şekilde al kızını kucağına sağlıklı sıhatli inşallah
damaklı biberondan veriyorum artık

Allah yardımcın olsun ..inşallah hayırlı,müjdeli haberlerini alacaz bu sefer ..gönlünü içini ferah tut canım .dualrım seninle

sağol canım Allah razı olsun ..mamayı mecbur veriyorum canım yaaa ( sütüm yetmiyor mamayı almadan uyumuyor ağlıyor sürekli

resimleri yakında albüme koyacam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…