Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slmm kızlarr nasılsınızzzzzz bizzz yeni hastaneden eve geldik dün gece ogluşum hastanede kaldı bende yanındaa sarılık derdiyle ugraşıyoruzzzz anne bebek kan uyuşmazlıgı varmış ve buda sarılığı tetikliyooo 1 haftadan sonra sorun oluşturmuyomuş hayırlısı bakalım yarın kontrolümüz varrr inşallah çıkmaz yineeee genel olarak iyiyizzz RABBİM diliyen istiyen herkeze nasip etsin inşallahhh şimdilik bu kadarrrr yeni geldik sayılır eve işlerimi halledeyim yine gelirim byyyyy pınarımm RABBİM inşallah bu sefer ol diyecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
iyiy akşamlar kızlar nasılsınız bakalım bizde eşimle intenet cafeye geldik merak ettim sizi pınar ablamı ve sevomu merak ettim allahım yardımcınız olsun
sedamce canım geçmiş olsun çok çabuk atlatacaksınız allahım izniyle inşallahhhh

merhabalar
kızlar yine sıkıntılarla geldim
2 gündür leğen kemiğimde bacak aramda ağrılarım oluyor yürüyemiyorum yatakta bile dönemiyorum
doğal olarak kaşıntım olsa doğum sancısı zannediyorum
sabaha hayırla ulaşmayı nasip etsin mevlam doktorumu arayıp rahatlamak istiyorum
pınarcığım içinbende 50 tane alayım

bebekdls için ayetel kürsii

sevdanehri..............30
sedefnaz................50
papatyaozmen.........50
yıldız_azeri...............30

toplam............160

canım emzirdikten sonra bi çay kaşığı su ver sarılığı atması kolay oluyo

herkese merhabaaalarrr

kızlar çok heycanlıyıııımm beeenn bu gün ilk iğnemi yapıcam başladık çok şükür tedaviyeeeee dualarınızı eksik etmeyin nolurrrrr

pınar ablam için şimdilik 20 alayım bende adetliyim çünkü bitince okurum allahım onun da yüzünü güldürsün inşalllaahhhh

şimdilik çıkıyoruummm rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhh

selam herkeseee
asi hayırlı olsun Allah güldürsün bu sefer yüzünüzü .emeklerinizi boşa çıkarmasın Rabbim

kızlar seyhan doğum yapmış demin aradım eşi çıktı telefona 1 saat önce doğum oldu dedi ikisininde durumu iyi
çok şükür seyhanda aldı kucağına darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah

bende dün aradım sevomu annesi yada kızkardeşi çıkmıştı tele acaip heyecanlandım hayalleri gerçekleştiii
günaydın kızlar cuma günü bitirelim duayı sonrada asiye okuyalım hepinizi öptümmm

heeeeeeeyyyyy :124::124::124: sevomda almış kuzusunu kucağınaaa rabbim acısını göstermesin cnm arkadaşaım güzel günlere büyüt inşallahhhhh

rabbim hamile olan arkadaşlarımıda hayırlısıyla kucaklarına aldıkları günü göstersin inşallahhhh....

çiğdeeemm cnm arkadaşım benim çok saol cnm güzel yürekli arkadaşım rabbim seninde muradını versin inşallahhh

heeeeeeeyyyyy :124::124::124: sevomda almış kuzusunu kucağınaaa rabbim acısını göstermesin cnm arkadaşaım güzel günlere büyüt inşallahhhhh

rabbim hamile olan arkadaşlarımıda hayırlısıyla kucaklarına aldıkları günü göstersin inşallahhhh....

çiğdeeemm cnm arkadaşım benim çok saol cnm güzel yürekli arkadaşım rabbim seninde muradını versin inşallahhh

günaydınnnn
seyhanla görüştük bebekte kendiside çok iyiymiş çok şükür

pınar abla için bende şimdilik 30 alıyım sedefçim bitirince tekrar alırım

Günaydın akidelerim,

anam anam bebeler geliyor maşallah szlere
bebekdls canım hayırlısı olsun bende okuyum
asicim sende başlamısın tedaivye hayırlsı olsun tedavileirnizle alın bebeleri kucağınıza amiin
herkes iyi sanırım bende eğitimdeydim gecen hafta koşturmaca devam oğlanın azı dişleri geliyomnus bütün sıkıntılarımız bundanmış inşallah sizlerde sıkıntı olmadan çıkar dişler aman ben bütün bebeleri ve doğcak olanları yirim be yaaaa ne kadar büyük bir aileyiz yupppiiiiiiiiiiiiiii

sedefnaz................50 okudum
papatyaozmen.........50
asi..........................30
lara.........................30
toplam............220

Son düzenleme:

sedefnaz................50 okudum
papatyaozmen.........50
asi..........................30
lara.........................30
toplam............220

canım bende pınar için 30 tane alayım inşallah

hayırlısıyla sevoda kavuşmuşş bebeğine:119::119::119::119::119::119::119::119::119: rabbim hayırlı ömür versin anasına babasına bağışlasın inşallah darısı isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…