bebekdls için ayetel kürsii
sevdanehri..............30
sedefnaz................50 okudu
papatyaozmen.........50
yıldız_azeri...............30
asi..........................30
lara.........................30
nuray.......................30
toplam............250
günaydın bütün hamişlerimiz bebişlere kavuştu ne güzel allah hayırlı ömür versin darısı bütün isteyenlere inşallah...eee tedaviler nasıl gidiyo iyimisiniz kızlar...fatoş resimdeki oğluşla senmisin allah nazardan korusun nazar nazar
slm kızlar nasılsınız bakalım
beni sorarsanız hiç iyi değilim antalyaya gidip geldiğimden beri hep hastalıkla uğraşıyorum bugün işe gidemedim dün iş çıkışına doğru durumum daha da kötüye gitti hemen dahiliye dr çıktım antibiyotik yazdı eve gelir gelmez hemen yattım bugün akşam 6 da kalktım biraz iyi gibiyim kimseyle ilgilenip sevincimi paylaşamadım nolur kusuruma bakmayın dualarım hep sizinle hepinizi öptüm şuanda annemlerdeyim allaha emanet olun
slm kızlar nasılsınız bakalım
beni sorarsanız hiç iyi değilim antalyaya gidip geldiğimden beri hep hastalıkla uğraşıyorum bugün işe gidemedim dün iş çıkışına doğru durumum daha da kötüye gitti hemen dahiliye dr çıktım antibiyotik yazdı eve gelir gelmez hemen yattım bugün akşam 6 da kalktım biraz iyi gibiyim kimseyle ilgilenip sevincimi paylaşamadım nolur kusuruma bakmayın dualarım hep sizinle hepinizi öptüm şuanda annemlerdeyim allaha emanet olun
seyhan ne durumda aceba
lara ve nurcan gelip durumları hakkında bilgi verdi
seyhandan ses yok iyilerdir inşallah
günaydın canlarım hayırlı cumalar bugün cuma duamız var herkes burda olur inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?