Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kızlar nasılsınız ben oğluşla iyi sayılırım sayılırım diyorum çünkü iki gün önce yalancı emzik almaya başladı diye seviniyordum ama oğluşum beni emmeyi bırakacaktı neredeyse hep emzik istedi göğsümü almadı azna değmesiyle çıldırması bi oluyordu emziği verince onu eme eme uyuyodu ama çok şükür ki emziği vermedim az aç kaldı terar emmeye başladı aman dikkat edin kızlar
birde oğluşumun resmi için yaptığınız güzel yorumlara teşekkür ederim canlarım rabbim hepimizin bebeğini korusun ve bizlere bağışlasın

Son düzenleme:
slm kıslarr nasılsınızzzzzz ben sevonun yanındaan geldim şimdiii kızıdaa kendisidee iyilerdii maşallah sevonun agrıları vardı biraz oda normal artıkk kızıdaa çok tatlıydı maşallah RABBİM analı babalı saglıcakla büyütsün inşallah darısıı istiyen herkezee sevom isimlerinizi avcunun içine yazmış hepinizin ve dogumda ayık oldugu için hep okumuşşş darısııı tüm istiyenlereeeeee

masallah seyhan canim,kizini kucagina almissin,tebrik ederim RABBIM anali babali buyutsun iinsallah,darisi olmayanlarin basina insallah.
asici tedavin hayirli ugurlu olsun,RABBIM senin de tedvini Meleyinle sonuclandirsin insallah.
RABBIM olmayan her kese nasip etsin insallah.

günaydın bütün hamişlerimiz bebişlere kavuştu ne güzel allah hayırlı ömür versin darısı bütün isteyenlere inşallah...eee tedaviler nasıl gidiyo iyimisiniz kızlar...fatoş resimdeki oğluşla senmisin allah nazardan korusun nazar nazar

bebekdls için ayetel kürsii

sevdanehri..............30
sedefnaz................50 okudu
papatyaozmen.........50
yıldız_azeri...............30
asi..........................30
lara.........................30
nuray.......................30
toplam............250

pınarcığım için 63 tane okudum allah kabul etsin

yok cnm deilizzzzz netten çalıntıııı ooooooo

selamlar kızlar
sedefçim okudum canım bende
allah kabul etsin

fırsat bulamıyorum gelemiyorum ama hepiinizi seviyorum ok

şimdi bile oğluş alıyor çıktım görüşürüzzzzz

sevdanehri...............30
sedefnaz..................50 okudu
papatyaozmen..........63 okudu
asi...........................30
lara.........................30 okudu
nuray.......................30
duru.........................20 okudu
toplam.....................283

slm kızlar nasılsınız bakalım
beni sorarsanız hiç iyi değilim antalyaya gidip geldiğimden beri hep hastalıkla uğraşıyorum bugün işe gidemedim dün iş çıkışına doğru durumum daha da kötüye gitti hemen dahiliye dr çıktım antibiyotik yazdı eve gelir gelmez hemen yattım bugün akşam 6 da kalktım biraz iyi gibiyim kimseyle ilgilenip sevincimi paylaşamadım nolur kusuruma bakmayın dualarım hep sizinle hepinizi öptüm şuanda annemlerdeyim allaha emanet olun

çiğdemcim geçmiş olsun allah şifa versin
bünyen ne zayıf sık sık hastalanıyorsun
kendine dikkat et

iyi geceler kızlar herkese şimdiden hayırlı cumalar cumadan pazartesiye yokum kocişim istanbula erkek kardeşimin yanına gezmeye gidiyor beni ve oğluşumu annemlere bırakacak
pınar için duayı okudum allah kabul etsin allaha emanet olun hepinizi öptüm canlarım

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

sevdanehri...............30
sedefnaz..................80 okudu
papatyaozmen..........63 okudu
asi...........................30
lara.........................30 okudu
nuray.......................30 okudu
duru.........................20 okudu
toplam.....................313

slm kızlar herkese hayırlı cumalarrrr rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhh...

bende yeni hastaneden geldim çok şükür aksi giden hiç bişe yokmuş gayet güzel cvp vermiş vücudum ilaçlara doktorum inşallah gebe kalacaksın dedi çok mutlu oldummm

sedefiiim cnm beniim çok geçmiş olsun rabbim acil şfalar versin kendine çok dikkat et duamı okudum bende rabbim kabul etsin...

hepinizi öptümm kaçtııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…