Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlayanların en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim, bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin CANLARIM SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE GELEMİYORUM HAYIRLI CUMALAR DİLEMEK İÇİN GELDİMM HEPİNİZE TEŞEKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN

bebekdls için ayetel kürsii

sevdanehri...............30
sedefnaz..................80 okudu
papatyaozmen..........63 okudu
yıldız_azeri...............30
asi...........................30 okudu
lara.........................30 okudu
nuray.......................30 okudu
duru.........................20 okudu
toplam.....................313

slm canımmmm sanaa canım hep böyle mutlu umutlu ol canımmmm
amin canım inşallah çok çabuk toparlanırım

kedersiz arkadaşım benide dualarıza katarsanız çok çok mutlu edersiniz hayırlı bir evladımın olması için hepinizden ALLAH razı olsun hayırlı cumalar...

tabi katarız canım rabbim dualarımızı kabul etsinnn

Günaydın hayırlı cumalar

hayırlı cumalar ipeğim nasılsın

nuraycım papatyam çok sağolun papatyam evet bünyem çok zayıf çok çabuk hasta oluyorum dikkat ettiğim halde hasta oluyorum etmesem nolacak bilemem

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ PINAR'A KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

aminnn inşallah mevlam bu mübarek cuma yüzüsuyu hürmetine pınarcıma hayırlı sıkıntısız bir hamilelik nasip eder inşallah sağlıkla evladına kavuşmak nasip kısmet olur

aminnnnn allah kabul etsin

nasılsınız bacılarım
ben yorgun uykusuz ama çokkkk mutluyum
tedaviler başladı hadi hepinize tekrar hayırlı olsun

bizde hastaneden geldik oğluşların işitme testi vardı yeni geldik yorulduk biraz dinlenicez hadi hepinizi çok öperim ve kaçarım

allah mutluluğunu daim etsin kamercim
nasıl sütün yetiyor mu zor mu ikisine birden bakmak

allah mutluluğunu daim etsin kamercim
nasıl sütün yetiyor mu zor mu ikisine birden bakmak

sağol canım darısı başına

sütüm yetmiyor maalesef mama takviyesi yapıyoruz
ama elimden geldiğince çok emzirmeye çalışıyorum arada da sütümü sağıp veriyorum
böyle böyle idare ediyoruz teyzesi
daha zorluğunu pek anlayamadım ben tam anlamıyla başbaşa kalmadığımız için olabilir ama herkes nasıl bakıyorsa bende öyle bakarım diye düşünüyorum:26::26::26::26::26::26:

aminnnnnnnn inşallah
maşallah allah kuvvet versin

dogum yapan arkadaslarr bebklerinizi güle güle büyütün INSALLAH.
ALLAH anali babali etsin evlatlarinizii.

kedersiz canimm, kücük hanim cimcimen huzurla mutlulukla büyüsün INSALLAHHH
tedaviye basliyicak arakdaslarda tez zamanda bebklerinize kavusursunuz INSALLAHHHHHHHHHHHHH

slm kızlarr tedaviler başladıı RABBİM ol desin inşallahhhh güzell haberlerle mutlu olucaz inşallahhhh demetin ilaçlar yeni başladıııı dahaaa varrr ama pınarın belkide transferi bile olduuu ayyy sonuç ne zaman acabaaa haydii kızlarrr haydi tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

size sevodan haberler getirdim ameliyatı pek iyi geçmedi sanırsamm daha düzelememiş bir yere tutunarak kalkıyormuş daha bebeği iyi şükürler olsun inşallah bian önce toplar kendiniii

merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okudum gerçekten çooooooook hoşuma gitti herkes bir mücadele peşinde ve birbirinize dua etmeniz ne kadar hoş zaten duanın makbulü kulun önce başkalarına sonra kendine dua etmesidir rabbim kimin ne hayırlı dilekleri varsa tez zamanda kabul etsin inş

evet cnm benimki yeni sayılır bugün yarın yumurtalaım toplanır benimde heraldeee çok umutluyum çok serinim rabbim hayırlara çıkarsın inşallahhhh....
pınar ablamla geçen gün msjlaştık transferi olmuş yatıyomuş evdeee tuvalet yemek hariç kalkmıyomuşşş onunda rabbim yüzünü güldürsün inşallahhhh..
sevomunda allah iyiliğini versin inşallaaahhh en kısa zamandaaa..

sen napıyooon cici annemiz oğluşun nasıl haa buarada sevom neyden ameliyat olmuştu kaçırmışım kuzura bakmayııınn

Son düzenleme:

ayy kızzzz senindeeee az kalmış o zmnnnn heycan doruktaaa 2 patlama peş peşe olacak deseneeee pınarın sonuç ne zaman biliyormusun cnmmm RABBİMMMM sen büyüksün duy sesimizii özlem çekilen son günler olsun inşallahhhhhhh

seyhan cnm sezeryan oldu yaa onun ameliyatı cnm başka bişey deil

bizde iyiyizz valla ogluş uyuyup duruyoo bendee vakit buldukça buraya damlıyorum

sağolasın sevdamce bende seyhanı merak ediyordum
sezeryan olduğunu yazmamıştın ben nrmal doğurdu zanediyordum onunla geçmiş olsun
maşallah aranızda bi nurcana kısmet oldu normal doğum
sen iyisin anladığım kadarıyla oğlunla sana hayırlı ömürler dilerim

ne demek cnm yaaa demek yazmadım sezeryan oldugunu bendeki akıl işte
bben iyiyim şükürlerr olsun darısı seyhana olsun inşallahhh
saoll cnm hepimiz melekleriylee güzel ve uzun ömürler yaşarız inşallahhhh
evt ya nurcike kısmet oldu normal dogum ooo çok istiyorduuu RABBİM dualarını kabul etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…