- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
selam kizlar gecen geldim yszdim bol bol esimin telinden bi tusla hrsey silindi..herkes iyidir ins beni merak etmissiniz ben dunden beri sukur ayaklandim baya acili gecti benim icin spinal anestezi..sukur kizuma kavustum rabbim her isteyene nasip etsin .hepinize dua ettim o anda elime yazmistim ameliyathanedekiler sorup durdular dua mi diye ilk defa isim yazani gormusler.kizim 3300gr dogdu sagligi iyi sariligimiz var biraz.bende haberler simdilik bole..pinarin sonucu haftaya pazartesi olacak bizlere mujdeli haberler verecek pesinden asi gelecek ins. bu arada asiye dua baslanicakti bende okumak istrim haber verirseniz.benden simdilik bukadar gorusuruz kizlar
selam kizlar gecen geldim yszdim bol bol esimin telinden bi tusla hrsey silindi..herkes iyidir ins beni merak etmissiniz ben dunden beri sukur ayaklandim baya acili gecti benim icin spinal anestezi..sukur kizuma kavustum rabbim her isteyene nasip etsin .hepinize dua ettim o anda elime yazmistim ameliyathanedekiler sorup durdular dua mi diye ilk defa isim yazani gormusler.kizim 3300gr dogdu sagligi iyi sariligimiz var biraz.bende haberler simdilik bole..pinarin sonucu haftaya pazartesi olacak bizlere mujdeli haberler verecek pesinden asi gelecek ins. bu arada asiye dua baslanicakti bende okumak istrim haber verirseniz.benden simdilik bukadar gorusuruz kizlar
asi için ayetel kürsi
sedefnaz.................50
toplam....................50
slm kızlarrr doktordan geldiiimm güzel haberler vaarr herşey çok güzelmiiişşş doktorum çok beğendi yımırtalarımmıııhayırlısı bakalı yarın kan vericem perşembede büyük ihtimalle yumurtalrım toplanacakmışşşş...5.gün transferi olacakmış benimkiii hayırlısı nasıl acaba o daha mı iyikiii :26::26: bilemedim hakkımda hayırlısı olsun inşallahh...
sevooom cnm benim rabbim en kısa zamanda sağlığına kavuştursun seniii kızınla eşinle huzurlu mutlu günler geçirin inşallahhho halinle bana dua okumayı düşünmüşsün allah razı olsun cnm beniiiimm
çiğdeeeeemm yüreği güzel arkadaşım benim allah razı olsun hemen duaya başlamıssın rabbim seninde gönlünün muradını versin inşallahhhh
selamlarrrr
nasılsınız kızlar biz çok sık giremiyoruz fırsat olmuyor ama aklımdamdan da çıkmıyor burası günlük alışkanlığımız olmuş
sevocum çok sevindim iyi olmanıza canım maşallahsarılık hepimizde oldu maalesef bizimkiler atlatıyor gibiler en son yapılan tahlilde sınırın altındalardı şimdi ten renkleri çok daha iyi gözüküyor bende doktora götürmüyorum kan alacaklar gene kuzularımdan yazık kıyamıyorum
inşallahh sizinde çoğalmadan çabucak atlatırsınız rüyayı koklarız mis mis kendinize iyi bakın
sedefimmmmmm çok teşekkür ederiz teyzesi allah sanada versin böyle yakışıklı yakışıklı oğluşlar inşallah
asi için bende 30 tane alıyım ama ismini unuttum biriniz yazarsanız sevinirim
çıkıyorum hepinizi çok öperek hoşçakalın
asi için ayetel kürsi
sedefnaz.................50
toplam....................50
günaydın canlarım nasılsınızzzzz hepinizi seviyorummm asicim amin allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhh
pınar ablamın hepinize slmı var öptmmmm
canım hepinize çok tşkr ederim allah razı olsun hepinizdenpınar ablamada çok tşkr ederim benim için 50 tane ayetel kürsü okumuş rabbim yüzünü güldürsün inşallahhh
arkadaşlar yarın opum var dua edin de kaliteli yumurtalarım çıksınn çok heycanlıyımmm hepinizi öpüyorum
canım hepinize çok tşkr ederim allah razı olsun hepinizdenpınar ablamada çok tşkr ederim benim için 50 tane ayetel kürsü okumuş rabbim yüzünü güldürsün inşallahhh
arkadaşlar yarın opum var dua edin de kaliteli yumurtalarım çıksınn çok heycanlıyımmm hepinizi öpüyorum
günaydın canlarım nasılsınızzzzz hepinizi seviyorummm asicim amin allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhh
pınar ablamın hepinize slmı var öptmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?