Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlısı olsun canım inşallah bebişini alırsın kucağına
çok tşkr ederim cnm ablacımm inşallah o günleride görürüz..
allah yardımcın olsun
asi için bende 33 tane alayım
saol cnm allah razı olsunn
arkadaşlar hepinize merhaba nasılsınız ben çok heyecanlıyım test tarihim pazar ölecem heyecandan ağlamak istiyorum

ablam beniiim hiç heycan yapma bebeğin seninle inşallahhh içini ferah tut rabbim yüzünü güldürsün inşallahhh bende merakla senin haberini bekliyoruuummm

merhabalar herkesee nasılsınız bakalım
biz kızımla iyi syaılırız .dün annemi yolcu ettik bir başımıza kaldık kızımla
doğum olduğundan bu yana çok yoğun geçiyor günlerim misafirlerin ardı arkası kesilmiyor hiç

.bu günlerde gaz sancısı ile geçiyor günlerimiz gözlerimden uyku akıyor artık ama hiç şikayetçi değilim Allahıma binlerce şükür bugünleri gösterdiği için ..
pınarcım pazar günü büyük gün desene dilerim o gün dünyanın en güzel haberini alır eşinle mutluluk gözuyaşlarına boğulursunuz dualarım seninle
asican yarın opun var seninde Allah yardımcın olsun ağrısız sancısız atlatır kaliteli, mikemel embriyolarınız olur inşallah
çiğdem sen ne zaman başlıyorsun canım tedaviye :44:

herkesi öpüyorum yanaklarındankızım uyuyorken yemeğimi yapayım barim .

Son düzenleme:
slm şekerlerrrr nasılsınızzzzzzz

pınarr şekerimmm pazar büyük günnnn dünyanın en güzel haberinii alacaksınızz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

demetim yarın güzel güzel yumuşların olur inşallahhhhhhh

bizde iyi sayılırızzzzzz nurcik gibi gaz sancısı ile ugraşıyoruz yavrum agrı çekerken çok üzülüyorum inşallahh yakında atlatırızzzzzz

rezene içiyormusun ?ben bugün başladım hem kendim içiyorum hem kızıma bir kaç çay kaşığı içiriyorum ebe söyledi bana
bide ben bebe yağı ile karnına bide sırtına masaj yapıyorum çok rahatlıyor kuzum sende dene istersen

kızım gaz sancısı çekerken onunla beraber ağlıyorum bende ,Allah korusun hastalanırsa nasıl dayanırım bilemiyorum

Son düzenleme:
fatoş bebek takviminden banada yaparmısın müsait bir zamanda ? ben beceremiyorumda

27.09.2012 ...ELVİN RABİAM ARAMIZA HOŞGELDİN KIZIM

Son düzenleme:
slm kızlar fazla vaktim yok duaya başlamışsınız asi ve pınar için sanırım bende 30ar tane alıyorum ...tam sayfaları okuyamadım kızım durmuyo ..doğrumu anlamışım kimin için okunacağını ve bu cumayamı bitecek yazarsanız sevinirim sabah bakıp ona göre okuyum inşallah

kızlar buarada benim kızımında gaz problemi çokdu zinco damla iyi geldi bize tabi her bebek farklı milupanın rezene çayı var bebekler için sab-simplexdamla var bide badem yağı kullandım karnına ve ayak tabanlarına masaj yapıyodum bunların içinde zinco ii geldi kızıma sizde deneyin bunları bence haa bide kucağınıza alıp poposuna hafif hafif vurarak gezdirin hareketde ii geliyo

[asi için ayetel kürsi

sedefnaz.................50
nuray......................50
lara.........................30
yıldız_azeri...............30
bebekdls..................50 okudu
papatya_ozmen.........33
tarfil........................30

toplam....................273

gaz için nurse harveys isimli gaz ilacı çok iyi gelmişti bize kızlar tamamen bitkisel bir ilaç dr. danışıp deneyebilirsiniz inşallah 40 çıktımı gazlar da biter bizimki 3-4 aylık olana kadar sürmüştü karnı taş gibi ve kocaman olurdu

çiğdemcim kimin için ve ne zamana okunacağını ayrınyılı yazabilirmisin canım senin içinde okunuyo galiba takip edemediğim için bilemiyorum ona göre okuyum hemen yarın cuma

ebe mecbur kalmadıkça damla kullanma dedi ama zor durumda kalırsan zinco kullan demişti açıkçası ebe öyle söyleyince almadım o damlayı .. rezene iyi geldi gibi gece biraz daha rahat uyudu

kanki benim kızımnda karnı taş gibi ve kocaman .gaz çıkarmak için resmen ıkınıyor ,kızarıyor nefes alamamaya başlıyor, çok korkuyorum onu böyle görünce :26::26:
söylediğin ilaç eczanelerde satılıyor sanırım demi:44lmazsa onuda deniyelim
bu arada kontrollere hiç götürmedik kızımı (sağlık ocağı kontrolü hariç) ne zaman götürmek gerekiyor :44:

Son düzenleme:
selamlar
nasılsınız bacılarım
sedef ben duayı okudum canım
nurcanım o yanakları ısırırım ben maşallah elvine 41 kere maşallahhhhben drktora 1 ayı doldurunca götürmeyi düşünüyorum
sonra ayda 1 giderim 6 aydan sonrada 2-3 ayda giderim diye düşündüm:26::26::26:gaz sorununuzmu var bizde de kabızlık sorunu vardün yiğitime yardım ettim öyle yaptı yavrum popoşu yağlaya yağlaya zor yaptı kuzum taş gibi olmuş kakası baya yaptı rahatladı şükür

kızlar sizin kanamanız devam ediyormu?
benim hala yoğun şekilde devamoff pişik olucam artık bitsin şu yaa

neyse çıkıyorum kuzular uyurken cicilerini ütüleyim bari 2 gündür sepette bekliyor
görüşürüz hepinizi öptüm

bize doktor damla ve gaz için krem verdi karnına sürüp masaj yapıyorum pırt pırt çıkartıyorrrrrr bendee ogluşumu o halde görünce dayanamıyorummm
fatoş bebek takviminden banada yaparmısın müsait bir zamanda ? ben beceremiyorumda

27.09.2012 ...ELVİN RABİAM ARAMIZA HOŞGELDİN KIZIM

http://lb1m.lilypie.com/CP7Np3.png al şekerim hazır çizelgeniz güle güle kullanın

cnm benimde kanam son gaz devam artık 20 günlük olunnca biter diye ümit ediyorum:26::26::26::26::26:

ben ebe yağı sürüp masaj yapıyorum karnına bugün hiç kakasını yapmamıştı mesela demin yağlayıp masaj yaptım hemen yaptı kakasını o rahatlamayı görmen lazımdı sende bu şekilde bi dene istersen

benimde kanamam devam ediyor ama çok yoğun değil artık

çok teşekkür ederiz fatoş teyze ellerine sağlık

kankim ialç eczanede satılıyor.ben ömeri dr kontrolune bir yaşına gelene kadar her ay götürdüm ay içinde hasta olursa mecburen götürdüm bir yaşından itibaren de aşı zamanları ve hasta olduğu zamanlar götürmeye başladım ben özel dr a götürüyorum çıok memnunum katı gıdalara geçişte falan çok yardımcı oldu bence özel hastane veya dr olmasa bile mutlaka bir dr kontrolunden geçmeleri lazım kilo kontrolleri falan bir çocuk dr u tarafından yapılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…