pınarcığıma benden de selam söyle hayırlı haberlerini alacağız inşallah
çok tşkr ederim cnm ablacımm inşallah o günleride görürüz..hayırlısı olsun canım inşallah bebişini alırsın kucağına
saol cnm allah razı olsunnallah yardımcın olsun
asi için bende 33 tane alayım
arkadaşlar hepinize merhaba nasılsınız ben çok heyecanlıyım test tarihim pazar ölecem heyecandan ağlamak istiyorum
slm şekerlerrrr nasılsınızzzzzzz
pınarr şekerimmm pazar büyük günnnn dünyanın en güzel haberinii alacaksınızz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
demetim yarın güzel güzel yumuşların olur inşallahhhhhhh
bizde iyi sayılırızzzzzz nurcik gibi gaz sancısı ile ugraşıyoruz yavrum agrı çekerken çok üzülüyorum inşallahh yakında atlatırızzzzzz
[asi için ayetel kürsi
sedefnaz.................50
nuray......................50
lara.........................30
yıldız_azeri...............30
bebekdls..................50 okudu
papatya_ozmen.........33
tarfil........................30
toplam....................273
ebe mecbur kalmadıkça damla kullanma dedi ama zor durumda kalırsan zinco kullan demişti açıkçası ebe öyle söyleyince almadım o damlayı .. rezene iyi geldi gibi gece biraz daha rahat uyudukızlar buarada benim kızımında gaz problemi çokdu zinco damla iyi geldi bize tabi her bebek farklı milupanın rezene çayı var bebekler için sab-simplexdamla var bide badem yağı kullandım karnına ve ayak tabanlarına masaj yapıyodum bunların içinde zinco ii geldi kızıma sizde deneyin bunları bence haa bide kucağınıza alıp poposuna hafif hafif vurarak gezdirin hareketde ii geliyo
gaz için nurse harveys isimli gaz ilacı çok iyi gelmişti bize kızlar tamamen bitkisel bir ilaç dr. danışıp deneyebilirsiniz inşallah 40 çıktımı gazlar da biter bizimki 3-4 aylık olana kadar sürmüştü karnı taş gibi ve kocaman olurdu
bize doktor damla ve gaz için krem verdi karnına sürüp masaj yapıyorum pırt pırt çıkartıyorrrrrr bendee ogluşumu o halde görünce dayanamıyorummmrezene içiyormusun ?ben bugün başladım hem kendim içiyorum hem kızıma bir kaç çay kaşığı içiriyorum ebe söyledi bana
bide ben bebe yağı ile karnına bide sırtına masaj yapıyorum çok rahatlıyor kuzum sende dene istersen
kızım gaz sancısı çekerken onunla beraber ağlıyorum bende ,Allah korusun hastalanırsa nasıl dayanırım bilemiyorum
fatoş bebek takviminden banada yaparmısın müsait bir zamanda ? ben beceremiyorumda
27.09.2012 ...ELVİN RABİAM ARAMIZA HOŞGELDİN KIZIM
selamlar
nasılsınız bacılarım
sedef ben duayı okudum canım
nurcanım o yanakları ısırırım ben maşallah elvine 41 kere maşallahhhhben drktora 1 ayı doldurunca götürmeyi düşünüyorum
sonra ayda 1 giderim 6 aydan sonrada 2-3 ayda giderim diye düşündüm:26::26::26:gaz sorununuzmu var bizde de kabızlık sorunu vardün yiğitime yardım ettim öyle yaptı yavrum popoşu yağlaya yağlaya zor yaptı kuzum taş gibi olmuş kakası baya yaptı rahatladı şükür
kızlar sizin kanamanız devam ediyormu?
benim hala yoğun şekilde devamoff pişik olucam artık bitsin şu yaa
neyse çıkıyorum kuzular uyurken cicilerini ütüleyim bari 2 gündür sepette bekliyor
görüşürüz hepinizi öptüm
ben ebe yağı sürüp masaj yapıyorum karnına bugün hiç kakasını yapmamıştı mesela demin yağlayıp masaj yaptım hemen yaptı kakasını o rahatlamayı görmen lazımdıselamlar
nasılsınız bacılarım
sedef ben duayı okudum canım
nurcanım o yanakları ısırırım ben maşallah elvine 41 kere maşallahhhhben drktora 1 ayı doldurunca götürmeyi düşünüyorum
sonra ayda 1 giderim 6 aydan sonrada 2-3 ayda giderim diye düşündüm:26::26::26:gaz sorununuzmu var bizde de kabızlık sorunu vardün yiğitime yardım ettim öyle yaptı yavrum popoşu yağlaya yağlaya zor yaptı kuzum taş gibi olmuş kakası baya yaptı rahatladı şükür
kızlar sizin kanamanız devam ediyormu?
benim hala yoğun şekilde devamoff pişik olucam artık bitsin şu yaa
neyse çıkıyorum kuzular uyurken cicilerini ütüleyim bari 2 gündür sepette bekliyor
görüşürüz hepinizi öptüm
çok teşekkür ederiz fatoş teyze ellerine sağlıkbize doktor damla ve gaz için krem verdi karnına sürüp masaj yapıyorum pırt pırt çıkartıyorrrrrr bendee ogluşumu o halde görünce dayanamıyorummm
http://lb1m.lilypie.com/CP7Np3.png al şekerim hazır çizelgeniz güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?