Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam bacılar nasılsınız?nurcan abla maşaallah bebişin çok güzel ALLAH sağlıklı uzun ömür versin bizde büyüyoruz 6.5 aylık olduk çok şükür çığlıklarımız gülücükerimiz başladı bende iki aydır sağlık probemim vardı isal oldum hiç kesilmedi doktora gittim kolan hastalığı olabilir dedi (kanser vb)hastalıklar pazartesi kolonoskopi yapılacak bakalım hayırlı ne ise o olsun çok sitresliyim bişey çıkacak die kızımı düşündüğüm için korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden çalışıyorum artık ondan pek giremiyorum hepinizi kocaman öpüyorum....

canim,masallah ,41 kere masallahRABBIM nazarlardan saklasin,cooooooook tatli kizin,RABBIM doya doya buyutmeyi nasip eder insallah.

cnmcım çok çok geçmiş olsunn inşallahhh hiçbirşey çıkmıyacakkkk RABBİM korusunnnn

herkese iyi geceler kızlar bugün hiç uyku yok bana heycandan yada çok uyuduğumdan uykum kaçtııı dün yumurtlarım toplandı çok şükür 24 tane yumurtam çıkmış hayırlısı inşallahhh... doktorum umutluyum sizden dedi önce allahım sonra doktoruma güveniyorum... ya kızlar bide kafama takılan bişey var benim hiç kanamam yok normalde azda olsa kan gelmesi lazım değilmii :26::26: ama ağrım var ilaç verdi doktorum büyük bi heycanla embriyoloğun telini bekliyceeeem rabbim boşa çıkarmaz inşallahhh...

hadi hayırlısı ALLAH emeğinizi zayi etmesin RABBİM gönlünüze göre versin

canım inşallah hayırlı haberlerini duyucaz rabbim dualarını ve sana olan dualarımızı kabul etsin

günaydın kızlar bakıorumda sizlerinde bebişlerinde malesef gaz problemi var ben neo baby diye bilaç kullanıom ve çok memnunum zinco kullandın nurse harweys kullandım ikiside bizde çözüm olmadı neo baby kullandım ilk şişeyi oğluma bende itim sonra ikinci şişed yanlz oğluşa verdim çok faydsını gördük birde spor yaptırdım karnına doğru bacaklarını hafif hafif bastırdım pırt pırtçıkarıo karnına baskı yapacak şekilde bacğınızın üzerine battaniye koyun üzerine yüzüstü yatırp sırtına ve poposuna hafif haff vurun işe yarıyor umarım 40ları çıkınca son bulurbizimki hala devam ediyo ama rahatız eskiye gör en azından uykularından uyanmıo ve kıpkırmızı olup ağlamıyo

demet için 30 ayetel kürsi okudum rabbim kabul etsin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah öptüm hepinizi

aşılarınıdamı özelde yaptın :44:sağlık ocağına götürmeyi düşünüyorum ben hatta ilk aşısı için gün verdi ebe:44: ..özel ile sağlık ocağındaki aşılar arasında bir fark varmıki :44::44:kafam karıştı şimdi cevap yazarsan sevinirm kankim
kankim kızını allah bağışlasın allah nazardan saklasın maşallah yavruma çok tatlı

bu arada albümede ekledim bir kaç resim kızlar

amin canım sağolasın cümlemizinkini korusun Rabbim
geçmiş olsun canım ..korkma Allahın izni ile kötü bişley çıkmıycak .Allah kızına bağışlasın seni
tahlil sonucunu alınca haberdar et bizleri olurmu

canim,masallah ,41 kere masallahRABBIM nazarlardan saklasin,cooooooook tatli kizin,RABBIM doya doya buyutmeyi nasip eder insallah.
aminn..sağol canım, cümlemizinkini korusun nazarlardan

maşallahh hasat bol
inşallah hepsi bir güzel dölennip kaliteli embriyolar olur..Allah emeğinizi boşa çıkarmasın
kanma olmuyorki zaten canım ilk gün leke şeklinde geldi sadece benimde

selamünaleyküm arkadaşlar hayırlı cumlar rabbim dualarımızı kabul etsin inşaalllahhh...

nurcanım kızını allah nazarlardan esirgesin binkere maşşallahhh nazar nazar
tarfil allah razı olsun senden ...
hepinize çok tşkr ederim rabbim sizinde ne muradınız varsa versin inşallahhh...

merhaba kızlar nasılsınız

gaz sorunu geçecek bizede samp siplex iyi gelmişti
benim lohusalığım 40 günde bitmişti
tuyenada geçmiş olsun canım
asicim maşallah yımırtaların toplanmış hayırslısı
bebekdls pazar günü test yapacaktı dimi
hepinizi kocaman kocaman öperim

asi için ayetel kürsi

sedefnaz.................90 okudu
nuray......................50
lara.........................30
yıldız_azeri...............30
bebekdls..................50 okudu
papatya_ozmen.........33
tarfil........................30 okudu

toplam....................313

herkese hayırlı cumalar kızlar çok fazla giremiyorum nolur klusura bakmayın nurcik kızına bayıldımmm maşallahh ya maşallahhhh allahım nazarlardan korusun hepinizi seviyorum
asicim sanada maşallah kaliteli kaliteli gelsin bebişlerinnnn biran önce

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DEMET'E KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…