ebe mecbur kalmadıkça damla kullanma dedi ama zor durumda kalırsan zinco kullan demişti açıkçası ebe öyle söyleyince almadım o damlayı .. rezene iyi geldi gibi gece biraz daha rahat uyudu
kanki benim kızımnda karnı taş gibi ve kocaman .gaz çıkarmak için resmen ıkınıyor ,kızarıyor nefes alamamaya başlıyor, çok korkuyorum onu böyle görünce :26::26:
söylediğin ilaç eczanelerde satılıyor sanırım demi:44lmazsa onuda deniyelim
bu arada kontrollere hiç götürmedik kızımı (sağlık ocağı kontrolü hariç) ne zaman götürmek gerekiyor :44:
selam bacılar nasılsınız?nurcan abla maşaallah bebişin çok güzel ALLAH sağlıklı uzun ömür versin bizde büyüyoruz 6.5 aylık olduk çok şükür çığlıklarımız gülücükerimiz başladıbende iki aydır sağlık probemim vardı isal oldum hiç kesilmedi doktora gittim kolan hastalığı olabilir dedi (kanser vb)hastalıklar pazartesi kolonoskopi yapılacak bakalım hayırlı ne ise o olsun çok sitresliyim bişey çıkacak die kızımı düşündüğüm için korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden çalışıyorum artık ondan pek giremiyorum hepinizi kocaman öpüyorum....
cnmcım çok çok geçmiş olsunn inşallahhh hiçbirşey çıkmıyacakkkk RABBİM korusunnnn
herkese iyi geceler kızlar bugün hiç uyku yok bana heycandan yada çok uyuduğumdan uykum kaçtıııdün yumurtlarım toplandı çok şükür 24 tane yumurtam çıkmış hayırlısı inşallahhh... doktorum umutluyum sizden dedi önce allahım sonra doktoruma güveniyorum... ya kızlar bide kafama takılan bişey var benim hiç kanamam yok normalde azda olsa kan gelmesi lazım değilmii :26::26: ama ağrım var ilaç verdi doktorum büyük bi heycanla embriyoloğun telini bekliyceeeem rabbim boşa çıkarmaz inşallahhh...
çiğdemcim kimin için ve ne zamana okunacağını ayrınyılı yazabilirmisin canım senin içinde okunuyo galiba takip edemediğim için bilemiyorum ona göre okuyum hemen yarın cuma
herkese iyi geceler kızlar bugün hiç uyku yok bana heycandan yada çok uyuduğumdan uykum kaçtıııdün yumurtlarım toplandı çok şükür 24 tane yumurtam çıkmış hayırlısı inşallahhh... doktorum umutluyum sizden dedi önce allahım sonra doktoruma güveniyorum... ya kızlar bide kafama takılan bişey var benim hiç kanamam yok normalde azda olsa kan gelmesi lazım değilmii :26::26: ama ağrım var ilaç verdi doktorum büyük bi heycanla embriyoloğun telini bekliyceeeem rabbim boşa çıkarmaz inşallahhh...
aşılarınıdamı özelde yaptın :44:sağlık ocağına götürmeyi düşünüyorum ben hatta ilk aşısı için gün verdi ebe:44: ..özel ile sağlık ocağındaki aşılar arasında bir fark varmıki :44::44:kafam karıştı şimdi cevap yazarsan sevinirm kankimkankim ialç eczanede satılıyor.ben ömeri dr kontrolune bir yaşına gelene kadar her ay götürdüm ay içinde hasta olursa mecburen götürdüm bir yaşından itibaren de aşı zamanları ve hasta olduğu zamanlar götürmeye başladım ben özel dr a götürüyorum çıok memnunum katı gıdalara geçişte falan çok yardımcı oldu bence özel hastane veya dr olmasa bile mutlaka bir dr kontrolunden geçmeleri lazım kilo kontrolleri falan bir çocuk dr u tarafından yapılmalı
kankim kızını allah bağışlasın allah nazardan saklasın maşallah yavruma çok tatlı
amin canım sağolasın cümlemizinkini korusun Rabbimselam bacılar nasılsınız?nurcan abla maşaallah bebişin çok güzel ALLAH sağlıklı uzun ömür versin bizde büyüyoruz 6.5 aylık olduk çok şükür çığlıklarımız gülücükerimiz başladıbende iki aydır sağlık probemim vardı isal oldum hiç kesilmedi doktora gittim kolan hastalığı olabilir dedi (kanser vb)hastalıklar pazartesi kolonoskopi yapılacak bakalım hayırlı ne ise o olsun çok sitresliyim bişey çıkacak die kızımı düşündüğüm için korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden çalışıyorum artık ondan pek giremiyorum hepinizi kocaman öpüyorum....
aminn..sağol canım, cümlemizinkini korusun nazarlardancanim,masallah ,41 kere masallahRABBIM nazarlardan saklasin,cooooooook tatli kizin,RABBIM doya doya buyutmeyi nasip eder insallah.
maşallahh hasat bolherkese iyi geceler kızlar bugün hiç uyku yok bana heycandan yada çok uyuduğumdan uykum kaçtıııdün yumurtlarım toplandı çok şükür 24 tane yumurtam çıkmış hayırlısı inşallahhh... doktorum umutluyum sizden dedi önce allahım sonra doktoruma güveniyorum... ya kızlar bide kafama takılan bişey var benim hiç kanamam yok normalde azda olsa kan gelmesi lazım değilmii :26::26: ama ağrım var ilaç verdi doktorum büyük bi heycanla embriyoloğun telini bekliyceeeem rabbim boşa çıkarmaz inşallahhh...
nurcanım maşallah kızına çk şeker rabim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?