Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı cumalar ...kankim aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum dr umda benim yapmama gerek yok dedi ama devletin karşılamadığı bazı aşılar su çiçeği falan onları dr da yaptırıyorum
asi inşallah beklediğin hayırlı haberleri alırsın bebişine kavuşursun ...eda çok geçmiş olsun allah seni evladına evladını sana bağışlasın

hayırlı cumalar ...kankim aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum dr umda benim yapmama gerek yok dedi ama devletin karşılamadığı bazı aşılar su çiçeği falan onları dr da yaptırıyorum
asi inşallah beklediğin hayırlı haberleri alırsın bebişine kavuşursun ...eda çok geçmiş olsun allah seni evladına evladını sana bağışlasın

aminnnnnnnnnnnnnn ..Allah güldürsün arkadaşımızın yüzünü
nurcik kanki bu arada senin telefonuna ikidir mesaj atıyorum cevap gelmedi görmedin mi acep

aaa görmedim valla 2. mesajını..ilk gönderdiğin mesajı gördüm hatta aradım evden ama bozukmuş telefonun :)benim telefonlara bu aralar eşim bakıyor sekreterim oldu emzirdiğim zamanlar o açıyor telefonları muhtemelen ona denk gelmiş okumuş ve bana haber vermeyi unutmuştur

arkadaşlar çok isterdim müjde vermek amasonucum 0.60 çıktı bugün yaptırdım 1 gün önceden yaptırıyım dedim çok ama çok üzgünüm

napalım demek ki alnıma yazılmamış bebek benim

arkadaşlar çok isterdim müjde vermek amasonucum 0.60 çıktı bugün yaptırdım 1 gün önceden yaptırıyım dedim çok ama çok üzgünüm

çok çokkk üzüldümm canım yaa ne desem boş ben okadar ümitliydimki bu teavinden alllahımmm yüzünü güldürsün artık

selam kızlar kendimden haberler vereyim dedim ama pınarıma çok üzüldüm

ben gelemiyorum kızım gece ve gündüz devamlı memede olmak istiyor öle uyuyor çok bitkinim annem gidince ne yapcam bilmem :26: bu durumları oturtunca gelmem daha kolaylaşır buraya..

bu arada sedefom sana bile geri dönemedim kusura bakma asiye dualar okunmuş sanırım onu haber verecektin rabbim kabul eylesin güzel haberler getirmek nasip etsin

herkese iyi geceler

Merhaba arkadaslar ben 35 yasinda avusturyada yasamaktayim 7senedir evliyim 4asilama 5tüp bebek ama sonuc hep negatif tabiki bu tedavilerimi avusturyada hep yaptim trde hic denememistim.bende ve esimde sorun yoktu sebepsiz kisirlik deniliyordu.internette dolasirken tabiki her zaman oldugu gibi gene tüp bebek arastirmasi icerisindeydim ve cok degerli hocam timur gurgani buldum randevu aldim ve bu 7.ayda ankaraya timur beye gittim tüm raporlarimi götürdüm buna esiminkilerde dahil hepsini inceledi tekrardan beni bastan asagiya ne gerekiyorsa muayene etti kan aldi anlayacaginiz hepsini sil bastan yapti oda problem bulmadi gebelik asisi uygulayacagini söyledi tabiki tüp bebekle beraber oluyor bu islem.6.tüp bebegime basladik ve allahima sükürler olsun suan 12haftalik hamileyim allah bu duyguyu herkeze tattirsin insallah benim sizlere diyecegim hic zaman kaybetmeden ankaraya timur hocaya gidin inanin bos dönmeyeceksiniz

ben de okudum,ALLAH kabul etsin

canim,ne diyceyimi bilmiyorum,RABBIM tek vakitte yuzunu guldursun insallah,insallah gelen ay kendiliyinde gelir bebeyin,surpriz olur.

ooof ablacım yaaa ne diyeceğimi bilemediiimmm çok üzüldüm yaaa sözün bittiği yerrr

offf offfff çok çok ümitliydim bu son olacak o bebek gelecekticnm ne desek boşş RABBİM sabır versin

inanki çok üzüldüm ALLAH sabır versin ALLAH İŞALLAH BİZLERİ BEBEKLERİMİZE KAVUŞTURUR TEZ ZAMANDA

pınar ablam çok üzüldüm gerçektenama hemen öyle bize çocuk nasip değil filan diye ümitsiz konuşmuşsun
buna daha çok üzüldüm
allah hayırlısını versin herşeyin ne zaman ne olacağı belli olmaz
allahım sizede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

selam bacılar bebekdls umudunu kaybetme canım benim RABBİM sanada nasip edecek inşallah tedavisiz kendiliğinen gelsin bebeğin inşallah sonucumu haber verrim size büyük ihtimal bayraamdan sonra çıkar hepinizi öpüyorum giremezsem nete şimdiden hepinize iyi bayramlar....

canım sözün bittiği yer demek istemiyorum çünkü rabbime dualarımız sözlerimiz bitmesin herdaim dua içine olalım vakti yine değilmiş demekki asla umudunu yitirme canım alalhım hayırlısıyla isteyen dileyen herkese versin başta buradaki arkadaşlarımız olmak üzere allahım herkese yaşatsın inşallah

çok ama çok üzgünüm ben çok ümitliydimmmmmm

olurmu öyle şey ablacım ne kusuru evet onun için aramıştım bende bidaha arayamadım seniii aminnn

selam arkadaşlar ben size bişey danışcam ben plokistik over kisti olan biriyim adetlerim düzensiz bu ay 10unda olmam gerekiyodu fakat olmadım ve bugün sabahtan beri pembe ve kahverengi karışık akıntımı adet kanamasımı çözemediğim bi kanama söz konusu bu nedir acaba haöilemiyim üstüne görme dedikleri falanmı yardımcı olursanız sevinirim

günaydın kızlar pınara bakım dedim cok üzüldüm
hemen ümidini kesme canım gün dogmadan neler doğar
inş. sende mis kokuluna kavuşacaksın allahın izniyle

tuyaneda geçmiş olsun inşallah temiz çıkacak herşey merak etme

asinin test sonucu ne zaman inşallahhh ondan güzel haberler alıcaz..

pınarım canım aramak istiyorum ama arayamıyorum seni üzmekten çekiniyorum kusura bakma canım :26:

çiğdemim şuan müsaitim ama pazar pazar bu sefer ben seni rahatsız etmek istemiyorum

kızlar benim akşam yemekten sonra yüzüm şişti daha doğrusu en fazla gözlerim şişti vucudumda ufak ufak kaşıntı olup şişlik oluyo bi görseniz yüzümü varya korku filmi gibi oldum bakalım bugünde geçmezse yarın gidicem doktora sütümden bişeyler geçmez inş. gerçi akşamdn beri bşey olmadı

sabah baktım pınar müjdeli haberle gelmiştir diye dua ede ede açtım pcyi ama olmamış o kadar üzüldümki bişey yazamadan çıktım eşim bile suratımdan anladı ne oldu diye
pınarcım sana şuan yazacak teseli verecek bir söz bulamıyorum çünkü seni çok iyi anlıyorum neler hisettiklerini teseli sözler bile sinirlerni bozabilir bu yüzden bhiçbişey demek istemiyorum sadece çok üzdüğümü bilmeni isterim Allah sabır ve güç versin sana

seyhan yediğin bişey dokunmuş olabilirmi acaba neden şiştiki yüzün gözün :26::26:geçmezse doktora görün bence ..önemli bişey değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…