Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcik sanırım yediğim bişey diye düşünüyodum ama kesin bişey diyemiyorum olmazsa yarın gidicem canım

günaydın caanlarım nasılsınız
ablacım keşke arasaydın dün müsaittim hepinşzş öpüyorum fırsat buldukça gelirim sevom geçmiş olsun inşallah önemli bişey yokturr

günaydın
nasılsınız kızlar özledim sizi
bizde pek gelemiyoruz çok yoğun koşturmacayla geçiyor günümüzböyle oldum artık
oğlumun birininde gaz sorunu var gece gündüz kucakta sıpacık bu gaz olayı bir an önce bitsin artıkkkkçocuk ıkınmaktan fıtık olacak allah korusungece gündüz devamlı ıkınıyor birde korkuyorum inşallah gazdan başka sorun yoktur 24 saat ıkınılırmı:26::26::26::26:

huzursuzlandı gene hepinizi öperim kaçarım

Selam herkese nasılsınız

bebekdls canım ben hala senden umutlyum sakın olmadı diye bırakma lutfen yumurtlama gunlerını sakın boş geçirme tedaviden sonraki ayda hamile kalma riskin yüksek bunu unutma olurmu :13:

nurcik bende hep özelde yaptırdım devlette yapılması gereken aşı 3 aylıkken verem aşısı gibi sağlık ocağında yaptırdım, aslında sağlık ocaklarındaki aşılar daha taze eşim istememişti sağlık ocağını şimdi güzel olmuş bakımlı ve temiz

sevdam ne oldu gözün şişmiş ilaç alıyomusun yorgunluk olabilirmi bilemedim bende kuzum ne yapıyo öpsun onu teyzesi

sevdamce paşa nasıl r4simlerini ne zaman koycaksınız

laracım maalesef gaz sorunları heleki erkeklerin çok zor bizim 6 . aya doğru hafiflemişti masaj yapın kızlar ayaklarının altına topuktan parmak uclarına doğru bebe yağı surun hele banyo sonrası bebeyağpıyla masaj acaip rahatlatıyo bebeleri

asinin test gününü bende kaçırdım ne zmandı

nurcik sanırım yediğim bişey diye düşünüyodum ama kesin bişey diyemiyorum Olmazsa yarın gidicem canım
bugün nasılsın bacım geçtimi şişliklerin
durununda dediği gibi uykusuzluktanda olmuş olabilirmi acaba:26:

aynenn canım aynenen uykuda bile ıkınıyor kızım ...geçen gün fıtık olacak bu kız dedim eşim diyorki ne fıtığı bel fıtığımı Gülsemmi ağlasammı bilemedim :)
bugün ipeğin söylediği bitkisel ilacı aldı eşim bakalım işe yarıycakmı bizde de

Son düzenleme:
duru ablam yapıyorum masajı filan ama pek cazgır nasıl bağrıyor masajı bile yaparken sormahele karnını hiç ellettirmiyor

nurcanım çok kolay gelsin sanada canım gerçekten çok zor gaz olayıçok üzülüyor insan elinden de bişey gelmiyorbende bi damla verdi eczacımız onu kullanıyorum işe yaradı gibi azıcık

sevoyu bende merak ediyorum inşallah önemli bişey değildir

slm kıslarrrrrr nasılsınızzzzzz biz ogluşla alışmaya çalışıyoruz inşallah hergeçen gün dahada alışıcazzz

sevoyla konuştum kıslarr doktora gitmiş iğne olmuş şimdilik iyiymiş doktor yediklerin alerji yapmş olabilir demişşş

iyi akşamlar kızlar beni merak etmişsiniz.ben akşam daha da fena oldum yüzüm artık insanlıktan çıkmıştı tanınmayacak şekildeydim vudumuda sardı derken kaşıntıdan 4,30 a kadar uyuyamadım sabah 6 da gittik acile 2 iğne oldum kortizon aşıntım geçti ama lezyonlar hemen hemen duruyodu o yüzden saat 3 de de gittim doktor bu sefer bi damardan bide kalçadan son kez iğne yaptılar bide yatarken hap verdi ve bıçak gibi kesildi gitti kabarıklar kızarıklar çok az kaldı bakalım tekrar nüksetmez..doktor yediğin bişey yapmış sanırım dedi baharattan falan uzak dur dedi umarım bi daha olmam çünkü her iğne vuruluşumda kızımı 4-5 saat emziremiyorum sütümü sağıp döküyorum

durucum kızım iyi bizimde yavaş yavaş gaz ıkınma olayımız başlıyo bugün rezene ve anason aldım başka kızımla ilgili sıkıntı yok ama annesinin bi gö.ü doğrulmadı :26:

kızlar sizinde gaz sorununuz dzelir inş. zormuş..

sedefom yarın konuşuruz inş.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın inşalalh acil şifa versin allah sıkıntısız günler geçirmeyi nasip etsin

canım o illet sancıları bilirim neo baby die ilaç var onu kullanın biz çok faydasını gördük inşallah sizde görürsünüz birde ayaklarını aman sıkı giydirin

günaydın canlarım naıslsınız
sevom nurcik lara sevdamce allahım yardımcınız olsun inşallah bir an önce biter gaz sorunu inşallahhhhhh
sevom çok büyük geçmişler olsun canım inşallah bidaha tekrarlanmazzz

Günaydın cicoşlarııımmm

gaz olayı fena dr bana gazlı şeyler yememı yasaklamıştı sütten bebeğe geçiyor diye zordur bilirim bacaklarını karnına doğru hafif bastırın oda yardımcı oluyo geççicek bitecek gaz sorunları

sevom canım ne iğneler olmuşsun sen öyle geçmiş olsun rüya süt emmediği zman ne ile besliyosun çbucak acıkıyolar sürekli memede kalmak istiyolar

herkes nasıl iyimi tek tek isim yazmıyorum bu arada şifadan haber varmı gelmiyoda

bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8 yılı bitirdik 9 a girdik zaman ne cabuk geciyor

kuzularımın hepsini öperim tabii sizleride

günaydın duru ablacımmm ben iyyim sen nasılsın
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun ablacım rabbim ömür boyu hayırlı geçim,mutlu,bereketli,sağlıklı ve evlatlarınla geçirmeyi nasip etsin ablacım

nuray duru sedefom çok tşk ler inşallah bi daha tekrarlamaz ama yüzümde kızarıklar kaldı umarım iz olarak kalmaz yaa:26:

durucum aptamilin mamasını veriyorum ama dediğin gibi hep aranıyo zaten memede uyumayı hep istiyo :26:
evlilik yıldönümüz kutlu olsun hepbirlikte sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah canım..bi program varmı bakalım

bugün annem köye gidiyo 1 ay kadar yok :26: çok iyi oluyodu gelip işimi gücümü yemeğimi yapıyodu banyo yaptırıyoduk birlikte şimdi ne yapcam bilmem bizimki devamlı kucakta ve memede olmak istiyor neyseki önümüz bayram eşim olacak evde sonrası allah kerim

Son düzenleme:
duru abla evlilik yıldömünüz kutlu olsun sağlıklı,huzurlu nice yıllara

sevo tekrar geçmiş olsun canım iz filan kalmaz bacım takıntı yapma
inşallah birdaha tekrarlamaz

kızlar gaz için sab simplex diye bir damla kullanıyorum şimdilik iyi gibi azıcık ıkınması geçti çocuğumun
ama ben masajı filan çok yapamıyorum çünkü onu yapmaya hiç vakit yok desem yeridir biri doyup altı değişip gazı çıkarılıp yatmaya kalmadan öbürü viyaklıyoreşim gelince anca dinlenebiliyorum inanın
masajlarıda azıcık eksik kalıversin kuzuların üzgünümmmmmmmm

ama itiraf ediyorum hiçte hayal ettiğim gibi bir anne olamıyorum daha hamişken nasıl programlar yapıyodum ama hiç yapamıyorum
bebelerin altını değiştirip karınlarını doyurmaya anca yetebiliyorum bide sürekli emiyorlar ayrıca yeteri titizliği bile bazen gösteremiyorum yetişmek için bazen biberonları öylesine çalkalayıveriyorum valla biri hep kucakta zaten
sizler nasılsınız bu konuda hayal ettiğiniz gibi uygulayabiliyormusunuz anneliği?

belki zamanla düzenimiz oturur daha rahat yetişirim acemiliğimi atamadım henüz

laracım bu kadarını bile yapman çok iyi biz tekiyle uğraşamıyoruz bazen..bende herzaman biberonları kaynatmıyorum çalkalıyorum bide göğüs ucu kullanıyorum onuda yıkayıp kullanıyorum hemen.tuğbiş demişti çok titiz davranmayın bağışıklığı olsun diye bencede şimdiden biraz mikroplarla tanışsınlar bu arada annen kalıyomu yanında yoksa hergün gidip geliyomu ne durumdasın.bende eşim gelince veriyorum kızımı o ilgileniyo gece uykusuz kalmışsam gidip biraz uyuyorum ki gece dayanabileyim

evet bacım bende aynısını düşünmeye başladımbu çocuklara mikropta lazım
bende senin sistemi uyguluyorum eşim gelince herşeyi ona devredip uyuyorum gece bile emzirme haricinde o kalkıyor ben ertesi güne dinç olmalıyım diye

annem ankaraya gitti düğünümüz var onun için gitti
zaten artık hergün gelmiyordu gelincede haftada 2 gün gelmesi benim için yeterli olacak hergün bende istemiyorum artık kendi düzenimi oturtmalıyım

şimdi uyku zamanı gözlerim kapanıyoriyigeceler herkese

canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…