- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
bugün nasılsın bacım geçtimi şişliklerinnurcik sanırım yediğim bişey diye düşünüyodum ama kesin bişey diyemiyorumOlmazsa yarın gidicem canım
günaydın
nasılsınız kızlar özledim sizi
Bizde pek gelemiyoruz çok yoğun koşturmacayla geçiyor günümüzböyle oldum artık
oğlumun birininde gaz sorunu var gece gündüz kucakta sıpacık bu gaz olayı bir an önce bitsin artıkkkkçocuk ıkınmaktan fıtık olacak allah korusun gece gündüz devamlı ıkınıyor birde korkuyorum inşallah gazdan başka sorun yoktur 24 saat ıkınılırmı:26::26::26::26:
Huzursuzlandı gene hepinizi öperim kaçarım
iyi akşamlar kızlar beni merak etmişsiniz.ben akşam daha da fena oldum yüzüm artık insanlıktan çıkmıştı tanınmayacak şekildeydim vudumuda sardı derken kaşıntıdan 4,30 a kadar uyuyamadım sabah 6 da gittik acile 2 iğne oldum kortizonaşıntım geçti ama lezyonlar hemen hemen duruyodu o yüzden saat 3 de de gittim doktor bu sefer bi damardan bide kalçadan son kez iğne yaptılar bide yatarken hap verdi ve bıçak gibi kesildi gitti kabarıklar kızarıklar çok az kaldı bakalım tekrar nüksetmez..doktor yediğin bişey yapmış sanırım dedi baharattan falan uzak dur dedi umarım bi daha olmam çünkü her iğne vuruluşumda kızımı 4-5 saat emziremiyorum sütümü sağıp döküyorum
durucum kızım iyi bizimde yavaş yavaş gaz ıkınma olayımız başlıyo bugün rezene ve anason aldımbaşka kızımla ilgili sıkıntı yok ama annesinin bi gö.ü doğrulmadı :26:
kızlar sizinde gaz sorununuz dzelir inş. zormuş..
sedefom yarın konuşuruz inş.
günaydın
nasılsınız kızlar özledim sizi
bizde pek gelemiyoruz çok yoğun koşturmacayla geçiyor günümüzböyle oldum artık
oğlumun birininde gaz sorunu var gece gündüz kucakta sıpacık bu gaz olayı bir an önce bitsin artıkkkkçocuk ıkınmaktan fıtık olacak allah korusun gece gündüz devamlı ıkınıyor birde korkuyorum inşallah gazdan başka sorun yoktur 24 saat ıkınılırmı:26::26::26::26:
huzursuzlandı gene hepinizi öperim kaçarım
günaydın duru ablacımmm ben iyyim sen nasılsın
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun ablacım rabbim ömür boyu hayırlı geçim,mutlu,bereketli,sağlıklı ve evlatlarınla geçirmeyi nasip etsin ablacım
laracım bu kadarını bile yapman çok iyi biz tekiyle uğraşamıyoruz bazen..bende herzaman biberonları kaynatmıyorum çalkalıyorum bide göğüs ucu kullanıyorum onuda yıkayıp kullanıyorum hemen.tuğbiş demişti çok titiz davranmayın bağışıklığı olsun diye bencede şimdiden biraz mikroplarla tanışsınlarbu arada annen kalıyomu yanında yoksa hergün gidip geliyomu ne durumdasın.bende eşim gelince veriyorum kızımı o ilgileniyo gece uykusuz kalmışsam gidip biraz uyuyorum ki gece dayanabileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?