duru abla evlilik yıldömünüz kutlu olsun sağlıklı,huzurlu nice yıllara
sevo tekrar geçmiş olsun canım iz filan kalmaz bacım takıntı yapma
inşallah birdaha tekrarlamaz
kızlar gaz için sab simplex diye bir damla kullanıyorum şimdilik iyi gibi azıcık ıkınması geçti çocuğumun
ama ben masajı filan çok yapamıyorum çünkü onu yapmaya hiç vakit yok desem yeridirbiri doyup altı değişip gazı çıkarılıp yatmaya kalmadan öbürü viyaklıyor eşim gelince anca dinlenebiliyorum inanın
masajlarıda azıcık eksik kalıversin kuzuların üzgünümmmmmmmm
ama itiraf ediyorum hiçte hayal ettiğim gibi bir anne olamıyorumdaha hamişken nasıl programlar yapıyodum ama hiç yapamıyorum
bebelerin altını değiştirip karınlarını doyurmaya anca yetebiliyorum bide sürekli emiyorlarayrıca yeteri titizliği bile bazen gösteremiyorum yetişmek için bazen biberonları öylesine çalkalayıveriyorum valla biri hep kucakta zaten
sizler nasılsınız bu konuda hayal ettiğiniz gibi uygulayabiliyormusunuz anneliği?
belki zamanla düzenimiz oturur daha rahat yetişirim acemiliğimi atamadım henüz
herkesin kurban bayramı mübarek olsunnnkesilen kurbanlar kabul olsun inş.
kızlar benimkinin de gaz sıkıntısı değilde kaka sıkıntısı var günde 1 kere yapabiliyor yapabilirsee..benim alerjim tekrardan nüksetti bidaha iğneler vuruldum ve 12 saat süt veremedim o yüzden mamalarda sanırım böle yaptıdevamlı mızmızlanıyor çareyi emmekte buluyor buna ne iyi gelir kızlar yaaa bi çareee direk eczaneden bişey alsam olurmu doktora sormadan :26: yada 1 kez yapması sorun değilmi :26:
cnm geçmiş olsun yaaa nedirrr bu alerji ne yapıyor acabaa
kaka yapamaması gazlaaa aynı şey oda zorluyoo kuzum yaaaa ilaç konusunda bişey diyemiyecem ama doktora sorsan daha iyi olur hiç deilse telde sorsan doktora hemde aklında soru işareti kalmamış olurrr ama popsuna zeytin yag sürsen yamasına yardımcı olur
sorma canım nedir bu alerji bilmiyom şu kırkımız çıkınca bakıcam çaresine..
evet ikisinde de zorlanıyorlar.ne bilim şimdi tatilya bebek doktorunu aramayayım dedim canım hem telde bilgi verirlermi bilemedim..
netten okudum kulak çubuğu yağ ile uyardım,karnına elimi koydum,bacaklarını karnına çektim,dereceyi makatına sokttum falan filan bu şekilde zaten günde 1 sefer çıkabiliyo kuzum şuan bile ıkınıyo uyuyamıyo
selammmmm
hepinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar
oğluşlar uyumuşken bakıyım demiştim çok gelen giden olmamış boş kalmış buralar iyiceinanın fırsat bulup gelemiyorum az vaktim kalıyor ondada karnımı doyuruyorum ancak
sevo bizdede var canım gaz kabızlık problemi bende zeytin yağıyla kulak çubuğuyla uyarıyorum
bide sab simplex diye bir damla aldım eczaneden onu kullanıyoruz işe yaradı canım bizde
doktorumuz henüz olmadığı için direk alıp kullandık daha bu hafta gidecez doktora ilk defa
kızlar sizin bebişlerde kusma durumu nasıl?
benimkiler çok kusmuyorlar ama yiğit hemen her kusmasında boğuluyormuş gibi oluyorhep yan yatırıyorum sırtlarını destekliyorum ama çocuk öğürürken başını yukarı kaldırıyor boğazına kaçırıyor
gündüz gözüm hep üzerlerinde ama gece bişey olursa diye çok korkuyorum:18::18:allah korusun :18::18::18::18::18:sizce bu durum normalmi ?
selammmmm
hepinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar
oğluşlar uyumuşken bakıyım demiştim çok gelen giden olmamış boş kalmış buralar iyiceinanın fırsat bulup gelemiyorum az vaktim kalıyor ondada karnımı doyuruyorum ancak
sevo bizdede var canım gaz kabızlık problemi bende zeytin yağıyla kulak çubuğuyla uyarıyorum
bide sab simplex diye bir damla aldım eczaneden onu kullanıyoruz işe yaradı canım bizde
doktorumuz henüz olmadığı için direk alıp kullandık daha bu hafta gidecez doktora ilk defa
kızlar sizin bebişlerde kusma durumu nasıl?
benimkiler çok kusmuyorlar ama yiğit hemen her kusmasında boğuluyormuş gibi oluyorhep yan yatırıyorum sırtlarını destekliyorum ama çocuk öğürürken başını yukarı kaldırıyor boğazına kaçırıyor
gündüz gözüm hep üzerlerinde ama gece bişey olursa diye çok korkuyorum:18::18:allah korusun :18::18::18::18::18:sizce bu durum normalmi ?
canım maşallah kızına ne çabuk zaman geçiyor büyümüş sizinkisi darısı bizimkilere inşallahcanım normal korkma benim kızımda öyleydi bebek reflüsü deniyormuş ona o morarma ağnında yüzüne üfle demişti doktor bana nefesini toparlar demişti oturana kadar sürer dedi ama çobuk geçti 2 aya kadar devam etti sadece korkma yan yatır ara ara bak geceleri çokda psikolojini bozma bak benimki 7.aynını bitirdi çalışıyorum babannesi bakıyor gayet iyi çok şükür yürüteçe falan biniyoruz çığlıklar falan atıyoruzhenüz dişimiz yok doktor geç çıkması iyi sağlam olur dedi bende pek giremiyorum çalıştığım için babannemde ağır kızlar dua edin rabbim iki iyilikden birini versin acı çektirmesin 85 yaşında sabaha akşama haberin bekliyoruz çok yaşlı rabbim çektirmesin babam çok üzgün torunuyla kafa dağıtıyor biraz neyse kafanızı şişirmeyeyim k.i.b iyi bayramlar....
canımmm yirim ben o kuzuyu kızzzgünaydın kızlar geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun
seyhan aynı sorun bizde de var maalesef şimdidekaka yapamama sorunu çıktıdünden beri yapmamıştı kakasını .gece boyunca hem ıkındı hem ağladı yavrum hiç uyumadık sabahladık desem yeridir bu sabah sizin yaptığınız şekilde denedim(kulak temizleme çubuğu yönteminden bi haberdim )..bir elimle ayaklarını havaya kaldırıp diğer elimlede çubukla poposuna tuşe yaptım bir kaç defaaa veeeeee olan olduu kızım öyle bir tastikli yaptıki kakasını üzerime sıçradı saçlarıma kadar geldi desem inanırmısnız nasıl çığlık attım görmliydiniz kızım hem benim çığlığımdan hem o muhteşem rahatlamın etkisiyle olsa gerek şaşkın şakın etrafına bakındı zilloş
öyle bişeykli o an kızmak ,sinirlenmek gerekir normalde ama annelik duygusu işte kızımın o rahatlamasını gördükten sonra eşimle sadece o halime gülebildik sonra o uyudu ben duşahala uyuyor sanıyorumki gün boyu uyur artık gece boyu uyumadık çünkü
kamer bizmkini kusması pek yok ama kustuğu zamanlarda da senin anlatığın gibi oluyor erişkinler gibi ağız dolusu kusacak gibi oluyor nefesi kesilir gibi oluyor sonra geçiyor hemen korkma normal bir durum bence
asi test sonucun ne zaman :44:
edacım Allah çektirmesin daha fazla babaaenne ..senin tahlil sonuçların ne zaman çıkıyor canım
cnm benim ogluşta emerken öyle oluyoo ödüm kopuyooo RABBİM emanetlerrrr:18:
selam kızlar geçmiş kurban bayramınız mübarek olsunherkesler iyidir inş.
tuyaneda allah kurtarsın babanen için.. maşallahh büyümüş senin bebeğin
lara bizimkide emerken yada emdikten sonra öle oluyo hemen kaldırıp sırtına vuruyorum düzeliyo canım ama gece de dediğin gibi korkuyorum ama neyseki çok olmuyo nadiren oluyo..gecede zaten yan yatırıyorum ama o başını çeviriyo
nırcik demek sizinde başladı kaka sorunu valla bizde işe yaramadı öle yöntemler ve dün fitil kullandık hemen yaptı gliserinli fitildi nöbetçi doktora sordu eşim 4 güne kadar normal dedi ama çok rahatsızsa kullanın fitil demiş ama çok fazla kullanmayın demiş.bende dün ve bugün yarısını kullandım
fatoş bizimki aksine hep emmek isytiyo kabızlık durumunda sanırım teselli bulmaya çalışıyo yada doymuyo diyorum ama arada sağıyorum bakmak için sütüm oluyo yeterince..
bu arada kilo alıp almadığını çok merak ediyorum sizler tarttınızmı evdeki tartı tartmıyo hassas olmadığı için
bak ağrılara takılma sakın kimin ağrısı olur kimin olmaz ..benim ilk günler adet sancısı gibi oldu ortalara doğru geçti son günler tekrar başladıslm kızlaarrr herkesin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun
transferim geçen hafta pazar günü oldu test günüm cuma günü rabbim inşaallahh yüzümü güldürür bu sefer ...
benim pimpirkli halime gelinceee çok korkuyorym ben yaaa olmuycak diyeeee ama kızlar transferi olupta olumlu sonuçlar alan kızlar bende ki ağrıları sayıyorum size sizdede oldumu nolur beni serinletin anlamadığım bi ağrı var şeyimdeee :26:afedersiniz ama çok ağrıyo ara ara giriyo bu ağrı bide kalçamın üst tarafı acayip ağrıyo sanki kopacak gibi ama oda ara ara giriyo bugün ise hiç ağrım yokallahım inşallah bebişlerim sıkı sıkı tutunmuştur bana
herkese iyi günlerrr
Kızlarrr 29 ekim cumhiriyet bayramınız kutlu olsunnnn Atamın ruhu şad olsunnn Ben cuhmuriyet kadını olmaktan dolayı gurur duyuyorumm Son nefesimize kadar bize bıraktığın değerlere sahip çıkacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?