Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm maşallahh sana çok güzel idare ediyosun paşalarını ALLAH zaten kullanıra kaldıramayacagı yükü yüklemezmiş ondan demekki sen,inkiler ikiz bu işin altından kalkarsın sen maşallahhhhhhhhhh

gaz için bizede doktor sab simplex verdi şimdilik işe yarıyor gibiii ama gaz için ilaç kullanmaktaaa içime hiç yatmıyorrr elden gelen bişey yok o öyle kıvrandıkça dayanamayıp veriyorummmm

herkesin kurban bayramı mübarek olsunnn kesilen kurbanlar kabul olsun inş.

kızlar benimkinin de gaz sıkıntısı değilde kaka sıkıntısı var günde 1 kere yapabiliyor yapabilirsee..benim alerjim tekrardan nüksetti bidaha iğneler vuruldum ve 12 saat süt veremedim o yüzden mamalarda sanırım böle yaptı devamlı mızmızlanıyor çareyi emmekte buluyor buna ne iyi gelir kızlar yaaa bi çareee direk eczaneden bişey alsam olurmu doktora sormadan :26: yada 1 kez yapması sorun değilmi :26:

cnm geçmiş olsun yaaa nedirrr bu alerji ne yapıyor acabaa
kaka yapamaması gazlaaa aynı şey oda zorluyoo kuzum yaaaa ilaç konusunda bişey diyemiyecem ama doktora sorsan daha iyi olur hiç deilse telde sorsan doktora hemde aklında soru işareti kalmamış olurrr ama popsuna zeytin yag sürsen yamasına yardımcı olur

sorma canım nedir bu alerji bilmiyom şu kırkımız çıkınca bakıcam çaresine..

evet ikisinde de zorlanıyorlar.ne bilim şimdi tatilya bebek doktorunu aramayayım dedim canım hem telde bilgi verirlermi bilemedim..
netten okudum kulak çubuğu yağ ile uyardım,karnına elimi koydum,bacaklarını karnına çektim,dereceyi makatına sokttum falan filan bu şekilde zaten günde 1 sefer çıkabiliyo kuzum şuan bile ıkınıyo uyuyamıyo

cnm ara ne diye aramıyorsun işi bu doktorun telde bilgi verirlermi bilmiyorum ama biz aradıgımızda veriyorlarr yapmamız gerekeni söylüyorlarrrr benim yiğende yapamazdı yengemde kulak çubuguna zeytin yag sürüp direk popyaa 3 ay bu şekilde yaptı ve mama filen yemiyordu çocuk düşün 3 aydan sonra düzene girdi nerdeyse 1 aylık olacaklar az kaldııı kendi başlarına halledeceklerrr yakında inşallah

selammmmm

hepinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar

oğluşlar uyumuşken bakıyım demiştim çok gelen giden olmamış boş kalmış buralar iyiceinanın fırsat bulup gelemiyorum az vaktim kalıyor ondada karnımı doyuruyorum ancak

sevo bizdede var canım gaz kabızlık problemi bende zeytin yağıyla kulak çubuğuyla uyarıyorum
bide sab simplex diye bir damla aldım eczaneden onu kullanıyoruz işe yaradı canım bizde
doktorumuz henüz olmadığı için direk alıp kullandık daha bu hafta gidecez doktora ilk defa

kızlar sizin bebişlerde kusma durumu nasıl?
benimkiler çok kusmuyorlar ama yiğit hemen her kusmasında boğuluyormuş gibi oluyorhep yan yatırıyorum sırtlarını destekliyorum ama çocuk öğürürken başını yukarı kaldırıyor boğazına kaçırıyor
gündüz gözüm hep üzerlerinde ama gece bişey olursa diye çok korkuyorum:18::18:allah korusun :18::18::18::18::18:sizce bu durum normalmi ?

canım normal korkma benim kızımda öyleydi bebek reflüsü deniyormuş ona o morarma ağnında yüzüne üfle demişti doktor bana nefesini toparlar demişti oturana kadar sürer dedi ama çobuk geçti 2 aya kadar devam etti sadece korkma yan yatır ara ara bak geceleri çokda psikolojini bozma bak benimki 7.aynını bitirdi çalışıyorum babannesi bakıyor gayet iyi çok şükür yürüteçe falan biniyoruz çığlıklar falan atıyoruzhenüz dişimiz yok doktor geç çıkması iyi sağlam olur dedi bende pek giremiyorum çalıştığım için babannemde ağır kızlar dua edin rabbim iki iyilikden birini versin acı çektirmesin 85 yaşında sabaha akşama haberin bekliyoruz çok yaşlı rabbim çektirmesin babam çok üzgün torunuyla kafa dağıtıyor biraz neyse kafanızı şişirmeyeyim k.i.b iyi bayramlar....

günaydın kızlar geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun

seyhan aynı sorun bizde de var maalesef şimdidekaka yapamama sorunu çıktı dünden beri yapmamıştı kakasını .gece boyunca hem ıkındı hem ağladı yavrum hiç uyumadık sabahladık desem yeridir bu sabah sizin yaptığınız şekilde denedim(kulak temizleme çubuğu yönteminden bi haberdim )..bir elimle ayaklarını havaya kaldırıp diğer elimlede çubukla poposuna tuşe yaptım bir kaç defaaa veeeeee olan olduu kızım öyle bir tastikli yaptıki kakasını üzerime sıçradı saçlarıma kadar geldi desem inanırmısnız nasıl çığlık attım görmliydiniz kızım hem benim çığlığımdan hem o muhteşem rahatlamın etkisiyle olsa gerek şaşkın şakın etrafına bakındı zilloş
öyle bişeykli o an kızmak ,sinirlenmek gerekir normalde ama annelik duygusu işte kızımın o rahatlamasını gördükten sonra eşimle sadece o halime gülebildik sonra o uyudu ben duşa hala uyuyor sanıyorumki gün boyu uyur artık gece boyu uyumadık çünkü

kamer bizmkini kusması pek yok ama kustuğu zamanlarda da senin anlatığın gibi oluyor erişkinler gibi ağız dolusu kusacak gibi oluyor nefesi kesilir gibi oluyor sonra geçiyor hemen korkma normal bir durum bence

asi test sonucun ne zaman :44:

edacım Allah çektirmesin daha fazla babaaenne ..senin tahlil sonuçların ne zaman çıkıyor canım

cnm benim ogluşta emerken öyle oluyoo ödüm kopuyooo RABBİM emanetlerrrr:18:

Son düzenleme:
canım maşallah kızına ne çabuk zaman geçiyor büyümüş sizinkisi darısı bizimkilere inşallah
bu bizimkisi reflü gibi değil reflüde çok kusuyor bebekler bizimkiler çok kusmuyor ama kusunca yiğit hep boğuluyomuş gibi oluyor:18::18::18::18:çokkkk korkuyorum hep huzursuzum o yüzden
şu 3 ayı atlatsaydık biraz daha kolaylıcaz sanırımyoksa yanılıyormuyum?
babaannene allah çektirmesin daha fazlaallah sabır versin canım
canımmm yirim ben o kuzuyu kızzz
benimkiler onu çok yaptı suratımıza kadar moka çok bulandıkhele çişimiz her açmamızda fışkırıyor zatenartık baya profosyonelleştik altlarını açınca hemen pipiyi tutup işetiyoruz önce
nurcanım allah hepimizin bebeklerine sağlık versin
cnm benim ogluşta emerken öyle oluyoo ödüm kopuyooo RABBİM emanetlerrrr:18:
maşallah diyelim kız
sütün çok gelip fışkırınca genzine kaçıyodur bizde de oluyor öyle yan çevirip sırtına vuruyorum

selam kızlar geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun herkesler iyidir inş.

tuyaneda allah kurtarsın babanen için.. maşallahh büyümüş senin bebeğin

lara bizimkide emerken yada emdikten sonra öle oluyo hemen kaldırıp sırtına vuruyorum düzeliyo canım ama gece de dediğin gibi korkuyorum ama neyseki çok olmuyo nadiren oluyo..gecede zaten yan yatırıyorum ama o başını çeviriyo

nırcik demek sizinde başladı kaka sorunu valla bizde işe yaramadı öle yöntemler ve dün fitil kullandık hemen yaptı gliserinli fitildi nöbetçi doktora sordu eşim 4 güne kadar normal dedi ama çok rahatsızsa kullanın fitil demiş ama çok fazla kullanmayın demiş.bende dün ve bugün yarısını kullandım
fatoş bizimki aksine hep emmek isytiyo kabızlık durumunda sanırım teselli bulmaya çalışıyo yada doymuyo diyorum ama arada sağıyorum bakmak için sütüm oluyo yeterince..
bu arada kilo alıp almadığını çok merak ediyorum sizler tarttınızmı evdeki tartı tartmıyo hassas olmadığı için

slm kızlaarrr herkesin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun

transferim geçen hafta pazar günü oldu test günüm cuma günü rabbim inşaallahh yüzümü güldürür bu sefer ...

benim pimpirkli halime gelinceee çok korkuyorym ben yaaa olmuycak diyeeee ama kızlar transferi olupta olumlu sonuçlar alan kızlar bende ki ağrıları sayıyorum size sizdede oldumu nolur beni serinletin anlamadığım bi ağrı var şeyimdeee :26:afedersiniz ama çok ağrıyo ara ara giriyo bu ağrı bide kalçamın üst tarafı acayip ağrıyo sanki kopacak gibi ama oda ara ara giriyo bugün ise hiç ağrım yok allahım inşallah bebişlerim sıkı sıkı tutunmuştur bana

herkese iyi günlerrr

maalesef dünden beri yine yapamadı kakasını o yöntemde işe yaramadı bu seferepey uğraştım canını daha fazla acıtırım diye vazgeçtim .hala yapamadı şu an uyuyo ama ıkınıyor uykusunda bile bizim kabız değilki çok cıvık kakası neden bu kadar zorlanıyor anlamadım :26::26:
kilosunu sağlık ocaında takip ettik 2 hafta ..ilk hafta kilo kaybı olmuştu.2. haftada toparlamıştı..yarın yine boy ve kilo takibimiz var ve en önemliside ilk aşımız :18::18::18:
gerçi doğar doğmaz hemen getirip bir aşı yaptılar hepatit aşısıymış yarın olacak olan aşıda yine hepatit aşısı (fatoş öyle diyor)

bak ağrılara takılma sakın kimin ağrısı olur kimin olmaz ..benim ilk günler adet sancısı gibi oldu ortalara doğru geçti son günler tekrar başladı hatta yine olmadı diye boşu boşuna üzülüp ağlamıştım ...
kalça ağrım oldumu hatırlamıyorum ama o şeyim ağrımışitı benimde hata kaç ay devam etti sızlama şeklinde
sen içini ferah tut bakalım inşallah bu sefer güldürecek yüzünü Rabbim

Kızlarrr 29 ekim cumhiriyet bayramınız kutlu olsunnnn Atamın ruhu şad olsunnn Ben cuhmuriyet kadını olmaktan dolayı gurur duyuyorumm Son nefesimize kadar bize bıraktığın değerlere sahip çıkacağız

bende evliliğimde 2. yılıma girdim hiç korunmama rağmen bebişim olmuyo düzensizlik var bende doktorum herşeyin piskolojik oldunu söylediumutla ,şuan klomen kullanıyorum bu 2. ilacım 2 ay daha kullanıp aşılamaya geçilecekmiş hayırlısı inşlah büyük bi umutla hamiş olmayı bekliyorum RABBİM ÖNCE ÇOK BEKLEYENLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH.

selam kızlar herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun

asi canım bu ağrılar olumlu sonuçları getirecek inş. herkesin bünyesi farklı belirti gösteriyo çok takılma ve kork ma cuma günü güzel haberler getireceksin inş.

nurcik bizimde cıvık kakamız canım

bu arada şimdi hatırladım rüyamda fatoş senin oğlun yürüyodu hatta konuşuyodu çok güzel bende ne güzel konuşuyo ne çabuk büyüdü diyodum bi yandan da düşünüyodum biz aynı zamandaydık nasıl böle büyüdü diye sonra nurcikin kızını gördüm oda seninki kadar büyük değildi ama benimkinden daha çabuk büyümüştü bende şaşkınlık içindeydim rüyamda hayrolsun

merhaba bacılar babannemi dün kaybettik maalesef bugün defnedildi artık acı çekmiyor olması tek tesellimiz benim test sonucumu alamıyacağım detaylı kan tahlilleri verdi doktor onlarıda yaptırmam lazım mış bakalım ne olacak RABBİM hayırlısını versin asi38 canım gerçek adını bilmiyorum kusura bakma rabbim bu güzel duyguyu sanada nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…