Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhabalar
tuyeneda başınız sağolsun allah rahmet eylesin

seyhancım maşallah kızının resmini gördüm rabbim hayırlı ömürler versin.bu arada çok geçmiş olsun bu alerjide neyin nesi anlamadım kızını senin sütünden daha fazla mahrum etmez inşallah
bide sizin bu kaka muhabbetinizi okuyunca dün eltimle konuşmuştukta bir kızı bir oğlu var kızı 4 aylık oğlanda gaz sorunumuz oluyordu gnde 5-6 defa büyük tuvaletini yaptığını söyledi kızdada tam tersi kabızlık yaşadıklarını müdahileyle yaptığını söyledi sizin yakınmalarınızıda okuyunca doğru söylemiş.

Laracım rabbim sana ekstradan güç kuvvet versin senin yazıları okurken çok keyif alıyorum merakla okuyorum maşallah maşallah
bide sizin bez durumunuzu merak ediyorum günde kaç bez değiştiriyorsun eltim beni kaygıya koydu şimdiden stok yapın ilk aylar beze para yetiştiremiyorsun erkek çocuğu çok kirletiyor altını diyor tabii benim hiç bir hazırlık durumum yok ki bez stoklayım oda ayrı mesele.

gelelim bana pınarcığımın haberini okumuştum geçen hafta çok çok üzüldüm teselli sözlerini bırakın diyecek tek kelime bulamadım elim gitmedi bişeyler yazmaya
rabbim büyük yar ve yardımcısı olsun hikmetinden sual olunmaz
Asicim bari senden hayırlı bir haber alalım da biriniz için sevinelim inşallah.

ben iyim şükürler olsun bayramı annemler köye gittiği için malesef kv.lerde geçirdim bu akşam babam kurtardı benin şükür
evinde şifayı kaptı geldim anca laf sokmayı bilir hiç bir ilgi alakayok saatlerce aç kalsan sen açıkmışsındır ne istersin deme yok annemin yanında suyumu bile almaya kalkmaz ken orda kendime yiyecek hazırlamak zorunda kaldım ki aykta geçirdiğim 10 dk.dan fazla sürede kasılmalarım başlıyor ama açta durulmuyor işte
bide bir gelen giden oldu bir haftadır sabahın 10 gelmeye başlıyor misafirler iş yapmadım ama yatmadımda herkesle otur otur mahvoldum
keşke resim ekleye blsemde halimi görseniz maşallah kocaman bir karnım var bu arrada 26.haftamızdayızlara beni daha iyi anlıyordur çok rahatsızlanıyorum uzun süre oturunca
amann neyse çok şükür anama kavuştum

canım kakası cıvık olsada yapmakta zorlanıyor bebekler bende öle diyordum kakası cıvık die herkese şaşırıolardı ama malesef öle oluyor bizimkinde az da olsa hala var o sorun bazen 3 gün yapmıo
bende iaret parmağıma popolin sürüp bi damlada zeytinyapı sürüp poposunun oraya popmpalama işlei gibi yapıom hem gazı çıkıo hemde kakasını yapıo sende dene istersen

canım gözün aydın anacığına kavuşmuşsun bez konusuna gelince stok yapmaya gerek yok bence sanki koca şehirde bez mi kalmayacak çünkü kilo alışlarından dolayı numaraları değişiyor
ben 1 numaradan 3 yada 4 paket bitirdim ama erkek çocukları altları açılınca küçük çişlerini yapmayı çok seviyo dikkat et o kadar etraf batmasın onun içinde canbebbenin alt açma bezleri var tek kullanımlık çok iyi oluyo her seferinde onu kullan etraf batmıyor o zaman bi paketten 12 tane çıkıyor 8.90 fiyatıda ben hala kullanıorum çok memnunum

canım başınız saolsun rabbim mekanını cennet etsin

selamlar
nasılsınız görüşmeyeli ?

bizimde bugün aşımız vardı çok şükür bir şeyi daha atlattık şimdi uyudular bende kafamı dinliyorum

papatya çok sağol maşallah 26. haftalık oldunuz demek inşallah sende benim gördüğüm haftaları görürsün canım

bez durumuna gelince4-5 saatte bir değiştiyorum ben bezlerini günlük 1 bebek 6 bez desek 2 bebek ortalama 12 bez kullanıyor canım artık gerisini sen hesapla
ama sana tavsiyem ilk bezlerini molfix göbek oyuntuludan al gerçekten rahat ettim ben şimdide pirima yada molfix hangisi olursa olsun kullanıyorum hatta canbebe var ondan da alıp denemek istiyorum daha uygun fiyatlı ve fenada değilmiş kullananlar memnun

hııııı bide seninde bizim gibi mama kullanma durumun olacak mecbur çünkü süt yetmiyor 2 bebeğe mama bezden daha külfetli haberin olsun 400 gr sma mama alıyoruz 20 tl 3 gün gidiyor canım
inşallah sağlıklı doğsun bebeklerin bunların hepsi bir şekilde olur zevkle alıyor insan önceleri sonradan hesap kitap olayına giriyor mecburen allah hepimizin yardımcısı olsun

ben şu boşluğu değerlendirip bişeyler yiyim hala açım
nuraycım sen varsın ama çıkıyorum canım kusura bakma çok öperim seni
o minik pipiler varyafena canım sorma bizde alt açılınca önce çiş yaptırıp sonra değiştiriyoruzneyse görüşürüz canım

merhaba kızlar

edacım başınız sağolsun mekanı cennet olsun canım

ayşe bencede stok yapmana gerek yok bazı bebeklere her bez yaramıyor pişik yapabiliyo..mesela prima bizde pişik yaptı hugise geçtik
senin şu kaynan ne gıcıkmış yaaa akılmı etmiyor yoksa cimriliğindemi yapıyor bu kadın.. düşüncesiz şey

nuraycım evet cıvık ama çok zorlanıyor ne iş anlamadım .söylediğindende uygulayayım bari sağol canım

kamer bizde bugün aşımızı olduk yarasın inşallah bebişlerimizeama benim moralim bozuldu ekim topiğinden fuchise diye bir üye var sağlık bakanlığının hepatit b 2. aşılarında 'civa ' bulunduğunu ve bu Allah korusun otizme sebe olabilieceğini söylemiş doktoru ...özelde22 tl yapılıyormuş bu aşı..keşke daha önceden haberim olsaymış

Son düzenleme:
tembelliğinden yapmıyor bide beni sevmiyor galiba bu arada kendileri halam oluyor yaşlanınca aynısını bende ona yapacam

önemli değil canım bende pc başında değildim zaten malum bebiş rahat vermio açık unutmuşum bende öptüm canım bebişleri mis mis kokla

eda başınız sağolsun allah taksiratını affetsin

ayşe bu sabah aklımdaydın acaba iyimi diye neyseki herşey yolundaymış ve maşallahhh 26. haftaya gelmişsiniz 36. haftalarıda göreceksin inş. bu arada bayramda eşin yanında değilmiydi o bari annesine laf vurduysaydı bilirim o aç kalmaları bu arada tşk ettik darısı başınıza

nurcik bana sağlık ocağı aşı sıkıntısı olduğunu bulunmadığını söylemişti başkada bi bilgim yok bence yoktur öle bişey ya :26:

lara nurcik aşı olayını atlattınız demek nasıl çok ağladılarmı

edacım başınız sağolsun mekanı cennet olsun babaanneninn

sevo bizim çınar herzaman yaptığı gibi ortalığı yıktı aşıdan önce yıkmaya başladı amayiğidim veeeegggggg didi sustu çocuğum
ağlıyorlar ama birkaç saniye

nurcan bakma sen onlara canım birazda özeller iş yapmak için uydurmuşlardıronların aşısı sağlık bakanlığından onaylı değelmiymiş bu arada hages bezin arka tarafı çok sert geldi bana:26::26::26::26::26:çocukların belini rahatsız edeckmiş gibi
primada maşallah bir sıvı çekiyor çocukların moku kıçlarında kuruyup kalıyor bana en mantıklısı molfix gibi geldi bide canbebe yi denicem bakalım nasılmış?

bu arada ben tamı tamına 20 kg vermişimmmmmmfosadan söndüm valla

oğluşlarda sanırım mamadan dolayı biraz fazla kilo almışlarmaşallah tosunlara
aylık 1 kilo olmalıymış bizimkiler biraz geçmişler 4 er cm de uzamışlar

yarın doktora gidiyoruz ilk defa bakalım ne dicek

inşallah bende görecem 36 haftaları
aminn gerçekten benim elti mama vermediğinden onu söylememişti bide mama derdi olacak
rabbime şükürler olsun onlara kavuşmak için ne paralar harcadık daha önemlisi ne gözyaşları döktük ne laflar duyduk mevlam hepimize kucağımıza sağlıklı sıhatli evlatlarımızı almak nasip etsin çok şükür sizlerede nasip etti.senin tavsiyelerine özellikle kulak kabartacam bide inşallah vakti saati gelince planlı proğramlı bir doğum kısmet olursa eksik gedik ne gerekiyor hepsini soracam inşallah
maşallah süpanallah yavru kuşlarıyında gelişimi iyiymiş çok şükür
bez konusunuda eşime söyledim merak etme birine babam birine baban sponsor olurlar diyoruyanık bakalım rabbim neler gösterecek hayır olsun sonu inşallah

çok şükür mevlam bu günümü aratmasın iyim seyhancım kv.dede olduğum için gelemedim pc başına
şükür bir kaç gündür içim rahat hep diğer ikizleri doğrduğum haftayı atlatmayı bekliyordum 5 gün geçtik o günleri inşallah bende görecem 36.haftaları lara bana çok iyi geliyor motivem artıyor tabii rabbimin izniyle
bu perşembe kontrolüm var dr.ciğer geliştirici iğne yazacak onun gönlü yoktu ama ben istedim allah korusun bişey olursa aklımda pişmanlık kalmasın.
bayramda eşim çalıştı onun için bir mudahilesi olamadı
demek benzer sıkıntıları sende yaşadın şükür ki artık muhtaçlığın yok yavrun kucağında maşallah sende ayaklandın evindesin darısı başıma

herkese iyi akşamlar..eda başınız sağolsun ...miniklerin kaka ve gaz sorunları inşallah kırkınızla beraber biter annişler sizlerde kendinize ve beslenmenize dikkat edin kendinizi sıcak tutun fazla yorulmamaya çalışın bebekli ilk aylar aynı hamilelikteki gibi kendinizi sakındığınız zamanlar olmalı sadece kendinizi ve bebeği düşünün eşler ve aileler biraz daha sabretsin ....nevo ve şifadan
haberi olan varmı merak ediyorum ..asi inşallah hayırlı haberini alırız

ayşe ciğer geliştirici genelllikle 28. haftadan itibaren vuruluyo diye biliyorum canım

ipeğim nasılsın canım. valla yorulmamak elde değil annem köye gittiğinden beridir iş güç bide bebek derken 2 gündür ameliyat yerim acımaya başladı sanki açılıyo gibi hissediyorum umarım iltihap falan olmaz birazcık akıntı var çünkü annem varken gayet iyiydim
nevo benimde aklıma geldi canım gelmiyo uzun zamandır belkide fırsagt bulamıyordur numarasıda kimsede yokki arasak.. şifada bence hala kendini toparlayamadı umarım kötü bişey yoktur

akıntı olmaması lazım sevo bir doktoruna git istersen

günaydın kızlar nasılsınız

eda başı sağolsun canım
sevom akıntı demisin dr git bencede
bez konusuna gelince biz prima kullandık başka bezler bize pişik yaptı bide ilk zamanlar ılık pamuklu su ile siliyodum sonra unı baby ıslak mendile geçt,m oda çok iyi diğer ıslak mendilerde bize pişik yaptı hassas popolu oğlum

Rabbim bebek sahibi olmak isteyen canım arkadaşlarıma da nasip etsin amiin

uzun zamandır karşılaşamadık duru hassas popolu oğlun nasıl bizimkilerin yanında delikanlı oldu maşallah 3 yaşına girdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…