maalesef dünden beri yine yapamadı kakasınıo yöntemde işe yaramadı bu sefer epey uğraştım canını daha fazla acıtırım diye vazgeçtim .hala yapamadı şu an uyuyo ama ıkınıyor uykusunda bile bizim kabız değilki çok cıvık kakası neden bu kadar zorlanıyor anlamadım :26::26:
kilosunu sağlık ocaında takip ettik 2 hafta ..ilk hafta kilo kaybı olmuştu.2. haftada toparlamıştı..yarın yine boy ve kilo takibimiz var ve en önemliside ilk aşımız :18::18::18:
gerçi doğar doğmaz hemen getirip bir aşı yaptılar hepatit aşısıymış yarın olacak olan aşıda yine hepatit aşısı (fatoş öyle diyor)
bak ağrılara takılma sakın kimin ağrısı olur kimin olmaz ..benim ilk günler adet sancısı gibi oldu ortalara doğru geçti son günler tekrar başladıhatta yine olmadı diye boşu boşuna üzülüp ağlamıştım ...
kalça ağrım oldumu hatırlamıyorum ama o şeyim ağrımışitı benimde hata kaç ay devam etti sızlama şeklinde
sen içini ferah tut bakalım inşallah bu sefer güldürecek yüzünü Rabbim
merhabalar
tuyeneda başınız sağolsun allah rahmet eylesin
seyhancım maşallah kızının resmini gördüm rabbim hayırlı ömürler versin.bu arada çok geçmiş olsun bu alerjide neyin nesi anlamadım kızını senin sütünden daha fazla mahrum etmez inşallah
bide sizin bu kaka muhabbetinizi okuyunca dün eltimle konuşmuştukta bir kızı bir oğlu var kızı 4 aylık oğlanda gaz sorunumuz oluyordu gnde 5-6 defa büyük tuvaletini yaptığını söyledi kızdada tam tersi kabızlık yaşadıklarını müdahileyle yaptığını söyledi sizin yakınmalarınızıda okuyunca doğru söylemiş.
Laracım rabbim sana ekstradan güç kuvvet versin senin yazıları okurken çok keyif alıyorum merakla okuyorummaşallah maşallah
bide sizin bez durumunuzu merak ediyorum günde kaç bez değiştiriyorsun eltim beni kaygıya koydu şimdiden stok yapın ilk aylar beze para yetiştiremiyorsun erkek çocuğu çok kirletiyor altını diyor tabii benim hiç bir hazırlık durumum yok ki bez stoklayım oda ayrı mesele.
gelelim bana pınarcığımın haberini okumuştum geçen hafta çok çok üzüldüm teselli sözlerini bırakın diyecek tek kelime bulamadım elim gitmedi bişeyler yazmaya
rabbim büyük yar ve yardımcısı olsun hikmetinden sual olunmaz
Asicim bari senden hayırlı bir haber alalım da biriniz için sevinelim inşallah.
ben iyim şükürler olsun bayramı annemler köye gittiği için malesef kv.lerde geçirdim bu akşam babam kurtardı benin şükür
evinde şifayı kaptı geldim anca laf sokmayı bilir hiç bir ilgi alakayok saatlerce aç kalsan sen açıkmışsındır ne istersin deme yok annemin yanında suyumu bile almaya kalkmaz ken orda kendime yiyecek hazırlamak zorunda kaldım ki aykta geçirdiğim 10 dk.dan fazla sürede kasılmalarım başlıyor ama açta durulmuyor işte
bide bir gelen giden oldu bir haftadır sabahın 10 gelmeye başlıyor misafirler iş yapmadım ama yatmadımda herkesle otur otur mahvoldum
keşke resim ekleye blsemde halimi görseniz maşallah kocaman bir karnım varbu arrada 26.haftamızdayız lara beni daha iyi anlıyordur çok rahatsızlanıyorum uzun süre oturunca
amann neyse çok şükür anama kavuştum
merhaba bacılar babannemi dün kaybettik maalesef bugün defnedildi artık acı çekmiyor olması tek tesellimiz benim test sonucumu alamıyacağım detaylı kan tahlilleri verdi doktor onlarıda yaptırmam lazım mış bakalım ne olacak RABBİM hayırlısını versin asi38 canım gerçek adını bilmiyorum kusura bakma rabbim bu güzel duyguyu sanada nasip etsin inşallahhh
tembelliğinden yapmıyor bide beni sevmiyor galiba bu arada kendileri halam oluyor yaşlanınca aynısını bende ona yapacammerhaba kızlar
edacım başınız sağolsun mekanı cennet olsun canım
ayşe bencede stok yapmana gerek yok bazı bebeklere her bez yaramıyor pişik yapabiliyo..mesela prima bizde pişik yaptı hugise geçtik
senin şu kaynan ne gıcıkmış yaaaakılmı etmiyor yoksa cimriliğindemi yapıyor bu kadın.. düşüncesiz şey
nuraycım evet cıvık ama çok zorlanıyor ne iş anlamadım .söylediğindende uygulayayım bari sağol canım
kamer bizde bugün aşımızı olduk yarasın inşallah bebişlerimizeama benim moralim bozuldu ekim topiğinden fuchise diye bir üye var sağlık bakanlığının hepatit b 2. aşılarında 'civa ' bulunduğunu ve bu Allah korusun otizme sebe olabilieceğini söylemiş doktoru ...özelde22 tl yapılıyormuş bu aşı..keşke daha önceden haberim olsaymış
ben şu boşluğu değerlendirip bişeyler yiyim hala açım
nuraycım sen varsın ama çıkıyorum canım kusura bakma çok öperim seni
o minik pipiler varyafena canım sorma bizde alt açılınca önce çiş yaptırıp sonra değiştiriyoruz neyse görüşürüz canım
selamlar
nasılsınız görüşmeyeli ?
bizimde bugün aşımız vardı çok şükür bir şeyi daha atlattıkşimdi uyudular bende kafamı dinliyorum
papatya çok sağolmaşallah 26. haftalık oldunuz demek inşallah sende benim gördüğüm haftaları görürsün canım
bez durumuna gelince4-5 saatte bir değiştiyorum ben bezlerini günlük 1 bebek 6 bez desek 2 bebek ortalama 12 bez kullanıyor canım artık gerisini sen hesapla
ama sana tavsiyem ilk bezlerini molfix göbek oyuntuludan al gerçekten rahat ettim ben şimdide pirima yada molfix hangisi olursa olsun kullanıyorum hatta canbebe var ondan da alıp denemek istiyorum daha uygun fiyatlı ve fenada değilmiş kullananlar memnun
hııııı bide seninde bizim gibi mama kullanma durumun olacak mecbur çünkü süt yetmiyor 2 bebeğe mama bezden daha külfetli haberin olsun 400 gr sma mama alıyoruz 20 tl 3 gün gidiyor canım
inşallah sağlıklı doğsun bebeklerin bunların hepsi bir şekilde olur zevkle alıyor insan önceleri sonradan hesap kitap olayına giriyor mecburenallah hepimizin yardımcısı olsun
eda başınız sağolsun allah taksiratını affetsin
ayşe bu sabah aklımdaydın acaba iyimi diye neyseki herşey yolundaymış ve maşallahhh 26. haftaya gelmişsiniz 36. haftalarıda göreceksin inş. bu arada bayramda eşin yanında değilmiydi o bari annesine laf vurduysaydıbilirim o aç kalmaları bu arada tşk ettik darısı başınıza
nurcik bana sağlık ocağı aşı sıkıntısı olduğunu bulunmadığını söylemişti başkada bi bilgim yok bence yoktur öle bişey ya :26:
lara nurcik aşı olayını atlattınız demek nasıl çok ağladılarmı
ayşe ciğer geliştirici genelllikle 28. haftadan itibaren vuruluyo diye biliyorum canım
ipeğim nasılsın canım. valla yorulmamak elde değil annem köye gittiğinden beridir iş güç bide bebek derken 2 gündür ameliyat yerim acımaya başladı sanki açılıyo gibi hissediyorumumarım iltihap falan olmaz birazcık akıntı var çünkü annem varken gayet iyiydim
nevo benimde aklıma geldi canım gelmiyo uzun zamandır belkide fırsagt bulamıyordur numarasıda kimsede yokki arasak.. şifada bence hala kendini toparlayamadı umarım kötü bişey yoktur
günaydın kızlar nasılsınız
eda başı sağolsun canım
sevom akıntı demisin dr git bencede
bez konusuna gelince biz prima kullandık başka bezler bize pişik yaptı bide ilk zamanlar ılık pamuklu su ile siliyodum sonra unı baby ıslak mendile geçt,m oda çok iyi diğer ıslak mendilerde bize pişik yaptı hassas popolu oğlum
Rabbim bebek sahibi olmak isteyen canım arkadaşlarıma da nasip etsin amiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?