Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, LoveSA, sevdanehri54+

sevdacım bak lovesa gelmiş... :1ninca: yakala sor sorularını...kaydirigubbakcemile

bende tüp bebek yaptıracağım ama 3 kere aşılama şartı varmış

canım onu kendi doktorunla görüş üç kere yaptırmışsın gibi sana rapor çıkartabilirse üçüncüsünde ilaçlarını bedavaya alırsın.ama önce doktorunla görüş insayatifine kalmış bişey.inşallah sana yardımcı olabilir.benim doktorum sağolsun herşeyimi halletti..

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, LoveSA, sevdanehri54+

sevdacım bak lovesa gelmiş... :1ninca: yakala sor sorularını...kaydirigubbakcemile

bekliyorum kalkanımıda aldıııııııım hazırıım eveeeetCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUdinliyoruum..
kız ben sana daha önce anlatmıştım hanımefendideeee.abuuu demek dinlememişsin beni bak şimdi o aklıma geldiii:dilcikar:

oo ipekcim maşallah hamarat hatunsun...
bizdede etli sebze yemeği var.. dün akşamdan yapmıştım..
eve gidincede pilav ve salata yapacam...

seviyorum değişik yemekler yapmayı birde mutfakta çok sınırlandım son 2 senedir
pasta börek yapamadığım için değişik yemekler deniyorum ne yapıyım

hatırlıyorum anlatmıştın ama ben şeyi merak ediyorum transfer sonrası neler yasak

canım benimm sıcak giyin bari üşütürsen daha çok sancılanırsın.. bize gelin misafirimiz olun...

geliriz valla bak :lepi: yemiş kadar oldum sağol canım benim

sen mutfak konusunda eşten yana şanslısın birde çay demlersiniz sıcacık ne güzel olur

aynen öyle canımm birde ameirkan salatası yaparız tamam

hatırlıyorum anlatmıştın ama ben şeyi merak ediyorum transfer sonrası neler yasak

hıııııııııııım zemuszemus gelelim saddeteeee..anam siz bunumu merak ediyoddunuuuznaniknanik..
bikere hiiiç birşeyimi doktor yasaklamadı sadece ağır birşey kaldırma zorlama kendini dedi..kullandığın vajina jeli yüzünden hareket etmen gerekir.tabi kan akışın da hızlı olması lazım bencee.ben ilk gün yattım sürekli.. ilişki de yasak değil.ama okuduğum kadarıyla kimse ilişkiye girmemiş rahim kasılıpta zarar görürlerse diyee ammaaaaa ben yaptım azıcık ucundan:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden napim tedaviye başlamadın önceden beri yasak koymuştum zaten deldik sonra..
ev işimi yapıyorum ammaa battaniyedi halı silkmekti aslaa o yassaaaak..böyle işte kalkarken dikkat ediyorum otururken çünkü ben kendimi hep atıyodum koltukların üzerineee süpermen.. bide tuvalete her çıktığımda korkuyorum mesela aceba kayıp düştülermi falan filaan

eveet başka sorunuz varmı burdayım baaaaaaak:icecream:

teşekkür ederim canım benim sorum bu kadar

teşekkür ederim canım benim sorum bu kadar

evet anlatmıştın ama ben gün gün hani hangi gün ne yapılıyo kaç kere gitmem gerek seninki mikroenjeksiyonmu ve ne kadar evde kalmam lazım dinlenmem için falan filan işte kaydirigubbakcemile3

demekkk rahat durmadınızz azcık ucundan yaptınızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla bizde rahat durmayız gibime geliyo :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…