afiyet olsun canım benim yemeğim yok yapmayıda düşünmüyom ağrım çok var ayaklarımı hissetmişyom resmen ağrıdan.Eşime tost yaptırırım kaydirigubbakcemile
afiyet olsun canım benim yemeğim yok yapmayıda düşünmüyom ağrım çok var ayaklarımı hissetmişyom resmen ağrıdan.Eşime tost yaptırırım kaydirigubbakcemile
sen mutfak konusunda eşten yana şanslısın birde çay demlersiniz sıcacık ne güzel olur
arkadaslar dayaanamıyorum ya artık evımın yakınında hastane var gıdıp kanda baktırsammıkı ya
bende tüp bebek yaptıracağım ama 3 kere aşılama şartı varmış
sunacım inşallah 4 gün sonra bizlere güzel haberler vereceksin... ama stres yapma olurmu...
AMİİİİİİİİİİİİİİN Eti pufuum yerim seni amiiiiiiiiiin..tamam aşkım yapmıycam sayenizde aştım birazzemuszemus:1hug:
sağol esram benimm bakalım hayırlısı beni ne bekliyo hiççç bilmiyom valla sunam gelsede didik anlatsa bana gün gün neler yapıyo ne zaman gidiliyo ne zaman toplanıyo ne kadar dinlenilecek çalışmama engel olacakmı :hulya: az soru sormadım kaydirigubbakcemile3
kuzum ne istiyosun ne öğrenmek istiyosun hemen sor hiç farketmez bayılırım biliyosuuuuun:kedi:..aşılama olmuşmuydun daha önce sen peki???
:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey bencede gelince korkcak kafamçokkarıştı ama napimm yaa herşeyi bilmek istiyom :lepi:
KORMKAM YAHUU KORKMAAAM HEM KAFAM DAĞILMIŞ OLUYO SİZİNLE İLGİLENİNCEEE...sor sen canım benim sor sor hadi soooooor...
anam benide düşünürmüüüüüüüş opuyorumnanaktan sağool aşkıııım ama inan kafam dağılıyo çocuk gibiyim hemen unutuyorum kendimi hoşuma gidiyo siznle paylaşmaaak..zaten heyecan içinde korkutmayın kızı kaydirigubbakcemile3
arkadaslar dayaanamıyorum ya artık evımın yakınında hastane var gıdıp kanda baktırsammıkı ya
ayyy bak bende heycan yaptım şimdiiiiiiiiiii:dance: kaç gün oldu geçeli peki?????
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, LoveSA, sevdanehri54+
sevdacım bak lovesa gelmiş... :1ninca: yakala sor sorularını...kaydirigubbakcemile
oo ipekcim maşallah hamarat hatunsun...
bizdede etli sebze yemeği var.. dün akşamdan yapmıştım..
eve gidincede pilav ve salata yapacam...
bekliyorum kalkanımıda aldıııııııım hazırıım eveeeetCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUdinliyoruum..
kız ben sana daha önce anlatmıştım hanımefendideeee.abuuu demek dinlememişsin beni bak şimdi o aklıma geldiii:dilcikar:
canım benimm sıcak giyin bari üşütürsen daha çok sancılanırsın.. bize gelin misafirimiz olun...
sen mutfak konusunda eşten yana şanslısın birde çay demlersiniz sıcacık ne güzel olur
hatırlıyorum anlatmıştın ama ben şeyi merak ediyorum transfer sonrası neler yasak
geliriz valla bak :lepi: yemiş kadar oldum sağol canım benim
aynen öyle canımm birde ameirkan salatası yaparız tamam
hıııııııııııım zemuszemus gelelim saddeteeee..anam siz bunumu merak ediyoddunuuuznaniknanik..
bikere hiiiç birşeyimi doktor yasaklamadı sadece ağır birşey kaldırma zorlama kendini dedi..kullandığın vajina jeli yüzünden hareket etmen gerekir.tabi kan akışın da hızlı olması lazım bencee.ben ilk gün yattım sürekli.. ilişki de yasak değil.ama okuduğum kadarıyla kimse ilişkiye girmemiş rahim kasılıpta zarar görürlerse diyee ammaaaaa ben yaptım azıcık ucundan:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden napim tedaviye başlamadın önceden beri yasak koymuştum zaten deldik sonra..
ev işimi yapıyorum ammaa battaniyedi halı silkmekti aslaa o yassaaaak..böyle işte kalkarken dikkat ediyorum otururken çünkü ben kendimi hep atıyodum koltukların üzerineee süpermen.. bide tuvalete her çıktığımda korkuyorum mesela aceba kayıp düştülermi falan filaan
eveet başka sorunuz varmı burdayım baaaaaaak:icecream:
hıııııııııııım zemuszemus gelelim saddeteeee..anam siz bunumu merak ediyoddunuuuznaniknanik..
bikere hiiiç birşeyimi doktor yasaklamadı sadece ağır birşey kaldırma zorlama kendini dedi..kullandığın vajina jeli yüzünden hareket etmen gerekir.tabi kan akışın da hızlı olması lazım bencee.ben ilk gün yattım sürekli.. ilişki de yasak değil.ama okuduğum kadarıyla kimse ilişkiye girmemiş rahim kasılıpta zarar görürlerse diyee ammaaaaa ben yaptım azıcık ucundan:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden napim tedaviye başlamadın önceden beri yasak koymuştum zaten deldik sonra..
ev işimi yapıyorum ammaa battaniyedi halı silkmekti aslaa o yassaaaak..böyle işte kalkarken dikkat ediyorum otururken çünkü ben kendimi hep atıyodum koltukların üzerineee süpermen.. bide tuvalete her çıktığımda korkuyorum mesela aceba kayıp düştülermi falan filaan
eveet başka sorunuz varmı burdayım baaaaaaak:icecream:
bekliyorum kalkanımıda aldıııııııım hazırıım eveeeetCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUdinliyoruum..
kız ben sana daha önce anlatmıştım hanımefendideeee.abuuu demek dinlememişsin beni bak şimdi o aklıma geldiii:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?