Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merabalar
ipek nasılsın? ömer nasıl?

papatya aiileler sponsor oluyor canım merak etmebize gelenler ellerinde 1 paket bezle geliyor

kızlar bugün ilk kontrolümüzü olduk maşallah bebeklerim çok sağlıklılar doktor beni tebrik ettiçok iyi bakmışsın çocuklara dedi
ama çınarımın poposunda minik bir çatlak oluşmuş biraz ona üzüldük krem verdi inşallah çabuk geçiririz belkide huzursuzluğu o yüzdendir çocuğun
tabi iyi bakmaya çalışıyoruz daböyle oluyorum haberi yok bitek onlara bakıyorum zaten ev işi yemek temizlik hep askıda kalıyor
hepsiyle nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum:26::26::26::26::26::26:şurda 10 dk pc başında olmak bile huzursuz ediyor iş güç dururken ama napıyım azıcık dinlenmekte lazım dimi

bu arada sizlerden kalça çıkıklığı testi istedilermi? kız çocuklarda ve ikiz-üçüzlerde risk daha fazlaymış
sağlık ocağında da söylediler bugün doktorda kontrolde iyi dedi ama genede istedi pazartesi yaptırıcaz ultrasonla bakılıyormuş basit bişeymiş

allah isteyen herkese bu güzellikleri tattırsın her zaman dua ediyorum hergünn aklımdasınız hep dualarımdasınız

cnm maşallah sana ve ogluşlarına az kaldı biraz daha sabır 3 aydan sonra inşallah gece gündüz ayrımını çogu bebek yapıyormuş bizimkilerde yapar gece uykusunu alınca gündüz zinde olursun

kalça usg bütün bebeklerden isteniyor cnm en erken 1 aylıkken yapılıyor kız ve çogul bebeklerde riskin yüksek oldugunu bende duymuştum ama eger öyle bişey olsa belli olurdu diye düşünüyorum bizde cumartesi aylık kontrole ve kalça usg çektirmeyee gidiyoruzz

uzun zamandır karşılaşamadık duru hassas popolu oğlun nasıl bizimkilerin yanında delikanlı oldu maşallah 3 yaşına girdimi

karşılaşamadık ipekcim hassas popolu oğlum iyi azı dişleri çıkıyo hala ocak 19 da 3 yaşına gırcek
allahım herkese nasip etsin amin

usg bütün bebeler için istiyolar ultrasomnla bakılıyo

maşallah oğluşlarına lara kolay değil iki çocuğa bakmak onlar ve sen iyi olun evişleri olduğu kadar boşver..ben iyiyim ömer de iyi yeni yeni şeyler öğreniyo söylüyo sürekli anneee diye gezen bir adam işte ...duru egenin yaşı şimdiden kutlu olsun kocaman oldu sen büyüttün darısı bize ...fatoşum seni de öpüyorum

slm canlarım nasılsınızzzzzz hepinizi çok özledimmm geçmiş bayramınız mübarek olsunnnn büyüklerimin ellerinden yaşıtlarımın nanacıklarından küçüklerimin gözlerinden öperimmmm
edacım başınız sağolsun mkanı cennet olsun .
laracım allahım yar ve yardımcın olsun canım maşallah paşalaraaa
nurcikim sevom fotolara baktım facede allahım ne çirkinler yarabbim maşallah yaaaa kırk bin kere maşallahhh
sevdamcee sıra sizde paşayı görecez yakın dır demiiiii
hepiniz nasılsınız ben çok fazla giremiyorum işlerim yoğunlaştı bide bizde güvenlik görevlileri hergün sabitti yanımda duranlar diğer güvenlik kızları kıskanmışlar şikayet emişler hergün farklı güvenlik kızları geliyor onlara tanıtmaktan işi anlatmaktan vaktin nasıl geçtiğini bilemiyorum vallaa
duru ablacım paşanın doğum günü şimdiden kutlu olsun
ben annemlere geldim şimdide kaçar öptüm hepiniziiii

iyi geceler kızlar yatmadan bi bakayım dedim hazır fırsat bulmuşken

durucum ipeğim bugün ağrım sızım pek yoktu aynada da bugün hiç bakmadım görünce psikolojik olarak kötü oluyorum bugün gittim doktoruma ama ameliyattaydı bende çok bekleyemedim geçmezse bi daha gidicem bakalım

lara maşallahh doktor bile tebrik etmiş helal sana..açıkçası zaten biliyodum senin çok iyi bu işi becereceğini kalça olayını bende yaptırıcam devlette de hemen yapıyolarmış sanırım oraya gidebilirim arkadaş öle demişti

sedefom özledik seni bee nerelerdesin çok tşk ettik canım çok çikinler demi bu çikinlerden allahım sana da nasip edecek inş. bu arada sevdamce resimleri koymuştu ama silmiş sanırım :44:

haydinnn benden öpücükler size gidem uyuyayım hazır rüya uyuyoken dicem ama devamlı mızmız halde iyi geceler tatlı rüyalarrrr

bu arada lara 20 kg vermişsin tbrler canım kaç kilon kaldı hamilelikten..ya ben 81 lere kadar düştüm ama bu sabah tok karnına 84 çıktım (( 20 kilo falan vermem lazım ama nasıllllll çok yiyorum gece gündüzzz aç kalırsam sütüm olmuyoo ( aperatif şeylerle bile doymuyorum..

Son düzenleme:
ay canim gözün aydin yavrun olmuş

doğum tarihine daha var ocak 19 çizelgemi güncellemediğim için doğum gunu çıkmış
bu oğlanlar anacı oluyolar allah sağlık sıhhat versin burdaki arkadaşlarımada biran evvel nasip etsin amin

seninde kutlu olsun canım dikkat et kendine

canım ben emzirme dönemide çok güzel kilo vermiştim takma kafana verirsin koşturmacalar başlayınca biraz gidiyo

sevo 90 la doğuma girmiştim 80 le çıktım 1 ayda 10 kilo daha vermişim 70 kiloyum şu an tedaviye başladığımda 60 kiloydum 10 kilom kalmış inşallahh onuda bir an önce veririm

yaaaaaaa bennimmm kilomdannn hiç haberim yokkkkkkkkkkkkktarttı bozulmuş merakten çatlıyacam kaç kilo gitti aceppp:26::26::26::26::26::26:

lara şekerim senin o 10 kilo 2 aya kalmaz giderrrrr merak etme sennn tü tüü maşallah sanaa

emzirme ve koşturma çok iyi kilo verdiriyo buradaki herkes bilir doğum ve tedavi öncesi sürekli spor ve diyet yapmama rağmen nasıl kilo veremediğimi inatçı kilolarım olduğunu ama şu ana kadar 24 kilo verdim yani 67 kiloyum bebek düşünmeden tedaviye başlamadan önceki halime döndüm sayılır 3-4 kilo bi şey kaldı oğlum ve hamişlik hormonlarıma yaradı inş.emzirme döneminden sonra sağlığım tekrar bozulmaz

emzirme ve koşturma çok iyi kilo verdiriyo buradaki herkes bilir doğum ve tedavi öncesi sürekli spor ve diyet yapmama rağmen nasıl kilo veremediğimi inatçı kilolarım olduğunu ama şu ana kadar 24 kilo verdim yani 67 kiloyum bebek düşünmeden tedaviye başlamadan önceki halime döndüm sayılır 3-4 kilo bi şey kaldı oğlum ve hamişlik hormonlarıma yaradı inş.emzirme döneminden sonra sağlığım tekrar bozulmaz

annee olmak haram baannaaaaa 14:

nolursun üzülme ALLAH ım tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana ,bana tüm isteyenlere çok zor seni anlıyorum ama beklemekten başka bişey gelmiyor elimizden

doktordan geldin bu gün eve sığamıyorum nefesim daralıyor sizinle paylaşmak istedim
hamileliğimin başından beri her kontrolde bir sıkıntı duyuyorum.başlardada yazmıştım bebeğin birinin suyu fazla diye bu gün doktor bunun sıkıntı olduğunu riskli gebelik uzmanına gitmem gerektiğini söyledi bir kaç doktor aradık randevuları en erken 1 hafta sonraya veriyorlar ve ikiz olduğu için iki katı muayne parası istiyorlar.
allahım ne olur bebeğimsağlıklı olsun

ipemmmm ne diyonn senn agazından ballar damlıyorrr inşallahhhhhh bizede yarar bu emzirme dönemiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…