doktordan geldin bu gün eve sığamıyorum nefesim daralıyor sizinle paylaşmak istedim
hamileliğimin başından beri her kontrolde bir sıkıntı duyuyorum.başlardada yazmıştım bebeğin birinin suyu fazla diye bu gün doktor bunun sıkıntı olduğunu riskli gebelik uzmanına gitmem gerektiğini söyledi bir kaç doktor aradık randevuları en erken 1 hafta sonraya veriyorlar ve ikiz olduğu için iki katı muayne parası istiyorlar.
allahım ne olur bebeğimsağlıklı olsun
allah sabır versin canım hepimiz böyle umutsuzluklar yaşadık ama sonunda gecemiz sabaha döndü inşallah seninde olacak daha ilk tedavindi pes etme ne olurannee olmak haram baannaaaaa14:
içini rahat tutmaya çalış buraya kadar geldiniz inşallah sağlıkla alıcaksın bebeklerini kucağına canım moralini yüksek tut bebekler strese girmesindoktordan geldin bu gün eve sığamıyorum nefesim daralıyor sizinle paylaşmak istedim
hamileliğimin başından beri her kontrolde bir sıkıntı duyuyorum.başlardada yazmıştım bebeğin birinin suyu fazla diye bu gün doktor bunun sıkıntı olduğunu riskli gebelik uzmanına gitmem gerektiğini söyledi bir kaç doktor aradık randevuları en erken 1 hafta sonraya veriyorlar ve ikiz olduğu için iki katı muayne parası istiyorlar.
ipemmmm ne diyonn senn agazından ballar damlıyorrr inşallahhhhhh bizede yarar bu emzirme dönemiiii
fatoşuuum 10. günde yaprtıdım testimi koca bir 0napalım kısmet değilmişşş
ipek ablaaamm ilk tedavim değildi benimm bu 3. cü tedavimdiiiiiii
olsun be ablam kendini topla 4. ye başla allahtan umut kesilmez elbet olucak burada ne hikayelere şahit olduk nevo tek tüple ikz annesi oldu hatırlasana
senin tedavi boyunca yumurta gelişimin çok iyiydi moralini bozma yılma bir sonrakinde olacak inşallah
aferim cnm sanaaa sen böyle ol o bebek gelecekkkk RABBİM in izniyle inşallahhhhinaşşallah toparlanabilirim abla pes etmek istemiyorum aslında bu sefer doktorum bana transferi hemen yapmıycakmış donduracakmış 1 ay sonra yapacakmış transferi bide bu yöntemi yapalım dedi senden çok umutluyum ben seni gebe bırakmadan bırakmıycam dedi buda bizi sevindirdi biraz inşallah bu sefer hayırlısı olurrr
fatoşuuum 10. günde yaprtıdım testimi koca bir 0napalım kısmet değilmişşş
ipek ablaaamm ilk tedavim değildi benimm bu 3. cü tedavimdiiiiiii
allah sabır versin canım hepimiz böyle umutsuzluklar yaşadık ama sonunda gecemiz sabaha döndü inşallah seninde olacak daha ilk tedavindi pes etme ne olur
içini rahat tutmaya çalış buraya kadar geldiniz inşallah sağlıkla alıcaksın bebeklerini kucağına canım moralini yüksek tut bebekler strese girmesin
beni eskiden beri tanıyosun bir gün yürüyüşe gitmesem ertesi gün şişerdim hep şikayet ediyodum ve tedavi sırasında 20 kilo doğumda 10 kilo alıp 90 kiloları alınca
bundan sonra hem şişman hemde daha hasta olurum diyodum kabullenmiştim bile öyle olmayı ben kilo verdiysem hepiniz verirsiniz üstelik en diyetsiz en bol yediğim günlerimi yaşıyorum hamurişi tatlı abur cubur ayrımı yapmadan öğün saati hesaplamadan
cnm merak etmee benim sıpamında suyu fazlaydı ve son haftalara kadar bilmiyordum bile doktor son hafta söyledi ama bak hiç birşey olmadı ve oğluşum gayet saglıklıııı inşallah senin sıpalarındaa saglıklı şu stresli günlerininde bitmesine az kaldı alacaksın yavrularına kucagınaaa
deme öyle töbee de sen bakimmannee olmak haram baannaaaaa14:
çok duydum bebeğin suyu fazla ve az olupta sağlıklı doğanları korkma hiç bişey olmuycak Allahın izni ile .hem çok az kaldı bi 10 haftacık dahadoktordan geldin bu gün eve sığamıyorum nefesim daralıyor sizinle paylaşmak istedim
kızzz nerdesin
sma nında kokusu var ama aptamil kadar keskin değil ..hayırlı cumalar
asi sende birgün anne olacaksın inşallah birdahaki tedavinde olur ümidini yitirme
sevoooooooo canım çok teşekkür ederiz valla o fitiller mücize gibi bişey çocuklarımı çok rahatlattı anında yaptı ikiside kakalarınıgece rahat uyudular çok şükür
inşallah birdaha gerek duymayız devamlı kullanmak zararlıymış sanırım
bugün rüyamda tuğbişi gördüm ve sevo seninlede telefonda konuşuyodukfitil için rüyamda teşekkür ediyodum sana
tuğbişte bizim mahalleye taşınmış ona yardıma gitmişim yemek hazırlayıp yiyoduk beraber yoğurt çorbası yaptı bize
nurcik sma mamadandamı memnun kalmadın canım
fatoş facede yazmışta onunda kokusunu beğenmemişsin heralde
bize normal geldi kokusu çokta kötü değil :44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?