Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm merak etmee benim sıpamında suyu fazlaydı ve son haftalara kadar bilmiyordum bile doktor son hafta söyledi ama bak hiç birşey olmadı ve oğluşum gayet saglıklıııı inşallah senin sıpalarındaa saglıklı şu stresli günlerininde bitmesine az kaldı alacaksın yavrularına kucagınaaa

annee olmak haram baannaaaaa 14:
allah sabır versin canım hepimiz böyle umutsuzluklar yaşadık ama sonunda gecemiz sabaha döndü inşallah seninde olacak daha ilk tedavindi pes etme ne olur
içini rahat tutmaya çalış buraya kadar geldiniz inşallah sağlıkla alıcaksın bebeklerini kucağına canım moralini yüksek tut bebekler strese girmesin
ipemmmm ne diyonn senn agazından ballar damlıyorrr inşallahhhhhh bizede yarar bu emzirme dönemiiii

beni eskiden beri tanıyosun bir gün yürüyüşe gitmesem ertesi gün şişerdim hep şikayet ediyodum ve tedavi sırasında 20 kilo doğumda 10 kilo alıp 90 kiloları alınca
bundan sonra hem şişman hemde daha hasta olurum diyodum kabullenmiştim bile öyle olmayı ben kilo verdiysem hepiniz verirsiniz üstelik en diyetsiz en bol yediğim günlerimi yaşıyorum hamurişi tatlı abur cubur ayrımı yapmadan öğün saati hesaplamadan

fatoşuuum 10. günde yaprtıdım testimi koca bir 0 napalım kısmet değilmişşş

ipek ablaaamm ilk tedavim değildi benimm bu 3. cü tedavimdiiiiiii

olsun be ablam kendini topla 4. ye başla allahtan umut kesilmez elbet olucak burada ne hikayelere şahit olduk nevo tek tüple ikz annesi oldu hatırlasana
senin tedavi boyunca yumurta gelişimin çok iyiydi moralini bozma yılma bir sonrakinde olacak inşallah

inaşşallah toparlanabilirim abla pes etmek istemiyorum aslında bu sefer doktorum bana transferi hemen yapmıycakmış donduracakmış 1 ay sonra yapacakmış transferi bide bu yöntemi yapalım dedi senden çok umutluyum ben seni gebe bırakmadan bırakmıycam dedi buda bizi sevindirdi biraz inşallah bu sefer hayırlısı olurrr

aferim cnm sanaaa sen böyle ol o bebek gelecekkkk RABBİM in izniyle inşallahhhh

cnm yaaa inşallah geçecek bu günlerrr burdaa ALLAH ın izniyleee mutluluk çıglıkları atıcazzzzzzz

ayy ipekim bende tedavi kilolarımı versem 55 leri görebilicem demekkkk hayali bile güzel bendee zayıf olabilicemm yuppiiiiiiiii

inşallah bu sıkıntıyıda atlatacaz
oğlunada maşallah allah sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin inşalah

Günaydın hayırlı cumalar kızlar

asicim pes etme olurmu bak dr da ümitliyim demiş, bizde ümitliyiz sen yinede yumurtlama günlerini boş geçirme ipeğin dediği gibi ne hikayeler var burda bak teker teker bebeler geliyo geldigği gün halaylar çekcez bide yaşın daha küçük
papatya suyun fazlalığı hakkında bilgim yok sen içini ferah tut canım
hepinizi kocaman öperim

Kızlar merhaba

ben yeni katıldım aranıza. 23 haziran 2012 de evlendik. Evlendiğimizden beri korunmuyoruz. Ilk ay biraz acemilik oldu tabi :)) onu saymazsak 3 aydır deniyoruz henüz tutturamadık benim rahmim tersmiş doktor biraz zorlaştırabilir gebeliği ama engel değil dedi. Adetin 3. Günü hormon tahlili yaptırdım normal çıktı herşey... 1 yıldan önce telaşlanmanıza gerek yok dedi. Bakalım denemeye devam edeceğiz....

slm kızlar bende şimdik nurcandan geldin kaynana gelin temizlik yapıyodular güya diyetteyim karşılıklı oturup ıslak kekle kahve içtik :18: oda fazla giremiyomuş nete nasıl diye merak ettim gittim bebişten vakit bulunca ev işi yapıyomuş

annee olmak haram baannaaaaa 14:
deme öyle töbee de sen bakimm .. geçen sene bu vakitlerde banada hayal gibi geliyordu hamile kalmak,anne olmak ..hiç olmuycak gibi geliyordu bana da ama bak Rabbim okadar büyükki zamanı gelince nasılda veriyor .biliyorum çok zor çok acı verici ama sabır etmek dua etmekten başka çare varmı ...
. doktorun çok ümütli senden sende umudunu sakın yitirme ve pes etme yılmadan devam et olacak inşallah

senin dondurlmuşların yokmuydu ..çok yumurtan olmuştu senin halbuki :44:

çok duydum bebeğin suyu fazla ve az olupta sağlıklı doğanları korkma hiç bişey olmuycak Allahın izni ile .hem çok az kaldı bi 10 haftacık daha

hayırlı cumalar

asi sende birgün anne olacaksın inşallah birdahaki tedavinde olur ümidini yitirme

sevoooooooo canım çok teşekkür ederiz valla o fitiller mücize gibi bişey çocuklarımı çok rahatlattı anında yaptı ikiside kakalarınıgece rahat uyudular çok şükür
inşallah birdaha gerek duymayız devamlı kullanmak zararlıymış sanırım

bugün rüyamda tuğbişi gördüm ve sevo seninlede telefonda konuşuyodukfitil için rüyamda teşekkür ediyodum sana
tuğbişte bizim mahalleye taşınmış ona yardıma gitmişim yemek hazırlayıp yiyoduk beraber yoğurt çorbası yaptı bize

nurcik sma mamadandamı memnun kalmadın canım
fatoş facede yazmışta onunda kokusunu beğenmemişsin heralde
bize normal geldi kokusu çokta kötü değil :44::44::44::44::44:

sma nında kokusu var ama aptamil kadar keskin değil ..
dün akşam seyhanı aradım oda aynı mamayı kullanıyor kokladı kötü kokmuyor dedi bide facede arkadaşlarda koku yok diyince iyuice kuşkulandık ardından eltim geldi oda kokladı midesi bulandı onunda... kayınederi aradık korktuk epey acile götürdük doktora bile koklattık mamayı :)) evet çok kötü mamalar normalde kokar ama bukadar keskin değil neyse bebeği muayne etti şuan için bişey yok dedi ama değiştirin hero baby verin dedi almadık gerçi, pazartesi günü kontrolümüz var doktorumuz bakalım hangisini önerecek bu arada sma mamasını pek sevmedi sanki 2 ölçek yaptık 1 ölçeğini zar zor bitirdi

bugün eşim aldığımız eczaneye götürdü mamayı , tabi birazda yapılmış halini biberona koydum onlarada koklat diye :))
aynı şek,lde onlarda rahtsız olmuşlar böyle kokmaması lazım demişler ..bizim mamayı firmaya göndrip araştıracaklarmış sonuçtan haberdar edecklerini söylemişler umarım kötü bişey çıkmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…