Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm canlarım ben geldim eşim şehir dışına çıkacağından annemlere geldim hiç keyfim yoktubugün bi bakayım derken hepten moralim bozuldu ve cvp veremeden çıktım
asicim nolur üzülmeee rabbimin vardır bi bildiği
bende ilk defa genital bölgemde kaşıntı oldu o kadar tatlı bi kaşıntısı varki abartmışım ve kanadı dün iyi gibiydi hyarın bi başka drdan randevu aldım temizlenipte gideyim dedim keke temizlemez olaydım hepten kötü yaptııı temizlenmeden de gidilmiyor ki bide bu gideceğim dr ankarada tüp bebek merkezi kurmuş arkadaşlar öyle dedi aslında gitme amacımkaşıntı için bide kistlerime baktırmak içn gidiyorum bakalım bu dr ne diyecek benden haberler bunlar hepinizi çok çok öper kaçarım

cnm yaaa geçmiş olsun o kaşıntı çok beter bişeydirrrr hemn geçer inşallah bu doktora giderek 1taşla 2 kuş vuracaksın demekki inşallah kistler uçup gitmiştirrrr

herkese iyi akşamlar 2 gündür site hata verdi giremedim

asi çok üzüldüm demekki vakti zamanı değilmiş sakın ümidini yitirme bak doktorunda çok ümitliymiş ne güzel.. bu arada senin dondurulmuşun yokmu

sedefim canım benim geçmiş olsun aynen benşmde yara içinde ve kaşıntım var doktordan güzel haberlerle gel inş. eşinde en kısa zamanda kavuşun inş.

lara iyi gelmesine sevindim canım. zor zamanlarda kullanırsın her zaman değil dediğin gibi kendileri yapmayı öğrenecekler. bu arada mamanın içine 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı çok iyi geliyomuş her mamada ver istersen

nurcik bencede normal değildi o mama aman mazallah iyiki bişey olmadı bu arada sen ne kadar mama veriyosun günde sütün hala yokmu yoksa emmiyomu

sedefo geçmedimi hala o illet ayyyy benimde doğumdan beri arada bir giriyor ..berbat bişi .hiç fırsat bulupta muayneye gidemedim valla..
inşallah geçmiştir kistlerin canım

bacım evet Allah korumuş kızımı eczacı bile bir kaç defa sormuş eşime bebek nasıl iyimi diye
emiyor kızım emmesinede sütüm az olduğundan yetmiyor maalesef ..
mamayı belli saatlerde veya ölçülerde vermiyorum .sütümün olduğu günlerde oluyor o zaman hiçte mama aramıyor kuzum uyuyor hemen ama az olup yetmediği günler göreceksin mama almadan sakinleşmiyo çığlık çığlığa ağlıyor...genelde 2 ölçek veriyorum .2 ölçeği bitirmeyip ziyan olduğu günlerde oluyor doymadığı günlerdedüzenli bir beslenmemiz yok anlıycağın
sizin nasıl beslenmeniz, yetiyormu sütün :26::26:
bugün ilk kontrolümüz var çok heyecanlıyım

bu arada bende nevoyu merak ediyorum bir numarası yok ki arayıp haberdar olsak ..
şifayı evden aradım 2 defa ama açan olmadı o da yok ne zamandır..ayşe haberin varmı neden giremiyor artık:26:

bu arada bizim bugün 40mız bitiyo:119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
hiçkeyfim yok
evin içindede bir çene bir laf söz
gelinkız işleride ne çetrefilli oluyormuş dediki demişkisi ne çok oluyormuş
kafam zaten bi milyon
topikte boş hiç doğru düzün muhabbet edemez olduk
maşallah herkesin bir meşküliyeti oldu allah bağışlasın

az kaldı inşallah yakında senin de meşguliyetin olacak o zaman kim demiş umurunda olmuyo insanın şimdi bile koy elini karnına bebeklerinin hareketleriyle huzur bul
bır kulağından girip diğerinden çıksın boş laflar

papatyaaa ipekim dogru söylüyorrrr boşver milleti sen bebelerinii düşün az kaldıı içinden çıkmalarına o tekmelerii çok özliyeceksinn ipek derdidee inanmazzdımm ne güzel duyguymuş meger veeeeeee özleniyormuştaaa ben bilmiyormuşum

selam kızlar

sedefo doktora gittinmi nasıl geçti bakalım

nurcik bende mamayı baya azalttım 2-3 günde bir bi kere 2 ölçek verirsem veriyorum.. bizimki devamlı emmek istiyo emip geri çekilme olayı yok memede uyuyacak bende alıp yatırınca uyanıyo yine istiyo yine öle derken saatler böle geçiyo..bizde doymuyo yada sütümmü gelmiyo falan diyorum ama sağınca gayet iyi geliyo..emerken uykuya yenik düşüyo sonrada acıkıyo sanırım biberonla sütümü versem bile bi müddet sonra yine aranıyo yani beni yalancı emzik gibi kullanıyo böle oluncada arada bir iyice doysunda uykuya dalsın diye veriyorum ama doktorum ve sağlık ocağı kesinlikle istemiyo..ben yetmiyo sanırım diyorum onlar emzirdikçe sütün çoğalacak diyo bu arada dün fatoşa dedi face de doktorumuza sorduk verebilirsiniz dedi iyigeceler çayı içiriyoruz gece bide rezene çayı ben içerken onada içiriyorum bikaç kaşık gaz ve sakinlik için bunlar..bide hiç aç kalma devamlı atıştır süt olması için benim boğaz ister istemez durmuyo devamlı yiyorum gece bile atıştırıyorum emzirmeye kalkınca
bu arada tartıldınmı kaç kilosun kaç kilo verdin merak ediyorum senin normal doğumya ben izmandut gibiyim

kızlar hıçkırık olayınız varmı bizim çok var

ayşe o işler çok stresli her kafadan laf çıkar zordur allah kolaylık versin

fatma aman iyi olsunda gelmesin..kolay değil atlatmak

selam kızlarrrrrr
papatyam az kaldı sende bnebeklerine kavuşunca vakit bulup gelemiyceksin buralara ben şu an biri beşikte biri ayağımda hem sallıyorum hem yazıyorum valla
ama sen ve ben tekmeleri biraz zor özleriz şimdi sen iyisinde canım 30. haftadan itibaren artık yeter demeye başlıcaksın
acı ve tatlı duygular bir aradaaaaaaa

bu arada doktora gidecektin ne oldu?

offffff pratik olarak ne yemek yapsam
şimdi uykuya daldı benimkiler eşim gelir birazdan çıkıyorum görüşürüzzzzzzzz

bu arada bebişli kızlar benim yiğit hep yeşil kaka yapıyor:44::44::44::44::44:araştırdım yeşil kaka iyi değilmiş doktoru aradım normal dedi
sizde varmı böyle şeyler?

slm kızlar ben hafta sonu girmeye çalıştım ama sitede sorun vardı
dr gittim hiç bişey demedi muayene etti sıvı aldı kan aldı sonra sorular sordu işte bend anlattım 2 kere ameliyat başarısız 1 deneme aşılama tüp bebeğe başvurduğumuzu söyledim dr 6 cm kistin var ve neden ameliyat oldun diye kızdı çıkan sonuçları ve rahim filmi pataoloji sonuçlarımın hepsini istedi bide kızlar dr ultrasonla bakarken sol yumurtalığımı göremedi nasıl uğraştı varya yoksa alındı mı dedim yok gibi bişey dedi ama içime şüphe düştü rahim duvarın kalınlığı iyi miş antalyada ki tüp bebek dr murat beyi tanıyormuş ve arkadaşlarmış ben size yardımcı olacam dedi bakalım çarşamba günü ne olacak ve eşim hala işsiz bana çatıyor ve oturduğum evi babam sattı görümcem durmadan eşimi rahatsız edip onların mahallesinden oturmamızı istiyor anlayacağınız keyfim yok ve bıktımm

slm kızlar ben hafta sonu girmeye çalıştım ama sitede sorun vardı
dr gittim hiç bişey demedi muayene etti sıvı aldı kan aldı sonra sorular sordu işte bend anlattım 2 kere ameliyat başarısız 1 deneme aşılama tüp bebeğe başvurduğumuzu söyledim dr 6 cm kistin var ve neden ameliyat oldun diye kızdı çıkan sonuçları ve rahim filmi pataoloji sonuçlarımın hepsini istedi bide kızlar dr ultrasonla bakarken sol yumurtalığımı göremedi nasıl uğraştı varya yoksa alındı mı dedim yok gibi bişey dedi ama içime şüphe düştü rahim duvarın kalınlığı iyi miş antalyada ki tüp bebek dr murat beyi tanıyormuş ve arkadaşlarmış ben size yardımcı olacam dedi bakalım çarşamba günü ne olacak ve eşim hala işsiz bana çatıyor ve oturduğum evi babam sattı görümcem durmadan eşimi rahatsız edip onların mahallesinden oturmamızı istiyor anlayacağınız keyfim yok ve bıktımm

kamer şekerim yeşil kaka önemli deil sümüksü yada köpüklü olmadıkça bizimde bir ara oldu doktor yediklerinle alakalı önemi yok dedii

sedefim cnm az kaldı inşallah bebişinle birlikte bütün sıkıntılarda biticekkkkk fazla takma kafana olurmuuu

lara en yakın randevuyu bu perşembeye alabildik fakülte hastanesinden bir doçente bakalım ilk etapta ona muayne olabilecekmiyim proflar çok para istiyor ikiz olduğu için duruma göre allah korusun ciddi bişey çıkarsa ozaman paraya kıyıp gideriz proflara doktorumuz benim gördüğüm kadarıyla bir sorun yok dedi ama bebekler arasında birden iki hafta fark oluşunca kafamızda soru işareti kalmasın dedi ama gelde bu durumu bana anlat
şuan yavrumun hareketleri beni mutlu etmiyor korku ve endişe içindeyim bir sıkıntısımı varyavrumun diye çok korkuyorum rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın Amin

bu arada benim kardeşim nişanlandı demiştim maşallah gelin kızımız çok tatlı şimdilik onla bir sorun yok zaten isteyerek dileyerek oldunişan ama yakınlar herşeye maydonoz oluyor bende gelinkız oldum bizde geçtik o yollardan ama bizde erkek nufuz çoğunlukta laf söz olmazdı gelinkızın ailede abla çok hala teyze çok maşallah lafta çok annem benlemi uğraşsın onlarlamı uğraşsın ben stresimle sıkıntımla 10 kişiye bedelim zaten

Son düzenleme:

canım ya inşallah tez vakitte eşin iş bulur rahatlarsınız benim eşimde bir dönem işsiz kalmıştı bende evhanımı olunca çok zorlanmıştık ister istemez tartışıp duruyorduk şimdi birbirimize hasret kaldık şükür görümcem yok her lafa karışanbu arada bende görümce oldum ama henüz bişeye karışamadım
yumurtanıda kafana takma başka başka doktorlara gittin olmasa şimdiye öğrenirdin allah korusun ama yumurtalık amelyatlarının zarar verdiğini duymuştum yumurta hücrelerine demekki senin kide zarar görmüş küçülmüş rabbim tez vakitte sanada hamile kalmayı nasip etsin ama sıkıntısız rahat bir hamilelik nasip olur inşallah

merhaba kalbi guzel arkadaslarim,gecmisi okuyamadim,baya oldu girmeyeli.tabi sebepsiz digil,cok kotu gunler yasadim.bebeyimi kaybettim,8+2 haftalik kalbi durdu yavrumun.
ust uste stressli gunler yasadim,sorunlarimi anlatmisdim,kayinpeder yuzunden aglamadigim stress yapmadigim gun olmadi.esime anlatmak istedim,dinlemedi,gunum aaglamakla gecti,bi de evde evde tadilat isleri vardi,baya yordu beni,bi gun sabahtan karnimin altinda agrilar vardi,kafama takmadim,cunki hamile kaldigimdan buna benzer agrilarim oluyordu,sora tuvalete gittigimde kahverengi leke gordum,dunya basima yikildi,cok korktum,nolur bebyime bi sey olmasin diye dua ettim,doktorumu aradim,hmen ultrasona gir dedi,gittim,sok oldum,bebeyimin kalbi 1 hafta olmusdu durali,inanin kendimi zor tuttum,titriyordum.ciktigimizda annemle,babamla meleyim beni arabada bekliyordu,babamin arka koltukta oturup aglamaya basladim,kizim farketti anne anne cagirip durdu,bana opcukler yolladi,daha da cosdum,ama elden ne gelir ki.kurtaj oldum,3 ay korunmam gerekmis,sora bi daha ultrasonda bakicakmis doktor.RABBIM kimseye yasatmasin,cok kotu,ikinci hamileliyim olsa da bu bebyi cok istiyordum,bi de kendiliyinden hamile kaldigim icin RABBIME cok dualra etmisdim,neyse,belki bunda da vardir bi hayir,napalim,kizim icin ayakta durmaliyim,beni aglayarken gorduyunde cok uzuluyor,onun icin kendime soz verdim,onun yaninda bi daha uzulduyumu belli etmiycem.insallah onu abla etmeyi RABBIM nasip eder insallah bana.
ha bi de ikizlermis,bebeyin biri cok kucukmus,embriyonmus,digeri de 8+2.
dun cok karisik bi ruya gordum,gercek gibiydi.guya merdivendende doguruyorum,cocuk merdivenlerden asagi dusuyor,bebk kizmis,ama cok kucukmus,hem de yuzunu cirkin goruyorum,sora bi de bakiyorum,kayinpederim goturuyor bebeyimi,sora ayni yerde ikinci kez doguruyorum,cocuk yine merdvenlerden asagi dusuyor ama olmuyor bebek,bu kez oglan cocugu,pipisini bile goruyorum,ama bu cocuk nerdeyse 4-5 kilo ,kendi kendime nasil da buyuk bi bebk,sora merdivenlerden asagi inip bebeyi kurtarmaya calisiyorum,bide asagiyi kuyunun dipi gibi goruyorum,kucagimda yukari cikmaya calisiyorum,esimi cagiriyorum,yardim et diye,glemek istemiyor,sora tekrar bagiriyorum,bu kez mirildana mirldana geliyor,cikariyor bizi ,sora doktora goturuyoruz,saglam bebek diyorlar,problem yok diyor doktor.
cok karsik ruyaydi,sora uyandim,o kadar gercek gibiydi ki......neyse...insallah bi daha dusuk yasamam.
hepinizi cok seviyorum,benden bu kadar,

ömer 1,5 yaşında hala beni emzik olarak kullanıyo çok sık emiyo gece uyanıyo diye süt yetmiyo sanmayın bizde öyleydik eğer ayda en az 600 gr alıyosa doyuyo demektir ben doktora söylüyodum çok emiyo çok uyanıyo diyodum izin vermiyodu mamaya onlar memede sakinleşiyo birde ufaklar çabuk acıkıyolar anne sütü kolay hazmedildiği için sık emmek isterlermiş

yıldız geçmiş olsun canım...sdef inşallah yakın zamanda bebişin ghelir kurtulursun dertlerinin büyük kısmından canım...fatoşum hemde nasıl özleniyo hamilelik allah bütün kadınlara yaşatsın bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…