slm canlarım ben geldim eşim şehir dışına çıkacağından annemlere geldim hiç keyfim yoktubugün bi bakayım derken hepten moralim bozuldu ve cvp veremeden çıktım
asicim nolur üzülmeee rabbimin vardır bi bildiği
bende ilk defa genital bölgemde kaşıntı oldu o kadar tatlı bi kaşıntısı varki abartmışım ve kanadı dün iyi gibiydi hyarın bi başka drdan randevu aldım temizlenipte gideyim dedim keke temizlemez olaydım hepten kötü yaptıııtemizlenmeden de gidilmiyor ki bide bu gideceğim dr ankarada tüp bebek merkezi kurmuş arkadaşlar öyle dedi aslında gitme amacımkaşıntı için bide kistlerime baktırmak içn gidiyorum bakalım bu dr ne diyecek benden haberler bunlar hepinizi çok çok öper kaçarım
bu arada bizim bugün 40mız bitiyo:119::119::119::119::119::119::119::119:
hiçkeyfim yok
evin içindede bir çene bir laf söz
gelinkız işleride ne çetrefilli oluyormuş dediki demişkisi ne çok oluyormuş
kafam zaten bi milyon
topikte boş hiç doğru düzün muhabbet edemez olduk
maşallah herkesin bir meşküliyeti oldu allah bağışlasın
slm kızlar ben hafta sonu girmeye çalıştım ama sitede sorun vardı
dr gittim hiç bişey demedi muayene etti sıvı aldı kan aldı sonra sorular sordu işte bend anlattım 2 kere ameliyat başarısız 1 deneme aşılama tüp bebeğe başvurduğumuzu söyledim dr 6 cm kistin var ve neden ameliyat oldun diye kızdı çıkan sonuçları ve rahim filmi pataoloji sonuçlarımın hepsini istedi bide kızlar dr ultrasonla bakarken sol yumurtalığımı göremedi nasıl uğraştı varya yoksa alındı mı dedim yok gibi bişey dedi ama içime şüphe düştü rahim duvarın kalınlığı iyi miş antalyada ki tüp bebek dr murat beyi tanıyormuş ve arkadaşlarmış ben size yardımcı olacam dedi bakalım çarşamba günü ne olacak ve eşim hala işsiz bana çatıyor ve oturduğum evi babam sattı görümcem durmadan eşimi rahatsız edip onların mahallesinden oturmamızı istiyor anlayacağınız keyfim yok ve bıktımm
selam kızlar
sedefo doktora gittinmi nasıl geçti bakalım
nurcik bende mamayı baya azalttım 2-3 günde bir bi kere 2 ölçek verirsem veriyorum.. bizimki devamlı emmek istiyo emip geri çekilme olayı yok memede uyuyacak bende alıp yatırınca uyanıyo yine istiyo yine öle derken saatler böle geçiyo..bizde doymuyo yada sütümmü gelmiyo falan diyorum ama sağınca gayet iyi geliyo..emerken uykuya yenik düşüyo sonrada acıkıyo sanırım biberonla sütümü versem bile bi müddet sonra yine aranıyoyani beni yalancı emzik gibi kullanıyo böle oluncada arada bir iyice doysunda uykuya dalsın diye veriyorum ama doktorum ve sağlık ocağı kesinlikle istemiyo..ben yetmiyo sanırım diyorum onlar emzirdikçe sütün çoğalacak diyo bu arada dün fatoşa dedi face de doktorumuza sorduk verebilirsiniz dedi iyigeceler çayı içiriyoruz gece bide rezene çayı ben içerken onada içiriyorum bikaç kaşık gaz ve sakinlik için bunlar..bide hiç aç kalma devamlı atıştır süt olması için benim boğaz ister istemez durmuyo devamlı yiyorum gece bile atıştırıyorum emzirmeye kalkınca
bu arada tartıldınmı kaç kilosun kaç kilo verdin merak ediyorum senin normal doğumyaben izmandut gibiyim
kızlar hıçkırık olayınız varmı bizim çok var
ayşe o işler çok stresli her kafadan laf çıkar zordur allah kolaylık versin
fatma aman iyi olsunda gelmesin..kolay değil atlatmak
yıldız geçmiş olsun canım...sdef inşallah yakın zamanda bebişin ghelir kurtulursun dertlerinin büyük kısmından canım...fatoşum hemde nasıl özleniyo hamilelik allah bütün kadınlara yaşatsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?