ipek cnm sana ne sorucam ya benim oglumun yüzüncee isilik gibi şeylerr çıkıyoo neden olabilir acaba doktor bişey deil diyo ama onu öyle görünce içim gidiyooo
ipek cnm sana ne sorucam ya benim oglumun yüzüncee isilik gibi şeylerr çıkıyoo neden olabilir acaba doktor bişey deil diyo ama onu öyle görünce içim gidiyooo
mrb.. infertilitede takipteyim.. hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyımm. menogonla yumurta takibi oldum, 3-4 tane yumurtam gelişti ve aşılama oldu ilişkiyle de destekledik.. adetim 4 gün gecikti. kan testi yaptırdım 1.27 çıktı negatif yani ama adet de olmadım neden acaba.?şimdiden teşk..
slm kızlar ben hafta sonu girmeye çalıştım ama sitede sorun vardı
dr gittim hiç bişey demedi muayene etti sıvı aldı kan aldı sonra sorular sordu işte bend anlattım 2 kere ameliyat başarısız 1 deneme aşılama tüp bebeğe başvurduğumuzu söyledim dr 6 cm kistin var ve neden ameliyat oldun diye kızdı çıkan sonuçları ve rahim filmi pataoloji sonuçlarımın hepsini istedi bide kızlar dr ultrasonla bakarken sol yumurtalığımı göremedi nasıl uğraştı varya yoksa alındı mı dedim yok gibi bişey dedi ama içime şüphe düştü rahim duvarın kalınlığı iyi miş antalyada ki tüp bebek dr murat beyi tanıyormuş ve arkadaşlarmış ben size yardımcı olacam dedi bakalım çarşamba günü ne olacak ve eşim hala işsiz bana çatıyor ve oturduğum evi babam sattı görümcem durmadan eşimi rahatsız edip onların mahallesinden oturmamızı istiyor anlayacağınız keyfim yok ve bıktımm
lara en yakın randevuyu bu perşembeye alabildik fakülte hastanesinden bir doçente bakalım ilk etapta ona muayne olabilecekmiyim proflar çok para istiyor ikiz olduğu için duruma göre allah korusun ciddi bişey çıkarsa ozaman paraya kıyıp gideriz proflara doktorumuz benim gördüğüm kadarıyla bir sorun yok dedi ama bebekler arasında birden iki hafta fark oluşunca kafamızda soru işareti kalmasın dedi ama gelde bu durumu bana anlat
şuan yavrumun hareketleri beni mutlu etmiyor korku ve endişe içindeyim bir sıkıntısımı varyavrumun diye çok korkuyorum rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın Amin
bu arada benim kardeşim nişanlandı demiştim maşallah gelin kızımız çok tatlı şimdilik onla bir sorun yok zaten isteyerek dileyerek oldunişan ama yakınlar herşeye maydonoz oluyor bende gelinkız oldum bizde geçtik o yollardan ama bizde erkek nufuz çoğunlukta laf söz olmazdı gelinkızın ailede abla çok hala teyze çok maşallah lafta çok annem benlemi uğraşsın onlarlamı uğraşsın ben stresimle sıkıntımla 10 kişiye bedelim zaten
amann bacım hiç vermee doktorlar bile mamaya karşı zaten,çok zor durumda kalmadan önermiyor hiç biriselam kızlar
sedefo doktora gittinmi nasıl geçti bakalım
nurcik bende mamayı baya azalttım 2-3 günde bir bi kere 2 ölçek verirsem veriyorum.. bizimki devamlı emmek istiyo emip geri çekilme olayı yok memede uyuyacak bende alıp yatırınca uyanıyo yine istiyo yine öle derken saatler böle geçiyo..bizde doymuyo yada sütümmü gelmiyo falan diyorum ama sağınca gayet iyi geliyo..emerken uykuya yenik düşüyo sonrada acıkıyo sanırım biberonla sütümü versem bile bi müddet sonra yine aranıyoyani beni yalancı emzik gibi kullanıyo böle oluncada arada bir iyice doysunda uykuya dalsın diye veriyorum ama doktorum ve sağlık ocağı kesinlikle istemiyo..ben yetmiyo sanırım diyorum onlar emzirdikçe sütün çoğalacak diyo bu arada dün fatoşa dedi face de doktorumuza sorduk verebilirsiniz dedi iyigeceler çayı içiriyoruz gece bide rezene çayı ben içerken onada içiriyorum bikaç kaşık gaz ve sakinlik için bunlar..bide hiç aç kalma devamlı atıştır süt olması için benim boğaz ister istemez durmuyo devamlı yiyorum gece bile atıştırıyorum emzirmeye kalkınca
bu arada tartıldınmı kaç kilosun kaç kilo verdin merak ediyorum senin normal doğumyaben izmandut gibiyim
kızlar hıçkırık olayınız varmı bizim çok var
ayşe o işler çok stresli her kafadan laf çıkar zordur allah kolaylık versin
fatma aman iyi olsunda gelmesin..kolay değil atlatmak
sizdedemi var cnm ya ne sinir bozucu şeyler bizim 1 ay geçti hala var amakucuk lucuk beyaz sivilce gibi seyler yada kizarik bizdede var canim doktor 1 aya kadar cikar bole demisti
ömerde de oluyodu ilk zamanlar sonra geçiyo sütünle sil oğlunun yüzünü geçiriyo
sizdedemi var cnm ya ne sinir bozucu şeyler bizim 1 ay geçti hala var ama
cnm saol yaa bende süt degmesin azdırır diyee nasıl çabalıyorum bi bilsennn
onlar normal canım her bbekte olan şeyler geçiyor merak eydecek bişey yok ymen tahanında oldu 2 ayda ancak geçti şimdi bile tek tek arada oluyor
sizdedemi var cnm ya ne sinir bozucu şeyler bizim 1 ay geçti hala var ama
cnm saol yaa bende süt degmesin azdırır diyee nasıl çabalıyorum bi bilsennn
kızlar oğluşum zor emiyo arda istemezlik yapıyo dudağında beyzlık var ondan mı acaba karbonatlı suyla sildim umarım emmeyi bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?