Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipek cnm sana ne sorucam ya benim oglumun yüzüncee isilik gibi şeylerr çıkıyoo neden olabilir acaba doktor bişey deil diyo ama onu öyle görünce içim gidiyooo

lara mamadan olabilirmi acaba kakarengi

ipegim aynensenindedigingibiyim

yildizim cokgecmis olsun allah bi dahabole bi aci yasatmasin canim .bide ikizlermis cok uzuldum ama belkide ser gordugumuz belkide hayirdir bence aile sikintilarini ilk once suzelt canim.anne uzuntulu olursa bebektede biseyler olabiliyo canim

sedefim nasil yumurtani gormeye zorlandi ona jafam takildi murat bey bukonuda ve rezervin konusunda
bisey dedimi.bu arada doktorun taniyomus ysrdimcida olcskmis cok guzel canim.demek ev satildi aman diyim esine kanma her iki taraftanda ayni derecede uzakliginiz olsun ins ikna edersin canim.

ipek cnm sana ne sorucam ya benim oglumun yüzüncee isilik gibi şeylerr çıkıyoo neden olabilir acaba doktor bişey deil diyo ama onu öyle görünce içim gidiyooo

kucuk lucuk beyaz sivilce gibi seyler yada kizarik bizdede var canim doktor 1 aya kadar cikar bole demisti

mrb.. infertilitede takipteyim.. hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyımm. menogonla yumurta takibi oldum, 3-4 tane yumurtam gelişti ve aşılama oldu ilişkiyle de destekledik.. adetim 4 gün gecikti. kan testi yaptırdım 1.27 çıktı negatif yani ama adet de olmadım neden acaba.?şimdiden teşk..

arkadaşlar merhaba 1 aydır belki de daha fazladır girmiyorum buraya özledim hepinizi nasılsınız ben iyiyim bu sefer çabuk toparladım kendimi allahıma şükürler olsun c.tesi de küçük bi operasyonla rahim ağzında ki bantı aldı dr um çok rahat geçti en ufak bi ağrım olmadı perşembe kontrolüm var bakalım neler diyecek bidaha ki tedavi için sizler nasılsınız seyhancım iyi oldun mu allerjin geçtimi nurcan lara fatoş bebekleriniz nasıl iyiler mi kimbilir nasıl tatlıdırlar hele ki 3 aylık olsunlar abucuklara başlasınlar siz o zaman görün ayşecim sen nasılsın çiğdemcim sen de iyisindir inşallahh hepinizi öpüyorum

merhaba çicek tedaviden sonra adet gecikmesi ya da erken adet görme olabiliyo inşallah bidaha kii ay hamile kalırsın canım

ablacım merhaba bu doktorlar öle işte birinin yaptığını öteki kesin beğenmez sanki sen istedin ameliyatı allahım yarabbim neyse canım kıs benim de sağ yumurtalığımı görmek için ne kadar uğraşmışlardı hatta tüp bebek drum görememiştide radyoloji uzamanından yardım almıştık o görmüştü biliyosun benim sağ yumurtalığımın karaciğerimle böbreğimin arasında inşallah senin ki öle değildir canım geçmiş olsun

ayşecim gözünüz aydın allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim alacaksın bebeklerini koynuna

amann bacım hiç vermee doktorlar bile mamaya karşı zaten,çok zor durumda kalmadan önermiyor hiç biri
yalancı emzik denedinmi hiç ?emzik verirsen belki bu kadar sık durmaz göğsünde.aslında iyi bişey değil emzik ben vermek istemiyorum doğum yaptığım hastanede taraftarı değil emziğin ,verme demişlerdi çene yapısını ve konuşmayı geciktiriyormuş ama bakıyorumda ekim topiğinde neden emzik verme çabasındalar anlam veremedim :44:
kilolarımı hiç sorma ( ilk sağlık ocağı kontrolünde tartıldım tam 7 kg vermişimtim 1 hafta içinde ama dün eczanede tartıldım 3 kg geri almışım anlıycağın doğum kilolarımın hepsi duruyor suç bende ÖKÜZ gibi yersem olacağı bu .canım istemese bilee süt olsun diye tatlı türü yiyiorum habire
hıçkırık olayı günde en az 3 defa oluyor bizde de

yıldız geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın .kızına uzun ömürler versin

pınarcım iyi olmana sevindim canım

Son düzenleme:
kızlar mrhb nasılsınızzzz inşşşş herkes iyidir hiç bir şeyi takip edemiyorum ben yoğunummm prşb den bu yana her gün hastaneye gidiyoruz eşimin işleri vardı yarında has olacağımmm

kucuk lucuk beyaz sivilce gibi seyler yada kizarik bizdede var canim doktor 1 aya kadar cikar bole demisti
sizdedemi var cnm ya ne sinir bozucu şeyler bizim 1 ay geçti hala var ama
ömerde de oluyodu ilk zamanlar sonra geçiyo sütünle sil oğlunun yüzünü geçiriyo

cnm saol yaa bende süt degmesin azdırır diyee nasıl çabalıyorum bi bilsennn

sizdedemi var cnm ya ne sinir bozucu şeyler bizim 1 ay geçti hala var ama

cnm saol yaa bende süt degmesin azdırır diyee nasıl çabalıyorum bi bilsennn

onlar normal canım her bbekte olan şeyler geçiyor merak eydecek bişey yok ymen tahanında oldu 2 ayda ancak geçti şimdi bile tek tek arada oluyor

kızlar oğluşum zor emiyo arda istemezlik yapıyo dudağında beyzlık var ondan mı acaba karbonatlı suyla sildim umarım emmeyi bırakmaz

kızlar oğluşum zor emiyo arda istemezlik yapıyo dudağında beyzlık var ondan mı acaba karbonatlı suyla sildim umarım emmeyi bırakmaz

cnm 3 aydan sonra memeyi reddetmeye çalışırlarmışş azimli ol ugraşş sakın bıraakmasına izin vermeee dudagından deildir zannetmiyorum ama eger ondansada hemencecik geçer inşallah..

kızlar nasılsınızz
yeter geçmiş olsun eşinin durumu inşallah iyidir
nuraay inşallah emmeyi bırakmaz canım belkide dudağındaki beyazlık acıyodur yavrumun ondan reddediyodur azimli ol bıraktırmamaya çalış

kızlar benim canım sıkkın
yiğidin boynunun altında döküntülü kızarıklıklar oluşmuştu bugün doktoruna götürdük mantar olmuş dedikrem verdi inşallah hemen geçer çocuğumun yüzüne yayılacak diye çok korkuyorum

birde güzel haber aldık bugün eltim tüpbebek yaptırmış ve tutmuş bugün öğrenmişler ve ikiz olma ihtimalide yüksek değerleri yüksek çıkmışbir ailede iki ikiz doğuran gelin olacaz heraldeallah tamamına erdirir inşallah
allah olamayan herkese versin başta burdaki arkadaşlarıma

merhaba bacılar bende çalıştığım için çok giremyorum artık geçmişede çok bakamyorum.Laracım geçmiş olsun tez zamanda düzelir inşallah yıldızcım çok üzüldüm Rabbim kızına sağlıklı uzun ömür versin inşaallah ama kendiliğinden hamile kalabilmene sevindim hiç bişeyi takma kafana bizde 7.5 aylık olduk gayet iyiyiz iştahsız die doktora götürdüm gayet iyi kuruntu yapma dedi bende gayet iyiyim sorunum kalmadı çok şükür.şimdilik bukadar öpüyorum hepinizi k.i.b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…